Jump to content

Huawei Ascend Mate

Kaede
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

μιας και το θέμα κυκλοφόρησης του Huawei είναι νεκρό εδώ και κάνα χρόνο, υπάρχει κανείς που να το χρησιμοποιεί ενεργά όλο αυτό το διάστημα?? Κανένα review?? Θα βοηθούσε περισσότερο απ'τα unboxing videos!

Σκέφτομαι μήπως το πάρω μιας και πλέον έχει πέσει στα 249€.. Αλλά δεν είμαι σίγουρη αν η τεράστια οθόνη θα μ'αρέσει ή θα με δυσκολέψει.. έχουμε και μικρά χέρια :p

P.S. Δεκτές και ανάλογες προτάσεις που να μη ξεπερνάνε αυτή την τιμή.. Κοιτούσα και το Samsung Galaxy S3 που πλέον είναι στα 205€, αλλά έχει τη μισή μπαταρία ρε γμτ.. και δίπλα στο άλλο μου φαίνεται πλέον νάνος!;p (http://i1.ytimg.com/vi/KLgtkEaQRJc/maxresdefault.jpg)

Φοβερή συσκευή από θέμα κατασκευής-ποιότητας.Γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.Είναι τεράστιο αλλά αν το έχεις συνειδητοποιήσει προχώρα το.

Τελικά με έφαγε η αμφισβήτηση.. δεν προσέτρεξε και κανείς για την υπεράσπισή του και πήρα το S3!

Άρα υποθέτω το θέμα μπορεί να κλείσει, αν δεν ενδιαφέρεται άλλος για το Mate (αν και η μπαταρία του Huawei θα μου μείνει απωθημένο;p)

εκπληκτικο κινητο......βιαστηκες....

το δινω το δικο μου ...γτ εβγαλε η huawei το honor x1........κ ερωτευτηκα...θα το παρω... (7''......5000ma μπαταρια)

κατα τ αλλα υπεροχη συσκευη...υπεροχο τηλεφωνο...κανενα προβλημα...γιγας οθονη ... όπως και μπαταρια... :D

ποια samsung................................

Εμμμμ τι να γίνει τώρα...Θα μου μείνει το απωθημένο:)

Πάντως πέρα από τη μπαταρία (και αυτό συγκριτικά) δεν έχω άλλο παράπονο απ'το S3..

το δινω το δικο μου ...γτ εβγαλε η huawei το honor x1........κ ερωτευτηκα...θα το παρω... (7''......5000ma μπαταρια)

κατα τ αλλα υπεροχη συσκευη...υπεροχο τηλεφωνο...κανενα προβλημα...γιγας οθονη ... όπως και μπαταρια... :D

ποια samsung................................

Ενδιαφερομαι και εγω για το honor Χ1... θελω να το παρω για την φιλη μου... αλλα θελει ελληνικο μενου.. εσυ απο που θα το αγορασεις; εχει μονο αγγλικα και κινεζικα οπως βλεπω στα διάφορα καταστηματα; αν θες στειλε μου π. μ.

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core