trod Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ναι. Κανένα slot και καμία RAM δεν έχει πρόβλημα... :) Δεν μπορει να γινεται αυτο. Καθε φορα που θα εβγαζες ενα DIMM θα πρεπει η μνημη στα Windows να σου ελεγε οτι εχεις 2GB εκτος απο μια φορα που θα σου ειχε παραμεινει 3GB αρα θα καταλαβαινες οτι αυτη ηταν η μνημη με το λαθος. Αν το εκανες αυτο και καθε φορα η μνημη λεει 3GB και δεν μειωνεται τοτε ή η θες να κανεις update το Bios που απο οτι διαβασα το εκανες ή η Motherboard σου εχει μια επιλογη μεσα στο Bios ή η Motherboard σου απλα δεν μπορει να υποστηριξει παραπανω μνημη (ασχετα αν το διαβασες στο manual οτι μπορει). Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Φίλε Trod απήντησα βεβιασμένα. Με έβαλες σε σκέψεις και δοκίμασα πάλι μια προς μια τις DIMM σε ενα προς ενα slot. 16 συνδιασμοί σύνολο. Παρατήρησα οτι το πρώτο slot μου δε λειτουργεί σε καμία RAM. Ξεκίνησα να ποστάρω με την παραδοχή οτι είχα δοκιμάσει τις θύρες και τις DIIMM και hardware-ικά όλα δούλευαν ρολόι. Όμως, επαναλαμβάνομαι, το πρώτο slot αριστερά αριστερά -χρώματος πορτοκαλί- που είναι δίπλα στον επεξεργαστή δε λειτουργεί. Ζητάω συγγνώμη για την ταλαιπωρία κι πλέον αναζητώ λύση για να δω πως επιδιορθώνεται το slot. http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/13-136-053-11.jpg Edited March 14, 2014 by tsoump Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Φίλε Trod απήντησα βεβιασμένα. Με έβαλες σε σκέψεις και δοκίμασα πάλι μια προς μια τις DIMM σε ενα προς ενα slot. 16 συνδιασμοί σύνολο. Παρατήρησα οτι το πρώτο slot μου δε λειτουργεί σε καμία RAM. Ξεκίνησα να ποστάρω με την παραδοχή οτι είχα δοκιμάσει τις θύρες και τις DIIMM και hardware-ικά όλα δούλευαν ρολόι. Όμως, επαναλαμβάνομαι, το πρώτο slot αριστερά αριστερά -χρώματος πορτοκαλί- που είναι δίπλα στον επεξεργαστή δε λειτουργεί. Ζητάω συγγνώμη για την ταλαιπωρία κι πλέον αναζητώ λύση για να δω πως επιδιορθώνεται το slot. http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/13-136-053-11.jpg Δεν πειραζει φιλε μου. Μετα απο πολλα χρονια και εχοντας δει αρκετα εμαθα οτι πρεπει να αρχιζουμε απο τα βασικα γιατι ειναι απο τα πραγματα που προσπερναμε πιο ευκολα. Λοιπον στο προβλημα σου τωρα, το πιο πιθανο ειναι οτι καποιο ελασμα εχει στραβωσει μεσα στο slot που λες. Αν ειναι ετσι με ενα τσιμπιδακι και με πολυ προσοχη μπορεις να το επιστρεψεις στην αρχικη του θεση. Ειναι λεπτοδουλεια και θελει το χρονο της για να γινει σωστα γιατι αν το κανεις λαθος θα το σπασεις και τοτε ξεχνα το. Καλη σου τυχη :up: Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Δεν πειραζει φιλε μου. Μετα απο πολλα χρονια και εχοντας δει αρκετα εμαθα οτι πρεπει να αρχιζουμε απο τα βασικα γιατι ειναι απο τα πραγματα που προσπερναμε πιο ευκολα. Λοιπον στο προβλημα σου τωρα, το πιο πιθανο ειναι οτι καποιο ελασμα εχει στραβωσει μεσα στο slot που λες. Αν ειναι ετσι με ενα τσιμπιδακι και με πολυ προσοχη μπορεις να το επιστρεψεις στην αρχικη του θεση. Ειναι λεπτοδουλεια και θελει το χρονο της για να γινει σωστα γιατι αν το κανεις λαθος θα το σπασεις και τοτε ξεχνα το. Καλη σου τυχη :up: Άρα, πρέπει να ανοίξω το κουτί κι από την άλλη πλάγια μεριά ώστε να βρώ τα σιδεράκια που δεν πατάνε καλά, έτσι; Ίσως κι ένα κολλητήρι να χρειαστεί... Ευχαριστώ! (Κόκκινο κυκλωμένο: προβληματικό ram slot) Edited March 14, 2014 by tsoump Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Άρα, πρέπει να ανοίξω το κουτί κι από την άλλη πλάγια μεριά ώστε να βρώ τα σιδεράκια που δεν πατάνε καλά, έτσι; Ίσως κι ένα κολλητήρι να χρειαστεί... Ευχαριστώ! (Κόκκινο κυκλωμένο: προβληματικό ram slot) Οχι απο πισω. Αν εχει φτασει εκει δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Απο μπροστα μεσα στο πλαστικο εκει που ακουμπαει το DIMM οταν μπαινει μεσα. http://s1.postimg.org/jnzq3uxe7/13_136_053_11.jpg Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Πρώτα θα την βγάλεις από πάνω και θα δεις από πίσω, εκεί που δείχνει και η φωτογραφία που αναρτησες. Αν δεις κάποια επαφή να κινείται η να έχει ξεκολλήσει μην βάλεις κολλητήρι γιατί αν δεν ξέρεις θα κάνεις ζημιά, καλύτερα πάρε την σε ένα ηλεκτρονικό να στο κάνει. Αν είναι όλα καλά από πίσω πάρε ένα μεγενθητηκό φακό και βλέπεις ένα ένα τα πιν μέσα αν κάποια είναι πατημένα πιο πίσω από τα άλλα, αυτό θα πάρει ώρα αφού είναι πάνω από 200, γι αυτό υπομονή. Αν βρεις πατημένο πιν βρες κάτι πολύ ψηλό για να το επαναφερεις. ( προσοχή γιατί εκεί μέσα δεν χωράει ούτε καρφίτσα. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις μια μνημούλα 2gb για να κερδίσεις το χαμένο slot και να γλιτώσεις την μητρική σου :happy: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Θα σου πρότεινα να αγοράσεις μια μνημούλα 2gb για να κερδίσεις το χαμένο slot και να γλιτώσεις την μητρική σου :happy: Επειδή δεν είχα χρόνο καθόλου αυτές τις μέρες να κοιτάξω το slot, αποφάσισα να φέρω από τον υπολογιστή που έχω στην Κόρινθο 2+2 GB RAM. Ερώτηση: Με την παραδοχή ότι έχω ένα καμένο slot, πως θα μπορούσα να έχω το μέγιστο δυνατό συνδυασμό DIMM? απάντηση: 5? http://s1.postimg.org/jnzq3uxe7/13_136_053_11.jpg Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το Dimm των 2 gb μόνο του και τα δύο dimm του 1 gb ζευγάρι ! ;);););) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το Dimm των 2 gb μόνο του και τα δύο dimm του 1 gb ζευγάρι ! ;);););) Γινεται να παιχτεί 2Gb + 1Gb / 2Gb ;; Ενημερωτικά έχω 1+1+1+1 Gb και 2+2 Gb μνήμες. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Γινεται να παιχτεί 2Gb + 1Gb / 2Gb ;; Ενημερωτικά έχω 1+1+1+1 Gb και 2+2 Gb μνήμες. Αν θες βάζεις 2 + 2 + 1. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts