Jump to content

Android Apps - The best of

pgetsopoulos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρόμοια εφαρμογή με το youtube αλλά να παίζει τραγούδια στο background υπάρχει;

Δοκιμασε το OGYouTube κανει και ληψεις...:) απο XDA.

Edited by bikos68
Jason the Greek

• Απαντήσεις 243
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έψαξα αλλά δεν βρήκα αν αναφέρθηκε το weather underground για τον καιρό με πάρα πολύ καλή πρόγνωση για την Ελλάδα και πάρα πολλούς μετερεολογικους σταθμούς ανά περιοχη, μετά από δοκιμή των περισσότερων σχετικών εφαρμογών η πιο ακριβής.

Μείον του το πολύ λιτό γραφικό στοιχείο για την αρχική οθόνη.

"Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει."

Ernesto "Che" Guevara

Θα συμφωνησω με τον φιλο παραπανω αυτο δουλευω και γω οπως επισης και το Weather Pro που για Ελλαδα ειναι οτι καλυτερο δοκιμασα (και δεν ειμαι σε πολη)...:)
Jason the Greek

χρησιμοποιουσα το weather timeline το οποιο μου αρεσει πολυ, αλλα δεν ξερω γιατι τα περισσοτερα widget του πια δεν φορτωνουν!

ξερετε μηπως δεν ειναι συμβατος με Lilipop?

χρησιμοποιουσα το weather timeline το οποιο μου αρεσει πολυ, αλλα δεν ξερω γιατι τα περισσοτερα widget του πια δεν φορτωνουν!

ξερετε μηπως δεν ειναι συμβατος με Lilipop?

Το χρησιμοποιώ σε 5.1.1 και τα widgets (όπως και η εφαρμογή) παίζουν απροβλημάτιστα.

Έψαξα αλλά δεν βρήκα αν αναφέρθηκε το weather underground για τον καιρό με πάρα πολύ καλή πρόγνωση για την Ελλάδα και πάρα πολλούς μετερεολογικους σταθμούς ανά περιοχη, μετά από δοκιμή των περισσότερων σχετικών εφαρμογών η πιο ακριβής.

Μείον του το πολύ λιτό γραφικό στοιχείο για την αρχική οθόνη.

Υπάρχουν όμως εφαρμογές που παίρνουν στοιχεία από το weather underground, π.χ. bright weather...

Το χρησιμοποιώ σε 5.1.1 και τα widgets (όπως και η εφαρμογή) παίζουν απροβλημάτιστα.

Αυτό μου εμφανίζει :( http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=61403&stc=1&d=1432894034

Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται. Παλιά μου εμφανιζόταν κανονικά. Έκανα απεγκατασταση αλλά δεν λύθηκε. Η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά, τα widgets έχουν θεμα

Αυτό μου εμφανίζει :(

Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται. Παλιά μου εμφανιζόταν κανονικά. Έκανα απεγκατασταση αλλά δεν λύθηκε. Η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά, τα widgets έχουν θεμα

Όταν προσθέτεις το widget υπάρχει ρύθμιση για το ποια τοποθεσία θα δείχνει το widget. Μάλλον έχεις ορίσει κάποια που δεν υπάρχει, ή δεν αναγνωρίζει πλέον. Δοκίμασε να βάλεις κάποια άλλη ή την "τρέχουσα τοποθεσία" αν έχεις ενεργοποιημένο το location.

Edited by alfaeffe

Όταν προσθέτεις το widget υπάρχει ρύθμιση για το ποια τοποθεσία θα δείχνει το widget. Μάλλον έχεις ορίσει κάποια που δεν υπάρχει, ή δεν αναγνωρίζει πλέον. Δοκίμασε να βάλεις κάποια άλλη ή την "τρέχουσα τοποθεσία" αν έχεις ενεργοποιημένο το location.

Δυστυχώς όχι, πάλι δεν γίνεται τίποτα. Το περίεργο είναι πως από όλα τα widgets δουλεύει μόνο ένα, αυ5ο που εμφανίζει τις περιοχές ως καρτέλες αν κατάλαβες ;)

πολυ καλη εφαρμογη για τον καιρο ειναι το Weather2Umbrella που ειναι σε συνεργασια με τον σακη αρναουτογλου αξιζει να τν δοκιμασετε

• 2 weeks later...

Καλημερα παιδια,για τους λατρεις του chrome browser εχω να προτεινω την εναλλακτικη του.

http://www.iconarchive.com/download/i38829/google/chrome/Google-Chrome-Chromium.ico

#NoChromo

Το μονο που με εντυπωσιασε πραγματικα ηταν η φραγη διαφημισεων,οταν εχουμε ενεργοποιημενη την εξοικονομηση δεδομενων.

Edited by anastasiszn

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

• 2 weeks later...
Μια επισης must have εφαρμογη ειναι το Network Connections,ειδικα γιαυτους που εγκαθιστουν εφαρμογες εκτος του play store. Σας δινει την δυνατοτητα να βλεπετε η καθε εφαρμογη που στελνει πακετα και αναλογα να κρινετε αν ειναι clean ή κρυβει "μυστικα".

Τέλος το Circa News που έχουμε στο πρώτο ποστ στους News Readers. Δεν ανανεώνονται πλέον τα νέα

Πηγή: https://medium.com/circa/farewell-to-circa-news-7d002150f74b

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Τρεις εφαρμογουλες που βρήκα τελευταία.Για όσους δεν έχουν notification led η repeating notifications και η vibration notifier.Τσεκαρετε και την voice notifier που αναγγέλει από ποια εφαρμογή προέρχεται κάθε notification για να μην Τσεκαρετε το κινητό χωρίς λόγο.

• 3 weeks later...
Καλησπερα παιδια,να ρωτησω ξερετε καποιο προγραμμα που να μπορω να κλειδωνω τις εφαρμογες???εχω το samsung A5 με εκδοση 5.0.2

Καλησπερα παιδια,να ρωτησω ξερετε καποιο προγραμμα που να μπορω να κλειδωνω τις εφαρμογες???εχω το samsung A5 με εκδοση 5.0.2

Kαλησπερα εγω εχω το Smart AppLock Pro ευχρηστο...

Jason the Greek

Καλημερα παιδια,χτες ανακαλυψα μια εξαιρετικη εφαρμογη ονοματι PURIFY . Δεν εχει τοσες παραμετροποιησεις οπως το greenify αλλα ειναι κλασεις καλυτερο και χωρις να χρειαζετε xposed installer. Ολα τα notifications ερχονται κανονικα. Σε μενα η μπαταρια κρατουσε περιπου 6-7 ωρες γιατι το κινητο ειναι η προεκταση του χεριου μου. Χτες λοιπον μου κρατησε για πρωτη φορα 13 ωρες, αλλα του τεντωσα πραγματικα το κορμι, με τρελο σερφαρισμα,πολλα downloads και αρκετες δοκιμες. Αν το δοκιμασετε θα με θυμηθειτε ;) Edited by anastasiszn

Καλημερα παιδια,χτες ανακαλυψα μια εξαιρετικη εφαρμογη ονοματι PURIFY . Δεν εχει τοσες παραμετροποιησεις οπως το greenify αλλα ειναι κλασεις καλυτερο και χωρις να χρειαζετε xposed installer. Ολα τα notifications ερχονται κανονικα. Σε μενα η μπαταρια κρατουσε περιπου 6-7 ωρες γιατι το κινητο ειναι η προεκταση του χεριου μου. Χτες λοιπον μου κρατησε για πρωτη φορα 13 ωρες, αλλα του τεντωσα πραγματικα το κορμι, με τρελο σερφαρισμα,πολλα downloads και αρκετες δοκιμες. Αν το δοκιμασετε θα με θυμηθειτε ;)

Χρειάζεται root; αν ναί παίζει και χωρίς απλά με λιγότερες δυνατότητες;

Χρειάζεται root; αν ναί παίζει και χωρίς απλά με λιγότερες δυνατότητες;

Ναι φιλε χρειαζετε root, δεν εχει πολλες επιλογες αλλα την δουλεια του την κανει ετσι κι αλλιως. Δεν το εψαξα τοσο γιατι ειμαι ικανοποιημενος και με αυτα που μου προσφερει τωρα :)

Καλημερα παιδια,χτες ανακαλυψα μια εξαιρετικη εφαρμογη ονοματι PURIFY . Δεν εχει τοσες παραμετροποιησεις οπως το greenify αλλα ειναι κλασεις καλυτερο και χωρις να χρειαζετε xposed installer. Ολα τα notifications ερχονται κανονικα. Σε μενα η μπαταρια κρατουσε περιπου 6-7 ωρες γιατι το κινητο ειναι η προεκταση του χεριου μου. Χτες λοιπον μου κρατησε για πρωτη φορα 13 ωρες, αλλα του τεντωσα πραγματικα το κορμι, με τρελο σερφαρισμα,πολλα downloads και αρκετες δοκιμες. Αν το δοκιμασετε θα με θυμηθειτε ;)

και κατι αλλο θα ηταν ενδιαφερον να γνωριζαμε. εαν εχει ηδη καποιος το greenify θα πρεπε να το κανει disable για να δοκιμασει το PURIFY η μπορουν να τρεχουν και τα δυο ?

Καλό θα ήταν να μην έχεις και τα δύο. Ήδη αυτές οι εφαρμογές είναι κάπως μυστήριες..

επειδη το εγκατεστησα ομως για να δω τι "παιζει" με αυτο, ειδα οτι δεν ειναι πολυ ξεκαθαρο το πως μπορεις να επεμβεις σε δικο σου ορισμο τως εφαρμογών οπως θελεις να γινεται απανεργοποιηση κλπ. τωρα, εαν εχει τον τροπο απο μονο του κανει καλύτερη διαχειρηση των εφαρμογων και της ενεργειας, μπραβο του. θα το αφησω λιγες ημερες για να δω συνολικα την συμπεριφορά του.

• The title was changed to Android Apps - The best of
  • The topic was unpinned