Jump to content

ZTE Nubia Z5S Mini

kontz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι να πω παιδια. οτι κι αν πω ειναι λιγο. ουτε 3 μηνες δεν το εχω και πριν μια ωρα μου επεσε απο τα χερια και γαμηθηκε ο διας. απο τη μεση και κατω της οθονης ειναι νεκρο. ραγισε, και δεν ξεκλειδωνει καν. εκανα restart και δεν μπορω να το ξεκλειδωσω για να βαλω το Pin. τι να πω δεν ξερω ειλικρινα. πεταχτηκαν 200€ ετσι σε ενα δευτερολεπτο. εχω σκασει
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

• Απαντήσεις 337
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πολυ καλη επιλογη φαινεται!

παρεπιπτονος έχουν βγει ενα κάρο rom για αυτό

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=541619#

τι να πω παιδια. οτι κι αν πω ειναι λιγο. ουτε 3 μηνες δεν το εχω και πριν μια ωρα μου επεσε απο τα χερια και γαμηθηκε ο διας. απο τη μεση και κατω της οθονης ειναι νεκρο. ραγισε, και δεν ξεκλειδωνει καν. εκανα restart και δεν μπορω να το ξεκλειδωσω για να βαλω το Pin. τι να πω δεν ξερω ειλικρινα. πεταχτηκαν 200€ ετσι σε ενα δευτερολεπτο. εχω σκασει

να είναι ελαφρύ το χώμα για αυτό...........

όλα τα κινιτα είναι ετσι ανάλογα το πως πέσει....... ειδικά τα λεπτά (iphone 5/5s, nubia z5s, galaxy s4) μια πτώση και είναι τελειωμένα

Εντάξει, κάπου θα βρεις να αγοράσεις οθόνη με digitizer.... δεν κάνει πάνω από 90ε στις περισσότερες εταιρίες όλο αυτό το πακέτο...

Εντάξει, κάπου θα βρεις να αγοράσεις οθόνη με digitizer.... δεν κάνει πάνω από 90ε στις περισσότερες εταιρίες όλο αυτό το πακέτο...

Που να βγαλεις ακρη με τους κινεζους... Εστειλα ενα Mail αναθεμα με κι αν μου απαντησουν...

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Που να βγαλεις ακρη με τους κινεζους... Εστειλα ενα Mail αναθεμα με κι αν μου απαντησουν...

http://www.ebay.com/itm/Original-External-Glass-LCD-Touch-Digitizer-Nubia-Z5S-mini-Mobile-Phone-U-/301195611938?pt=PDA_s_Pocket_PC_s&hash=item4620a84f22

http://www.aliexpress.com/item/Original-New-4-7-inch-ZTE-Nubia-Z5s-mini-nx403a-smartphone-touch-Screen-Touch-Panel-Glass/1883342144.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το εψαξα. Το θεμα ειναι αν εσπασε μονο η πανω οθονη η και η μεσα. Μαλλον θα χρειαστει να το ανοιξω για να δω...

Το εψαξα. Το θεμα ειναι αν εσπασε μονο η πανω οθονη η και η μεσα. Μαλλον θα χρειαστει να το ανοιξω για να δω...

εσυ το έριξες πρεπει να ξερεις :p

ποιασε κατσαβίδι ξεκινα :lol:

Τα σχολια αυτα τα ειχα διαβασει κ εγω προτου την εγκαταστησω.

Για παραδειγμα στο needrom.com απο οπου κ την κατεβασα υπηρχαν κ αναφορες για lag.

Στο νημα παρεθεσα την αποψη μου για την FlyUI μεχρι στιγμης.

Στο net γενικα ο καθενας μπορει να ισχυριζεται ο,τι θελει και ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες.

Lagαρει σε ποιες συσκευες κ ποιες android versions?

Πιστευω για τους νεους κατοχους του nubia z5s mini,μια δοκιμη της FlyUI αξιζει τον κοπο.Οσοι εχουν καιρο την miui καλως να παραμεινουν σε αυτην.

Ας ακουσουμε κ αποψεις για την omni custom rom.

δοκίμασα ολα καΐλα εχω ένα θέμα ομος έχασε κατά πολύ η ποιότητα της cameras (κατι το οποίο μου είναι παρα πολυ σημαντικό)

Υπάρχει κανεις που να έχει θέμα με το MINI και να το πουλάει για τα ανταλλακτικά; Στείλτε μου μήνυμα αν υπάρχει κάποιος.

• 2 weeks later...
Υπαρχει μηπως κανενας που να εχει κανενα πισω καλυμμα για ζ5ς το μινι που να το πουλαει?κατα προτιμιση γαλαζιο η πρασινο ευχαριστω.επισης εχει πεσει πολυ ησυχια στο φορουμ εδω.για να ξυπναμε σιγα σιγα.εβαλα 4.4.2 ολα κομπλε καλυτερη απο 4.2 αλλα εχει μερικα μικρομπαγκς

Υπαρχει μηπως κανενας που να εχει κανενα πισω καλυμμα για ζ5ς το μινι που να το πουλαει?κατα προτιμιση γαλαζιο η πρασινο ευχαριστω.επισης εχει πεσει πολυ ησυχια στο φορουμ εδω.για να ξυπναμε σιγα σιγα.εβαλα 4.4.2 ολα κομπλε καλυτερη απο 4.2 αλλα εχει μερικα μικρομπαγκς

Πώς να μην πέσει ησυχία; Και ακριβό είναι και χωρίς gorilla glass. Από τότε που μου έσπασε η οθόνη κλαίω τα λεφτά μου. Όσο το παίνευα τόσο εύθραυστο μου βγήκε... Τέλος πάντων, από πού κατέβασες τη ROM? Δώσε το λινκ μπας και παραγγείλω ποτέ καμια οθόνη.. Μήνες τώρα περιμένω να βγει μια σταθερή έκδοση και σε αυτό άχρηστοι είναι στη ΖΤΕ.

Πώς να μην πέσει ησυχία; Και ακριβό είναι και χωρίς gorilla glass. Από τότε που μου έσπασε η οθόνη κλαίω τα λεφτά μου. Όσο το παίνευα τόσο εύθραυστο μου βγήκε... Τέλος πάντων, από πού κατέβασες τη ROM? Δώσε το λινκ μπας και παραγγείλω ποτέ καμια οθόνη.. Μήνες τώρα περιμένω να βγει μια σταθερή έκδοση και σε αυτό άχρηστοι είναι στη ΖΤΕ.

δεν εχει gorilla αλλα εχει http://en.wikipedia.org/wiki/Dragontrail.Αμα εχει χαλασει η οθονη δεν εχεις touch αμα εχει χαλασει το digitizer το touch σοθ λειτουργει κανονικοτατα.μπορεις να βρεις οθονη αμα μιλησεις με αυτους που πηρες το τηλεφωνο

δεν εχει gorilla αλλα εχει http://en.wikipedia.org/wiki/Dragontrail.Αμα εχει χαλασει η οθονη δεν εχεις touch αμα εχει χαλασει το digitizer το touch σοθ λειτουργει κανονικοτατα.μπορεις να βρεις οθονη αμα μιλησεις με αυτους που πηρες το τηλεφωνο

Πίστεψε με οθόνη και digitizer δεν ξεκολλάνε. Έκανα την εγχείρηση και ξέρω, την έχω κάνει και σε άλλο τηλέφωνο. Από κει και πέρα, ακόμα και να ξεκολλούσαν, θα μαζεύονταν σίγουρα έστω και λίγη σκόνη την ώρα που θα έβαζα το digitizer από πάνω. Τέλος η οθόνη μαζί με το digi κοστίζει 70€ (η χαμηλότερη τιμή που βρήκα, με μέσο όρο 95€). Τέλος πάντων ξαναλέω, αν κάποιος το πουλάει για ανταλλακτικά ενδιαφέρομαι.

Η οθονη πρεπει να ειναι σαν του ιφονε και καθε τηλεφωνου οπου ζεσταινεις λιγο τις ακρες ωστε να ξεκολλησουν.εμενα ειχε χαλασει το τηλεφωνο και ειχα θεμα με QHSUSB_DLOADER..Το εστειλα πισω στο εργοστασιο κ μου το φτιαξανε.τωρα εχω βαλει 4.4 απο τον λαολι520 που βρηκα στο κινεζικο φορουμ του νουμπια και μου παιζει τζαμι με μικροbugs που ουτε καν τα παρατηρεις!οσο για την οθονη εχω βαλει γυαλινη μεμβρανη προστασιας..

Να ρωτήσω τους κατόχους του ζ5 μίνι επειδή σκέφτομαι να πάρω το ζ7 μίνι. Η κάμερα του τι λέει? Είναι καλή, μέτρια η άστα?
Using Tapatalk

Να ρωτήσω τους κατόχους του ζ5 μίνι επειδή σκέφτομαι να πάρω το ζ7 μίνι. Η κάμερα του τι λέει? Είναι καλή, μέτρια η άστα?

Του mini δεν εχει Optical image stabilization (η καπως ετσι) παρ'ολα αυτα εγω ημουν πολυ ευχαριστημενος. Δεν ειχα κανενα προβλημα. Οχι οτι με ενδιαφερει γενικα η καμερα ενος κινητου ιδιαιτερως...

• 4 weeks later...

Παιδια μετα την ελεθευρη πτωση τιμης του απο το minideal σκεφτομαι να το παρω,

γενικα οι κατοχοι του θα μου το προτειναν(εχει κανενα σοβαρο θεμα)? 2 θεματα με τρωνε

1)Η οθονη του που ειναι qhd εχει τρομερη διαφορα με μια fhd?

2)H καμερα του ειναι καλη, αν τη συγκρινουμε με του mi3(δειτε κανα βιντεο στο youtube) ειναι καλυτερη ή οχι

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Παιδια μετα την ελεθευρη πτωση τιμης του απο το minideal σκεφτομαι να το παρω,

γενικα οι κατοχοι του θα μου το προτειναν(εχει κανενα σοβαρο θεμα)? 2 θεματα με τρωνε

1)Η οθονη του που ειναι qhd εχει τρομερη διαφορα με μια fhd?

2)H καμερα του ειναι καλη, αν τη συγκρινουμε με του mi3(δειτε κανα βιντεο στο youtube) ειναι καλυτερη ή οχι

η οθονη του ειναι Hd αν δεν κανω λαθος... επισης θελω και εγω να μαθω πληροφοριες για το κντ

Πολύ καλό το κινητό παιδιά. Η ποιότητα των Snapdragon και adreno είναι ανώτερη από τον 8πυρηνο που έχω εγώ αλλά δε δικαιολογεί τα 80 ευρώ παραπάνω που κοστίζει σε σχέση με τέτοιας κατηγορίας κινητά. Στα αρνητικά για τα οποία τελικά μίσησα το κινητό είναι η απουσία του gorilla glass και η μικρή μπαταρία. Ίσως για το τελευταίο να φταίει και η Rom.

Πολύ καλό το κινητό παιδιά. Η ποιότητα των Snapdragon και adreno είναι ανώτερη από τον 8πυρηνο που έχω εγώ αλλά δε δικαιολογεί τα 80 ευρώ παραπάνω που κοστίζει σε σχέση με τέτοιας κατηγορίας κινητά. Στα αρνητικά για τα οποία τελικά μίσησα το κινητό είναι η απουσία του gorilla glass και η μικρή μπαταρία. Ίσως για το τελευταίο να φταίει και η Rom.

τα λεφτά πάνε για οθόνη και cpu όλα τα άλλα κλασσικά είναι, δεν μετάνιωσα μια που έδωσα τόσα όμως είναι η καλύτερη οθόνη που έχω πιάσει μέχρι τώρα στο κινητό (αντε ίσος και του iphone 5/5s)

τα λεφτά πάνε για οθόνη και cpu όλα τα άλλα κλασσικά είναι, δεν μετάνιωσα μια που έδωσα τόσα όμως είναι η καλύτερη οθόνη που έχω πιάσει μέχρι τώρα στο κινητό (αντε ίσος και του iphone 5/5s)

ντεμη το ειδα απο κοντα σημερα και καταενθουσιαστηκα!!! καταρχιν μπροστα στο h3c μου φαινεται μικρουτσικο!!!

ντεμη το ειδα απο κοντα σημερα και καταενθουσιαστηκα!!! καταρχιν μπροστα στο h3c μου φαινεται μικρουτσικο!!!

χάχα ναι είναι συμμαζεμενη και πολύ λεπτή συσκευή, έχει όμως ένα μειονέκτημα... δεν αντέχει καθόλου κακομεταχιριση, εκεί που oppo άντεχε πέσιμο στο πλακάκια εδώ πρόλαβα και χάλασα το power button (ευτυχώς βρήκα άλλο)

Καλησπέρα, πείρα και εγώ το Z5S mini, αν και είχε την cyanogenmod 11 περασμένη όταν το πείρα, είπα να περάσω την miui (4.8.8), παρατήρησα ότι δεν έχει επιλογή να επιλέξεις ανάλυση στην κάμερα όταν τραβάς φωτογραφίες, είναι έτσι σε όλες τις muiu ή μονο στο Z5S mini ;