dimgeo Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Εγώ βγάζω 4.5 ώρες και δεν τρελαίνομαι κιόλας....Έχω την εντύπωση ότι κάποιο κόλλημα τρώει σε flight mode και πίνει τρελή μπαταρία..εχθές από της 2 έως της 6.15 έχασε 24% σε flight mode και κλειστά συγχρονισμός WiFi κτλ..θα δω σήμερα εκτός flights.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Εγώ βγάζω 4.5 ώρες και δεν τρελαίνομαι κιόλας....Έχω την εντύπωση ότι κάποιο κόλλημα τρώει σε flight mode και πίνει τρελή μπαταρία..εχθές από της 2 έως της 6.15 έχασε 24% σε flight mode και κλειστά συγχρονισμός WiFi κτλ..θα δω σήμερα εκτός flights.. Ομοιοπαθεις.... :p Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Μέτριοι χρόνοι, ίδιοι με του 5.. Γενικά το color αν και πανέμορφο την είσαι την μπαταρία Καταρχήν αυτό είναι κάτι που δεν σε επηρεάζει εκτός κι αν παίζεις παιχνίδια κ δεν εννοώ angry birds κτλ... Επίσης ο περιορισμός αυτός έχει τελειώσει γιατί κάποιος μέσα στο forum έχει, ήδη με τεράστια επιτυχία, δημιουργήσει μη χωρισμένη μνήμη κ μια πολύ επιτυχημένη rom (nameless) 4.4.4 λειτουργεί έτσι!! :) Οπότε μην αγχώνεσαι άδικα... Χωρίς πολλά παιχνίδια, δε μου φτάνουν ούτε για ζήτω ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos7r Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Καλημέρα, Αυτό εδώ κανεi http://www.aliexpress.com/item/Metal-Aluminium-Frame-and-Luxury-Ultrathin-and-Perfect-Design-High-quality-Metal-Aluminum-Back-cover-Case/1985125171.html για oppo find 7 (http://europe.oppostyle.com/find-7/99-find-7-white.html)? επειδή δεν ξέρω αν αυτό είναι x9007 η όχι..και αν κανουν και στα δυο κινητά..εμείς γενικά το χ9077 έχουμε έτσι;με ghd.. Edited July 30, 2014 by nickos7r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ερώτηση προς όσους έχουν περάσει cyanogen.. Η μπαταρία κρατάει περισσότερο η στα ίδια είμαστε;;; Έχει θεματάκι πάντως...αν ασχολείσαι μαζί Του αδειάζει πολύ εύκολα.. Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλημέρα, Αυτό εδώ κανεi http://www.aliexpress.com/item/Metal-Aluminium-Frame-and-Luxury-Ultrathin-and-Perfect-Design-High-quality-Metal-Aluminum-Back-cover-Case/1985125171.html για oppo find 7 (http://europe.oppostyle.com/find-7/99-find-7-white.html)? επειδή δεν ξέρω αν αυτό είναι x9007 η όχι..και αν κανουν και στα δυο κινητά..εμείς γενικά το χ9077 έχουμε έτσι;με ghd.. Γενικά η θήκες ειναι κοινές για το 7 και το 7α .Αλλα δεν χάνεις τιποτα να ρωτήσεις τον πωλητή . Το δεύτερο link δεν βγάζει κάτι ... Γενικά find 7 για Ευρώπη ειναι το X9076... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ρε παιδιά...τι έκδοση colorOS φοράτε;;; Έχω 1.2.4i και διαβάζω παντού για 1.5 stable και 2.0 beta.. Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ρε παιδιά...τι έκδοση colorOS φοράτε;;; Έχω 1.2.4i και διαβάζω παντού για 1.5 stable και 2.0 beta.. Αυτή έχω κι εγώ. Αν ειχε βγει αλλη δεν θα έπρεπε να έρθει και σε μας; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Μήπως είναι μόνο για τα κινέζικα;;; Μπας και δούμε άσπρο φως σε μερικά θεματακια Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Σήμερα παρέλαβα σε Astro black. Το 32 gb Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ρε παιδιά...τι έκδοση colorOS φοράτε;;; Έχω 1.2.4i και διαβάζω παντού για 1.5 stable και 2.0 beta.. Που διαβάζεις για 1.5 ; Στο forum της oppo δεν βλέπω κάτι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Μάλλον έχεις δίκιο....Από την 1.2.4 πάει στη 2.0 Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos7r Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Γενικά η θήκες ειναι κοινές για το 7 και το 7α .Αλλα δεν χάνεις τιποτα να ρωτήσεις τον πωλητή . Το δεύτερο link δεν βγάζει κάτι ... Γενικά find 7 για Ευρώπη ειναι το X9076... Ευχαριστώ πολύ αν ελεηθει και μ απαντήσει καλώς...ελπίζω να κανει γτ έχω ψηθεί τρέλα να το κάνω full αλουμινιο;-) Κατι αλλο...ξερουμε περιπου ποσο πρεπει να περιμενω απο oppostyle για να φτασει αθηνα γτ εκανα την παραγκελια χτες και ακομα μ λεει preparation in progress.. Edited July 31, 2014 by nickos7r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Γενικά η θήκες ειναι κοινές για το 7 και το 7α .Αλλα δεν χάνεις τιποτα να ρωτήσεις τον πωλητή . Το δεύτερο link δεν βγάζει κάτι ... Γενικά find 7 για Ευρώπη ειναι το X9076... Κάτι θήκες που πήρα πάντως ηταν για Find 7 X9007... Ελπίζω να μη φάω πίκρα οταν έρθουν.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Κάτι θήκες που πήρα πάντως ηταν για Find 7 X9007... Ελπίζω να μη φάω πίκρα οταν έρθουν.:wacko: Εκδόσεις: 7a X9006 international 7a X9007 κινέζικη έκδοση 7 X9076 international 7 X9077 κινέζικη έκδοση Πάντως για την θήκη δεν νομίζω να έχεις θέμα. 7 και 7a έχουν τις ίδιες διαστάσεις και το ίδιο σχέδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ναι αυτό είχα διαβάσει κι εγώ, ότι μόνο τα χαρακτηριστικά αλλάζουν στις 2 εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Η θήκες είναι κοινές...από την στιγμή που θα γράψει εσταλει...Την άλλη μέρα θα το έχεις.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ερώτηση προς όσους έχουν περάσει cyanogen.. Η μπαταρία κρατάει περισσότερο η στα ίδια είμαστε;;; Έχει θεματάκι πάντως...αν ασχολείσαι μαζί Του αδειάζει πολύ εύκολα.. Στη cm κραταει πιο πολυ!οι 2 τελευταιες nightlies που εβγαλαν ειναι πολυ καλες και πολυ γρηγορες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ευχαριστώ πολύ αν ελεηθει και μ απαντήσει καλώς...ελπίζω να κανει γτ έχω ψηθεί τρέλα να το κάνω full αλουμινιο;-) Κατι αλλο...ξερουμε περιπου ποσο πρεπει να περιμενω απο oppostyle για να φτασει αθηνα γτ εκανα την παραγκελια χτες και ακομα μ λεει preparation in progress.. Η θήκη ναι μεν φαίνεται ωραία αλλά διάβασες την παρατήρηση του πωλητή ότι επηρεάζει το σήμα του κινητού? Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Στη cm κραταει πιο πολυ!οι 2 τελευταιες nightlies που εβγαλαν ειναι πολυ καλες και πολυ γρηγορες! Ποσο περιπου? Περναμε τις πεντε ωρες; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ποσο περιπου? Περναμε τις πεντε ωρες; Εμενα μου κραταει 5:30 με 6 ωρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Εμενα μου κραταει 5:30 με 6 ωρες! Αυτο ηθελα να ακουσω! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μετά από την μαμά ρομ σήμερα έβαλα cm. Αύριο θα τσεκάρω πως τα πάει. Η μπαταρία ήταν χάλια στη μαμά. Επίσης αυτό που με ενοχλούσε ήταν η χαμηλή ένταση στο ακουστικό. Για ενημέρωση να πω ότι το mod που έβγαλαν στο φόρουμ του one+one δουλεύει μια χαρά και διορθώνει την κατάσταση. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ωχ κι αυτό έχει θέμα με το ακουστικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μετά από την μαμά ρομ σήμερα έβαλα cm. Αύριο θα τσεκάρω πως τα πάει. Η μπαταρία ήταν χάλια στη μαμά. Επίσης αυτό που με ενοχλούσε ήταν η χαμηλή ένταση στο ακουστικό. Για ενημέρωση να πω ότι το mod που έβγαλαν στο φόρουμ του one+one δουλεύει μια χαρά και διορθώνει την κατάσταση. Έχεις λεπτομέρειες για το mod γιατί Ναι μεν σε ήσυχο περιβάλλον ακούς καθαρά αλλά σε φασαρία πολύ δύσκολα. Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts