THESSCITY Δημοσιεύτηκε September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 10, 2004 Poia i apopsi sas gia to parakatw : to parakatw to estila kai ws mail sto OTE alla kai sthn EETT san diamartiria deite: Kyrioi tha ithela na sas episimanw thn exhs erotisi: Prin liges meres shkosa to tilefono mou na kalesw kapou kai akouw ena mynhma "i epikoinwnia sas einai komenh kaleite mono noumera ameshs anagkhs " Fantastika oti kapoios logariasmos isos yparxei aplirotos i kapoio mperdema piga ston ote ths perioxhs mou kai taktopoihthike to zhthma ok kai apokatastathike to tilefono ayto pou den katanow einai to exeis: Sthn tilefonikh grami exw ektos tou OTE kai enalaktiko forea (pou symferei poli perissotero i xrisi tou alla den einai eki to thema )Otan pigena na kalesw meso 17.... Ektos diktiou OTE KAI SAS TO TONIZW AYTO TO SYSTHMA DE MOU EPETREPE NA KANW KLISI KAI ANAROTIEMAI TORA KATA POSO O O.T.E EXEI OPOIO DIKAIOMA NA MHN MOU EPITREPEI TIS KLISEIS EFOSON GIA TIS KLISEIS AYTES DE XRISIMOPOIW TO DIKTIO TOU OTE..... ALLA ALLO DIKTIO ? PISTEYW OTI TO NOHMA THS ENALAKTIKHS TILEFONIAS EGEITE KAI STO OTI DEN EIMAI YPOXREOMENOS NA XRISIMOPOIW TO DIKTIO TOU OTE AN AYTO DE ME EXIPIRETEI OPOS ALLOI PAROXOI DEN KATALAVAINW ME POIA LOGIKI O O.T.E ME ANAGKAZEI KATW APO KATHE PERIPTOSI NA XRISIMOPOIW TO DIKTIO TOU ...? KAI EPEMBAINEI KAI STHN DROMOLOGISI TWN KLISEWN POU DEN ANIKOUN STO DIKTIO TOU ? Eyxaristw Perimenw apantisi sas To sygkekrimenw mynhma tha proothithei kai sthn E.E THLEPIKOINWNIWN KAI TAXYDROMIWN SAS EYXARISTW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Κατ'αρχήν θα σε παρακαλούσα να προσέχεις σε ποιο forum βρίσκεσαι όταν ανοίγεις κάποιο νέο θέμα. Νομίζω ότι το post σου δεν έχει καμία σχέση με το forum της Cosmote.... Σχετικά με το θέμα που θίγεις τώρα.... Πώς περιμένεις να χρησιμοποιήσεις τον εναλλακτικό πάροχο τη στιγμή που αυτός δεν διαθέτει δικό του δίκτυο αλλά χρησιμοποιεί αυτό του ΟΤΕ? Αν δεις τα sites των εταιρειών ή το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει με τον εναλλακτικό, θα πρέπει να αναφέρεται κάτι τέτοιο... Τι περιορισμοί υπάρχουν στην υπηρεσία FORTHnet Telephony; * Εφόσον η τηλεφωνική γραμμή δεν λειτουργεί, η υπηρεσία κλήσεων με πρόθεμα 1789 δεν είναι διαθέσιμη. ή... O Πελάτης επιβαρύνεται από τον πάροχο της τηλεφωνικής γραμμής με το κόστος των κλήσεων που πραγματοποιούνται χωρίς τη χρήση του Κωδικού επιλογής φορέα, καθώς και το κόστος της σύνδεσής του με το σταθερό δημόσιο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο. (Tellas) Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος THESSCITY (11 Σεπ. 2004 , 00:12) ME POIA LOGIKI O O.T.E ME ANAGKAZEI KATW APO KATHE PERIPTOSI NA XRISIMOPOIW TO DIKTIO TOU ...? KAI EPEMBAINEI KAI STHN DROMOLOGISI TWN KLISEWN POU DEN ANIKOUN STO DIKTIO TOU ? Εφόσον υπάρχει οποιαδήποτε εκκρεμότητα της