LotusEater Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Το έχω δύο μέρες και έχω ενθουσιαστεί. Ειδικά με τη μπαταρία. Τώρα περιμένω να μου έρθει η θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Το έχω δύο μέρες και έχω ενθουσιαστεί. Ειδικά με τη μπαταρία. Τώρα περιμένω να μου έρθει η θήκη. Από που η θήκη και ποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ξέρετε με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω ταινία με υπότιτλους στο Note;; Ο ελεύθερος χρόνος στο στρατό σε σκοτώνει!! :p:lol: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ξέρετε με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω ταινία με υπότιτλους στο Note;; Ο ελεύθερος χρόνος στο στρατό σε σκοτώνει!! :p:lol: Με τον MX Player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Από που η θήκη και ποια? Αυτήν περιμένω http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00JGIOCCO/ref=mp_s_a_1_1?qid=1417245851&sr=8-1&pi=AC_SY200_QL40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Το ζαχαρώνω πως και πως να το πάρω. Το μόνο που με εμποδίζει είναι η σκέψη του να δώσω άλλα 100 και να πάρω το μεγάλο του αδέλφι, το ΝΟΤΕ 3. Δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν αξίζει τον κόπο τα παραπάνω χρήματα. Ξέρει κανείς αν το Neo θα πάρει lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Το ζαχαρώνω πως και πως να το πάρω. Το μόνο που με εμποδίζει είναι η σκέψη του να δώσω άλλα 100 και να πάρω το μεγάλο του αδέλφι, το ΝΟΤΕ 3. Δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν αξίζει τον κόπο τα παραπάνω χρήματα. Ξέρει κανείς αν το Neo θα πάρει lollipop? Φυσικά και τα αξίζει. Την οθόνη μόνο να βάλεις φτάνει... Πάντως με την έλευση του Note 4 μπορείς να το βρεις και μεταχειρισμένο στα 300-350 ευρώ. Σκέψου το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Φιλε μου τα 300-350 που λες αναφερεσαι σε μεταχειρισμενο νοτε 3?Γιατι 380 εχει καινουριο. Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Φιλε μου τα 300-350 που λες αναφερεσαι σε μεταχειρισμενο νοτε 3?Γιατι 380 εχει καινουριο. Δηλαδή αν το πάρεις 300 ευρώ και είναι 1 μηνός τηλέφωνο με απόδειξη και εγγύηση σε πειράζει; Ρωτάω γιατί ένας φίλος μου ήθελε να το πουλήσει την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ξέρω αν το πούλησε... Αν σε ενδιαφέρει μου λες. Edit : Άκυρο το πούλησε προχτές... Edited November 29, 2014 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Φυσικά και τα αξίζει. Την οθόνη μόνο να βάλεις φτάνει... Πάντως με την έλευση του Note 4 μπορείς να το βρεις και μεταχειρισμένο στα 300-350 ευρώ. Σκέψου το... Επειδή ο ΦΠΑ θα μου επιστραφεί στην ουσία το 3 το αγοράζω κάτω από 300 ενώ το neo πεπερίπου 200. Δεν με συμφέρει να τα πάρω μεταχειρισμενα Edited November 29, 2014 by dimgoul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 15012 στο Quadrant 37156 στο AnTuTu. Δεν το περίμενα να είναι τόσο γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Και όμως είναι τόσο γρηγορο Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Μόλις σήμερα μου ήρθε η sview με ενεργό καπάκι που πήρα για τη γυναίκα μου. Απλά κουκλίστικη http://www.ebay.com/itm/151370751290 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelis13 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Παιδια εχω ενα θεμα. Σε μια μικρη γωνιτσα πανω δεξια διπλα απο την μπροστινη καμερα, σαν να εχει πιασει μια μικρη θαμπαδα ειναι σε στυλ δαχτυλιας.... Μηπως ειναι κολλα απο ενα screen protector που ειχα αφαιρεσει; Κανενας τροπος να το καθαρισω η να το απομακρυνω; Αυτο φαινεται μονο οταν κραταω το κινητο σε ορισμενες γωνιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλημερα σας συμφορουμιτες,εχω το note 3 neo SM-N7505,ειμαι στην εκδοση 4.3(μου εχει ερθει η αναβαθμιση αλλα δεν θελω να την κανω) και θελω να rootαρω.Να χρησιμοποιησω αυτον τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2777693 και μια δευτερη ερωτηση.Nα αφαιρεσω την καρτα μνημης που εχω μεσα στο τηλ. κατα την διαδικασια?Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 γιατι στου αδερφου μου δεν εχει ερθει ακομα αναβαθμιση για 4.4 και εχει παραμεινει στην 4.3? οποια και rom να φοραει(δεν ξερω..)δεν ειναι πολυ καιρος για ενα τηλεφωνο του 2014,να μην εχει παρει ακομα update? την 5αρα android θα την παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλησπέρα από εμένα μπορεί να μου πει κάποιος πως ξανά βάζουμε την πλαινη μπάρα γιατι εξαφανίστηκε και δεν μπορω να την επαναφέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλησπέρα από εμένα μπορεί να μου πει κάποιος πως ξανά βάζουμε την πλαινη μπάρα γιατι εξαφανίστηκε και δεν μπορω να την επαναφέρω Αν κρατήσεις το κάτω δεξιά κουμπί δεν επανέρχεται? Από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο τα πολλαπλά παράθυρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Αν κρατήσεις το κάτω δεξιά κουμπί δεν επανέρχεται? Από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο τα πολλαπλά παράθυρα?? Σε ευχαριστώ πολύ όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Καλημερα σας συμφορουμιτες,εχω το note 3 neo SM-N7505,ειμαι στην εκδοση 4.3(μου εχει ερθει η αναβαθμιση αλλα δεν θελω να την κανω) και θελω να rootαρω.Να χρησιμοποιησω αυτον τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2777693 και μια δευτερη ερωτηση.Nα αφαιρεσω την καρτα μνημης που εχω μεσα στο τηλ. κατα την διαδικασια?Ευχαριστω προκαταβολικα. Για τη καρτα μνημης δεν ξερω αν χρειαζεται να τη βγαλεις.δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.αν το κανεις ρουτ ξερεις παντως οτι ο knox γραφει. Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ναι το γνωριζω οτι γραφει ο knox. Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Για το 4g πιο είναι το σύμβολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 4g μου βγαζει εμενα με κοσμοτε Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ευχαριστώ. Με βονταφον κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasg21 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Καινούργιος κατοχός Νοτε 3 Νεο απο σκρουτζομαγαζο προέλευση Βουλγαρία. Γνωρίζει κανεις ποτέ θα παρεί αναβάθμιση την 4.4 γιατι το πήρα προχτές με 4.3? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts