Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλλον με ενα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=el θα εισται οκ.Εαν εχεις recovery σβησε τα battery stats και μετα Battery Calibration

Φιλε stargreek κατεβασα την εφαρμογη εχω και recovery αλλο εψαξα αλλα δεν βρηκα πως να σβησω τα battery stats για να ξεκινησω και την εν λογο εφαργογη για το καλιμπραρισμα!! Υποψιν εχω μεσα στο κινητο το CWM v.6.0.3.0 και μεσα το advanced δεν γραφει πουθενα wipe battery stats ενο σε ενα βιντεακι που εχω δει με cwm v.6.0.1.0 το ειχε μεσα.Πες μου σε παρακαλω υπαρχει αλλος τροπος η το γραφει καπως αλλιως?? ;)

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε stargreek κατεβασα την εφαρμογη εχω και recovery αλλο εψαξα αλλα δεν βρηκα πως να σβησω τα battery stats για να ξεκινησω και την εν λογο εφαργογη για το καλιμπραρισμα!! Υποψιν εχω μεσα στο κινητο το CWM v.6.0.3.0 και μεσα το advanced δεν γραφει πουθενα wipe battery stats ενο σε ενα βιντεακι που εχω δει με cwm v.6.0.1.0 το ειχε μεσα.Πες μου σε παρακαλω υπαρχει αλλος τροπος η το γραφει καπως αλλιως?? ;)

Μαλλον δεν το εχει το recovery σου αλλα οκ οταν γινει πληρες φορτηση πατα καλιμπραρισμα .Για καλυτερα αποτελεσματα οταν πατησεις καλιμπραρισμα μην χρησιμοποιης [wifi ktlp of]το κινητο οσο μπορεις περισοτερο [ολο το βραδυ].Το καλυτερο ηταν μεχρι να πεσει εντελως η μπαταρια.Αλλα οκ οσο γινετε.Εαν δεν εχεις το αποτελεσμα που θες ξανα κανε το ιδιο 2 3 φορες

Edited by stargreek

Μαλλον δεν το εχει το recovery σου αλλα οκ οταν γινει πληρες φορτηση πατα καλιμπραρισμα .Για καλυτερα αποτελεσματα οταν πατησεις καλιμπραρισμα μην χρησιμοποιης το κινητο οσο μπορεις περισοτερο [βραδυ].Το καλυτερο ηταν μεχρι να πεσει εντελως η μπαταρια.Αλλα οκ οσο γινετε.

Λοιπον ο ψαχνων βρισκει... :lol: Βρηκα απο αλλου λυση αν καποιος θελει να σβησει το battary stats του και δεν το εχει το recovery του!!

Πας μεσα στον root explorer στον φακελο root/data/system/ και σβηνεις το batterystats.bin και εισαι οκ!! ;) :p ;)

Και απο οτι καταλαβα καλα θα το βαλω το απογευμα να φορτισει καλα θα το βγαλω κατα της 11 με φουλ μπαταρια θα το καλιμπραρο και θα το αφησω μεχρι να σβησει απο μονο του μεχρι το πρωι που θα σηκωθω η με ελαχιστη χρηση να το αφησω ομως να σβησει σωστα?? ;)

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Λοιπον ο ψαχνων βρισκει... :lol: Βρηκα απο αλλου λυση αν καποιος θελει να σβησει το battary stats του και δεν το εχει το recovery του!!

Πας μεσα στον root explorer στον φακελο root/data/system/ και σβηνεις το batterystats.bin και εισαι οκ!! ;) :p ;)

Και απο οτι καταλαβα καλα θα το βαλω το απογευμα να φορτισει καλα θα το βγαλω κατα της 11 με φουλ μπαταρια θα το καλιμπραρο και θα το αφησω μεχρι να σβησει απο μονο του μεχρι το πρωι που θα σηκωθω η με ελαχιστη χρηση να το αφησω ομως να σβησει σωστα?? ;)

Οσο μπορεις αστο χωρις χρηση.Το καλυτερα ηταν να σβησει απο μπαταρια [ που θελει παρα πολυ χωρις χρηση ανοιχτο το κινητο χωρις wifi BT KTLP]και να φτιαξει ολοκληρωμενο το αρχειο αυτο που λες.Εαν σε 10-15 ωρες μη χρησης να εχεις απωλεια 1-2% εισαι οκ

Edited by stargreek

Επειδη εχω καλιμπραρει 2-3 φορες μην τρελενεστε οι διαφορες ειναι πολυ μικρες. Οτι και να κανετε η μπαταρια δεν θα πεφτει αναλογικα και μετα το 60-50% θα πεφτει βολιδα. Δεν ειναι μεγαλο προβλημα απλα πρεπει να ξερεις πως μετα το 50% η μπαταρια δεν θα αντεξει για πολυ

Επειδη εχω καλιμπραρει 2-3 φορες μην τρελενεστε οι διαφορες ειναι πολυ μικρες. Οτι και να κανετε η μπαταρια δεν θα πεφτει αναλογικα και μετα το 60-50% θα πεφτει βολιδα. Δεν ειναι μεγαλο προβλημα απλα πρεπει να ξερεις πως μετα το 50% η μπαταρια δεν θα αντεξει για πολυ

Εχω την ακριβως αντιθετη γνωμη και ευκολα μπορω να στο αποδειξω,αλλα ελευθερα ο καθε ενας εδω λεει την γνωμη του και ειναι σεβαστη :D Απο αυριο θα τον ξανα εχω μετα απο μια μικρη διακοπη με το γνησιο δικαρτο

Edited by stargreek

Μακαρι να κανει διαφορά, θα περιμενουμε νεα σου οταν το ξανακανεις. Θελω να δεις τι γινεται οταν το ποσοστο πεφτει κατω απο το 50%.:)

Μακαρι να κανει διαφορά, θα περιμενουμε νεα σου οταν το ξανακανεις. Θελω να δεις τι γινεται οταν το ποσοστο πεφτει κατω απο το 50%.:)

εγω ειχα και θα εχω αυτη την ρομ http://www.needrom.com/mobile/hdc-galaxy-s4-legend-ii-dual-sim-with-gesture-control-rom-android-4-2-2/ οχι την δικια σου εχει διαφορα μεγαλη

εγω ειχα και θα εχω αυτη την ρομ http://www.needrom.com/mobile/hdc-galaxy-s4-legend-ii-dual-sim-with-gesture-control-rom-android-4-2-2/ οχι την δικια σου εχει διαφορα μεγαλη

Παιδια μολις το ξεκιναω εγω θα δω πως πηγε η μπαταρια μεχρι το πρωι θα το αφησω να κλειση με ελαχιστη χρηση και θα σας πω την γνωμη μου !!! Μακαρι να καλυτερεψει καπως η κατασταση γιατι ειναι θεμα!!! ;)

Σε μένα πάντως δεν βλέπω να πέφτει η μπαταρία γρήγορα. Από το πρωϊ στις 7:30 με 100% και μέχρι στιγμής έχει 46%. Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί κι άλλο;;

Καλησπερα. Λοιπον εχτες το βραδυ στης 12:30 με 100% μπαταρια εκανα το καλιμπαρισμα και το αφησα στο κομοδινο να κοιμηθη....

Ξυπνησε νωρις ομως στης 7:30 δηλαδη μεσα σε 7 ωρες απτον ηχο οτι θελει ρευμα και το αφησα να αδειαση και το φορτισα κλειστο!!!

Το εβγαλα κατα της 10:30 γιατι με ξαναπειρε ο υπνος (ευτυχως) και πριν απο λιγο το ξαναεβαλα στην πριζα ενδιαμεσα βεβαια εκανα κανα

2 game download 2-3 τηλ και κανα 2 restart που χρειαστηκαν!!!Ελπιζω να στρωσει γιατι η κατασταση ειναι τρατζικ :wacko: :ninja: :wacko:

Παιδια λιγο αμεσα μια απαντηση οποιος γνωριζει.

Εκανα την παραγγελια προχθες και σημερα η κινεζα μου στελνει αυτο:

"hi,

I use the DHL sent to you,ok?

Because EMS check is very strict for battery products, often can't through the security check was returned.

It will spend too much time

"

Της απαντησα αυτο:

Hi,

No DHL because i ll have to pay customs for sure (and i don't know how much)!

I thought the problem with security check was for the two batteries in the box, not only one in the phone.

Have you sent it already? (γιατι απο τα συμφραζομενα δεν φαινεται αν θα το στειλει η το εστειλε ηδη - στο status λεει αυτο: Awaiting Shipment ).

Τωρα περιμενω απαντηση της.

Γνωριζετε αν υπαρχει θεμα με αποστολη με EMS και την μια μπαταρια? Αν το εστειλε με DHL και πληρωσω τελωνειο θα ζητησω refund αυτο το ποσο...

Edited by chris_a

99% θα πληρωσεις με την DHL.Mπορεις να δωσεις λινκ απο που το πηρες να το αποφυγουμε Edited by morfo1967

Απο το γνωστο...

http://www.aliexpress.com/item/Cheaper-GPS-3G-MTK6589-Quad-core-1-6GHz-galaxy-S4-Android-4-2-4-7-IPS/962479726.html

Ακομη δε μ απαντησε. Ελπιζω μονο να μην το στειλε ηδη

Γνωριζετε αν υπαρχει θεμα με αποστολη με EMS και την μια μπαταρια? Αν το εστειλε με DHL και πληρωσω τελωνειο θα ζητησω refund αυτο το ποσο...

Δεν είναι σίγουρο οτι θα πληρώσεις τελωνείο. Αν το έχει υποτιμολογήσει σωστά μάλλον θα περάσει χωρίς να πληρώσεις. Μιλάμε για ένα κομμάτι ετσι? Το πιο πιθανό είναι να μην πληρώσεις. Στην περίπτωση που τύχει ''στραβή'' και στο κρατήσουν, δεν θα σου δώσουν refund απο το aliexpress. Μου έτυχε παλαιότερα το ίδιο (αντι να στείλουν με EMS το έστειλαν με DHL), το τσίμπησε το τελωνείο, πήγα και εκτελωνισα και μετα ζήτησα το ποσό των εξοδων της DHL (με αποδειξη) να μου γίνει refund. Το aliexpress δεν το δέχτηκε...

Το καλύτερο είναι να μην το παραλάβεις, να γυρίσει πίσω και τοτε θα σου γίνει το ποσο refund. Αν εκτελωνίσεις δεν παίρνεις τιποτα πισω.

Κρίμα πάντως για το θέμα με την μπαταρία... Και πιο πολυ το λέω για αυτους που εκθείαζαν το κινητό ενώ γνώριζαν οτι η μπαταρία κρατάει μόνο λίγες ώρες... Τα λεγα εγώ, αν και παραλίγο να το πάρω.. Μην χάσουν το χαρτζιλίκι τους τα εμποράκια.. Κρίμα να μην λέγεται η αλήθεια..

Παιδια λιγο αμεσα μια απαντηση οποιος γνωριζει.

Εκανα την παραγγελια προχθες και σημερα η κινεζα μου στελνει αυτο:

"hi,

I use the DHL sent to you,ok?

Because EMS check is very strict for battery products, often can't through the security check was returned.

It will spend too much time

"

Της απαντησα αυτο:

Hi,

No DHL because i ll have to pay customs for sure (and i don't know how much)!

I thought the problem with security check was for the two batteries in the box, not only one in the phone.

Have you sent it already? (γιατι απο τα συμφραζομενα δεν φαινεται αν θα το στειλει η το εστειλε ηδη - στο status λεει αυτο: Awaiting Shipment ).

Τωρα περιμενω απαντηση της.

Δεν πληρώνεις με DHL. Έχω φέρει πολλά πράγματα(3dvb-t αυτοκινήτου μαζί, 3 κινητά κλώνους μαζί) και κάμποσες άλλες αποστολές και δεν πλήρωσα ποτέ το παραμικρό. Πως σας έχει "κάτσει" ότι πληρώνεις δεν ξέρω. Είναι γρήγορο( σε 5 μέρες στο χώρο σου) και αξιόπιστοι.

Κρίμα πάντως για το θέμα με την μπαταρία... Και πιο πολυ το λέω για αυτους που εκθείαζαν το κινητό ενώ γνώριζαν οτι η μπαταρία κρατάει μόνο λίγες ώρες... Τα λεγα εγώ, αν και παραλίγο να το πάρω.. Μην χάσουν το χαρτζιλίκι τους τα εμποράκια.. Κρίμα να μην λέγεται η αλήθεια..

Προσωπικά το πήρα εν γνώση μου για την μπαταρία.. Νομίζω άλλωστε ότι και το γνήσιο S4, από όσα διαβάζω στο ανάλογο θέμα, δεν είναι και πρωταθλητής αυτονομίας.. Αν ήθελα αυτονομία έπαιρνα το p780 της Lenovo και θα τελείωνε.

Edited by focusinos

Δεν πληρώνεις με DHL. Έχω φέρει πολλά πράγματα(3dvb-t αυτοκινήτου μαζί, 3 κινητά κλώνους μαζί) και κάμποσες άλλες αποστολές και δεν πλήρωσα ποτέ το παραμικρό. Πως σας έχει "κάτσει" ότι πληρώνεις δεν ξέρω. Είναι γρήγορο( σε 5 μέρες στο χώρο σου) και αξιόπιστοι.

Ας ελπισω...Περιμενω απαντηση πως και πως αλλα μαλλον κοιμαται τετοια ωρα

Για το δίκαρτο S4:

Σε αναμονή, απλα, χωρίς χρήση, περίπου 36 ώρες.

Με μέτρια εως μικρή χρήση (χωρίς παιχνίδια) 24 ώρες.

Με μέτρια εως αυξημένη χρήση (χωρίς παιχνίδια) 18 ωρες.

Με αυξημένη χρήση (χωρίς παιχνίδια) 12 ώρες

Με μέτρια χρήση παιχνιδιών 8 ώρες.

Με αυξημένη χρήση παιχνιδιών 4 ώρες.

Για το μονόκαρτο δεν γνωρίζω.

Πραγματικά η 5αρα οθονη και ο 4πύρηνος επεξεργαστής (ΜΤΚ6589) το ξεζουμίζουν σε λίγες ωρες.

Ενας ακομα λόγος είναι η ''μουφα'' 2600μΑη μπαταρια που ειναι 1500μΑη πραγματικα.

Η μπαταρία πόσο κρατάει περίπου?

Σε εμενα 1-2 μερες αναλογα την χρηση.Τωρα το τι λεει ο καθε ενας ειναι αλλο θεμα.Για αυτο υπαρχει και το φορουμ :D.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την χρηση σχεδον 2 μηνων.Πολλοι εχουν αλλο τηλεφωνο [κλωνο οχι 015] και γραφουν εδω

Edited by morfo1967

Σίγουρα καποιοι Κινέζοι τα στέλνουν σωστά και δηλωμένα ως δώρα με λιγα δολλάρια. Αν διαβάσεις λιγο παραπάνω στα Forum, η DHL και η UPS δεν αφήνουν να περάσουν τα κολπάκια... Τα χτυπάνε αλύπητα... Γι αυτο και άρχισαν να τα στέλνουν οι Κινεζοι και με απλο ταχυδρομείο που είναι πιο εύκολο να περάσουν τα κολπάκια.. Μακρύα λοιπόν απο DHL γιατί αν σου κάτσει... το πληρώνεις ακριβά!!

Σε εμενα 1-2 μερες αναλογα την χρηση.Τωρα το τι λεει ο καθε ενας ειναι αλλο θεμα.Για αυτο υπαρχει και το φορουμ :D.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την χρηση σχεδον 2 μηνων.Πολλοι εχουν αλλο τηλεφωνο [κλωνο οχι 015] και γραφουν εδω

Μην χανεις χρονο.Αφου εισαι οκ Enjoy

+1 φιλε μου. Δε ξερω τι γινεται με τους αλλους κλωνους αλλα ο 015 (legend 2) ο δικαρτος που εχω κι εγω οτι και να του κανεις μια μερα θα στη βγαλει σιγουρα οσο και να του πιεις το αιμα. Αν εισαι χαλαρος παιζεις και δυο μερες. Και στο δικο μου που του εχω και 2 sim και 150+ apps και τραβαει ακομα περισσοτερο μπαταρια.

Σε φιλο μου που το εχει κι αυτος, με μια sim και νορμαλ χρηση-apps το κινητο τελειωνει στη 3η μερα.

Σε οποιον εχει το 015- freezαρετε επειγοντως την εφαρμογη ρολοι. Θα δειτε διαφορά.

Υπαρχουν αναλυτικοι οδηγοι φιλε μου στο forum, τωρα αν καποιος εχει την ορεξη να τα γραψει εδω ας το κανει.

Για τους κατοχους του 015 (το οποιο μιας και δεν εχει αναφερθει ειναι 1:1 κλωνος οχι του i9500 αλλα του i9502 δλδ του S4 dual sim) εχω ενα tip. Επειδη η μπαταρια δεν ειχε καλη αυτονομια ασχοληθηκα να δω τι φταιει και τελικα βρηκα οτι η εφαρμογη συστηματος Ρολοι εχει υπερβολικη καταναλωση ακομα και σε κατασταση sleep. Οποτε μπορειτε να κατεβασετε ενα οποιοδηποτε tool (εγω δουλευω με το rom toolbox) και αφου εχετε ηδη αποκτησει δικαιωματα να την κανετε freeze (μπορειτε και να τη σβησετε αλλα το ιδιο κανει ουσιαστικα). Μετα μπορειτε να βαλτε μια αλλη εφαρμογη παρομοια οπως αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.macropinch.axe&hl=elη οποία ειναι πολυ ελαφρια δουλευει μια χαρα και εννοειται πως δεν δημιουργει καποιο προβλημα.

Μόλις το έκανα. Ελπίζω να το έκανα σωστά. Έκανα freeze στο clock από το app manager του rom toolbox και έκανα install το ρολόι που αναφέρεις.. Ελπίζω να δω διαφορά.

Κάτι άλλο που παρατήρησα σε συγκριση με το προηγούμενο κινητό που είχα, είναι ότι η μνήμη ram είναι μόνιμα απασχολημένη πάνω από τα 550MB και μόνιμα "καθαρίζω" με το clean master. Τι φταίει; Τα έχω όλα κλειστά από εφρμογές δικές μου.

• The title was changed to Κινέζικα Clones