Megalos Δημοσιεύτηκε September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2003 γεια χαρα παιδια εβαλα ενα προγραμμα της MLS το Systran profesionnal για μεταφρασεις και βαλανε και ενα HASP για προστασια του προγραμματος τους :o Ομως με το hasp ο εκτυπωτης μου Epson color 440 δεν τυπωνει παρα κινεζικα ... ενω χωρις το hasp τυπωνει μια χαρα :( μου ειπαν να δω για τους drivers αν ειναι οκ (εχω ΧΡ prof) και ειναι οντως οκ , οποτε :'( για δωστε ενα χερι βοηθειας :) Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfran Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να πας στο site τις Epson και να κατεβάσεις τους τελευταιους drivers. Αν και μάλλον είναι πρόβλημα του Hasp. Άλλο ένα καλό με τις usb devices... Άραγε τα hasp "σπάνε"??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Σπάνε και τα Hasp και έχουν και αυτά drivers. Για κοίτα τον driver του Hasp μήπως υπάρχει καινούργιος γιατί εκεί πρέπει να είναι το πρόβλημα. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts