CSALAS Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 παιδιά δεν είναι για το δικό μας αλλά για το amoi a920w. θα την δοκιμάσω βέβαια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Είναι για το amoi a920w τελικά η ρομ. Κάνει bootloop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpan90 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Αν κ δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό...φαντάζομαι πως δεν μας κάνει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Εκτός απο τον CSALAS δεν νομίζω να ασχολείται άλλος με το τηλεφωνάκι μας:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλησπέρα σας, υποψήφιος αγοραστής. η μπαταρία του (2100) για αυτά τα "κυβικά" πόσο κρατάει με νορμάλ χρήση? 2 μέρες φτάνει? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Έχει πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Με νορμάλ χρήση εγώ φτάνω τις 2 μέρες άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Αντε να ξυπνάμε λίγο το νήμα...;) Μιά 4.4 μας λείπει τώρα... ας ελπίσουμε να την πάρουμε κάποια στιγμή :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantheron Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Καλησπέρα ψάχνω να βρω εφαρμογή καιρού για το amoi a928w, έχω δοκιμάσει το Android weather αλλά στο widget το κουμπί ανανέωσης δε δουλεύει, στο accuweather όταν το κινητό ξεκινάει στο widget δεν εμφανίζεται τίποτα μόνο εάν το κάνω resize, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Εγώ του έχω βάλει αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akitas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) κΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδιά ειμαι κ εγω κατοχος αυτου του κινητου εδω κ 4 μερες...απο χθες εβαλα τη σιμ και σημερα καθε φορα που πηγαινα να παρω τηλ την ωρα που ο συνομιλητης το σηκωνε εκανε μια μικρη δονηση το κινητο και αυτο ματος εκανε restart...Καποιες φορες επανω στο restart κ την ωρα που ανοιγε παλι πανω στη δονηση ξανα εκανε ρεσταρτ...τη πρωτη μερα μου το εκανε δυο τρεις φορες οταν εβγαζα φωτο με φλασ,την ωρα που αναβετο φλασ κατευθειαν εσβηνε..οταν εβγαλα τη μπαταρια κ τη ξανα εβαλα τερνα το προβλημα...και σημερα αντιμετωπιζω αυτο.τι μπορει να φταιει...υπαρχει κ φορες που μιλαω κανονικα...τσαμπα τα λεφτα ή μπορω να κανω κατι; αυτο που δινει να καταλαβω μηπως οταν τραβαει στιγμιαια παραπανω μπαταρια απο δονηση η απο φλασ σβηνει? Edited October 5, 2014 by akitas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Δεν θα το μετανιώσεις που το πήρες να είσαι σίγουρος. Τα αξίζει τα λεφτά του. Από όλα τα κινέζικα που έχουν περάσει από τα χέρια μου είναι μακράν το καλύτερο. Αυτό ίσως να έχει να κάνει με την μπαταρία. Κοίτα τους πόλους της μήπως έχουν καμιά βρωμίτσα. Τσέκαρε επίσης τα σημεία που πατάει η μπαταρία. Εμένα δεν μου το έχει κάνει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akitas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 μακαρι φιλεμου γιατι το πηρα με πολυ μερακι..το εχω κανει αυτο εβαλα κ ενα χαρτακι στη καπακι μηπως κουνιεται κ δε κανει καλη επαφη κ παλι αρεα κ που μου το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Λοιπόν είμαι πολύ ενθουσιασμένος:D Βρήκα TWRP recovery 2.7.1.0 για το τηλεφωνάκι μας:cool: Αφού την πέρασα την δοκίμασα (πήρα ένα backup , έκανα restore) και όλα κομπλέ Όποιος θέλει ας μου στείλει το mail του με πμ να του στείλω το αρχείο (7Mb είναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ενώ μπαίνω στη recovery κανονικά πήρα και backup κ.λ.π όταν σβήσω το τηλ και προσπαθήσω να μπω στη recovery με τη χρήση των πλήκτρων μου βγάζει μάλλον τη δικιά του recovery με τα κινέζικα:mad: Πως μπορω να βάλω τη δικιά μου recovery στη θέση της κινέζικης?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δεν μπαίνει στη recovery αλλά σε factory mode. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εσένα περίμενα:D Πες τώρα πως το πετάμε αυτό το φάκτορυ:mad: για να βάλουμε κάτι σοβαρό:rolleyes::ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 πάτας power button και volume-. σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Σωστά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δεν αλλάζει αυτό, είναι το factory mode δεν είναι recovery.:shifty: ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να μάθεις Κινέζικα...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ωραίος. Μέσω αυτού δεν μπορούμε να πάμε recovery? Το έχεις ψάξει? Η θα με κάνεις να παω σε ένα κινέζικο μαγαζί που έχω δίπλα μου και να τους πω να μου κάνουν το μεταφραστή?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Recovery πας μέσω του βασικού μενού. Πατάς το κουμπί για να κλείσει το τηλέφωνο και πατάς recovery και μπήκες. Καλύτερα να πας δίπλα για το factory mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Σωστό αυτό που λές και μάλιστα για να μη πατάω συνέχεια το κουμπί:cool: έχω βάλει αυτό...;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siriusapplications.quickboot&hl=el Ρωτάω όμως και το ψάχνω σε περίπτωση που ΔΕΝ ανοίγει και θέλω να μπω σε Recovery πως μπορώ να το κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αυτό δεν το ξέρω. Για να μην ανοίγει καθόλου ενώ πατάς το κουμπί έχεις διαλύσει τον bootloader σε αυτή την περίπτωση περνάς πάλι την rom. To έχω πάθει και αυτό και έτσι βρήκα την λύση να περάσω πάλι rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Δεν έχω αυτή τη συσκευή αλλά είδα το θέμα που έχει ανοίξει ο @tsiv στην ενότητα για το android. Αυτό που λες δεν είναι σωστό. Δεν είναι απαραίτητο να έχει χαλάσει ο bootloader για να μη μπορεί να μπει στο λειτουργικό. Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο(σε διάφορες συσκευές), για κάποιο λόγο να μη μπορείς να μπεις στο λειτουργικό και να κολλάει στο animation. Αυτό μπορεί να γίνει είτε από λάθος του χρήστη, είτε από κάποια εφαρμογή που πρόσφατα εγκαταστάθηκε ή κάτι άλλο. Η recovery mode αυτό το σκοπό έχει, να μπορεί να σε βοηθήσει να επαναφέρεις τη συσκευή σου χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να περνάς την ρομ απ' την αρχή, πράγμα που είναι πιο επικίνδυνο, μιας και οι ολοκληρωμένες ρομ δεν εγκαθιστούν απλά το λειτουργικό αλλά επεμβαίνουν και σε άλλα στοιχεία της συσκευής. Τώρα το γιατί δεν μπορεί να μπει σε recovery mode, με το συνδυασμό πλήκτρων, συμβαίνει γιατί η custom recovery που χρησιμοποιεί(η TWRP αν κατάλαβα καλά) εγκαθίσταται προσωρινά κάθε φορά μέσω update.zip. Δεν είναι δηλαδή μόνιμα στη συσκευή. Από την άλλη η επίσημη recovery πιθανότατα έχει απενεργοποιημένο το χαρακτηριστικό να ξεκινάει με το συνδυασμό πλήκτρων(έτσι κι αλλίως η επίσημη recovery των συσκευών δεν κάνει και πολλά πράγματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Κατ΄αρχάς σε ευχαριστώ για την παρέμβασή σου. Κατά δεύτερον γι΄αυτό που λες εδώ... Τώρα το γιατί δεν μπορεί να μπει σε recovery mode, με το συνδυασμό πλήκτρων, συμβαίνει γιατί η custom recovery που χρησιμοποιεί(η TWRP αν κατάλαβα καλά) εγκαθίσταται προσωρινά κάθε φορά μέσω update.zip. Δεν είναι δηλαδή μόνιμα στη συσκευή. Από την άλλη η επίσημη recovery πιθανότατα έχει απενεργοποιημένο το χαρακτηριστικό να ξεκινάει με το συνδυασμό πλήκτρων(έτσι κι αλλίως η επίσημη recovery των συσκευών δεν κάνει και πολλά πράγματα). αν εννοείς προσωρινά το αν μου χάνεται όταν κάνω rebbot η power off το κινητό , όχι δεν συμβαίνει αυτό. Ότι και να κάνω η custom recovery είναι στη θέση της. Μήπως ξέρεις κάποιος πρόγραμμα για να φλασάρω τη recovery? Σαν το sp flash tools δηλαδή ή μήπως κάνει και αυτό?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts