Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχω δύο μέρες και έχω ενθουσιαστεί. Ειδικά με τη μπαταρία. Τώρα περιμένω να μου έρθει η θήκη.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έχω δύο μέρες και έχω ενθουσιαστεί. Ειδικά με τη μπαταρία. Τώρα περιμένω να μου έρθει η θήκη.

Από που η θήκη και ποια?

Ξέρετε με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω ταινία με υπότιτλους στο Note;;

Ο ελεύθερος χρόνος στο στρατό σε σκοτώνει!! :p:lol:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Ξέρετε με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω ταινία με υπότιτλους στο Note;;

Ο ελεύθερος χρόνος στο στρατό σε σκοτώνει!! :p:lol:

Με τον MX Player

Από που η θήκη και ποια?

Αυτήν περιμένω

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00JGIOCCO/ref=mp_s_a_1_1?qid=1417245851&sr=8-1&pi=AC_SY200_QL40

Το ζαχαρώνω πως και πως να το πάρω. Το μόνο που με εμποδίζει είναι η σκέψη του να δώσω άλλα 100 και να πάρω το μεγάλο του αδέλφι, το ΝΟΤΕ 3. Δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν αξίζει τον κόπο τα παραπάνω χρήματα. Ξέρει κανείς αν το Neo θα πάρει lollipop?

Το ζαχαρώνω πως και πως να το πάρω. Το μόνο που με εμποδίζει είναι η σκέψη του να δώσω άλλα 100 και να πάρω το μεγάλο του αδέλφι, το ΝΟΤΕ 3. Δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν αξίζει τον κόπο τα παραπάνω χρήματα. Ξέρει κανείς αν το Neo θα πάρει lollipop?

Φυσικά και τα αξίζει. Την οθόνη μόνο να βάλεις φτάνει... Πάντως με την έλευση του Note 4 μπορείς να το βρεις και μεταχειρισμένο στα 300-350 ευρώ. Σκέψου το...

Φιλε μου τα 300-350 που λες αναφερεσαι σε μεταχειρισμενο νοτε 3?Γιατι 380 εχει καινουριο.
Don't cry because it's over.Smile because it happened.

Φιλε μου τα 300-350 που λες αναφερεσαι σε μεταχειρισμενο νοτε 3?Γιατι 380 εχει καινουριο.

Δηλαδή αν το πάρεις 300 ευρώ και είναι 1 μηνός τηλέφωνο με απόδειξη και εγγύηση σε πειράζει; Ρωτάω γιατί ένας φίλος μου ήθελε να το πουλήσει την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ξέρω αν το πούλησε... Αν σε ενδιαφέρει μου λες.

Edit : Άκυρο το πούλησε προχτές...

Edited by Hierophant

Φυσικά και τα αξίζει. Την οθόνη μόνο να βάλεις φτάνει... Πάντως με την έλευση του Note 4 μπορείς να το βρεις και μεταχειρισμένο στα 300-350 ευρώ. Σκέψου το...

Επειδή ο ΦΠΑ θα μου επιστραφεί στην ουσία το 3 το αγοράζω κάτω από 300 ενώ το neo πεπερίπου 200. Δεν με συμφέρει να τα πάρω μεταχειρισμενα

Edited by dimgoul

Μόλις σήμερα μου ήρθε η sview με ενεργό καπάκι που πήρα για τη γυναίκα μου. Απλά κουκλίστικη

http://www.ebay.com/itm/151370751290

Παιδια εχω ενα θεμα. Σε μια μικρη γωνιτσα πανω δεξια διπλα απο την μπροστινη καμερα, σαν να εχει πιασει μια μικρη θαμπαδα ειναι σε στυλ δαχτυλιας.... Μηπως ειναι κολλα απο ενα screen protector που ειχα αφαιρεσει; Κανενας τροπος να το καθαρισω η να το απομακρυνω; Αυτο φαινεται μονο οταν κραταω το κινητο σε ορισμενες γωνιες..

Καλημερα σας συμφορουμιτες,εχω το note 3 neo SM-N7505,ειμαι στην εκδοση 4.3(μου εχει ερθει η αναβαθμιση αλλα δεν θελω να την κανω) και θελω να rootαρω.Να χρησιμοποιησω αυτον τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2777693

και μια δευτερη ερωτηση.Nα αφαιρεσω την καρτα μνημης που εχω μεσα στο τηλ. κατα την διαδικασια?Ευχαριστω προκαταβολικα.

Don't cry because it's over.Smile because it happened.

γιατι στου αδερφου μου δεν εχει ερθει ακομα αναβαθμιση για 4.4 και εχει παραμεινει στην 4.3?

οποια και rom να φοραει(δεν ξερω..)δεν ειναι πολυ καιρος για ενα τηλεφωνο του 2014,να μην εχει παρει ακομα update?

την 5αρα android θα την παρει?

Καλησπέρα από εμένα μπορεί να μου πει κάποιος πως ξανά βάζουμε την πλαινη μπάρα γιατι εξαφανίστηκε και δεν μπορω να την επαναφέρω

Καλησπέρα από εμένα μπορεί να μου πει κάποιος πως ξανά βάζουμε την πλαινη μπάρα γιατι εξαφανίστηκε και δεν μπορω να την επαναφέρω

Αν κρατήσεις το κάτω δεξιά κουμπί δεν επανέρχεται? Από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο τα πολλαπλά παράθυρα??

Αν κρατήσεις το κάτω δεξιά κουμπί δεν επανέρχεται? Από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο τα πολλαπλά παράθυρα??

Σε ευχαριστώ πολύ όλα καλά

Καλημερα σας συμφορουμιτες,εχω το note 3 neo SM-N7505,ειμαι στην εκδοση 4.3(μου εχει ερθει η αναβαθμιση αλλα δεν θελω να την κανω) και θελω να rootαρω.Να χρησιμοποιησω αυτον τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2777693

και μια δευτερη ερωτηση.Nα αφαιρεσω την καρτα μνημης που εχω μεσα στο τηλ. κατα την διαδικασια?Ευχαριστω προκαταβολικα.

Για τη καρτα μνημης δεν ξερω αν χρειαζεται να τη βγαλεις.δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.αν το κανεις ρουτ ξερεις παντως οτι ο knox γραφει.

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Καινούργιος κατοχός Νοτε 3 Νεο απο σκρουτζομαγαζο προέλευση Βουλγαρία. Γνωρίζει κανεις ποτέ θα παρεί αναβάθμιση την 4.4 γιατι το πήρα προχτές με 4.3? Ευχαριστώ!!!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)