Jump to content

Sock-it :Eιδοποιήστε το συγκάτοικό σας.. να έρθει αργότερα!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H πρώτη μας άποψη ήταν, άλλο ένα "σκουπίδι" στο App Store, μελετώντας όμως ποιο προσεκτικά την περιγραφή της εφαρμαγής, σκεφτήκαμε τελικά είναι μία έξυπνη εφαρμογή και αξίζει να τη δημοσιεύσουμε. Ο λόγος γίνεται για την παράξενη εφαρμογή και συνάμα έξυπνη που ακούει στο όνομα Sock-it. Από το να σκαφρίζεστε εφάνταστους τρόπους για να ειδοποιήσετε τον συγκάτοικό σας πως δεν είναι κατάλληλη στιγμή να είσέλθει στο διαμέρισμα.

 

Έτσι θα καταλάβει πως θα πρέπει να πάει για καφέ και να ξαναπροσπαθήσει αργότερα. Μόλις ενεργοποιήσετε την εφαρμογή ο συγκάτοικό σας φθάνοντας έξω από το σπίτι και σε εμβέλεια, θα ειδοποιηθεί πως δεν του επιτρέπεται η είσοδος καθώς ο χώρος είναι κατείλημμένος.

 

Ας δούμε τη αναφέρεται στην περιγραφή:

 

 

"Forget the sock on the doorknob – whenever the need for privacy arises, grab your phone, open Sock-It and tap it. Once activated, the Sock-It app uses iBeacon technology to let anyone who comes near your door know that you’re, well… a little busy at the moment. It’s simple, just turn on the “Do Not Disturb” function and anyone who comes close and also has downloaded the app automatically will receive a notification letting them know it’s probably best to give you some space for a while. After all, who really wants a sock on the door?"

 

 

Εάν το ψάχνατε καιρό μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store εντελώς δωρεάν!!! Ακόμη εδώ είστε; Περιμένουμε τα σχόλιά σας και φυσικά την εμπειρία σας με την εφαρμογή!

 

Sock-It: Leave the Sock in the Hamper - The Clorox Company

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rqQ4aXK0-Bw]02 Apple Store Soho 2 - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...