γραμμής σου με τον ΟΤΕ, εννοείται ότι δεν μπορείς να καλέσεις ούτε μέσω ΟΤΕ, ούτε μέσω κάποιου εναλλακτικού παρόχου, μιας και μη όντας φερέγγυος (εσύ) έναντι του ΟΤΕ (εξοφλώντας τον λογαριασμό σου), δεν σου επιτρέπει κλήσεις μέσω κάποιας άλλης εταιρίας, η οποία τις δρομολογεί μέσω του δικτύου του και που πρέπει να τις πληρώσεις εσύ. Με την σειρά της η όποια εταιρία να αποδώσει το προσυμφωνηθέν ποσοστό στον ΟΤΕ. Λογικό δεν είναι? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Και όμως, ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΙΚΟ. Και εξηγώ : Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για όρο στο συμβόλαιο του εναλλακτικού παροχού αλλά μου "κάνει" για καταχρηστικό όρο παρά για νόμιμο και εξηγούμαι : Το πρόβλήμα, ο φίλος που άνοιξε το thread δεν το έχει με τον εναλλακτικό άλλα με τον ΟΤΕ σωστά ? (αφού στον ΟΤΕ έχει απλήρωτο λογαριασμό) Αν δηλαδή πληρώνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ τον εναλλακτικό, ποιο είναι το πρόβλημα ? Ο εναλλακτικός έτσι δεν πληρώνει το προσυμφωνηθέν στον ΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ? Με αυτή τη λογική ας θέσω κάποια ερωτήματα έχοντας ως βάση ότι έχω ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ λογαριασμούς στον ΟΤΕ… - Μπορώ να κάνω σύνδεση Vodafone/Tim/Cosmote ? - Έχοντας σύνδεση σε κινητό ΜΠΟΡΩ να καλώ σταθερό τηλέφωνο ? ΜΠΟΡΩ ΦΥΣΙΚΑ ακόμα και αν χρωστάω στον ΟΤΕ γιατί η Vodafone/Tim/Cosmote θα πάρει από εμένα τα λεφτά και θα αποδώσει ένα μέρος τους στον ΟΤΕ για το τηλεφώνημα που έκανα. Με την ίδια λογική αν αγόραζα ένα ασύρματο τηλέφωνο Panasonic (πχ) και χρωστούσα μερικά γραμμάτια, ΔΕΝ θα έπρεπε ΚΑΝ να σηκώσω το τηλέφωνο για να καλέσω… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος texas4444 (11 Σεπ. 2004 , 09:45) Αν δηλαδή πληρώνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ τον εναλλακτικό, ποιο είναι το πρόβλημα? Το πρόβλημα είναι ότι ο εναλλακτικός δεν έχει δικά του σύρματα... Το πάγιο στον ΟΤΕ είναι προς το παρόν αναγκαίο κακό γιατί φυσικά αυτός έχει την ευθύνη συντήρησης των γραμμών του πάνω στο οποίο "πατάνε" οι εναλλακτικοί... Το μερίδιο που πληρώνει ο εναλλακτικός στον ΟΤΕ υποθέτω ότι είναι αντίτιμο για την χρήση της γραμμής και μόνον... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Το last mile ειναι του ΟΤΕ. Ο καθενας μας που το εχει ενοικιασει (κανοντας τηλεφωνικη συνδεση στο ονομα του με δεδομενο αριθμο κλησης) εχει νοικιασει αυτο το last mile που δεν εχει ο εναλλακτικος. Αν εσυ δεν πληρωσεις το ενοικιο αυτο (παγιο γραμμης) ο οτε εχει το δικαιωμα να μην σε αφησει (και καλα κανει) να χρησιμοποιησεις το συρμα ΤΟΥ! Επομενως μην τα θελουμε ολα δικα μας αλλα να κοιταζουμε να πληρωνουμε τις υποχρεωσεις μας εγκαιρως και οχι να προσπαθουμε να μεταφερουμε ευθυνες σε αλλα ατομα και εταιριες. Στο κατω κατω τις γραμμης αν δεν σου αρεσει ο παλιοΟΤΕ που οταν τον αφηνεις απληρωτο στο κοβει να διαλεξεις κανα σοβαρο εναλλακτικο παροχο σταθερης τηλεφωνιας που να σου φερνει την γραμμη του σπιτι σου και οχι τα γυφτικα τσαντιρια που προαπαιτουν να εχεις ΟΤΕ γραμμη για να χρησιμοποιησεις τις υπηρεσιες τους... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Ok. csk4023, Panagioths έχετε δίκιο σε αυτά που λέτε. Μια ερώτηση, Αν έχεις πληρώσει προεπιλογή φορέα σε ενναλακτικό τότε τι γίνεται ? σου κόβει και την προεπιλογή ο ΟΤΕ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Δεν κατάλαβα ακριβώς το ερώτημά σου. Αυτό που ξέρω σχετικά με την προεπιλογή φορέα, είναι ότι αν έχεις επιλέξει σηκώνοντας το ακουστικό σου οι κλήσεις σου να δρομολογούνται μέσω εναλλακτικού, πρέπει να πληκτρολογήσεις το τετραψήφιο πρόθεμα που αντιστοιχεί στον ΟΤΕ για να κάνεις κλήση μέσω του δικού του δικτύου... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Ναι δεν ήταν σωστή η διατύπωση, Εφόσον έχω απλήρωτους λογαριασμούς στον ΟΤΕ και έχω πληρώσει προεπιλογή φορέα ώστε μόλις σηκώνω το ακουστικό να παίρνω κατευθείαν το νούμερο που θέλω, τότε τι γίνεται ? Λογικά θα κόβεται και η προεπιλογή… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Ε, φυσικά δεν θα υπάρχει διαφορά είτε έχεις ενεργοποιημένη αυτόματη προεπιλογή, είτε όχι... Εφόσον "κατεβαίνει ο διακόπτης" απ'τον ΟΤΕ έχεις μόνο μια νεκρή συσκευή στα χέρια σου... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (11 Σεπ. 2004 , 11:44) Το last mile ειναι του ΟΤΕ. Ο καθενας μας που το εχει ενοικιασει (κανοντας τηλεφωνικη συνδεση στο ονομα του με δεδομενο αριθμο κλησης) εχει νοικιασει αυτο το last mile που δεν εχει ο εναλλακτικος. Αν εσυ δεν πληρωσεις το ενοικιο αυτο (παγιο γραμμης) ο οτε εχει το δικαιωμα να μην σε αφησει (και καλα κανει) να χρησιμοποιησεις το συρμα ΤΟΥ! Επομενως μην τα θελουμε ολα δικα μας αλλα να κοιταζουμε να πληρωνουμε τις υποχρεωσεις μας εγκαιρως και οχι να προσπαθουμε να μεταφερουμε ευθυνες σε αλλα ατομα και εταιριες. Στο κατω κατω τις γραμμης αν δεν σου αρεσει ο παλιοΟΤΕ που οταν τον αφηνεις απληρωτο στο κοβει να διαλεξεις κανα σοβαρο εναλλακτικο παροχο σταθερης τηλεφωνιας που να σου φερνει την γραμμη του σπιτι σου και οχι τα γυφτικα τσαντιρια που προαπαιτουν να εχεις ΟΤΕ γραμμη για να χρησιμοποιησεις τις υπηρεσιες τους... Θα συμφωνήσω 100%. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος texas4444 (11 Σεπ. 2004 , 09:45) Με αυτή τη λογική ας θέσω κάποια ερωτήματα έχοντας ως βάση ότι έχω ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ λογαριασμούς στον ΟΤΕ… - Μπορώ να κάνω σύνδεση Vodafone/Tim/Cosmote ? Είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα εγκριθεί το αίτημά σου, ειδικά αν χρωστάς πολλά λεφτά. Οι εταιρείες ξέρουν μεταξύ τους ποιός χρωστάει που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siakabetis Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 μου φαινεται οτι η γραμμη ανηκει για την ωρα στον οτε και ο εναλλακτικοσ πληρωνει τελη διασυνδεσησ αναλογα με τα switch που χρησιμοποιουνται. σημαντικο για μενα προβλημα ειναι τα ακριβα τελη τερματισμου σε κινητα δικτια με αποτ΄λεσμα ολοι οι ενελλακτικοι να χρησιμοποιουν gsm gateways με οσα αρνητικα συνεπαγονται. Επισησ θα ηθελα να τονισω οτι για μενα τουλασχιστον η τελλασ κανει λαθοσ επενδυσεισ, π.χ. επενδυει σε power line οταν ολοσ ο κοσμοσ συντομα και ο οτε θα δουλευει σε all IP τηλεφωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος texas4444 (11 Σεπ. 2004 , 12:45) Ναι δεν ήταν σωστή η διατύπωση, Εφόσον έχω απλήρωτους λογαριασμούς στον ΟΤΕ και έχω πληρώσει προεπιλογή φορέα ώστε μόλις σηκώνω το ακουστικό να παίρνω κατευθείαν το νούμερο που θέλω, τότε τι γίνεται ? Λογικά θα κόβεται και η προεπιλογή… Λογικα θα κοβεται η χρηση της προεπιλογης φορεα αλλα οταν πληρωσεις στον ΟΤΕ και ξανασυνδεθει η γραμμη και μπορει να καλει τοτε θα πρεπει να μπορεις να καλεις προεπιλεγμενα χρησιμοποιωντας οχι τον ΟΤΕ αλλα την εταιρια την οποια εχεις δηλωσει ως προεπιλογη φορεα... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. September 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 kai gw ekana ena allo kolpaki epidi mou thn edwse telika eixa mia YA spiti kai kalesa 807.... klp me komeni grami apo ote syndeotan omos ta 807 klp kai kalousa mesw Q telecom :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος THESSCITY (15 Σεπ. 2004 , 00:33) kai gw ekana ena allo kolpaki epidi mou thn edwse telika eixa mia YA spiti kai kalesa 807.... klp me komeni grami apo ote syndeotan omos ta 807 klp kai kalousa mesw Q telecom :) eisai sigouros pws mporeis na kaleseis arithmous pou arxizoun apo 807 se kommeni grammi?? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Δε νομίζω να μπορείς να καλέσεις σε κομμένη γραμμη 807... Μόνο τηλέφωνα πρώτης ανάγκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. September 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Ne kalouse e htan enas prosorinos tropos na kalei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Θα συμφωνήσω και εγώ με όσους... στα είπαν, αφού ο απλήρωτος λογαριασμός του παρόχου γραμμής είναι και εκείνος που μπορεί να σου προκαλέσει πρόβλημα επικοινωνίας. Δε θα σύμφωνήσω όμως σε καμία περίπτωση με τον φίλο που με ειρωνικό τρόπο (και σωστα μάλλον από την πλευρά του) αναφέρθηκε στην ανικανότητα των έναλλακτικών παρόχων να προσφέρουν υπηρεσίες αντίστοιχες του ΟΤΕ σε οικιακούς χρήστες (διότη σε Εταιρικούς παρέχουν και σε πολλά στοιχεία είναι καλύτερες και από του πΟΤΕ). Το έχω πει και σε άλλο thread, με την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, τα καλώδια του δημοσίου κορμού θα έπρεπε να έμεναν στο δημόσιο και όχι στον πΟΤΕ που εξακολουθεί να μη χάνει ευκαιρία και να "κερδίζει" απο την επιχειρηματική ικανότητα των λοιπών παρόχων. Αν είχαμε απελευθερωμένο "σύρμα", τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και σίγουρα οι τιμές θα ήταν χαμηλότερες και τα πακέτα περισσότερο ανταγωνιστικά. Αλλά στη χώρα της μίζας και του ωχαδερφισμού, αυτό θα ήταν μεγαλύτερη υπέρβαση και από αυτή που γνωρίσαμε αυτό το καλοκαιρι με Εθνική και Ολυμπιακούς! Στατιστικά και μόνο μπορώ να πω πως ο ανταγωνισμός θα ήταν έντονοτερος, οι υπηρεσίες καλύτερες και οι τιμές χαμηλώτερες. Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε για υπερβάσεις 2-3 εταιρειών σε οικονομικό επίπεδο ώστε να κάνουν συνεγκατάσταση στα κέντρα του ΟΤΕ, ώστε να γίνετε χρήση του βρόγχου ελεύθερα. Πράγμα που είναι ιδιαίτερα ακριβό ως επένδυση. Καλό θα είναι να μη ξεχναμε πως οι καλύτεροι πελάτες του πΟΤΕ δεν είναι άλλοι από τους εναλλακτικούς, εκείνους που η γραφειοκρατία και η δημοσιουπαλληλική αντίληψη της πλειοψηφίας των διοικητών και εργαζομένων του Ομίλου ταλαιπωρούν καθημερινά. Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrelaphon Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Το έχω πει και σε άλλο thread, με την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, τα καλώδια του δημοσίου κορμού θα έπρεπε να έμεναν στο δημόσιο και όχι στον πΟΤΕ που εξακολουθεί να μη χάνει ευκαιρία και να "κερδίζει" απο την επιχειρηματική ικανότητα των λοιπών παρόχων. Δεν νομίζεις οτι αυτός που έχει αναλάβει την συντήρηση + επέκταση του δικτύου θα πρέπει να έχει και την εκμετάλλευση? Έχει κανένας άλλος αυτή τη δυνατότητα σε πανελλήνιο επίπεδο? Ας ήμαστε σοβαροί... Και η ..."επιχειρηματική ικανότητα" των παρόχων :blink: :D Ας γελάσω. Ούτε τη συνεγκατάσταση (co-location) με τσάμπα στέγη δεν έχουν τη διάθεση να κάνουνε, γιατί εμπεριέχει ΕΠΕΝΔΗΣΗ. Αρπαχτή θέλουνε (οι περισσότεροι) Στο κατω κατω τις γραμμης αν δεν σου αρεσει ο παλιοΟΤΕ που οταν τον αφηνεις απληρωτο στο κοβει να διαλεξεις κανα σοβαρο εναλλακτικο παροχο σταθερης τηλεφωνιας που να σου φερνει την γραμμη του σπιτι σου και οχι τα γυφτικα τσαντιρια που προαπαιτουν να εχεις ΟΤΕ γραμμη για να χρησιμοποιησεις τις υπηρεσιες τους... Σωστόςτ :!: Παράθεση http://i3.photobucket.com/albums/y54/agrelaphon/fujikura1_foto_sm.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Δε βλέπω και εγώ ποιός άλλος πλην ΟΤΕ θα μπορούσε να αναλάβει τη συντήρηση του δικτύου τηλεφωνίας.... Γενικότερα παρότι ο ΟΤΕ είναι τυπικά Α.Ε. ουσιαστικά το δημόσιο ασκεί ακόμα τον έλεγχο. Απόδειξη είναι οι πρόσφατες 'κόντρες' μεταξύ του προέδρου του ΟΤΕ και του υπουργού μεταφορών-επικοινωνιών.... Αυτό δεν είναι από μόνο του κακό. Φυσικά δε μπορεί να νοηθεί ανταγωνισμός χωρίς οι πάροχοι να κάνουν ουσιαστικές επενδύσεις. Η πλειοψηφία τους δεν κάνει επενδύσεις απλά νοικιάζει τα καλώδια του ΟΤΕ . Χωρίς όμως επενδύσεις απεξάρτηση από τον ΟΤΕ δεν υπάρχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts