bbbb Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Γιώργο αυτός ο κλώνος note 3 που ανέφερες σε προηγούμενο ποστ ότι θα βγει σε 1,5 μήνα θα είναι με τον 6589 ή με τον νέο octa6592; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Γιώργο αυτός ο κλώνος note 3 που ανέφερες σε προηγούμενο ποστ ότι θα βγει σε 1,5 μήνα θα είναι με τον 6589 ή με τον νέο octa6592; Με τον 6592 η ημερομηνια δεν ειναι δεσμευτικη.Εχουν αλλα πρωτα να κατασκευασουν αυτα τις νυχτερινές βάρδιες.Αυριο εχω δειγμα ειναι στο Βενιζελος Edited November 26, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mentorasgr Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Παίδες υπάρχει κανένα link με οδηγίες για rooting; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geminimax Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Με τον 6592 η ημερομηνια δεν ειναι δεσμευτικη.Εχουν αλλα πρωτα να κατασκευασουν αυτα τις νυχτερινές βάρδιες.Αυριο εχω δειγμα ειναι στο Βενιζελος Όταν παραλάβεις με το καλό βάλε μας κανα 2 φωτογραφιες με το δείγμα και την συσκευασία. Να το καμαρώσουμε και εμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) Με τον 6592 η ημερομηνια δεν ειναι δεσμευτικη.Εχουν αλλα πρωτα να κατασκευασουν αυτα τις νυχτερινές βάρδιες.Αυριο εχω δειγμα ειναι στο Βενιζελος Καλημερα σε ολους. bro strargreek παρελαβες τελικα το κινητο στα χερια σου να μας πεις μια πρωτη γνωμη τι ψαρια ποιανει?? ;) :p Edited November 28, 2013 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) Καλημερα σε ολους. bro strargreek παρελαβες τελικα το κινητο στα χερια σου να μας πεις μια ορωτη γνωμη τι ψαρια ποιανει?? ;) :p Θελει βελτιωσεις ενα απο τα πρωτα δειγματα ειναι και εχω μονο το σωμα του κινητου.Λενε οτι θα κανουν και αλλες αλαγες πχ wifi dual band ktlp που αυτα ειναι πιο ουσιαστικα,τα περιφεριακα[wifi gps kamera].Παντος απο πρωτη ματια ο επεξεργαστης τα παει πολυ καλα με την μπαταρια αλλα ειναι 1,7 στα 2 δεν ξερω που θα ειναι η τελικη version .Η ρομ εχει πολλες καινουργιες λειτουργιες πχ τβ κοντρολ smart scroll στο ιντρνετ κτλπ.Αυτα σε 2 μηνες θα ειναι προς πωληση,πρεπει πρωτα να πουλησουν τα παλια.Η οθονη ειναι πολυ καλη καμια σχεση με αυτη που ειχαν οι κλωνοι που ξεραμε.Ειναι αυτη που φορα το xiaomi.Αναφερωμαι μονο για το μοντελο με δυο σιμ.Ενα πολυ καλο κινητο που εχουν βγαλει στα σταντ σαν δειγμα ειναι το καινουργιο zopo φιλος που ειναι εκει μου ειπε τα καλυτερα λογια και δεν ειχε κινεζικο κινητο ποτε.Αυτα Edited November 28, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mentorasgr Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Μερικές φώτο και από μένα :) Γενικά το κινητό είναι πολύ καλό, το μόνο "μειονέκτημα" είναι ότι πρέπει να βρίσκομαι κοντά στον router για να πιάνει καλά το wi-fi, κατα τ'άλλα, όπως γράφει και η Ελενίτα, είνα τέλειο! Edited November 29, 2013 by Mentorasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Για τα χρηματα [και κλωνος]που εχει ειναι το καλυτερο.Root κανουμε οπως σε ολα τα κινεζικα με mtk6589 υπαρχουν οδηγοι στο φορουμ ,το γραφω επειδη εχω καμια 10ρια μηνηματα για το λογο αυτο.Εναλλακτικα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 χωρις να το εχω δοκιμασει στον κλωνο εαν δουλευει Edited November 29, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mentorasgr Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Να ευχαριστήσω και εσένα stargreek και τον vamvakoulas για την βοήθειά σας. Δεν θα κάνω ακόμα κάτι στο τηλέφωνο, λέω να το κρατήσω όπως είναι και βλέπουμε στο μέλλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos84 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 παιδιά καλησπέρα θέλω να πάρω 3 κλώνους του s4 η s3 ποιο κλώνο μου προτείνετε από το καθένα και από που είναι καλύτερα να το παραγγείλω λόγο οτι είναι 3 κομματια οπότε αρκετά τα λεφτά και θέλω να είναι αξιόπιστο μαγαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Διάβασε το θέμα και θα πάρεις την απάντησή σου. Για s3 δεν ξέρω, άλλωστε εδώ συζητάμε για s4 μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos84 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 τα έχω διαβάσει και εξακολουθώ να θέλω γνώμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Δηλαδη σε 54 σελιδες δε πηρες τις γνωμες και αποψεις που θελεις? Τι παραπανω θελεις να ακουσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Δηλαδη σε 54 σελιδες δε πηρες τις γνωμες και αποψεις που θελεις? Τι παραπανω θελεις να ακουσεις? Πεστα βρε VAMABAKOULAS οτι εχουμε το καλυτερο κινητο [κλωνο] και δεν το λεμε να μην το εχουν πολλοι χαχχαχ:lol::lol: Για οσους δεν καταλαβαν πλακα κανω.Γνωμη μου εαν δεν ειναι αμεση αναγκη να περιμενεις λιγο μετα τις γιορτες που θα εχεις περισοτερες καιι καλυτερες επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 τα έχω διαβάσει και εξακολουθώ να θέλω γνώμες Εάν διάβαζες τις πρώτες σελίδες του forum νομίζω ότι θα καταλάβαινες ποια είναι τα καλά s4 κλώνοι. Εγώ προσωπικά πείστηκα από τα πρώτα post του stargreek και κάποιων άλλων μελών με τα λίνκ που τα αγόρασαν και φυσικά με τις γνώμες τους όταν τα είχαν στα χέρια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Παντος το καλυτερο μηνυμα που πηρα ηταν το συνδεσα με το Samsung Kies αλλα δεν το αναγνωρισε.Πια version να βαλω χαχχαχαχαχ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICEMANFR Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 θα εκτιμουσα αν καποιος μπορει να με βοηθησει παρελαβα ενα κλωνο unroot me kwdiko sch-i959 ειναι δυκαρτος κλωνος κ δεν εχει ελληνικα υπαρχει κανα link για ελληνικο μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_a Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 ...Γνωμη μου εαν δεν ειναι αμεση αναγκη να περιμενεις λιγο μετα τις γιορτες που θα εχεις περισοτερες καιι καλυτερες επιλογες Χμμμ, για εξηγησε λιγο...τι να περιμενουμε και ποτε περιπου; Ελεγα να το παραγγειλω τωρα (που πληρωθηκα) αλλα κατι τετοια διαβαζωι και το ξανασκεφτομαι. Γι αυτο ξερεις κατι, ποτε να το αναμενουμε και πανω κατι τι τιμη θα χει; newman k18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) θα εκτιμουσα αν καποιος μπορει να με βοηθησει παρελαβα ενα κλωνο unroot me kwdiko sch-i959 ειναι δυκαρτος κλωνος κ δεν εχει ελληνικα υπαρχει κανα link για ελληνικο μενου? Ψαξε εδω να βρεις κατι http://www.needrom.com/phone-roms/other-categories/gt-i9500-i9502/ μαλλον MTK6572 Dual Core, ROM: 4GB , RAM: 512MB ?εδω λει οτι εχει http://www.eforchina.com/view/107197/SCH-i959-Black--GPS---AGPS--Android-4.2.2--CPU-Chip--MTK6572-Dual-Core--ROM--4GB---RAM--512MB---5.0-inch-WVGA-Capacitive-Touch-Screen-Smart-Phone-with-Wifi-Bluetooth-FM-function--Dual-SIM-Cards-Dual-Standby-Dual-Cameras--WCDMA-%26-GSM-Network--Band--WCDMA---2100-850MHZ--HSDPA---Band--GSM---850-900-1800-1900MHZ.htm Edited November 30, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Χμμμ, για εξηγησε λιγο...τι να περιμενουμε και ποτε περιπου; Ελεγα να το παραγγειλω τωρα (που πληρωθηκα) αλλα κατι τετοια διαβαζωι και το ξανασκεφτομαι. Γι αυτο ξερεις κατι, ποτε να το αναμενουμε και πανω κατι τι τιμη θα χει; newman k18 Φιλε μου αν μπεις στη λογικη του να περιμενεις να βγει κατι καλυτερο, αστο μην παρεις τιποτα περιμενε λιγο ακομα να βγει ο κλωνος του S5 :lol::) Περα απο την πλακα λοιπον, τα λεφτα για αυτη τη συσκευη ειναι πολυ λιγα οποτε δεν χρειαζεται και πολυ σκεψη - δεν παιρνετε σπιτι παιδες. Σκεφτειτε τι θα παιρνατε με 150 ευρω επωνυμο και μετα το ξανασυζηταμε. Ενα S duos και σε καλη μερια:lol: Ακομα δεν εχει κυκλοφορησει ο κλωνος με 6589Τ με 2G ram (που οταν και αν βγει θα ειναι κι αρκετα ακριβοτερος) που αυτο σημαινει οτι μεχρι να βγει, να δουλευτει κτλ καλο καλοκαιρι που λεει ο λογος. Κι οσο για τον octa 6592 αν και οταν βγει με αυτον πολυ πιθανο να εχει κυκλοφορησει και το S5 το γνησιο. Για τα 150-160 που κοστιζει δεν χρειαζεται και πολυ σκεψη, και στην τελικη αργοτερα αν βγει κατι που θεωρειτε πολυ καλυτερο το δινετε (ολο και καποιος θα βρεθει να το παρει) και παιρνετε κατι αλλο. Η χασουρα θα ειναι μικρη σε καθε περιπτωση αφου το κινητο ειναι πανφτηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Δοκιμαστε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.opencam εμενα δουλευει πολυ κλα με setup http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2484586&page=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Ξερει κανεις αν υπαρχει κλωνος s4 mini με MTK6582 και 1MB RAM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Δοκιμαστε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.opencam εμενα δουλευει πολυ κλα με setup http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2484586&page=2 Μολις το εβαλα στο κινητο μου δειχνει αρκετα καλο!! Θελει να του κανουμε καποια ρυθμιση η το αφηνουμεοπως εχει??? Με setup απτο xda τι εννοεις??Κατεβαζουμε το δικο τους apk η εχει καποιες ρυθμισεις?? Ευχαριστω!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) Μολις το εβαλα στο κινητο μου δειχνει αρκετα καλο!! Θελει να του κανουμε καποια ρυθμιση η το αφηνουμεοπως εχει??? Με setup απτο xda τι εννοεις??Κατεβαζουμε το δικο τους apk η εχει καποιες ρυθμισεις?? Ευχαριστω!!! ;) ;) δοκιμασε διαφορα οπως επελεξε HDR βγαζει 3 φωτο και επιλεγει μια.απο ποιοτητα πως παει?καλυτερα?ABC_3.11_armv7 η τελευταια ειναι αυτη Edited November 30, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) δοκιμασε διαφορα οπως επελεξε HDR βγαζει 3 φωτο και επιλεγει μια.απο ποιοτητα πως παει?καλυτερα?ABC_3.11_armv7 η τελευταια ειναι αυτη Και εγω αυτην εχω βαλει ABC_3.11_armv7 φαντασου τωρα που ειναι βραδυ και βγαζει αρκετα καλες φωτο με καλυτερη ποιοτητα. Ναι οντως εχει αρκετο πραγμα απο ρυθμισεις θα την δοκιμασω και το πρωι και θα σας πω!!!Μπραβο!! ;) ;) Edited November 30, 2013 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts