Jump to content

Amoi A928W

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ μία απο τα ίδια:D

Το περιμένω απο στιγμή σε στιγμή:up:

• Απαντήσεις 481
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα ήρθε το ειδοποιητήριο μόνο. Δεν χτύπησε καν το κουδούνι. Αθάνατα ΕΛΤΑ. Κατά τις 13:30 να πάω να το πάρω μου είπαν...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

tempered glass protector έχει κανένας ιδέα που θα βρούμε? Από lg g2 δείχνει να κάνει.

Δεν έχει να κάνει με τα ελτά...

Εμένα οι ταχυδρόμοι (2 στην περιοχή που κινούμαι) μου τα φέρνουν στα χέρια και οι δύο;)

Είναι στον άνθρωπο... να είναι άνθρωπος και να μη βαριέται να κουβαλάει τα πακέτα:mad:

Βέβαια ξέρουν και ότι θα με βρουν σίγουρα οπότε δεν θα κουβαλάνε τσάμπα:happy:

Εμένα οι ταχυδρόμοι (2 στην περιοχή που κινούμαι) μου τα φέρνουν στα χέρια και οι δύο;)

Είναι στον άνθρωπο... να είναι άνθρωπος και να μη βαριέται να κουβαλάει τα πακέτα:mad:

μα δεν τα κουβαλάει ο ίδιος. το μηχανάκι τα κουβαλάει.:lol:

Οσον αφορα την θερμοκρασια..το δοκιμασα με fifa 2014 1.5gb φουλ γραφικα δεν κολλαει πουθενα και απο θερμοκρασια ολα καλα. Ανοιξα ταυτοχρονα κ 3g κ gps και ανεβασε φουλ θερμοκρασια. Δεν ειδα ποσο αλλα ψηθηκε το κινητο. Επομενως πιστευω με νορμαλ χρηση ακομη κ παιχνιδιων με απαιτησεις ειναι σχετικα καλα. Αν το φορτωνεις φουλ τοτε ψηνετε,ναι. Για το ρουταρισμα χρησιμοποιησα το genius root κ σε ενα λεπτο εγινε το ρουτ κ ολα καλα.

Ήρθε λέμεεε:w00t::yahoo::dance::dance::dance:

Ξεπακετάρισμα , μελέτη , στήσιμο και τα λέμε;)

Αφού και σε εσάς η θερμοκρασία είναι το ίδιο τότε μάλλον όλα καλά. Είδωμεν. Μήπως ξέρει κανένας πως δουλεύει το Gesture screenshot; Ρυθμίσεις>Προβολή

Ευχαριστώ πολύ.

Αυτό με το Gesture screenshot δεν το έχουμε βρει ακόμη. Από μπαταρία πως τα πάτε γενικά; Εγώ με τη χρήση που κάνω (Αρκετή ομιλία, λίγο internet και fb) είμαι στη 1,5 ημέρα το πολύ.

GPS ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε;

Ήρθε λέμεεε:w00t::yahoo::dance::dance::dance:

Ξεπακετάρισμα , μελέτη , στήσιμο και τα λέμε;)

Εγώ αύριο...:mad:

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

έχει κανένας ιδέα πως ξεφορτωνόμαστε στην ρομ που έχει και βάζουμε stock?

Αν και ειμαστε οφτοπικ θα πω το εξης

Επομενως δεν ειναι στον ανθρωπο, ουτε εχει να κανει με το αν βαριεται

Απο μονος σου ειπες πως εσενα ξερουν οτι θα σε βρουν, αρα κατα εναν τροπο υπαρχει καποια "ειδικη" διαχειρηση και εξαιρεση

μα δεν τα κουβαλάει ο ίδιος. το μηχανάκι τα κουβαλάει.:lol:

Καταρχην δεν εχουν ολοι μηχανακια

Οι περισσοτεροι ναι, αλλα οχι ολοι

Και τι σε κανει να πιστευεις πως ολα τα πακετα χωρανε να τα κουβαλησει? Ημαρον...

Δοκιμασε εσυ να κουβαλησεις 10-20-30 ή δεν ξερω καιβγω ποσα πακετα και να τα κανεις βολτα επειδη δεν βρισκεις στο 90% των περιπτωσεων τον παραληπτη

Εδω οι κουριερ δεν μας βρισκουν σπιτι...

Και χωρια απο τα παραπανω, η διαδικασια κανονικα ειναι αυτη που ακολουθειται

Τα πακετα δεν τα παραλαμβανουν οι ταχυδρομοι κανονικα

Τα στελνει το κεντρο διαλογης στο αρμοδιο υποκαταστημα ΕΛΤΑ με φορτηγο

Και ο ταχυδρομος μετα μοιραζει τα ειδοποιητηρια για παραλαβη

Για αυτο και η παραλαβη γινεται απο την επομενη εργασιμη οπως γραφει το ειδοποιητηριο (καποιες φοεες ενδεχεται να παμε απογευμα και να τα εχουν ετοιμα) γιατι τα φορτηγα πανε μεσημερι και μετα γινεται η διαλογη το επομενο πρωινο απο τις 7 και μεχρι τις 10

Αν θελετε παραδοση στην πορτα σας, μπορειτε να πληρωσετε υπηρεσια κουριερ...

Για τα παιδια που το παρελαβαν σημερα...στη σελιδα 5 ειχα ανεβασει μια φωτο με καποια κινεζικα γραμματα που βγαζει το κινητο στο notification bar. Συμβαινει κ σε σας; βρεθηκε λυση? Κατι...

Για τα παιδια που το παρελαβαν σημερα...στη σελιδα 5 ειχα ανεβασει μια φωτο με καποια κινεζικα γραμματα που βγαζει το κινητο στο notification bar. Συμβαινει κ σε σας; βρεθηκε λυση? Κατι...

Αυτό από ότι έχω καταλάβει συμβαίνει όταν έχεις σαν γλώσσα συστήματος τα κινέζικα και τα αλλάζεις σε κάποια άλλη γλώσσα. Με μία επανεκκίνηση λύνεται το πρόβλημα. Τώρα, άμα έχεις κάποιο πρόβλημα δοκίμασε να το κάνεις επαναφορά.

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606

iPhone 7 Plus | iOS 12

Όταν ήρθε ήταν στα αγγλικά. το γύρισα στα ελληνικά και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Στο μονο σημειο που βγαζει κινεζικα ειναι οταν εγκαθηστας μια εφαρμογη καινουρια, βαζει στο εικονιδιο της κατι κινεζικα. Αυτο βεβαια μεχρι να την ανοιξεις. Μετα ολα ΟΚ.

Στο μονο σημειο που βγαζει κινεζικα ειναι οταν εγκαθηστας μια εφαρμογη καινουρια, βαζει στο εικονιδιο της κατι κινεζικα. Αυτο βεβαια μεχρι να την ανοιξεις. Μετα ολα ΟΚ.

Ναι και στα εικονιδια το κανει αυτο. Μετα το ρουτ ομως επαψε να το κανει. Τα αλλα κινεζικα παραμενουν κανονικα στην φωτο που εστειλα. Υπαρχει τροπος να τα στρωσουμε;

Εμενα ηρθε ετοιμο ρουταρισμενο. Αλλα τα βγαζει τα κινεζικα στα εικονιδια. Δεν με ενοχλει απο την στιγμη που εξαφανιζεται μετα. Το GPS δεν παιζεται παντως. Κλειδωνει δορυφορους μεσα στο σπιτι και με συννεφια. Χωρις να χρειαζεται να πειραξεις τιποτα. Η οθονη πολυ καλη και η αφη με πολυ καλη αποκριση.

Περιμένοντας κι εγώ το δικό μου, να ρωτήσω τι γίνεται με την έκδοση android 4.4.2; Όσοι το παραλάβατε πιο πρόσφατα έχει την 4.2.2 ή την 4.4.2; Η έκδοση 4.4.2 έχει play store; Ευχαριστώ!

Εμένα είχε την 4.2.2.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η 4,4,2 δεν έχει playstore

Επαιξα το asphalt 8 σε full detail και δεν κολησε πουθενα. Αλλα απο θερμοκρασια 60 η cpu και γυρω στο 40 η μπαταρια.

Δε μου φαίνoνται ανησυχητικά υψηλές οι θερμοκρασίες, αλλά μάλλον απαιτείται η γνώμη κάποιου εμπειρότερου. Η Amoi, πάντως, φημίζεται για την ποιότητα των συσκευών της. Ελπίζω το Α928W να μην αποτελεί εξαίρεση.

Απο τις γνωσεις μου τα chip καιγονται γυρω στους 80 βαθμους. Αν ξερει καποιος περισσοτερα ας το πει.