Jump to content

Ένσημα και ταμείο ανεργίας

isolove
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να κανω μια ερωτηση , στο ταμειο ανεργιας που σε βαζουνε οταν ειναι να σε απολυσουνε ή οταν θα φυγεις εσυ;

και ποσα χρονια πρεπει να εχεις δουλεψει; για να παρεις χρηματα απο το ταμειο ανεργιας; και να σε βαλουνε στο ταμειο ανεργιας; αφορα και εποχικη δουλεια πχ σε τουρισμο για 4 μηνες; ή οχι; και πως μπορω να ξερω περισσοτερα; .

το ποσο που παιρνεις απο το ταμειο ανεργιας; ειναι συγκεκριμενο; πως το υπολογιζεις; .

• Απαντήσεις 109
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Καλησπερα θελω να μου λυσετε κατι αποριες σχετικα με το επιδομα ανεργιας.10 χρονια σχεδον βαζω ενσημα οικοδομικα και εχθες με προσληψανε ως καθαριστη σε ξενοδοχειο.σημερα εκανα αιτηση για ανεργια.θα την παρω? Edited by Giannis1989

Επίδομα ανεργίας πέρνουν μόνοι οι άνεργοι.

Οι εργαζόμενοι δεν το πέρνουν αυτό το επίδομα.

Ακόμα και αν πάρεις ανεργία , μόλις μπουν τα ένσημα και δουν ότι δουλεύεις θα σου ζητήσουν τα χρήματα πίσω.

Ανεργία δικαιούσε μόνιο για το διάστημα που δεν δουλεύεις και έχεις την υποχρέωση να τους ειδοποιήσεις μόλις πιάσεις δουλειά.

Καλημερα δεν το διατυπωσα σωστα.δουλευα οικοδομοι δεκα χρονια και εβαζα ενσημα μεχρι το δεκεμβρη.το φεβρουαριο με προσληψαν μια μερα για καθαριστη σε ξενοδοχειο και με απελυσαν.1 μαρτιου εκανα τα χαρτια μου για επιδομα ανεργιας.ξα τη παρω?εχω ενσημα οικοδομικα το τελευταιο 14μηνο 100 και Edited by Giannis1989

• 4 months later...

Καλημέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα : αρχικά ήμουν στο ταμείο ανεργίας εδώ και 2 μήνες, με ένσημα που δικαιολογούσαν επίδομα για 12 μήνες. Στις 22/ 7 έγινε πρόσληψη από μια εταιρεία, όμως επειδή ήταν τραγικά τα πράγματα στις 23 αναγκάστηκα να παραιτηθώ . Προφανώς με την παραίτηση, δεν διεκδικώ πλέον ταμείο. Αν γίνει εικονική πρόσληψη και μετα απόλυση, γνωρίζετε αν θα συνεχίσω με το επίδομα των 12 μηνών ; Επίσης πόσες μέρες είναι ιδανικές για την εικονική εργασία;

Καλημέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα : αρχικά ήμουν στο ταμείο ανεργίας εδώ και 2 μήνες, με ένσημα που δικαιολογούσαν επίδομα για 12 μήνες. Στις 22/ 7 έγινε πρόσληψη από μια εταιρεία, όμως επειδή ήταν τραγικά τα πράγματα στις 23 αναγκάστηκα να παραιτηθώ . Προφανώς με την παραίτηση, δεν διεκδικώ πλέον ταμείο. Αν γίνει εικονική πρόσληψη και μετα απόλυση, γνωρίζετε αν θα συνεχίσω με το επίδομα των 12 μηνών ; Επίσης πόσες μέρες είναι ιδανικές για την εικονική εργασία;

Kαι μία ημέρα αρκεί, στον οαεδ θέλουν απλά την απόλυση να έχεις και μετράνε τα ένσημα από δύο μήνες πριν και πίσω που τα έχεις ήδη αφού συνεχίζει το ταμείο σου που είχες ήδη πάρει

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw