Aggelis13 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπερα παιδια.. Δεν ξερω απο που προεκυψε ξαφνικα αυτο το κουλο που συμβαινει.. Απο τις αρχες του προηγουμενου μηνα και μεχρι χτες το βραδυ χρησιμοποιωντας το πληκτρολογιο που εχει η samsung κ εχοντας κατεβασει την ελληνικη γλωσσα ολα δουλευαν ρολοι και μπορουσα να αλλαξω την γλωσσα απο ελληνικη σε αγγλικη σκρολαροντας το spacebar. Σημερα το πρωι δε μπορω να το κανω πλεον ενω ειναι επιλεγμενες και οι 2 γλωσσες απο τις ρυθμισεις. Κατεβασα απο το playstore ενα αλλο προγραμμα για πληκτρολογιο και το κανει κανονικα, αλλα δν θελω να το αλλαξω το πληκτρολογιο της samsung. Καμια ιδεα κανεις για το τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelis13 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Λοιπον.. Σκαλιζοντας οτι εκανα απο χτες το βραδυ κ επειτα, παρατηρησα οτι απενεργοποιοντας το greenify(απο το μενου -->ρυθμισεις -->προσβασιμοτητα --> greenify off) που ειχα εγκαταστησει χτες, η εναλλαγη της γλωσσας επανηλθε οπως ηταν.. Ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο; και πως θα μπορεσουν να συνυπαρξουν το greenify με την ορθη λειτουργεια της αλλαγης γλωσσας; Edited November 3, 2014 by Aggelis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Λοιπον.. Σκαλιζοντας οτι εκανα απο χτες το βραδυ κ επειτα, παρατηρησα οτι απενεργοποιοντας το greenify(απο το μενου -->ρυθμισεις -->προσβασιμοτητα --> greenify off) που ειχα εγκαταστησει χτες, η εναλλαγη της γλωσσας επανηλθε οπως ηταν.. Ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο; και πως θα μπορεσουν να συνυπαρξουν το greenify με την ορθη λειτουργεια της αλλαγης γλωσσας; το κανει και στο 3αρι το κανονικο αυτο που επαθες. Σε μερικες εφαρμογες δημιουργουντε προβληματακια και φταινε οι εφαρμογες και οχι το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Υπάρχει περίπτωση να παρει " Lollipop η συσκευή μας η μπα ?? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huey44 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Θα ήθελα μια διευκρίνηση καθότι λίγο άσχετος......Μου ήρθε σήμερα η αναβάθμιση σε 4.4.2. Αν την εγκαταστήσω θα σβηστούν όλα από τη συσκευή, επαφές, μηνύματα, ρυθμίσεις κτλ, και θα επανέρθει σε εργοστασιακή κατάσταση; Η σωστή διαδικασία αναβάθμισης ποια είναι; Να την επαναφέρω εγώ σε εργοστασιακή κατάσταση πρώτα και μετά να κάνω την αναβάθμιση; Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Θα ήθελα μια διευκρίνηση καθότι λίγο άσχετος......Μου ήρθε σήμερα η αναβάθμιση σε 4.4.2. Αν την εγκαταστήσω θα σβηστούν όλα από τη συσκευή, επαφές, μηνύματα, ρυθμίσεις κτλ, και θα επανέρθει σε εργοστασιακή κατάσταση; Η σωστή διαδικασία αναβάθμισης ποια είναι; Να την επαναφέρω εγώ σε εργοστασιακή κατάσταση πρώτα και μετά να κάνω την αναβάθμιση; Σας ευχαριστώ. Αν και καθυστερημένα, αν την κάνεις ΟΤΑ, μέσω wifi δηλαδή, δεν θα χάσεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huey44 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Αν και καθυστερημένα, αν την κάνεις ΟΤΑ, μέσω wifi δηλαδή, δεν θα χάσεις τίποτα. Σ' ευχαριστώ πολύ. Ξεκινάω λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μάκη μη παιδεύεσαι, λείπουν οι επαφές. Αν κοιτάξεις και τις 2 πλάτες θα καταλάβεις ποιες είναι ποιες και τι κάνουν. Αν είχε, η samsung θα έβγαζε την s view με την ασύρματη φόρτιση. Δυστυχώς έχει κάνει κάποιες τσιγκουνιές η samsung στο neo σε σχέση με το note 2, που βέβαια σε κάποιους δεν χρειάζονται. (ασύρματη φόρτιση, αισθητήρας quick glance) Σίγουρα λείπουν οι επαφές αλλά επειδή θυμήθηκα ότι και το iPhone δεν έχει επαφές (sic) αλλά παράλα αυτά μπορείς να το φορτίσεις ασύρματα, έψαξα και βρήκα αυτό http://www.aliexpress.com/store/product/Universal-Qi-Wireless-Charger-Receiver-for-Samsung-s4-Millet-2s-Meizu-MX-Huawei-ZTE-Lenovo-Lumia/525757_1338507068.html Το οποίο φαίνεται καλή λύση, συν το γεγονός ότι μπορούμε να το κρύψουμε άψογα μέσα στη θηκούλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) τελικά από Γαλλία θα έρθει καμιά αναβάθμιση αν ξέρει κανείς ή μπα; Μπορεί να μου στείλει κανένας link με οδηγίες να το αναβαθμίσω με άλλης χώρας; Edited November 6, 2014 by kordellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Γειά σας. Θα γίνω κάτοχος και γω του neo. Το έχει rootαρει κάποιος ή έχει φλασαρει κάποια custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Πανεύκολα με King root. Roms νομίζω δεν υπάρχουν, γιατί δεν πολυ-ασχολούνται με το κινητό αυτό οι developers. Βέβαια, τα παιδιά που ασχολούνται περισσότερο με το xda θα ξέρουν καλύτερα... Μήπως υπάρχει κάποιος που έχει ασχοληθεί με το ποιες εφαρμογές της Samsung είναι ασφαλές να απεγκατασταθούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Υπάρχει κάποιος οδηγός? Ή να το googlαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Έχει πάρει καείς θήκη sview όχι Samsung? Δουλεύουν καλά ή έχουν τα προβλήματα που έχουν και οι αντίστοιχες για το note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Έχει πάρει καείς θήκη sview όχι Samsung? Δουλεύουν καλά ή έχουν τα προβλήματα που έχουν και οι αντίστοιχες για το note 3. Είχα πάρει εγώ αλλά μούφα, δεν έχει chip αλλά χρησιμοποιεί τον αισθητήρα μπροστά για να καταλαβαίνει πότε την ανοίγεις, σε συνδυασμό με μια εφαρμογή που σου δίνουν αυτοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Αυτήν έχω βρει, όπου φαιινονται οι επαφές http://www.ebay.com/itm/151370751290 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Αυτήν έχω βρει, όπου φαιινονται οι επαφές http://www.ebay.com/itm/151370751290 Αυτή χρησιμοποιώ κι εγώ εδώ και καιρό και είναι απίστευτη!!!!!! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα! :D:D:D:D Είχα πάρει προηγουμένως μία της Nilkin η οποία χρησιμοποιούσε τον αισθητήρα. Δεν με βόλεψε ποτέ.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ακόμη το έχεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Γιατί; Τι σου έπαθαν τα προηγούμενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλά οτι το smartphone δεν παίζεται!! Το γνωρίζουμε... ;) :) Άντε να έρθει και η Kitkat... (Βουλγάρικο... :) ) Έχει καμία σχέση το Product region (Βουρλάρικο πχ το δικό μου) με την ποιότητα κατασκευής; (ξέρω, λίγο χαζή ερώτηση, αλλά you never know... ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καμιά μα καμιά σχέση , μια χαρά είναι η συσκευή σου. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ναι καλά... :cry::cry: Είναι Βουλγάρικη... :cry::cry: :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Είναι κατασκευασμένη με υλικά πολύ χαμηλής ποιότητας και δεν σηκώνει KitKat...γι' αυτό δεν έχεις αναβαθμιστεί. :rotfl: I Knew It!!! I Knew It!!! I Knew It!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 και μένα βουλγάρικο είναι ρε παιδιά αλλά πέρασα την Ιταλικη 4.4.2και πετάει οκ ειχα λιγο θέμα μπαταρίας στην αρχή αλλά με το καιρο έστρωσε απο μόνο του :w00t: :w00t: :w00t: Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 @haki Ο μεγάλος αδελφός έχει θέμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και δε βγάζει τόσο καλές φωτογραφίες. Αυτό εδώ με την ''υποδεέστερη'' κάμερα τί καταφέρνει σε τέτοιες συνθήκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 παιδια μια ερωτηση .. εκανα ενα hotspot στο pc μου γιατι στο δωμάτιο μου δεν πιάνει καλό σήμα απτο ρουτερ μου, και ενώ όλα τα κινητά του σπιτιού μπορούν να συνδεθούν και να λειτουργούν άψογα το ίντερνετ, στο ΝΕΟ με τπτ δεν μπαίνει.. δείχνει φουλ σημα μεν αλλα δεν συνδέετε μηπως υπάρχει καμια ρυθμιση που πρέπει να κάνω ? ? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts