Jump to content

iOS 7 : Ανακαλύψτε το iOS 7 Album Cover Art στην εφαρμογή της μουσικής


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To iOS 7 έφερε με τον ερχομό του, έναν νέο τρόπο για να αλληλεπιδρούμε με την εφαρμογή της μουσικής και τη συλλογή των τραγουδιών σας με ένα πανέμορφο gesture που βασίζεται στα εξώφυλλα των άλμπουμς. Η νέα εμφάνιση αντικαθιστά την προηγούμενη (Cover Flow) η οποία υπήρχε στις προηγούμενες εκδόσεις λειτουργικού για iPhone και iPad και σας δίνει την δυνατότητα να διακρίνετε ποια εξώφυλλα από τα άλμπουμς σας λείπουν ώστε να τα συμπληρώσετε. Για να δούμε πως:

 

 

  • Ανοίγουμε την εφαρμογή Μουσική κι επιλέξτε είτε Καλλιτέχνες είτε Τραγούδια.
  • Περιστρέψτε το iPhone ή το iPod touch κατά 90 μοίρες σε οριζόντια θέση.

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41884&stc=1&d=1393786542

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41885&stc=1&d=1393786633

 

Λογικά θα πρέπει τώρα να προβάλλετε τα εξώφυλλα των άλμπουμς τα οποία μπορεί να μη φαίνονται διαδραστικά με την πρώτη ματιά, αλλά όμως μπορείτε να τα σύρετε δεξιά - αριστερά και να περιηγηθείτε στη μουσική σας συλλογή. Όταν πατήσετε ένα εξώφυλλο - άλμπουμ θα εμφανιστεί η λίστα με τα κομμάτια που εμπεριέχονται σε αυτό, μπορείτε να ακούσετε ένα κομμάτι ή να το διακόψετε και να μετακινηθείτε στο επόμενο ή στο προηγούμενο.

 

Χρησιμοποιώντας τη χειρονομία μεγέθυνσης ή σμίκρυνσης μπορείτε να μεγενθύνετε ή να κάνετε σμίκρυνση των εξωφύλλων σε μέγεθος, ώστε να συμπεριληφθούν περισσότερα άλμπουμς στην ίδια οθόνη. Εάν περιστρέφοντας τη συσκευή σας δεν εμφανίζονται τα εξώφυλλα, το πιο πιθανό είναι να έχετε κλειδώσει τον προσανατολισμό. Οπότε γυρίζετε τη συσκευή σε κάθετη θέση ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου και απενεργοποιήστε το κλείδωμα προσανατολισμού και δοκιμάστε πάλι.

 

Αυτή η επιλογή είναι εντυπωσιακή όταν έχετε εξώφυλλα σε όσο το δυνατόν περισσότερα άλμπουμς. Πάρα πολλά μπορείτε να τα βρείτε με μια αναζήτηση στο Google, να κάνετε import μέσω iTunes και στη συνέχεια να τα συγχρονίσετε με τη συσκευή σας. Το iTunes μπορεί και από μόνο του να κάνει αναζήτηση και τα πάει πολύ καλά στην ξένη μουσική αλλά όχι και με την ελληνική. Παρακαλούμε εάν έχετε απορίες ή θέλετε κάποια διευκρίνιση σημειώστε τες στα σχόλια.

Edited by Superuser
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...