YanniZ Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Πρέπει να κάνεις, τα ξέχασα. Θα τα περάσω κι αυτά, έχε το νου σου... ;) Συγνώμη αν κούρασα, τι πρέπει να κάνω στο βήμα 8 - change permissions? Επίσης, επειδή θα κάνω τη διαδικασία αύριο, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα, δεδομένου ότι η cyanogenmod είναι 4,4,4 κι αυτή 4,1,2? Edited October 18, 2014 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Συγνώμη αν κούρασα, τι πρέπει να κάνω στο βήμα 8 - change permissions? Επίσης, επειδή θα κάνω τη διαδικασία αύριο, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα, δεδομένου ότι η cyanogenmod είναι 4,4,4 κι αυτή 4,1,2? Με Root Explorer, πας στην τοποθεσία του αρχείου και πατάς παρατεταμένα πάνω του, μέχρι να σου βγάλει κάποιες επιλογές. Κάπου λέει permissions. Πατάς εκεί και επιλέγεις ο, τι βλέπεις (στο φάκελο του Drive κι αυτό) . Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Δοκιμασμένο. ;) Edited October 18, 2014 by plankton69 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Τζίφος. Δεν βρήκα φάκελο phone.apk, οπότε πέρασα κατ'ευθείαν το φάκελο που κατέβασα. Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει η ρομ με την μορφή flashable zip... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Τζίφος. Δεν βρήκα φάκελο phone.apk, οπότε πέρασα κατ'ευθείαν το φάκελο που κατέβασα. Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει η ρομ με την μορφή flashable zip... Πως στα εμφανίζει ο φάκελος; Λογικά rom και gapps είναι σε zip και το phone σε apk. Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Στον φάκελο /system/apps όλα είναι σε μορφή apk, αλλά δεν υπήρχε phone.apk. Απλά αναρωτιόμουν αν μπορούσα να φλασάρω τη ρομ μέσω recovery, όπως έκανα με τη cyanogenmod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Στον φάκελο /system/apps όλα είναι σε μορφή apk, αλλά δεν υπήρχε phone.apk. Απλά αναρωτιόμουν αν μπορούσα να φλασάρω τη ρομ μέσω recovery, όπως έκανα με τη cyanogenmod. Περίμενε. Φλασαρεις κανονικά τη ROM και τα GApps και το λειτουργείς κανονικά. Το phone.apk το περνάς ΜΕΤΑ, μέσω του Root Explorer στον φάκελο system/apps. Αλλάζεις permissions αφού το περάσεις και επανεκκινείς. Λογικά είναι έτοιμο με ολα αυτά... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Μπερδεύτηκα γιατί δεν φαίνονται στο dropbox η ρομ και τα gapps. Κι απόρησα κι εγώ, πως είναι δυνατόν να αλλάξει η ρομ μόνο με ένα apk! :) . edit: Νόμιζω όλα καλά! Απλά δεν υπήρχαν στο φάκελο τα gapps, τα κατέβασα από αλλού και δεν μπαίνει στο play store. Σου συμβαίνει κι εσένα; Αν όχι θα μπορούσες, όποτε ευκαιρήσεις, να τα ανεβάσεις; Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!! Αν μένεις Αθήνα κερνάω μπύρα! :) Edited October 19, 2014 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Μπερδεύτηκα γιατί δεν φαίνονται στο dropbox η ρομ και τα gapps. Κι απόρησα κι εγώ, πως είναι δυνατόν να αλλάξει η ρομ μόνο με ένα apk! :) . edit: Νόμιζω όλα καλά! Απλά δεν υπήρχαν στο φάκελο τα gapps, τα κατέβασα από αλλού και δεν μπαίνει στο play store. Σου συμβαίνει κι εσένα; Αν όχι θα μπορούσες, όποτε ευκαιρήσεις, να τα ανεβάσεις; Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!! Αν μένεις Αθήνα κερνάω μπύρα! :) Δες ξανά τον φάκελο, θυμάμαι ότι τα πέρασα... Αν όχι, πες μου. Zipακι είναι κι αυτό. Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Φαίνεται ως φάκελος, αλλά είναι κενός. Τα κατέβασα όμως από αλλού, αλλά μου κολλάει... συγκεκριμένα ότι Google services has stopped. Σου το παρουσιάζει κι εσένα; Επίσης κολλάει η εφαρμογή του fb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Υπάρχει η official rom σε μορφή zip, ώστε να μπορώ να την περάσω από twrp recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markcos71 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Πως περνάω τους δικούς μου ήχους κλήσεις;τους έχω στην sd αλλά δεν τους βλέπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Παρατεταμένο πάτημα στις ρυθμίσεις την ώρα που παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markcos71 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Σε όλες τις εφαρμογές πχ gmail,facebook, μου λέει ο συγχρονισμός είναι απενεργοποιημένος και δεν με ειδοποιεί πάρα μόνο όταν μπω στα μέιλ μου και το κάνω χειροκίνητα πως τον ενεργοποιω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markcos71 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Σε όλες τις εφαρμογές που έχω περάσει πχ gmail,facebook κλπ στις ρυθμίσεις μου λέει ο συγχρονισμός είναι απενεργοποιημένος και δεν με ειδοποιεί πάρα μόνο όταν μπω στα μέιλ μου και το κάνω χειροκίνητα ενημέρωση...πως ενεργοποιω την αυτόματη;δεν βλέπω κάποια επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 επειδη επεσε στα χερια μου ενα nokia x εχουμε κανεναν οδηγο για root και περασμα καποιας stable custom rom χωρις προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 για δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397755 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZLM Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) [/color]Καλησπέρα. Έχει κανείς κατεβάσει το play store της google χωρίς roote; Χρισημοποίησε το Nokia X Manager. Ψάξε το λίγο στο XDA. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το τσίμπησα και εγώ, πιο πολύ σαν "relic":lol:, δοκίμασα 3 μεθόδους root που προτείνουν στο xda αλλά τπτ.. Δεν με έχει δυσκολέψει άλλη συσκευή τόσο πολύ στο root όπως η συγκεκριμένη..:mad: Χρησημοποίησε το Nokia X Manager για Rootάρισμα... Edited April 5, 2015 by ZLM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Υπάρχει οδηγός ήδη, ριχνουμε μια ματιά πρώτα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394342 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Θα το αγοραζα αυτο αλλα εμαθα πως ειναι για παιδια KIDS δηλαδη ετσι δεν το αγορασα ομως φενεται ωραιο. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 τι εννοεις για παιδια;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 τι εννοεις για παιδια;;;;;; Πως να στο εξηγησω κατα την δικια μου αποψη παντοτε νομιζω οτι αυτα τα Nokia X με λειτουργικο οχι ακριβως Android αλλα κατι παρομοιο ειναι για παιδια εφηβους δηλαδη κατω των 13χρονων ετων αν και αυτα εχουν κανονικα κινητα τηλεφωνα εγω ετσι το βλεπω επειδη το μενου του ειναι παρα πολυ ευκολο που θα μπορουσε και ο πιο ασχετος να το μαθει. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 το λειτουργικο που φοραει ειναι android. οχι κατι σαν android. ΕΙΝΑΙ ;) ανα πασα ωρα και στιγμη μπορεις να αλλαξεις τον launcher της συσκευης (με nova πχ) και τσουπ :p ετοιμο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Πως να στο εξηγησω κατα την δικια μου αποψη παντοτε νομιζω οτι αυτα τα Nokia X με λειτουργικο οχι ακριβως Android αλλα κατι παρομοιο ειναι για παιδια εφηβους δηλαδη κατω των 13χρονων ετων αν και αυτα εχουν κανονικα κινητα τηλεφωνα εγω ετσι το βλεπω επειδη το μενου του ειναι παρα πολυ ευκολο που θα μπορουσε και ο πιο ασχετος να το μαθει. 22 είμαι αδερφέ, ένα Nova Launcher πέταξα πάνω και το έκανα αντρικό. Μυαλό θέλει το θέμα... :ninja: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 ωχ, Μαριε προσεχε τον. οταν μιλαει για τη νοκια αγριευει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 ωχ, Μαριε προσεχε τον. οταν μιλαει για τη νοκια αγριευει :lol: Δεν ειπα κατι γι αυτον. Και που ξερεις το ονομα μου ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts