Jump to content

iOS : 7 Προσαρμόστε τη σελίδα "Αγαπημένα" στο Safari της iOS συσκευής σας


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν ανοίγετε τη σελίδα στην εφαρμογή Safari για iOS, το πρώτο πράγμα που αντικρύζετε είναι τα "Αγαπημένα" τα οποία είναι ουσιαστικά μια συλλογή προτεινόμενων ιστοσελίδων και σελιδοδεικτών. Η σελίδα "Αγαπημένα" είναι ορατή έαν δεν έχετε ανοιχτές σελίδες είτε στην κανονική λειτουργία είτε στην ιδιωτική.

 

Την ίδια σελίδα θα παρατηρήσετε στην περίπτωση που πατήσετε το πλήκτρο "+" για να ανοίξετε μία νέα ιστοσελίδα στο Safari. Εάν γνωρίζετε ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεστε συχνά τότε πολύ εύκολα μπορείτε να εισάγετε σελίδες από τους σελιδοδείκτες στα "Αγαπημένα", δημιουργώντας τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης ανά πάσα στιγμή ανοίγοντας το Safari.

 

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τη συγκεκριμένη σελίδα, ώστε να περιέχει μόνο τις συνδέσεις που θέλετε να έχετε πρόσβαση. Κάνοντας μερικές αλλαγές μετατρέπετε τη σελίδα "Αγαπημένα" σε μία συγκεκριμένη web Home Screen, κάτι που είναι πολύ εύκολο να γίνει. Ας δούμε πώς:

 

 

  • Από την Οθόνη Αφετηρίας μεταβαίνουμε στην εφαρμογή "Safari" και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα που θέλουμε να προσθέσουμε στην αρχική σελίδα "Αγαπημένα".
  • Στή συνέχεια από την γραμμή εργαλείων στην κάτω πλευρά αγγίζουμε το εικονίδιο στο κέντρο όπως δείχνει η photo παρακάτω.
  • Επιλέξτε "Προσθήκη Σελιδοδείκτη". Η προεπιλεγμένη θέση (τοποθεσία) λογικά είναι τα "Αγαπημένα", στην περίπτωση που δεν είναι επιλέξτε το.
  • Πατήστε "Αποθήκευση" για να προσθέσετε την ιστοσελίδα σας στο ευρετήριο του Safari "Αγαπημένα"

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41734&stc=1&d=1393487542

 

Σημειώστε πως εάν δεν βλέπετε τη γραμμή εργαλείων κυλίστε την οθόνη προς τα κάτω ή πάνω για να εμφανιστούν. Μπορεί ίσως στην αρχή να σας προκαλέσει μία σύγχιση αλλά μόλις εξοικιωθείτε θα είναι πολύ εύκολο να το κάνετε είτε σε iPhone, iPad είτε σε iPod touch.

 

Αφου προσθέσετε τι επιθυμητές ιστοσελίδες στα "Αγαπημένα" του Safari, μπορείτε να τους αλλάξετε θέση ή να τις επεξεργαστείτε - αφαιρέσετε από την τοποθεσία αυτή.

 

Η τοποθέτηση των διάφορων ιστοσελίδων γίνεται απλά, όπως μεταφέρετε τα εικονίδια των εφαρμογών στην αρχική οθόνη της συσκευή σας. Κρατήστε πατημένο οποιοδήποτε εικονίδιο - ιστοσελίδα - θέλετε να μεταφέρετε και σύρετέ τη στην νέα θέση. Κάτι άλλο που επίσης μπορείτε να κάνετε, είναι να καταργήσετε κάποια στοιχεία από τη λίστα ή να προσθέσετε υπάρχοντες σελιδοδείκτες στη σελίδα με τα "Αγαπημένα".

 

 

  • Επιλέξτε το εικονίδιο των σελιδοδεικτών από την γραμμή εργαλείων κάτω δεξιά και στη συνέχεια πατήστε "Αλλαγές".
  • Αγγίξτε τον σελιδοδείκτη που επιθυμείτε από τη λίστα και στο πεδίο "τοποθεσία", επιλέξτε "Αγαπημένα" για να τον μεταφέρετε στη σελίδα "Αγαπημένα"

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41733&stc=1&d=1393487451

 

Αυτό ήταν. Σκεφτείτε πως πλέον έχετε μία Home screen η οποία όμως δεν περιέχει εφαρμογές αλλά ιστοσελίδες που χρησιμοποιείτε και θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση συχνότερα. Μην ξεχάσετε στοn εν λόγω κατάλογο να προσθέσετε την ιστοσελίδα myphone.gr ή ακόμη καλύτερα στην Οθόνη Αφετηρίας για άμεση πρόσβαση.

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...