Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To note 3 neo το είδα από κοντά στο Mediamarkt στη Συγγρού.Η αλήθεια είναι πως νόμιζα ότι δεν το έφερναν Ελλάδα επίσημα και ξαφνιάστηκα.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου από που έχεις μάθει ότι θα πάρουμε την L τον Μάρτη; γιατί ενώ τα παρακολουθώ δεν έχει πετύχει ακόμα το μάτι μου κάτι και ακόμα δεν έχει τελειώσει καλά καλά με την προώθηση της Kitkat... :(

Ειχα πετυχει σελιδα(οχι μονο μια) στο ιντερνετ που ελεγε ποια μοντελα της samsung θα παρουν την εκδοση 5.δεν υπαρχει περιπτωση παντως κατα τη γνωμη μου να μη παρει την αναβαθμιση μιας και το κινητο ειναι ολοκαινουργιο μοντελο.(αρχες γεναρη του 2014)βγηκε το κινητο.οποτε λογικα θα την παρει.

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Καλήμερα, αγόρασα ένα Samsung Note 3 Neo και όταν πάω στο Mobile Networks ---> Network Mode δεν μου βγάζει επιλογή

LTE .... :mad::mad:

Γιατι ???

Ευχαριστώ

Απορία προς τους κατόχους. Αγοράζει μια φίλη μου Note 3 Neo και δεν τις έχουν έρθει ακόμα τα Screen Protector. Αν της δώσω από το δικό μου Note 2 θα κάνουν;; ( Από την στιγμή που και τα δύο έχουν 5.5 ίντσες οθόνη και είναι πάνω κάτω ίδια μπροστά) Ευχαριστώ.

Απορία προς τους κατόχους. Αγοράζει μια φίλη μου Note 3 Neo και δεν τις έχουν έρθει ακόμα τα Screen Protector. Αν της δώσω από το δικό μου Note 2 θα κάνουν;; ( Από την στιγμή που και τα δύο έχουν 5.5 ίντσες οθόνη και είναι πάνω κάτω ίδια μπροστά) Ευχαριστώ.

Στειλε μου DM :)

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλήμερα, αγόρασα ένα Samsung Note 3 Neo και όταν πάω στο Mobile Networks ---> Network Mode δεν μου βγάζει επιλογή

LTE .... :mad::mad:

Γιατι ???

Ευχαριστώ

Wind εχεις?

Καλημέρα, επειδή διάβασα για κάποιες κάρτες μνήμης που έχουν πρόβλημα μπορείτε να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστη?

Ευχαριστώ.

Καλημέρα φίλε εγώ και δύο φίλοι με note 3 neo χρησιμοποιούμε Samsung κάρτες μνήμης και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Εγώ συγκεκριμένα έχω την pro class 10 και δουλεύει απροβληματιστα εδώ και 5 μήνες.
Don't cry because it's over.Smile because it happened.

Παίδες καλησπέρα,ερώτηση: τι θήκη και τι προστασία οθόνης χρησιμοποιείτε στο ΝΕΟ σας;

Για την οθονη απο ebay (μια χαρα κανει την δουλεια της) και δεν του εχω θηκη!!

Σκέφτομαι να πάρω ή αυτό ή το LG G2. Θα το χρησιμοποιώ επαγγελματικά και νομίζω ότι το πενάκι θα με βοηθήσει, απο βιντεο που έχω δει. Δεν ξέρω όμως αν επειδή είναι το μικρό μοντέλο με αυτόν τον επεξεργαστή θα τρώει κολλήματα.

Σε σχέση με το G2 να το προτιμήσω;

Σκέφτομαι να πάρω ή αυτό ή το LG G2. Θα το χρησιμοποιώ επαγγελματικά και νομίζω ότι το πενάκι θα με βοηθήσει, απο βιντεο που έχω δει. Δεν ξέρω όμως αν επειδή είναι το μικρό μοντέλο με αυτόν τον επεξεργαστή θα τρώει κολλήματα.

Και εγω πριν παρω ημουν αναμεσα στο g2 και στο galaxy note 3 neo.προτιμησα το galaxy note 3 neo.το ειχα 20 μερες περιπου.δεν ειχε κανενα προβλημα.ο επεξεργαστης μια χαρα.κανενα κολλημα.η διαθεσιμη ελευθερη μνημη ραμ γυρω στα 800 mb με 1 gb.το g2 σου αφηνει ελευθερη μνημη περιπου στα 400 mb.το g2 ενος ετους μοντελο ενω το galaxy ειναι καινουργιο(γεναρη βγηκε του 2014).νομιζω οτι το galaxy αξιζει περισσοτερο

Παίδες καλησπέρα,ερώτηση: τι θήκη και τι προστασία οθόνης χρησιμοποιείτε στο ΝΕΟ σας;

Θήκη της Samsung την sview. Είναι ίσως το μοναδικό τηλέφωνο της γυναίκας μου χωρίς ίχνος γρατζουνιάς

Και εγω πριν παρω ημουν αναμεσα στο g2 και στο galaxy note 3 neo.προτιμησα το galaxy note 3 neo.το ειχα 20 μερες περιπου.δεν ειχε κανενα προβλημα.ο επεξεργαστης μια χαρα.κανενα κολλημα.η διαθεσιμη ελευθερη μνημη ραμ γυρω στα 800 mb με 1 gb.το g2 σου αφηνει ελευθερη μνημη περιπου στα 400 mb.το g2 ενος ετους μοντελο ενω το galaxy ειναι καινουργιο(γεναρη βγηκε του 2014).νομιζω οτι το galaxy αξιζει περισσοτερο

Συμφωνώ σε όλα και απο επεξεργαστή δεν το βλέπω να έχει κολώσει πουθενά εδώ του εβάλα το GTA και έπαιζα κάτι ώρες!!

Κατ'αρχήν Χρόνια Πολλα!! :) Καλύτερα ρώτα εδώ για το θέμα σου, γιατί φοβάμαι ότι θα βγεις off topic ;)

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 (Επιλογή συσκευής)

Edited by petran66

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Διάβασε εδω ,Ρουταρα με αυτόν τον τρόπο δυο φορές χωρίς να γράψει ο knox .

Αυτός ο τρόπος rootαρίσματος όμως που αναφέρεις και λες οτι λειτουργεί σωστά, υπάρχει κάπου στα θέματα του XDA για το Note 3 Neo?? (γιατί δεν νομίζω να το έχω πετύχει κάπου... και δεν είναι λίγο "περίεργο" εφόσον είναι ασφαλής και αξιόπιστος τρόπος να μην υπάρχει σε κάποιο θέμα του XDA...?)

Αυτός ο τρόπος rootαρίσματος όμως που αναφέρεις και λες οτι λειτουργεί σωστά, υπάρχει κάπου στα θέματα του XDA για το Note 3 Neo?? (γιατί δεν νομίζω να το έχω πετύχει κάπου... και δεν είναι λίγο "περίεργο" εφόσον είναι ασφαλής και αξιόπιστος τρόπος να μην υπάρχει σε κάποιο θέμα του XDA...?)
Δεν κανει για Note 3 Neo ειναι μονο για Note3.

Γεια σας εχω αγορασει απο χερι το note 3 εβαλα την καρτα μου και για λιγο δουλευε κανονικα μετα μου εβγαλε μη εγκυρο ιμει δοκιμασα μα αλλη καρτα δουλεψε ξαναεβαλα την δικη μου δουλυε κανονικα την επομενη μερα ξαφνικα μου εβγαλε παλι το ιδιο και στις δυο καρτες. Οι καρτες που βαζω ειναι COSMOTE με δυο αριθμους και οι δυο μπορει να επιρεαζετε απο εκει; αν το παω στον γερμανο θα μπορεσουν να με βοηθησουν,υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω για να γινει;οποιος γνωριζει κατι παρακαλω να μου απαντηση...

Γεια σας εχω αγορασει απο χερι το note 3 εβαλα την καρτα μου και για λιγο δουλευε κανονικα μετα μου εβγαλε μη εγκυρο ιμει δοκιμασα μα αλλη καρτα δουλεψε ξαναεβαλα την δικη μου δουλυε κανονικα την επομενη μερα ξαφνικα μου εβγαλε παλι το ιδιο και στις δυο καρτες. Οι καρτες που βαζω ειναι COSMOTE με δυο αριθμους και οι δυο μπορει να επιρεαζετε απο εκει; αν το παω στον γερμανο θα μπορεσουν να με βοηθησουν,υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω για να γινει;οποιος γνωριζει κατι παρακαλω να μου απαντηση...

Ισως να φταιει που ειναι και οι δυο καρτες με δυο αριθμους.(δεν το ηξερα οτι υπαρχουν sim με δυο διαφορετικους αριθμους)αλλα μου φενεται και περιεργο που σου εκανε εκεινο με το ιμει που λες.παντως στο γερμανο μη πας.δε ξερουν τιποτα οι ανθρωποι ειναι ασχετοι.δοκιμασε αν εχεις sim με εναν αριθμο και βλεπεις.αλλιως στο σερβις που δε νομιζω να εχει προβλημα το τηλεφωνο.μαλλον μου φενεται και μενα οτι αυτο ειναι το προβλημα που ειπες με τις καρτες σιμ.

Καλημερα,

Εχω ενα note 3 neo Τσεχικο, με την N7505XXUANB4 4.3 πανω. Απο οτι ειδα στο sammobiles εχει ερθει η kit kat για τα τσεχικα απο τον Οκτωβριο. Παρολα αυτα ΟΤΑ δεν μου εχει ερθει ακομα...

Ειναι λογικο; Με odin η ΟΤΑ το εχετε περασει εσεις;

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Καλημερα,

Εχω ενα note 3 neo Τσεχικο, με την N7505XXUANB4 4.3 πανω. Απο οτι ειδα στο sammobiles εχει ερθει η kit kat για τα τσεχικα απο τον Οκτωβριο. Παρολα αυτα ΟΤΑ δεν μου εχει ερθει ακομα...

Ειναι λογικο; Με odin η ΟΤΑ το εχετε περασει εσεις;

Κατεβασε την και περασε την με odin.εγω το ειχα παρει με 4.4.2 απο το κουτι

Αν θελει καποιος να το παρει απο που προτεινετε? Βεβαια δεν εχω καταληξει ακομα και στο χρωμα.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)