ταξιδιωτης22 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 οντως το χουμε καταντησει συζητηση δαπεδου να ειναι καλα ο christ-k που μας το επισημανε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Τελικα αποφασισα να μη το παρω. Θα περιμενω το K750i της SE αρχες καλοκαιριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 telika ola prepei na legonte kai na akougonte kai to dapedo kai to epipedo alla to kinito fenete poli kalo gia n arxisei i epi8esi apo twra enantia tou an kai to an8rwpino mati (to poio axortago prama ston kosmo) den ikanopeihte me tpt oti kai na tou dwseis :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allohaa Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 φιλε μου θα σου πω τα πραγματα οπως εχουν τουλαχιστον με τα δικα μου ματια. αρχιζω απο τις φωτογραφιες λοιπον στη καμερα δεν εχουν και την τρομερη διαφορα λιγο καλυτερα μου φαινεται οτι τραβαει το d-500 το καλο που εχει ειναι οτι εχει και φλας και δε τραβαει καθολου ασχημα σε συνθηκες πολυ χαμηλου φωτισμου σε αντιθεση με το 7610 που δε τραβαει καθολου.αλλη η καμερα ειναι το τελευταιο που με απασχολει,υπαρχουν και οι ψηφιακες. στο μεγεθος θα μεινεις εκπληκτος ειναι απλα ολα τα λεφτα τεραστια η διαφορα του με το 7610 σε γενικες γραμμες ειναι ενα κινητο που θα σε αφησει πληρως ικανοποιημενο κι ας μη βαζει και προγραμματα στο κατω κατω δεν ειναι και το παν τα smartphones καποια στιγμη τα βαριεσαι ;) αγαπητε ταξιδιωτη22 πρωτον δεν ειμαι φιλος αλλα φιλη :lol: δευτερον αυχαριστω πολυ για την πληροφορια αλλα δεν μου ειπες τι γινεται με τα αρχεια amr. τα υποστηριζει? μπορω να τα βαλω ως ηχο κλησης? (κατι τελευταιο.. βιντεο τραβαει?! :blink: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 ...Ξαναεύχομαι σε όλους μεγιά και παρακαλώ για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση επιπέδου και όχι...δαπέδου!..Όχι άλλο κάρβουνο... ;) :) Κανένας δεν είπε να μην γραφτούν τα αρνητικά του κινητού,σαφώς έχει και τέτοια, η διαφορά μας είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να τα εμφανίσουν ως τραγικά απαράδεκτα και ικανά για να αποτρέψουν κάποιον από τη αγορά του κινητού ενώ στη ουσία και για την σωστή λειτουργία του είναι ασήμαντα ως ανάξια λόγου.Τώρα για δάπεδα και επίπεδα, επειδή πραγματικά, το λιγότερο, με πείραξε δεν έχεις παρά να συνεχίσεις στο thread του avatar σου μιας κι εκεί έχει φτάσει στα "υπόγεια" :mad: :mad: :mad: Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 αγαπητε ταξιδιωτη22 πρωτον δεν ειμαι φιλος αλλα φιλη :lol: δευτερον αυχαριστω πολυ για την πληροφορια αλλα δεν μου ειπες τι γινεται με τα αρχεια amr. τα υποστηριζει? μπορω να τα βαλω ως ηχο κλησης? (κατι τελευταιο.. βιντεο τραβαει?! :blink: )Έλεος!!!Παίζει mp3 και θέλουμε amr, σε λίγο θα ζητάμε και πάλι μονοφωνικά midis.Και βέβαια τραβάει βίντεο!!! Για τον φίλο/η Souzas, πατώντας το 1 το πρώτο που μου βγάζει είναι απόστροφο. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Κανένας δεν είπε να μην γραφτούν τα αρνητικά του κινητού,σαφώς έχει και τέτοια, η διαφορά μας είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να τα εμφανίσουν ως τραγικά απαράδεκτα και ικανά για να αποτρέψουν κάποιον από τη αγορά του κινητού ενώ στη ουσία και για την σωστή λειτουργία του είναι ασήμαντα ως ανάξια λόγου.Τώρα για δάπεδα και επίπεδα, επειδή πραγματικά, το λιγότερο, με πείραξε δεν έχεις παρά να συνεχίσεις στο thread του avatar σου μιας κι εκεί έχει φτάσει στα "υπόγεια" :mad: :mad: :mad: Φίλε μου αφησε τους χρήστες να αποφασίσουν αν θα πουλήσουν ή όχι το κινητό τους, αν είναι ικανοποιημένοι ή όχι...Δεν αντιλαμβάνομαι τις παραινέσεις σου είναι γεγονός ούτε ως προς τους χρήστες ουτε προσωπικά σε μενα...Η αλήθεια είναι πως όπως καθε κοινωνία, ετσι και η δική μας έχει την δυνατότητα να απομονώνει τα στοιχεία που ταράσσουν την απρόσκοπτη λειτουργία της με υποδείξεις και συμπεριφορές αυτού του είδους.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Φίλε μου αφησε τους χρήστες να αποφασίσουν αν θα πουλήσουν ή όχι το κινητό τους, αν είναι ικανοποιημένοι ή όχι...Δεν αντιλαμβάνομαι τις παραινέσεις σου είναι γεγονός ούτε ως προς τους χρήστες ουτε προσωπικά σε μενα...Η αλήθεια είναι πως όπως καθε κοινωνία, ετσι και η δική μας έχει την δυνατότητα να απομονώνει τα στοιχεία που ταράσσουν την απρόσκοπτη λειτουργία της με υποδείξεις και συμπεριφορές αυτού του είδους.... :mad: Το τραβάς πολύ!!!Σε λίγο θα με βγάλεις και αναρχοαυτόνομο!!!Μείνε στη μιζέρια του 6230, που μετά απόχρόνο και, έχει ακόμη bugs.Και στην τελική ποια η σχέση σου με το D-500;Το έχεις πιάσει στα χέρια σου ή απλά σε πληρώνει η μαμά Nokia;Σταματώ εδώ γιατί από εδώ και πέρα έχει :X Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 παίζει αρχεία amr αλλά δεν μπορείς να τα βάλεις ως ήχους κλήσης. Περνιούνται σε έναν φάκελο που δεν μπορείς να βάλεις αυτούς τους ήχους ως ήχους κλήσεις. Επίσης παρατήρησα κατά πάσα πιθανότητα ότι δεν παίζει wav. Γενικά για να είμαι πιο συγκεκριμένος δεν είναι συμβατό με πολλές κωδικοποιήσεις αρχείων παρά μόνο με τις πιο γνωστές. ;) (το 6230 που έπιασα σήμερα στα χέρια μου τα παίζει όλα) Δεν μπορείς να αντιγράψεις αρχεία από τον έναν φάκελο στον άλλον ούτε να δημιουργήσεις δικούς σου φακέλους για να ταξινομήσεις της φωτογραφίες σου η τα τραγούδια σου, στο μέλλον μπορεί κάποιος να καταφέρει να το ξεκλειδώσει γιατί αυτό το θέμα είναι θέμα κλειδώματος από την samsung. Σημαντικό αρνητικό για εμένα είναι ότι δεν μπορείς να έχεις και δόνηση και μελωδία από τον πρώτο χτύπο. Πρέπει να δονηθεί 3 φορές (1,5 χτύπους για αυτόν που σε καλεί) και μετά να αρχίσει να βαράει. Φαντάσου να είσαι σε ένα χώρο με θόρυβο και να μην ακούς καλά τότε τι κανείς? Λείπουν οι τόνοι και αν αντιγράψεις το ημερολόγιο σου από άλλο κινητό που είχες τόνους τότε κάποια ονόματα που έχουν τόνους στην αρχή της λέξης τους τότε δεν μπαίνουν αλφαβητικά γιατί πολύ απλά δεν τα αναγνωρίζει ως ελληνικά γράμματα. Δεν μπορείς να έχεις ότι ήχο θέλεις στα μηνύματα Δεν μπορείς να προσθέσεις ένα τηλέφωνο που σε πήρε σε μια επαφή που ήδη έχεις . Δεν μπορείς να πας μπροστά η πίσω το μπ3 που ακούς Η μνήμη είναι 96mb αν τα βγάλεις όλα από μέσα (εμένα με ικανοποιεί). Το μέγεθος του είναι αρκετά μικρό, και για εμένα είναι το πιο όμορφο κινητό που έχω πιάσει στα χέρια μου. Έχεις την αίσθηση ότι κρατάς ένα πολύ ποιοτικό κινητό, ΧΩΡΙΣ τριξίματα και κουδουνίσματα από το πρώτο λεπτό (αχ αυτά τα νοκια). Το bt δουλεύει άψογα σε ότι κινητό το δοκίμασα μέχρι τώρα και κάνει ανταλλαγή όλα τα αρχεία που δέχεται την κωδικοποίηση μεγάλο ατού στο πρώτο κινητό με bt να είναι τόσο συμβατό με όλα τα αλλά κινητά. τρομερά γρήγορη πλοήγηση στο ευρετήριο, έξυπνο ξυπνητήρι σε αφήνει να διαλέξεις ποιες ώρες και πιες μέρες θα βαρέσει. Μου αρέσει η φωτογραφία του και τα videos, που τραβάει και βλέπω ότι δεν έχει περιορισμό στο να τραβάς όσο θες αρκεί να έχεις χώρο. Μπορείς να περάσεις τελικά και μόνος σου παιχνίδια αν και για να το καταφέρεις πρέπει να πολεμήσεις μέρες. (εγώ τα κατάφερα yeaaaaaaaa) δέχεται gifakia ως ταπετσαρία. Δέχεται όσες ομάδες θέλεις για να χωρίσεις σε κατηγορίες το ευρετήριο σου όχι σαν το nokia που δέχεται μόνο 5. Ένας από τους φανατικότερους νοκιαδες που πήρε για πρώτη φορά στην ζωή του Samsung και δεν το μετάνιωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Τελικα αποφασισα να μη το παρω. Θα περιμενω το K750i της SE αρχες καλοκαιριου. θελει πολυ ψωμι ακομα μεχρι το καλοκαιρι :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 αγαπητε ταξιδιωτη22 πρωτον δεν ειμαι φιλος αλλα φιλη :lol: δευτερον αυχαριστω πολυ για την πληροφορια αλλα δεν μου ειπες τι γινεται με τα αρχεια amr. τα υποστηριζει? μπορω να τα βαλω ως ηχο κλησης? (κατι τελευταιο.. βιντεο τραβαει?! :blink: ) ουπς συγνωμη σε εκανα αντρα διχως :p να εισαι amr δε παιρνει για ηχο κλησης,βιντεο απ οσο εχω τραβηξει τραβαει απεριοριστο. και κατι ασχετο βλεπω οτι παει να ξεκινησει ενας διαξιφισμος αναμεσα σε 2 ατομα,σε χρειαζεται να τραβηχτει πιο πολυ γιατι σε λιγο θα μας το κλειδωνουν,ο καθενας εχει τη γνωμη του ειτε τρελη ειναι αυτη ειτε λογικη ας κανουμε οτι τη δεχομαστε η το καλυτερο απο ολα,να τη παραβλεψουμε stop στο myphone δεν υπαρχει πιστευω οτι ολοι πρεπει να ημαστε ενωμενοι και να λεμε τις γνωμες μας και πανω απο ολα σεβασμος :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allohaa Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Πρεπει να πω οτι οι φωτον ενω ειναι καθαρες (ειδικα στο pc), εχουν μια ελαφρως μπλε αποχρωση και οτι τραβηξα χρειαστηκε μετα να το διορθωσω ελαττωνοντας το μπλε. me provlimatizeis twra :( einai dhladh aisthhth ayth h mple apoxrwsh?? mporeis na anevaseis kamia "mple" fwtografia na katalavoume k emeis oi "asxetes" :cool: ti ginetai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzas Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον christ-k... "Τυφλή υποταγή" μέχρι και τα όρια του φανατισμού γαι ένα μοντέλο;Λίγο τραβηγμένο μου φαίνεται... Τα fora είναι χώροι έκθεσης απόψεων απαλλαγμένων από προκαταλήψεις... Και'γω είμαι ένας πολύ ικανοποιημένος χρήστης του μοντέλου... Θα το κρατήσω απ'ότι φαίνεται για πολύ καιρό γιατί το γουστάρω... Αλλά αυτό δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να λέω κάποια πράγματα που θα ήθελα ελάχιστα διαφορετικά απ'ότι είναι,ούτε με κάνει "ορκισμένο εχθρό" του μοντέλου... Αυτά και ελπίζω να κλείσει εδώ το θέμα... Για τον φίλο/η Souzas, πατώντας το 1 το πρώτο που μου βγάζει είναι απόστροφο Φίλος!!!(Το λέει και το σηματάκι δίπλα στην ηλικία μου...)Μου κάνει εντύπωση...Πιο λεπτομερώς: με γλώσσα ελληνικά, στο multitap ο κύκλος στο πλήκτρο 1 έχει ως εξής(στη δική μου συσκευή):.,1,!,?,&,u(??!!!!),Ω,%,@,#,_,λίρα,$,γιέν,ευρώ,παράγραφος. Αυτά! απόστροφος ή κόμμα πουθενά... στο Τ9 αν το αλλάξεις με το 0, βγάζει την απόστροφο στο τέλος του κύκλου δηλαδή μετά το σήμα της παραγράφου... Ίσως να γράφεις greeklish γιατί στα αγγλικά απ'ότι βλέπω έχει και τα δύο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enedra Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Top-class camera phone Samsung D500 stands among the best camera phones, beside Sony Eriksson S700i and Nokia 6630. It features resolution 1280 x 1024 pixels, so it is 1, 31 MP. In common with all the camera phones, it depends on luck: sometimes you make a perfect picture and sometimes it is not worth a candle. Overall, the quality is great. D500 keeps colors, does not overexpose white spaces and shadows are quite authentic. If I would criticize, I would focus on a soft mist that covers every picture, useless digital zoom (which is available only by lower resolution) and not really good macro. Για δείγματα φωτό από το D500 κάντε click στα παρακάτω link: http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=25&idPage=2 και http://www.mobile-review.com/review/samsung-d500-camera-en.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzas Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Πράγματι οι photos φαίνονται καθαρότερες στο PC και φίλε kifinas πολύ σωστά τα + και τα - σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzas Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Πολύ την κιτρίνισες την τελευταία photo μου φαίνεται... Είσαι σίγουρος ότι είχε τόσο ήλιο ή ότι τα φώτα ήταν τόσο δυνατά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megale Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 re pedia apo pou na to agoraso apo oti blepo den to exei oute to plaisio oute h vodafone ma oute kai o germanos ti egine ta piran olaaa kai efigan :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 egw to agorasa apo to ote-shop kalli8eas 20E pio akribo alla den to evriska pou8ena allou...epishs 8elw na zhthsw sygnwmh apo autous pou isws problhmatisa grafontas pws den mou anagnwrizei to jabra BT200...eftaife to sygkekrimeno hands free...phga xtes sto plaisio pou to eixa agorasei,mou to antikatasthsane kai twra einai ola SUPER!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Ρε παιδια ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!!!!! που λεει και ο Γεωργιου !!!!!! το μικρο ειναι πραγματι θαυματουργο !!!! και ειναι ποιο smart απο τα λεγομενα smart ειτε symbian ειτε windows mobile !!!!!! αν εξαιρέσεις μερικα αρνητικα τα οποια μάλιστα δεν ειναι ουσιουδεις τοτε !!!!!! τι να πω ειναι μικρο εχει κορυφαια οθονη , εχει καθαρότατους ηχους (υπαρχουν ηχοι με δονηση ρυθμικοι mmf ) , βγαζει τέλειες φωτος για κινητο τοσο μερα οσο και με σκοταδι , παιζει mp3 και τα δεχεται ώς ήχους κλησης τι να τα κανετε τα wav ???? aporo σωνει και καλά 5 mb ενω το ιδιο τραγουδι mp3 σε 1 ΜΒ ????? για μενα ειναι το καλλιτερο κινητο που ειχα μέχρι σήμερα !!!!!!!! και εχα πολλα Ν6600 , sx1 , k700, qtek 8080 ,qtek 2020, απ' ολα τα παραπάνω το μικρο υπερτερει σε όλους τους τομεις , ασε που το εχω ξεσκισει σε φωτο , video , mp3 , κλησεις , mms , και η μπαταρια κρατα άνετα 2 μερες με full χρηση , , τωρα για παιχνιδακια όλα τα java ειναι αισχος , ειναι τα games του 1980 atari , spectrum klp , ουτε καν amiga , απορω τι να τα κανετε ???? διαβαστε και καμια εφημεριδα στην τουαλετα !!! χαχαχαχαχ Ασε που όλα τα παραπανω κινητα με ειχαν πρηξει με τα αδικαιολογητα reset !!!!! μολις τα πιεζα λιγο .. επιτελους οι εταιρές αν θελουν να βγάλουν smart phones ας προσπαθήσουν πιο πολυ γιατι οι χρήστες πλέον είναι εμπειροι , απαιτητικοι και οχι βλάκες να έχουν ένα ψιλοηλίθιο κινητο και να το περνάν για smart ...( δειτε λιγο τις σελίδες του my phone για τα προβλημτα που αναφέρουν οι χρήστες ) βεβαια σε λιγο καιρο μπορει να βγει και καλλιτερο κινητο , κατι που ειναι βεβαιο αλλα μεχρι τοτε !!!!! :rolleyes: Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spapad Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Καλημέρα παιδιά... Μία ερωτησούλα....Μπορείτε να μου συστήσετε USB to BT adaptor και data cable από που μπορώ να προμηθευτώ? Το κινητό είναι excelent μόνο που το πλήκτρο 4 κατευθύνσεων είναι λίγο stressfull στο πάτημα ειδικά το πάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Φίλος!!!(Το λέει και το σηματάκι δίπλα στην ηλικία μου...)Μου κάνει εντύπωση Πολύ ευερέθιστοι έχετε γίνει τελευταίως.Σιγά μην κοιτάξω το σηματάκι δίπλα στην ηλικία σου.Ηρεμήστε!!! Σε λίγο θα μου φορτώσετε ότι θέλω να σας κάνω και αλλαγή φύλου!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΟΣ :wacko: Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Εμπρός πάρτε όλοι από ένα φτυάρι και καλό θάψιμο στο κινητό. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 TELIKA MPOREI NA STAMATISEI AUTO TO ALISBERISI ME AUTOUS POU XTIPANE TO KINITO? ANTE MIN TA PARW STO KRANIO KAI KANW SOUZES ME TON FILO SOUZA STO FORUM :p as epikentrw8oume s emas pou mas aresei kai na lunoume o enas apories ston allo, oi kakentrexeis aneka8en uphrxan kai 8a uparxoun stous aiwnes. loipon 8a mou proteinei kaneis kapoio kalo BT hands free na agorasw? kai akoma kati poia 8ura uperi8rwn na parw se sindesi USB gia ton upologisti mou?(8a sindeete etsi kalitera to pc me to kinito? h na parw kalwdio sindeshs?) kai pou mporw na vrw ena logismiko eukola (den exw kali sindesi na katebazw 200MB apo to web) na to egatastisw na mporw na pernaw kanena mp3 sto kinito kai na kanw upload kamia foto sto pc? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 haki kala ta les alla edw den ginotan tpt allo opws eida sta last msgs apo to na apanta kapoios <<uposthriktis>> tou D500 se kapoion <<epikriti>> tou D500, kai osoi exoun gnwseis na min apantane se alla post ektos apo auta twn anteklisewn, gia auto kai egrapsa to parapanw post :p oso afora auto pou eipes epidis den ksanaeixa tetoio sistima na sindew, kinito me pc ti einai to : Και να μην παρεις ουτε υπερυθρες, ουτς καλωδιο. Να παρεις ΒΤ που ειναι (ειδικα στο D500) πολυ γρηγορο και θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις και με τα επομενα σου κινητα. (eidiko? exei vgei sto emporio diladi file i 8a vgei?pws 8a to zitisw?) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 λοιπον κοντευει να καταληξει κωλος το thread οποτε ας σταματησουν οι διαξιφισμοι κι ας γραφει ο καθενας οτι γουσταρει για το κινητο,για μενα το κινητακι ειναι οντως λατρεια παντως Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts