Jump to content

Guest Mode : Πρόσβαση ως Guest, στη συσκευή μας!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι φορές που δίνοντας τo τηλέφωνό μας σε τρίτα χέρια θα ευχόμασταν, όπως στους υπολογιστές υπάρχει η δυνατότητα της Guest Mode, να υπάρχει και στις συσκευές μας. Όλοι μας έχουμε δεδομένα που δεν θα θέλαμε από περιέργεια να τα περιεργαστούν ξένα μάτια. Σήμερα λοιπόν μάθαμε, πως αναμένεται μία τέτοια λύση, όπου θα μας παράξει τη δυνατότητα επιλογής των ποιων εκ των εφαρμογών, δεδομένων, φωτογραφιών κλπ. θα έχει πρόσβαση ένας επισκέπτης της συσκυής μας, μέσω της Guest Mode. Ας δούμε αναλυτικά πως γίνεται.

 

Το tweak προσθέτει ένα πλήκτρο στην οθόνη κλειδώματος και συγκεκριμένα στην οθόνη πληκτρολόγησης του κωδικού πρόσβασης. Πατώντας το η συσκευή επιτρέπει την πρόσβαση σε κάποιον τρίτο στην αρχική οθόνη της συσκευής σας χωρίς όμως να μπορεί να πατήσει οπουδήποτε (Κέντρο Γνωστοποιήσεων, Κέντρο Ελέγχου, Multitasking, Spotlight, Siri κλπ). Ο επισκέπτης δεν έχει τη δυνατότητα ούτε να κλείσει εφαρμογές από το app switcher. Nα πούμε επίσης πως ο επισκέπτης βλέπει πιο σκοτεινές τις μη επιτρεπτές εφαρμογές και δεν είναι σε θέση να έχει πρόσβαση σε αυτές.

 

Επιλεκτικά εσείς όμως μπορείτε να ορίσετε την πρόσβαση σε ορισμένες από αυτές μέσα στη συσκευή. Παρακολουθήστε το video και θα σος λυθούν οι όποιες απορίες παρουσιάστηκαν από την ανάγνωση του άρθρου. Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί από τον Ian Burns και θα είναι διαθέσιμη στο Cydia προς 0,99$ σύντομα. Εννοείται πως θα σας ενημερώσουμε με update του review μόλις κυκλοφορήσει. Πείτε πως σας φαίνεται η ομολογουμένως έξυπνη εφαρμογή και υλοποίηση; Περιμένουμε τις απόψεις σας στα σχόλια.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wH0hCLppEDs&list=UUkXk2h_GnO5AAZYk1yhSLpA]iOS 7 Jailbreak Tweak - GuestMode - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...