Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.. Δεν ξερω απο που προεκυψε ξαφνικα αυτο το κουλο που συμβαινει..

Απο τις αρχες του προηγουμενου μηνα και μεχρι χτες το βραδυ χρησιμοποιωντας το πληκτρολογιο που εχει η samsung κ εχοντας κατεβασει την ελληνικη γλωσσα ολα δουλευαν ρολοι και μπορουσα να αλλαξω την γλωσσα απο ελληνικη σε αγγλικη σκρολαροντας το spacebar. Σημερα το πρωι δε μπορω να το κανω πλεον ενω ειναι επιλεγμενες και οι 2 γλωσσες απο τις ρυθμισεις. Κατεβασα απο το playstore ενα αλλο προγραμμα για πληκτρολογιο και το κανει κανονικα, αλλα δν θελω να το αλλαξω το πληκτρολογιο της samsung. Καμια ιδεα κανεις για το τι μπορω να κανω;

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον.. Σκαλιζοντας οτι εκανα απο χτες το βραδυ κ επειτα, παρατηρησα οτι απενεργοποιοντας το greenify(απο το μενου -->ρυθμισεις -->προσβασιμοτητα --> greenify off) που ειχα εγκαταστησει χτες, η εναλλαγη της γλωσσας επανηλθε οπως ηταν.. Ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο; και πως θα μπορεσουν να συνυπαρξουν το greenify με την ορθη λειτουργεια της αλλαγης γλωσσας; Edited by Aggelis13

Λοιπον.. Σκαλιζοντας οτι εκανα απο χτες το βραδυ κ επειτα, παρατηρησα οτι απενεργοποιοντας το greenify(απο το μενου -->ρυθμισεις -->προσβασιμοτητα --> greenify off) που ειχα εγκαταστησει χτες, η εναλλαγη της γλωσσας επανηλθε οπως ηταν.. Ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο; και πως θα μπορεσουν να συνυπαρξουν το greenify με την ορθη λειτουργεια της αλλαγης γλωσσας;

το κανει και στο 3αρι το κανονικο αυτο που επαθες. Σε μερικες εφαρμογες δημιουργουντε προβληματακια και φταινε οι εφαρμογες και οχι το τηλεφωνο

Θα ήθελα μια διευκρίνηση καθότι λίγο άσχετος......Μου ήρθε σήμερα η αναβάθμιση σε 4.4.2. Αν την εγκαταστήσω θα σβηστούν όλα από τη συσκευή, επαφές, μηνύματα, ρυθμίσεις κτλ, και θα επανέρθει σε εργοστασιακή κατάσταση; Η σωστή διαδικασία αναβάθμισης ποια είναι; Να την επαναφέρω εγώ σε εργοστασιακή κατάσταση πρώτα και μετά να κάνω την αναβάθμιση;

Σας ευχαριστώ.

Θα ήθελα μια διευκρίνηση καθότι λίγο άσχετος......Μου ήρθε σήμερα η αναβάθμιση σε 4.4.2. Αν την εγκαταστήσω θα σβηστούν όλα από τη συσκευή, επαφές, μηνύματα, ρυθμίσεις κτλ, και θα επανέρθει σε εργοστασιακή κατάσταση; Η σωστή διαδικασία αναβάθμισης ποια είναι; Να την επαναφέρω εγώ σε εργοστασιακή κατάσταση πρώτα και μετά να κάνω την αναβάθμιση;

Σας ευχαριστώ.

Αν και καθυστερημένα, αν την κάνεις ΟΤΑ, μέσω wifi δηλαδή, δεν θα χάσεις τίποτα.

Μάκη μη παιδεύεσαι, λείπουν οι επαφές. Αν κοιτάξεις και τις 2 πλάτες θα καταλάβεις ποιες είναι ποιες και τι κάνουν. Αν είχε, η samsung θα έβγαζε την s view με την ασύρματη φόρτιση. Δυστυχώς έχει κάνει κάποιες τσιγκουνιές η samsung στο neo σε σχέση με το note 2, που βέβαια σε κάποιους δεν χρειάζονται. (ασύρματη φόρτιση, αισθητήρας quick glance)

Σίγουρα λείπουν οι επαφές αλλά επειδή θυμήθηκα ότι και το iPhone δεν έχει επαφές (sic) αλλά παράλα αυτά μπορείς να το φορτίσεις ασύρματα, έψαξα και βρήκα αυτό

http://www.aliexpress.com/store/product/Universal-Qi-Wireless-Charger-Receiver-for-Samsung-s4-Millet-2s-Meizu-MX-Huawei-ZTE-Lenovo-Lumia/525757_1338507068.html

Το οποίο φαίνεται καλή λύση, συν το γεγονός ότι μπορούμε να το κρύψουμε άψογα μέσα στη θηκούλα

τελικά από Γαλλία θα έρθει καμιά αναβάθμιση αν ξέρει κανείς ή μπα;

Μπορεί να μου στείλει κανένας link με οδηγίες να το αναβαθμίσω με άλλης χώρας;

Edited by kordellas

Πανεύκολα με King root. Roms νομίζω δεν υπάρχουν, γιατί δεν πολυ-ασχολούνται με το κινητό αυτό οι developers. Βέβαια, τα παιδιά που ασχολούνται περισσότερο με το xda θα ξέρουν καλύτερα...

Μήπως υπάρχει κάποιος που έχει ασχοληθεί με το ποιες εφαρμογές της Samsung είναι ασφαλές να απεγκατασταθούν;

Έχει πάρει καείς θήκη sview όχι Samsung? Δουλεύουν καλά ή έχουν τα προβλήματα που έχουν και οι αντίστοιχες για το note 3.

Έχει πάρει καείς θήκη sview όχι Samsung? Δουλεύουν καλά ή έχουν τα προβλήματα που έχουν και οι αντίστοιχες για το note 3.

Είχα πάρει εγώ αλλά μούφα, δεν έχει chip αλλά χρησιμοποιεί τον αισθητήρα μπροστά για να καταλαβαίνει πότε την ανοίγεις, σε συνδυασμό με μια εφαρμογή που σου δίνουν αυτοί.

Αυτήν έχω βρει, όπου φαιινονται οι επαφές

http://www.ebay.com/itm/151370751290

Αυτή χρησιμοποιώ κι εγώ εδώ και καιρό και είναι απίστευτη!!!!!! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα! :D:D:D:D

Είχα πάρει προηγουμένως μία της Nilkin η οποία χρησιμοποιούσε τον αισθητήρα. Δεν με βόλεψε ποτέ..

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Καλά οτι το smartphone δεν παίζεται!! Το γνωρίζουμε... ;) :)

Άντε να έρθει και η Kitkat... (Βουλγάρικο... :) )

Έχει καμία σχέση το Product region (Βουρλάρικο πχ το δικό μου) με την ποιότητα κατασκευής;

(ξέρω, λίγο χαζή ερώτηση, αλλά you never know... ;) )

Καμιά μα καμιά σχέση , μια χαρά είναι η συσκευή σου.

Samsung galaxy s21+

Είναι κατασκευασμένη με υλικά πολύ χαμηλής ποιότητας και δεν σηκώνει KitKat...γι' αυτό δεν έχεις αναβαθμιστεί. :rotfl:

I Knew It!!! I Knew It!!! I Knew It!!! :lol::lol::lol:

και μένα βουλγάρικο είναι ρε παιδιά αλλά πέρασα την Ιταλικη 4.4.2και πετάει οκ ειχα λιγο θέμα μπαταρίας στην αρχή αλλά με το καιρο έστρωσε απο μόνο του :w00t: :w00t: :w00t:
:rolleyes:

@haki Ο μεγάλος αδελφός έχει θέμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και δε βγάζει τόσο καλές φωτογραφίες. Αυτό εδώ με την ''υποδεέστερη'' κάμερα τί καταφέρνει σε τέτοιες συνθήκες?

παιδια μια ερωτηση ..

εκανα ενα hotspot στο pc μου γιατι στο δωμάτιο μου δεν πιάνει καλό σήμα απτο ρουτερ μου, και ενώ όλα τα κινητά του σπιτιού μπορούν να συνδεθούν και να λειτουργούν άψογα το ίντερνετ, στο ΝΕΟ με τπτ δεν μπαίνει.. δείχνει φουλ σημα μεν αλλα δεν συνδέετε μηπως υπάρχει καμια ρυθμιση που πρέπει να κάνω ? ?

:rolleyes:

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)