Jump to content

Oppo Find 7

maroubas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με κλειστό wifi, έχανα κι εγώ τόσο... 3-4%

Με ανοιχτό, πιάναμε άνετα διψήφιο..

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

7-8 % ;

Με την color δεν εχω χάσει πάνω απο 3% το βράδυ ...

Μια χαρά είσαι...για πες μου όμως με την color πόσες ώρες οθόνη βγάζεις????

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μια χαρά είσαι...για πες μου όμως με την color πόσες ώρες οθόνη βγάζεις????

Καμία σχέση με αυτο που έχεις αναφέρει στην cm . 3- 4 ώρες .

Γιαυτο μου έκανε εντύπωση η αναμονή σου ...

Ποια cyanogenmod έχετε περάσει ?? την 11s ?
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ποια cyanogenmod έχετε περάσει ?? την 11s ?

Εγώ την nightly 15-8. Έχει κάτσει τέλεια και η αυτονομία είναι σούπερ. Πήγα και στις πιο μετά αλλά γύρισα πίσω με back up.

H 11s δεν είναι καλή ? Η nightly που αναφερεις ειναι αρκετα παραμετροποιήσιμη σαν την 11s ??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

βγαίνει beta ColorOS 2.0.2i χωρίς το όριο των 3gb

"After install the Find 7a ColorOS 2.0.2i Beta through some simple steps you will get a version with unified storage.

Beside unified storage we have also bring other changes (most are from Ofan suggestions) like optimization on camera, sort by track order in albums, network speed indicator and single layer launcher etc."

βγαίνει beta ColorOS 2.0.2i χωρίς το όριο των 3gb

"After install the Find 7a ColorOS 2.0.2i Beta through some simple steps you will get a version with unified storage.

Beside unified storage we have also bring other changes (most are from Ofan suggestions) like optimization on camera, sort by track order in albums, network speed indicator and single layer launcher etc."

Φαίνεται πως ετοιμάζουν διάφορα εκεί για να δούμε.....

One for all, all for one.

Μέχρι να τα φτιάξουν αξίζει και με το παραπάνω η cm παιδιά...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

γεια σας,εαν θες να το αγορασεις απο που,γνωριζετε?χωρις τελωνεια,το official site ειναι ευρωπαικο?στελνει ελλαδα?

γεια σας,εαν θες να το αγορασεις απο που,γνωριζετε?χωρις τελωνεια,το official site ειναι ευρωπαικο?στελνει ελλαδα?

http://europe.oppostyle.com/14-find-7

129026.png?1640591734

Στο site που σου έστειλε ο bill_viper θα βρεις το κινητό. Έρχεται από Λονδίνο χωρίς τελωνείο και μεταφορικά έξοδα επειδή είναι πάνω από 100€ η παραγγελία. Γιαυτό καλό θα είναι να συμπληρώσεις μέσα και τον extra φορτιστή (έχει έναν στην αρχική συσκευασία αλλά εφόσον χρειάζεσαι ένα πχ στη δουλειά και ένα σπίτι) αλλά και την θήκη εφόσον την χρειάζεσαι και αυτή για να μην πληρώνεις ξεχωριστά μεταφορικά. Εάν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο σε 4-5 μέρες το πολύ θα το έχεις γιατί φεύγει με DHL.

Στο site που σου έστειλε ο bill_viper θα βρεις το κινητό. Έρχεται από Λονδίνο χωρίς τελωνείο και μεταφορικά έξοδα επειδή είναι πάνω από 100€ η παραγγελία. Γιαυτό καλό θα είναι να συμπληρώσεις μέσα και τον extra φορτιστή (έχει έναν στην αρχική συσκευασία αλλά εφόσον χρειάζεσαι ένα πχ στη δουλειά και ένα σπίτι) αλλά και την θήκη εφόσον την χρειάζεσαι και αυτή για να μην πληρώνεις ξεχωριστά μεταφορικά. Εάν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο σε 4-5 μέρες το πολύ θα το έχεις γιατί φεύγει με DHL.

χιλια ευχαριστω παιδια,για πειτε μου την γνωμη σας,σαν συσκευη τι λεει?εχει προβληματα?απο, ποιοτητα κατασκευης?

Edited by geo35

χιλια ευχαριστω παιδια,για πειτε μου την γνωμη σας,σαν συσκευη τι λεει?εχει προβληματα?απο, ποιοτητα κατασκευης?

Ποιότητα κατασκευής άψογη. Από μέγεθος είναι θέμα συνήθειας. Προβλήματα δεν μπορώ να πω πως έχει. Για την μπαταρία θα διαβάσεις διάφορα άλλα η διάρκεια της είναι με βαση την χρήση της. Εμένα χτυπάει και 12ωρο με Bluetooth συνέχεια ανοιχτό λόγω smart watch & hands-free. 4G δεν κλείνει ποτέ παρά μόνο όταν βρω Wi-Fi. Ομιλία γύρω στις 1 με 2 ώρες αλλά καθόλου παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος και πριν από αυτό είχα το iPhone 5 το οποίο είναι σαφώς χειρότερο σε όλα του από το Oppo. Επίσης να αναφέρω τον ταχυφορτιστή που είναι πολύ βολικός. Τέλος φωτογραφική άψογη.

Edited by chris_dd

Βρήκε κανένας φορτιστή αυτοκινήτου που να σηκώνει το κινητό κατά τη διάρκεια χρήσης του GPS? Ότι και να πήρα δεν δουλεύει σωστά. Πέφτει η μπαταρία παρόλο που δείχνει ότι φορτίζει.

Το βρήκα εδώ αλλά δεν τον γνωρίζω τον mistertao. Φαίνεται και τσουχτερός......

http://www.mistertao.com/beta/pages/item/40751530423.html

Το βρήκα εδώ αλλά δεν τον γνωρίζω τον mistertao. Φαίνεται και τσουχτερός......

http://www.mistertao.com/beta/pages/item/40751530423.html

Έχει ανακοινώσει και η oppo

http://www.oppoforums.com/threads/oppo-in-car-vooc-charger-teased.19945/

Και vooc power bank ....

Έχει ανακοινώσει και η oppo

http://www.oppoforums.com/threads/oppo-in-car-vooc-charger-teased.19945/

Και vooc power bank ....

To θέμα είναι πόσο γρήγορα θα τον φέρουν Ευρώπη. Εδώ μια μπαταρία 3000mha και ακόμη να την φέρουν εδώ.

Νέα αναβάθμιση αλλά πάλι 4.3

Είμαι root και δεν μου κάνει την αναβάθμιση, γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει;;

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Έχεις custom recovery ;

Εγώ το είχα root με το root genius και την πήρε κανονικά αλλά κάνοντας την αναβάθμιση χάθηκε το root και θα πρέπει να το ξανακάνω.

Κι εσύ με root genius το είχες???