pantheron Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Και πως γίνεται το update 5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Και πως γίνεται το update 5; Κοίτα στην προηγούμενη σελίδα. Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoncup Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλησπερα.ειμαι κι εγω κατοχος του εν λογω τηλεφωνου απο τον Μαιο,πιθανον να ειμαι και απο τους πρωτους που το πηρα.Αρκετα ευχαριστημενος απο το τηλεφωνο σαν συνολο,το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν εχω καθολου καλο σημα και πολλες φορες ειμαι εκτος δικτυου.Δεν ξερω αν ευθυνεται η συσκευη για αυτο η το γεγονος οτι μου κοψανε την καρτα SIM στην WIND για να μπει στο κινητο μιας και ηταν απο τις παλιες..αν γνωριζεις καποιος σχετικα να μου πει...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 (edited) Αν ήταν απο τις παλιές όπως λες και σου την κόψανε... πολύ κακώς κατά τη γνώμη μου. Πήγαινε να την αλλάξεις με καινούρια micro sim. Αυτό είχα κάνει το 2011 όπου και πήρα το i-phone4:D Απο WIND και εγώ , πήγα σε κατάστημα μου ακύρωσαν την παλιά και με κόστος 5 ευρώ μου δώσανε καινούρια micro sim. Ούτε κοψίματα , ούτε χαζά;) Edited July 19, 2014 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoncup Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ειχες κι εσυ θεματα με το σημα οταν εκοψες την παλια σου;;θα δοκιμασω καμια Micro απο κανενα φιλο να δω αν εψει θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Εγώ δεν την έκοψα ποτέ. Πήγα κατευθείαν και πήρα microsim διότι και παλιά ήταν και δεν ήθελα να κάνω γυφτιές με τηλέφωνο 750 ευρώ:D Και οι sim εξελίσσονται οπότε καλό είναι να πάρεις μιά καινούρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Εγω εκοψα και την wind και την cosmote και δεν εχω κανενα προβλημα. Τις εκοψα μονος μου κιολας. Σε οσους δεν αναγνωριζετσι το κινητο απο device manager πρεπει να περασουν drivers και το βαλουν σε usb θυρα κλειστο και χωρις μπαταρια. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να αλλάξεις το level 14 και όχι το 7. Εγώ που το άλλαξα είδα μία μικρή διαφορά στην ένταση. Τωρα τερματιζει και στο επιπεδο 7 και στο επιπεδο 14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Υπαρχει καποιος που να ειχε το amoi n828 και να πηρε το a928w? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Παιδια μηπως ξερετε τι ειναι αυτο το μπλε αυτοκολλητο που βρηκα μεσα στην συσκευασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Μπλε αυτοκόλλητο? Καμιά φώτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαινεται? Ηταν μεσα στο κουτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Όχι δεν βλέπω κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαινεται? Ηταν μεσα στο κουτι. Άγνωστο τι είναι... :wacko: :blink: Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 https://www.dropbox.com/s/mwr74k4smbw276u/2014-07-20%2010.22.35.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα φαίνεται σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Εγώ δεν είχα τέτοιο πράμα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 ουτε ο κινέζος δεν έχει ιδέα τι ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να αλλάξεις το level 14 και όχι το 7. Εγώ που το άλλαξα είδα μία μικρή διαφορά στην ένταση. Καλο ειναι να ρυθμισετε αναλογα ολα τα levels/επιπεδα Ρυθμιζοντας για παραδειγμα μονο το 7, σημαινει πως εχετε αυξησει την ενταση μονο στο αντιστοιχο επιπεδο Υπαρζει και σχετικος οδηγος ρυθμισης του ηχου μεσα στο φορουμ, μεσω engineer mode Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Μήπως θα μπορούσες να μας πεις που είναι ο οδηγός διότι εγώ έψαξα αλλά δεν τον βρήκα? Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Σήμερα είχα αϋπνίες και κατεβάζω την ν3,9 και σας λέω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Εμένα μου ήρθε με την 3.9 Δεν πρόφτασα καλά καλά να την δω και έβαλα την 5 και μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Και εγώ κανένα παράπονο δεν έχω. Είναι λόγο της αϋπνίας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ωραίος ο φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μήπως θα μπορούσες να μας πεις που είναι ο οδηγός διότι εγώ έψαξα αλλά δεν τον βρήκα? Ευχαριστώ:) Οδηγοι για mediatek συσκευες Ειναι sticky στην κατηγορια που βρισκεται και το παρον θεμα Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τζίφος τελικά με την 3,9. Κατεβαίνει με 25 kbs και αφού φας κάνα 2 ώρες, μετά πέφτει η σύνδεση. Όποιος θέλει την url ας μου στείλει μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Γιατι δεν δοκιμαζεις με καποιον download manager? Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts