dimgeo Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ναι..το έχουμε αναφέρει και κάποια στιγμή θα διορθωθεί...άλλοι ασχολούνται με επανεκκίνησης και θερμοκρασία και εμείς με τα δύο λλ στην αποστολή και πότε θα σωθεί η kit Kat που επιτέλους έρχεται Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Δε βλεπω μεγαλη κινηση στο θεμα. Σκεφτομαι να το χτυπησω. Εχω το n8 εδω και αρκετα χρονια και ηρθε η ωρα να αγορασω επιτελους καποιο κινητο. Ποια ειναι τα σοβαροτερα μειονεκτηματα που εχει μεχρι στιγμης; Στην Ελλαδα ποτε θα ερθει; Εσεις απο που το αγορασατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Η μπαταρία....Είναι στο μέσο της κατηγορίας....το ότι Μόλις δόθηκε η kit kat στην Κίνα και την περιμένουμε στην Ευρώπη Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Απο που το αγορασες; Μπαταρια λογικο ειναι να τελειωνει τοσο γρηγορα με τετοια αναλυση.. Δλδ να μη το επιλεξω σα κινητο; Ηθελα το καλυτερο, και περιμενα τοσα χρονια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Τα προβλήματα σου είπα..το κινητό είναι κελεπούρι..Από ποιότητα και features..Και αν ασχοληθείς να περάσεις καμιά cyanogen ξεχνάς και το θέμα μπαταρία..Αν και με την ταχεία φόρτιση δεν είναι θέμα...Από το επίσημο Ευρωπαϊκό κατάστημα Φυσικά...oppostyle..αν στείλεις και ένα φοιτητικό πάσο θα πάρεις 10% έκπτωση Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Απο που το αγορασες; Μπαταρια λογικο ειναι να τελειωνει τοσο γρηγορα με τετοια αναλυση.. Δλδ να μη το επιλεξω σα κινητο; Ηθελα το καλυτερο, και περιμενα τοσα χρονια.. Να το επιλέξεις ! Εγώ δεν εχω κανένα προβλημα . Οκ. Η μπαταρία θα μπορούσε να ειναι καλύτερη . Αλλα απο την άλλη ,η φόρτιση γίνεται εν ριπή οφθαλμού ! Επίσημα διατίθεται απο την oppostyle στην Ευρώπη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 To παρηγγειλα κι εγω απο oppostyle europe, αλλα εμπλεξα με chinese holidays και φοβαμαι οτι θα γινει shipped την επομενη εβδομαδα. Οποτε αναμονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γιατί ;;Δεν το είχαν Ετοιμοπαράδοτο;;αν το είχαν σε 2 με 3 μέρες θα είναι εδω Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γιατί ;;Δεν το είχαν Ετοιμοπαράδοτο;;αν το είχαν σε 2 με 3 μέρες θα είναι εδω 01-07/10 εχουν αργια! Βεβαια πως μια ευρωπαικη αποθηκη εχει θεμα να στειλει ενα πακετο οταν μιλαμε για αργια στην Ασια ειναι αποριας αξιον, οποτε πλεον αναμονη. Καποια πακετα ισως φυγουν αυτες τις ημερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Να δεις που είναι τίποτα Έλληνες εκεί και τους εψισαν να κρατάνε και της αργίες της εταιρίας ΧαΧα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoraklis Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Γιατί οι επαφές αποθηκεύονται στο τηλέφωνο; Πως τις μεταφέρω στο gmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό theoraklis, δεν έχω βρει ακόμα τη λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Γιατί οι επαφές αποθηκεύονται στο τηλέφωνο; Πως τις μεταφέρω στο gmail; Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό theoraklis, δεν έχω βρει ακόμα τη λύση... Όταν πάτε να εισάγετε μια νέα επαφή πάνω από τα πεδία ονομάτων δεν έχει κάτι πολύ μικρά γράμματα με ένα βελάκι που δείχνει κάτω; Πατώντας εκεί θα σας δώσει την επιλογή να τα αποθηκεύει στο λογαριασμό Gmail σας αντί στο τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoraklis Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Αυτό το βρήκα αλλά όσες επαφές μπήκαν στο τηλέφωνο έπρεπε να τις διαγράψω και να τις ξαναπερασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Αυτό το βρήκα αλλά όσες επαφές μπήκαν στο τηλέφωνο έπρεπε να τις διαγράψω και να τις ξαναπερασω! Υπάρχει το εξής που μπορείς να κάνεις μπορείς να κάνεις εξαγωγή τις επαφές σου και να της κάνεις εισαγωγή στη συνέχεια στο λογαριασμό της Google το δοκίμασες αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Αν πατήσεις συνεχόμενα πάνω σε κάποια επαφή σου βγαζει ένα μενού στο κάτω μέρος της οθόνης η τελευταία επιλογή είναι "move to" (ενα τετραγωνάκι με κάτι διακεκομμένες από κάτω) το πατάς και σου εμφανίζει που θες να στείλεις την επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoraklis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ωραίος! Ευχαριστώ chilavert_gr! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εδω και μια βδομαδα το oppostyle europe διατεινεται οτι μου στελνει το find 7 κι ακομα δεν εχει φυγει τιποτα. Information received η ενημερωση στο tracking number της DHL απο την Πεμπτη που μας περασε, αλλα στην πραγματικοτητα η 4px (συνεργατης της oppo στην Αγγλια) δε δινει το πακετο στη DHL (δεν το εχουν ετοιμο, θελουν να στειλουν πολλα πακετα μαζι στην Ελλαδα, κατι αλλο...?) Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εδω και μια βδομαδα το oppostyle europe διατεινεται οτι μου στελνει το find 7 κι ακομα δεν εχει φυγει τιποτα. Information received η ενημερωση στο tracking number της DHL απο την Πεμπτη που μας περασε, αλλα στην πραγματικοτητα η 4px (συνεργατης της oppo στην Αγγλια) δε δινει το πακετο στη DHL (δεν το εχουν ετοιμο, θελουν να στειλουν πολλα πακετα μαζι στην Ελλαδα, κατι αλλο...?) Για να δουμε... Φίλε V@gelis , απλά πέτυχες στην κινέζικη γιορτή τους. Γι' αυτο δεν τα στέλνουν. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ποιο firmware ειναι καλυτερο για την καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Η BETA 2.03 λένε ότι είναι καλύτερη και Δεν έχει τόσο extreme ένταση στο hdr που Προσωπικά μου αρέσει Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Φίλε V@gelis , απλά πέτυχες στην κινέζικη γιορτή τους. Γι' αυτο δεν τα στέλνουν. H αποθηκη τους είναι ανοιχτη κανονικα στην Ευρωπη (Αγγλια συγκεκριμενα είναι) και τις εορταστικες μερες τους. Υποτίθεται ότι μου το εχουν στειλει από Πεμπτη, αλλα εκτοτε και μεχρι σημερα μου εχουν στειλει 4 διαφορετικες φορτωτικες και καμια στην πραγματικοτητα δεν εχει το πακετο μου (δηλαδή είναι "εικονικες" χωρις να εχουν παραδωσει το πακετο). Αν μεχρι αυριο δε φυγει πραγματικα, θα κανω paypal dispute και χοντρο κραξιμο σε όλα τα φορα... Edited October 8, 2014 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Πολύ παράξενο Εγώ το είχα σε τρεις μέρες από την παραγγελία... :confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αναμενω με αγωνια αυτή τη συσκευη, είμαι θετικος ότι απλα καθυστερησαν με την αποστολή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Κάνε υπομονή v@gelis,εμένα έκανε 10 μέρες. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts