Jump to content

Squiggle Racer : O εκνευριστικός αντικαταστάτης του flappy bird!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις το flappy bird αποσύρθηκε από το App Store, πολλοί προγραμματιστές παιχνιδιών, έπρεπε να αγωνιστούν για το στέμμα του "Πιο ενοχλητικού, εκνευριστικού και συνάμα ικανοποιητικού παιχνιδιού στο App Store". Ψάχνοντας ανάμεσα σε αυτά καταφέραμε και ανακαλύψαμε ένα, το οποίο θα μπορούσε επάξια να αντικαταστήσει στο φάκελο με τα παιχνίδια σας το flappy.

 

To Squiggle Racer είναι ένα δωρεάν Ad support universal game και ο στόχος του είναι πηγαίνοντας δεξιά ή αριστερά να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο 8-bit εντός της πίστας χωρίς να πέφτετε πάνω στα τοιχόματα της, κάτι που είναι αρκέτα δύσκολο να αποφύγετε, σας προειδοποιούμε. Το αυτοκίνητό σας έχει σταθερή ταχύτητα, δεν μπορεί να επιβραδύνει ούτε να επιταχύνει είναι ένας 2D πραγματικός εφιάλτης. Εάν καταφέρατε να προσπελάσετε με επιτυχία την οβάλ πίστα και θέλετε κάτι περισσότερο για πιο έντονες συγκινήσεις (σπάσιμο νεύρων), μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά περισσότερων επιπέδων αφαιρώντας και τις ενοχλητικές διαφημίσεις με κόστος 0,99$.

 

Είναι πραγματικά ιδιαίτερα εκνευριστικό καθως το μυαλό δεν αντέχει τόσες πολλές αποτυχίες μέσα σε λίγα λεπτά. Σας συμβουλεύουμε η συσκευή στην οποία θα το κατεβάσετε να διαθέτει πολύ καλή προστατευτική θήκη. Ακουλούθηστε τον παρακάτω σύνδεσμο και περιμένουμε τα σχόλιά σας. Να ξέρετε ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την κατάληξη της συσκευή σας!

 

Squiggle Racer - CS54 INC

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HS2BDkXh6Fo]Squiggle Racer iPhone App Demo - DailyAppShow - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...