MAD 13 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Φίλε MAD 13(με τη super υπογραφή!!!), αν πάς στο μενού 2.7.1 (Phonebook-management-Default saving) επιλέγεις Phone ή SIM ή Ask on saving...Ό,τι τραβάει η ψυχή σου δηλαδή... :) :) Είστε μια χαρά εσείς εκεί στο U.K...(70 γιούρια και σε λίγο τσάμπα;;; ) Εμείς ακόμα περιμένουμε...ΜΕΕΕΕΕγάλη πίκρα... Egw rwtaw gia to pws na emfanizetai sth contact list mono osoi ari8moi einai saved sth sim h mono sto phone h kai apo ta 2... ayto poy moy apanthses exei sxesh gia to default saving... dhladh kammia sxesh... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bubble Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Γεια σας, Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως εγώ,ο χρήστης Bubble,είμαι ο giannis_anna47 αλλά επανεγράφηκα με καινούριο ψευδώνυμο καθώς το giannis_anna47 δεν μου άρεσε πολύ. Σας χαιρετώ... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzas Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Egw rwtaw gia to pws na emfanizetai sth contact list mono osoi ari8moi einai saved sth sim h mono sto phone h kai apo ta 2... ayto poy moy apanthses exei sxesh gia to default saving... dhladh kammia sxesh... :cool: Γράψε λάθος τότε, φίλε MAD! :o Κοίτα... Από μια γρήγορη ματιά που έριξα στο manual, δε βρήκα κάτι σχετικό... Μπορεί να μη γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christsa Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Ξέρει κανείς πώς βγάζω την μπάρα από τα αριστερά της οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bobble Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Γεια σας, 1.Ύστερα από πολύ κούραση μετά τη διαγραφή μου ως Bubble(βλέπε μήνυμα παραπάνω),επανήλθα με νέο nickname.Τώρα είμαι ο χρήστης Bobble(πρώην anna_giannis47).Χαίρομαι που βρίσκομαι ξανά στο forum της Samsung για να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας Samsung SGH-D500.Αλήθεια,ξέρει κανείς γιατί έγινε αυτή η διαγραφή στο παλιό μου nickname;Μπορώ να επανέλθω μετά από κάποιο χρονικό διάστημα με το παλιό μου ψευδώνυμο; :o 2.Μαζί με την επανεγραφή μου,σας έχω και ένα "μικρό" νέο για το μελλοντικό μας κινητό.Κατα πάσα πιθανότητα,λοιπόν,θα πρωτοκυκλοφορήσει από τα TIM CENTERS.Οπότε σπεύσατε για τηλεφώνα στα TIM CENTERS για περισσότερες πληροφορίες. :o 3.Προς christsa, Αγαπητέ χρήστη christsa,αν,όταν λες μπάρα εννοείς ενα avatar,δηλαδή μία μικρογραφία ενός κινητού που εσύ θα επιλέξεις,τότε η διαδικασία για να το επιλέξεις είναι σχετικά απλή.Αρχικά αφού συνδεθείς ως μέλος,τότε θα ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: 1)Πίνακας ελέγχου. 2)Επιλογή Avatar. 3)Επιλέγεις από πάνω δεξιά την εταιρεία του κινητού της επιλογής σου. 4)Επιλέγεις αυτό που θέλεις. 5)Πατας αποθήκευση αλλαγών. :o *Αν πάλι εννοείς μπάρα,τη στήλη όπου αναγράφεται το nickname μας αλλά και που δίνει πληροφορίες στα άλλα μέλη αλλά και στους επισκέπτες,(π.χ:ημερομηνία εγγαφής,αριθμός δημοσιευμένων μηνυμάτων,ηλικία,φύλο,μόνιμη κατοικία κ.τ.λ),τότε θα σε απογοητεύσω αλλά δεν γίνεται! Bye... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6751sunset3_1_.jpg Τώρα χαλαρά..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 diladi bobble den 8a mporoume na to exoume san siskeui osoi exoume allh etairia kinitis ektos tis TIM? an kai liges meres prin rwthsa sthn TIM ouden gnwrisan peri tou D500 den to vlepw na erxete prin to kalokairi mou fenete Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christsa Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Προς christsa,[/u] Αγαπητέ χρήστη christsa,αν,όταν λες μπάρα εννοείς ενα avatar,δηλαδή μία μικρογραφία ενός κινητού που εσύ θα επιλέξεις,τότε η διαδικασία για να το επιλέξεις είναι σχετικά απλή.Αρχικά αφού συνδεθείς ως μέλος,τότε θα ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: 1)Πίνακας ελέγχου. 2)Επιλογή Avatar. 3)Επιλέγεις από πάνω δεξιά την εταιρεία του κινητού της επιλογής σου. 4)Επιλέγεις αυτό που θέλεις. 5)Πατας αποθήκευση αλλαγών. :o *Αν πάλι εννοείς μπάρα,τη στήλη όπου αναγράφεται το nickname μας αλλά και που δίνει πληροφορίες στα άλλα μέλη αλλά και στους επισκέπτες,(π.χ:ημερομηνία εγγαφής,αριθμός δημοσιευμένων μηνυμάτων,ηλικία,φύλο,μόνιμη κατοικία κ.τ.λ),τότε θα σε απογοητεύσω αλλά δεν γίνεται! Bye... Εννοώ από το d500, έχει στα αριστερά μια μπάρα με εργαλεία και θέλω να τη βγάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Ξέρει κανείς πώς βγάζω την μπάρα από τα αριστερά της οθόνης? για να καταλαβω εχεις το d-500? :confused: αν αναι απολογησου απο που το πηρες :p Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christsa Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Είναι ενός φίλου, Ιταλία είμαστε. Ξεκινάει από 450 ευρώ σε online stores. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 αχ ζηλευω μακαρι να μπορουσατε να μας κανονισετε κι εμας κανενα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzas Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Ξέρει κανείς πώς βγάζω την μπάρα από τα αριστερά της οθόνης? Αν αναφέρεσαι σε αυτό που νομίζω είναι η μπάρα εργαλείων του παροχέα δικτύου (T- mobile κ.τ.λ.) Νομίζω πως στην Ιταλία κυκλοφορεί και branded ,οπότε μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει... Αυτό μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις αν έχει διακριτικά του παροχέα επάνω στο κιν... (αυτοκολλητάκια κ.τ.λ.) Αν είναι αυτή η περίπτωση δε ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christsa Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Μου φαίνεται είχε ένα σηματάκι orange από πίσω... tnx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 δε μπορεις να κανεις τιποτα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 mas gastrwse i samsung me to D500 kai oxi tpt allo alla arxise na mou kanei malakies kai to D410 gmt oute na to poulisw den 8a prolabw Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzas Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 mas gastrwse i samsung me to D500 kai oxi tpt allo alla arxise na mou kanei malakies kai to D410 gmt oute na to poulisw den 8a prolabw Όχι μόνο μας γκάστρωσε... Βυζιά βγάλαμε...(οι γυναίκες ας μην παρεξηγηθούν... :X ) Θα το πω για πολλοστή φορά... Samsung ή Euroelectronics ή δε ξέρω τι άλλο, κάνε κάτι γιατί βαρεθήκαμε να περιμένουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djepoxy Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Aloha !!!!!Tελικά πόση είναι η διαθέσιμη για εικόνες,video,mp3 μνήμη;;;;Άλλοι λένε 80 mb ,άλλοι 92 και άλλοι 96!!!Ας μας πει κάποιος από τους ήδη έχοντες τι ισχύει τελικά! Να δούμε πότε θα το φέρουνε και στην Ελλάδα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 υπομονη παιδια ο αλλος μηνας αναμενεται κρισιμος κατι μου λεει οτι θα το φερουν στην ωρα του Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 καλα νεα πηρα σημερα τηλεφωνο στη samsung και μου ειπε ενας αντρας για αρχες του μηνα μακαρι ρε παιδια αντε να ερθει επιτελους Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 ταξιδιωτης22 diladi file? arxes tou mhna apo evdomada milame? :X Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzas Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 καλα νεα πηρα σημερα τηλεφωνο στη samsung και μου ειπε ενας αντρας για αρχες του μηνα μακαρι ρε παιδια αντε να ερθει επιτελους Μην το πούμε ούτε του παπά... Αν κάνει το θεϊκό η Samsung και το φέρει από αρχές του μήνα, θα της κάνουμε τη χάρη... να το πάρουμε απ'τους πρώτους!!! :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bobble Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Λοιπόν, Σήμερα πήρα τη Samsung τηλέφωνο,για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία διαθεσιμότητας του Samsung SGH-D500.Έτσι,μου είπαν πως το κινητό θα κυκλοφορήσει,αρχές Φεβρουαρίου.Όμως ύστερα από δική μου ερώτηση για συγκεκριμενοποίηση,μου είπε πως μέχρι τα μέσα του μηνός θα κυκλοφορεί κανονικά στην αγορά.Άντε,γιατί βαρέθηκα να περιμένω!Υποτίθεται πως το μοντέλο θα κυκλοφορόυσε το τελευταίο τρίμηνο του 2004.Μετά από 2 μήνες,και που περιμένουμε πάλι καλά!! :o Υ.Γ:Αν η Samsung ήταν πραγματικά συνεπής στις κυκλοφορίες των μοντέλων,τότε θα μπορόυσε να είχε κυκλοφορήσει το Samsung SGH-D500 και αρχές Οκτωβρίου. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6751sunset3_1_.jpg Τώρα χαλαρά..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 ταξιδιωτης22 diladi file? arxes tou mhna apo evdomada milame? :X με λιγη τυχη ισως και απο βδομαδα αλλιως μεχρι τις 10 του μηνα σιγουρα θα το χουμε δε ξερετε με τι αγωνια καθομαι και το περιμενω μπορει να χω κινητα τωρα στα χερια μου που πραγματικα να αξιζουν πολυ λογο λογισμικου symbian ομως τα χω βαρεθει ολα μια συνηθεια ειναι και μολις ειδα το d-500 το γουσταρα αμεσως αντε να το δουμε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enedra Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Τα καλά νέα είναι ότι το D500 υπάρχει στον διαφημιστικό κατάλογο του Γερμανού που βρήκα σήμερα στο Βήμα της Κυριακής.... Δεν αναφέρει τιμή όμως...λέει μόνο "Σύντομα κοντά σας". :rolleyes: Στον ίδιο κατάλογο έχει και το Samsung P730 με τιμή 535ευρώ.... Να υποθέσουμε λοιπόν πιο ακριβό θα είναι το D500???? :cry: Ελπίζω πως όχι... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 μπο πιο φτηνο θα πρεπει να ειναι το d-500 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bobble Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Καλά νέα! Στο διαφημιστικό φυλλάδιο του Γερμανού στο Βήμα της Κυριακής,κατατάσσει το Samsung D500 στην κατηγορία των τηλεφώνων με video και αναφέρει ως υπότιτλο του:"Δημιουργήστε video με 4Χ zoom!" :o Στη συνέχεια αναφέρει τα εξής: Βάρος:99 γρ. Χρόνος Αναμονής:έως 300 ώρες. Έγχρωμη οθόνη:262.144 χρώματα. Ανάλυση οθόνης:176x220 pixels. MMS:ναι Bluetooth:ναι Ενσωματωμένη κάμερα:ναι Ανάλυση κάμερας:1.280x1.024 pixels. Εγγραφή video:ναι Αναπαραγωγή video:ναι Στη συνέχεια,αναφέρει ως + του D500,το μεγάλο αριθμό λειτουργιών του,τον όμορφο σχεδιασμό του,τα 80MB μνήμης του καθώς και το Bluetooth του,αναφέροντας πως είναι το πρώτο Samsung κινητό με bluetooth,ενώ ως αρνητικό του αναφέρει την απουσία ανοιχτής ακρόασης. Μάλιστα δίνουν ως δώρο ένα Hands free και ένα plug in speaker. Παιδιά......σύντομα κοντά μας. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6751sunset3_1_.jpg Τώρα χαλαρά..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts