Jump to content

HTC One - Htc One 2014

Prastis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας για κάτι. είμαι στην φάση που θέλω να πάρw smartphone και έχω αποφασίσει για το Htc One series. το θέμα είναι η να πάρο το Htc One η να περιμένω για το Htc One 2014. πιστεύετε αξίζει να δώσω γύρο στα 200-300 euro παραπάνω για την dual camera και τον processor και gpu? είμαι casual user, απλά θέλω να έχω ένα γρήγορο σύστημα κλπ που να μην κολλάει και μια decent camera που να βγάζει αξιόλογες photos. το άλλο p σκέφτομαι είναι ότι το Htc One βολεύει που είναι 4.7 inches σε σχέση με το καινούργιο που θα είναι 5.

που πιστεύετε ότι είναι παραπάνω value for money με τα τωρινά δεδομένα?

παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας για κάτι. είμαι στην φάση που θέλω να πάρw smartphone και έχω αποφασίσει για το Htc One series. το θέμα είναι η να πάρο το Htc One η να περιμένω για το Htc One 2014. πιστεύετε αξίζει να δώσω γύρο στα 200-300 euro παραπάνω για την dual camera και τον processor και gpu? είμαι casual user, απλά θέλω να έχω ένα γρήγορο σύστημα κλπ που να μην κολλάει και μια decent camera που να βγάζει αξιόλογες photos. το άλλο p σκέφτομαι είναι ότι το Htc One βολεύει που είναι 4.7 inches σε σχέση με το καινούργιο που θα είναι 5.

που πιστεύετε ότι είναι παραπάνω value for money με τα τωρινά δεδομένα?

Η διαφορά τιμής λογικά δεν θα είναι τόσο μεγάλη

Το υφιστάμενο ONE κάνει 420 στα σκρουτζομάγαζα και 600 στα ακριβά (ΠΛΑΙΣΙΟ/PUBLIC κλπ)

Όταν κυκλοφορήσει το νέο ONE, αν βγει σε μια τιμή 700 στα ακριβά και 550 στα σκρουτζομάγαζα, και πέσει άλλα 20 ευρώ το ONE, η διαφορά θα είναι 150 ευρώ.

Αν το μεταπωλήσεις μετά από δυο χρόνια, θα πιάσεις 50-60 ευρώ περισσότερα για το new ONE. άρα η διαφορά είναι στην ουσία γύρω στα 100

Η διπλή κάμερα μάλλον την εστίαση βελτιώνει, αλλά δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα εστίασης το υφιστάμενο.

Η μεγαλύτερη οθόνη είναι ένα πλεονέκτημα, δεν ισχύει ότι βολεύει το 4.7" έναντι των 5"

Καλύτερα περίμενε ένα μήνα να παρουσιαστεί και αποφασίζεις...

Αν δεν το βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις μέχρι να σιγουρευτεί το νέο One γιατί μέχρι στιγμής είναι διαρροές.

Αν πάντως όπως λες δεν είσαι κανένας κολλημένος και αρρωστημένος με updates και να είναι όλα top, αυτή τη στιγμή το One έχει μια πολύ καλή λειτουργία. Είναι τόσο γρήγορο και smooth που δεν νομίζω ότι το καινούριο θα έχει αισθητή διαφορά εκεί.

Αν από την άλλη σε ενδιαφέρει και η φωτογραφία πολύ τότε περίμενε για να δεις τι θα παρουσιάσουν.

Αλήθεια πως και δεν υπάρχει HTC One 2014 thread ακόμα; (για το Μ8 λέω)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

• 2 weeks later...

Σε αυτή την πρόσφατη φωτό, τα bezels (στο κάτω της οθόνης με το λογότυπο) φαίνονται μικρότερα.

Εχει να κάνει με θήκη spigen. Από θέμα εμφάνισης μακάρι για την HTC αυτό να πλησιάζει στην πραγματικότητα.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

• 2 weeks later...
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...