Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά εντάξει, το κινητό το αγόρασα μαμά με την 4.4.2, ούτε καν είχα κοιτάξει τι φοράει. Νόμιζα ότι βγαίνει ακόμη με 4.3 από το εργοστάσιο όπως το προηγούμενο που είχα.

Έτσι εξηγείται η μεγάλη διαφορά που βλέπω στην χρήση.

Well done samy λοιπόν. :-)

giannis2A αν επιτρέπεται από που το αγόρασες με μαμά την 4.4.2 ?

--->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η μπαταρία στη 4.4.2 είναι άστα να πάνε .. με ακριβός το ίδιο setting ίδια προγράμματα. Που χα στην .4.3 σε 50 λεπτά μου τρώει ήδη 20% με calibrate κιολας κ με greenify στα πιο πολλά απ..
:rolleyes:

Η μπαταρία στη 4.4.2 είναι άστα να πάνε .. με ακριβός το ίδιο setting ίδια προγράμματα. Που χα στην .4.3 σε 50 λεπτά μου τρώει ήδη 20% με calibrate κιολας κ με greenify στα πιο πολλά απ..
βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z και δες αν μηδενίζουν οι πύρινες.

βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z και δες αν μηδενίζουν οι πύρινες.

Αυτό που μου δείχνει το clock speed : oi πύρινες 0-4 τρέχουν από 500 mhz μέχρι 1300 αλλάζει συνέχεια.. κ οι άλλοι 2 ειναι στα 800mhz σταθερά. to cpu load :14% ...

Αυτό που μου δείχνει το clock speed : oi πύρινες 0-4 τρέχουν από 500 mhz μέχρι 1300 αλλάζει συνέχεια.. κ οι άλλοι 2 ειναι στα 800mhz σταθερά. to cpu load :14% ...
Να κάνεις μια επανεκκίνηση και δες πάλι μετά από πέντε λεπτά, χωρίς να τρέχει φυσικά κάποια εφαρμογή πχ FB.

Να κάνεις μια επανεκκίνηση και δες πάλι μετά από πέντε λεπτά, χωρίς να τρέχει φυσικά κάποια εφαρμογή πχ FB.

Οκει Ευχαριστώ :)

κοιτα το παρακολουθω εδω κ 4ις ώρες και το έχω λιώσει κυριολεκτικά για να αδειάσει, ηταν 80%κ τώρα δείχνει 63% ισος απλά να παίζει κάτι με την εμφάνιση του ποσοστού που δείχνει.. να μην είναι σωστή δλδ

Edited by agapaki

giannis2A αν επιτρέπεται από που το αγόρασες με μαμά την 4.4.2 ?

Kaiserstore στην Πανεπιστημίου, Ιταλικό είναι.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγώ την θυμόμουν λίγο καλύτερη, αλλά και πάλι μια χαρά είναι.

Έχω 16 ώρες αναμονή, 2.5 ώρες ομιλία με Bluetooth και 3.5 ώρες οθόνη και είμαι στο 30%.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παιδιά αναμένουμε εντυπώσεις όσο πιο περιγραφικές γίνεται (απόδοση, μνήμη, μπαταρία, προβλήματα αν υπάρχουν...)

από όσους έχουν περάσει την Kitkat και οι υπόλοιποι όπως και εγώ αναμένουμε για την παραλαβή της Kitkat (Βουλγάρικο) :)

Παιδιά αναμένουμε εντυπώσεις όσο πιο περιγραφικές γίνεται (απόδοση, μνήμη, μπαταρία, προβλήματα αν υπάρχουν...)

από όσους έχουν περάσει την Kitkat και οι υπόλοιποι όπως και εγώ αναμένουμε για την παραλαβή της Kitkat (Βουλγάρικο) :)

Η διαφορά είναι κάτι Παραπάνω από αισθητή. Το τηλέφωνο είναι πιο γρήγορο, χωρίς καθόλου λαγκαρισματα και η μνήμη φαντάσου τρέχει με 650-700 ελεύθερη για πλάκα. Και τρεχουν πίσω τα πάντα ανοιχτά.

Η μπαταρία τελικά μια χαρά είναι, τερατακι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το κινητό είναι το πρώτο Samsung εδώ και καιρό που πλέον και με την kitkat με έχει κερδίσει απόλυτα σε όλα,τα κάνει όλα πολύ καλά απροβλημάτιστα,αλαγκάριστα.

Σήμερα το καταχώρησα και ως SM-N7505KAITV(δηλαδή ως ιταλικό που είναι προορισμένο για Ιταλία) στο ελληνικό επίσημο service http://cybersvc1.samsungcsportal.com/cyberservice/csc/product/n_main_01.jsp?locale_id=gr_gr&ssoUseYn=N&ssoLang=en και με καλύπτουν κανονικά 2 χρόνια σε εργατικά/εξαρτήματα/ανταλλακτικά:);)

Σε σχέση με τα χρήματα που έδωσα για μένα είναι vfm και αξίζει μέχρι το τελευταίο cent,η δε kitkat το απογείωσε(εδώ είναι εμφανής η απόδοση του exynos)-στο S4 που είχα δεν θυμάμαι τόσο αλαγκάριστη λειτουργία μετά την αναβάθμιση σε kitkat.

Πάντως η samsung έχει ένα θέμα με την πολιτική ενημερώσεων. Είπαμε να μη δίνει τα update ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες αλλά οι διαφορές από χώρα σε χώρα είναι τεράστιες.

Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω παιδιά.

Μπορεί να μου πει κάποιος σας παρακαλώ το μέγεθος της μνήμης του application storage?

Σας ευχαριστώ!

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Μπορεί να μου πει κάποιος σας παρακαλώ το μέγεθος της μνήμης του application storage?

Σας ευχαριστώ!

Γύρω στα 11GB...

Γύρω στα 11GB...

Έχει όλο τον χώρο που περισσεύει από το σύστημα διαθέσιμο για apps?.. :rolleyes: :rotfl:

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Καλησπερα σας.

Εχθες εβαλα την 64αρα μνημη μου σε ενα ερειπιο σονυ για να βαλω τις επαφες μου

κ το μονο που κσταφερα ειναι να μου βγαζει το μηνυμα "κατεστραμμενη καρτα sd".

Δοκιμασα σε αλλο samsung, σε pc μεσω card reader κ στο ταμπ προ αλλα τιποτα.

Δεδομομενου οτιειχα ολες μου τιςφωτο μεσα κ τιςεπαφες μου μεσα (φορμαρα το νοτελι)

εχετε να προτεινετε κανενα προγραμμα για restore?? :(:(:(:(

Καλησπερα σας.

Εχθες εβαλα την 64αρα μνημη μου σε ενα ερειπιο σονυ για να βαλω τις επαφες μου

κ το μονο που κσταφερα ειναι να μου βγαζει το μηνυμα "κατεστραμμενη καρτα sd".

Δοκιμασα σε αλλο samsung, σε pc μεσω card reader κ στο ταμπ προ αλλα τιποτα.

Δεδομομενου οτιειχα ολες μου τιςφωτο μεσα κ τιςεπαφες μου μεσα (φορμαρα το νοτελι)

εχετε να προτεινετε κανενα προγραμμα για restore?? :(:(:(:(

test disk - photorec και άν μπορείς να το τρέξεις από linux , μιας και τρέχει σαν root ακόμη καλύτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Τελικά δεν υπάρχει τρόπος root χωρίς να γράψει ο Knox.. (?)

edit: αν όχι, τουλάχιστον ποιος θεωρείται ευκολότερος για την 4.4.2?

Edited by YanniZ

http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-android-4-4-4-update-0833/ :)

Οπως φαίνεται σύντομα θα πάρουμε και 4.4.4 και μετά μήπως και κάτι παραπάνω,για να δούμε....;)

Τελικά δεν υπάρχει τρόπος root χωρίς να γράψει ο Knox.. (?)

edit: αν όχι, τουλάχιστον ποιος θεωρείται ευκολότερος για την 4.4.2?

Δοκίμασε με towelroot .

Samsung galaxy s21+

Παίδες εχετε να προτεινετε κάποιο αξιόπιστο σκρουτζομάγαζο?και επισης σε άλλα βλεπω το eu σε άλλα όχι.έχει 2 εκδόσεις?

HTC Rooted Desire

rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol:

kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1

radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2

Παίδες εχετε να προτεινετε κάποιο αξιόπιστο σκρουτζομάγαζο?και επισης σε άλλα βλεπω το eu σε άλλα όχι.έχει 2 εκδόσεις?

Kinitomania, cityshop, kaiser

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ευχαριστώ. Πάντως φαίνεται πολυ καλό για τα λεφτά του όπως ειπώθηκε. Να προτιμήσω ευρωπαική εκδοση.παιζει κανενα ρολο?οι μονο eu είναι όλα?

HTC Rooted Desire

rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol:

kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1

radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2

Guest lagoudakis
ειναι πολυ καλη συσκευη και ειδικα σε αυτα τα χρηματα,εχω το note 3 το μεγαλο και ειμαι υπερ ευχαριστημενος,οι διαφορες ειναι στην μνημη ραμ βασικα,2 αντι 3 και ενα ελαχιστο στην οθονη5.5 αντι 5.7 και στην καμερα,νομιζω αυτες ειναι,θα το χτυπησω και εγω για την γυναικα μου,σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει κατι καλυτερο,να ειναι ευρωπαικο για να εχεις εγγυηση στην ελλαδα

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)