L10nH34Rt Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Και επίσης, τα Windows μπορείτε/μπορούμε να τα έχουμε σε Mac κανονικότατα με διάφορους τρόπους.;) Έτσι κάντε το όσοι μπορείτε και θα με θυμηθείτε όταν θα έχετε να bootάρετε σε windows κανά 2μηνο :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 παντως ο Μητσος το μηλο του το δινει... και για να πω την αληθεια το σκεφτομαι και εγω σοβαρα.... καταρα.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 λετε να παω και εγω σε mac?κοιτα πως αλλαζουν τα πραγματα κατι που δεν σκεφτοσου καν τωρα σε μπριζωνει ρε το μηλο τι κανει:p Πήγαινε στα Multirama και δες τα.. Στο Ηράκλειο μόνο στα Multirama τα έχω βρει. Πήγαινε και κάτσε λίγο και δες τα.;) Τα πράγματα αλλάζουν πολύ, Αλέξανδρε! Πάρα πολύ! Έτσι κάντε το όσοι μπορείτε και θα με θυμηθείτε όταν θα έχετε να bootάρετε σε windows κανά 2μηνο :p ;) Lion, αυτό θέλω να το δω και εγώ... Αρχικά, και μέχρι να προσαρμοστώ(προφανώς) 100% στα Mac, θα βάλω κάποιο τέτοιο πρόγραμμα και τα XP just in case και μόνο μέχρι να εξοικειωθώ πλήρως. Μετά, φαντάζομαι, δεν θα τα χρειάζομαι καν......!:D:D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256925 :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 :lol: :lol: δεν το περιμενατε ε; ετοιμαζομαι και εγω... το μονο που με κραταει ειναι το Macbook Pro μου... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256925 :shock::shock:shock::shock: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256923 :shock::shock::shock::shock: xaxaaxax Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 τι εγινε σαν τα ποντικια εγκαταλειπουμε το πλοιο!!!!!! :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Κώστα? Δημήτρη?? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 τι εγινε ρε παιδια??γιατι τα βαλατε σε αγγελιες??τι επεισοδια εχασα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Συμφωνώ Κώστα. Αν μπορείτε να τα λέτε και λίγο πιο απλά για να μαθαίνουμε και εμείς. @Carpenoctum - Νίκο Παίζε με τον πόνο μου εσύ.....:lol::lol::D Και επίσης, τα Windows μπορείτε/μπορούμε να τα έχουμε σε Mac κανονικότατα με διάφορους τρόπους.;) Επειδή δεν γνωρίζω καλά τα πράγματα ακόμα, ας αναφερθούν σε αυτό οι κάτοχοι και γνώστες του είδους για λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα με το Parallels και διάφορα παρεμφερή προγράμματα τρέχουν κανονικότατα. Έδωσα πριν από μερικά ποστ ένα λινκ στο Navimania, απευθυνόμενος στον Κώστα(fanko). Αν δείτε εκεί λένε πολύ ενδιαφέροντα προγράμματα.;) δεν χρειαζεται τιποτα.απλα και γρηγορα μεσω του bootcamp(υπαρχει σαν εφαρμογη στο mac os 10.5.6) μπορεις καλλιστα να εγκαταστησεις vista k windows 7(αυτα εβαλα εγω) και οταν ανοιξεις τον mac σου πατωντας το option key=alt επιλεγεις ποιο λειτουργικο θελεις να φορτωσεις.απλα και γρηγορα.εγω τα w7 τα χρησιμοποιω μονο για κανενα παιχνιδι(nfs shift),χρησιμοποιοντας χειριστηριο απο xbox 360.παντως στα mac υπαρχουν οι περισσοτερες εφαρμογες που τρεχουν στα windows.κ ας παραδεκτουμε οτι το mac osx ειναι μακραν καλυτερο απο τα windows και μην ειμαστε κολλημενοι λογω συνηθειας...εγω παντως και μονο που bootαρω window7 για κανα παιχνιδι και βλεπω το windows logo ΞΕΝΕΡΩΝΩ.... once you go mac there is no way back... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 ψυχραιμια παιδες εγω παντως δεν θα βιαστω να δωσω το μηλο,κατσε να δουμε κατι χειροπιαστα καλυτερο,να το πιασουμε στα χερια μας και τοτε βλεπουμε ειμαι ανοιχτος στα παντα,εκτος αν ξερετε κατι παραπανω:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 ψυχραιμια παιδες εγω παντως δεν θα βιαστω να δωσω το μηλο,κατσε να δουμε κατι χειροπιαστα καλυτερο,να το πιασουμε στα χερια μας και τοτε βλεπουμε ειμαι ανοιχτος στα παντα,εκτος αν ξερετε κατι παραπανω:rolleyes: Αλέξη, εννοείται ότι έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Αλλά περάσαμε σε άλλο επίπεδο. Και το HD2 δεν θα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Τα WM7 ίσως. Αλλά μέχρι να τα δούμε αυτά.......:rolleyes: Τώρα, τι πάθανε οι άλλοι δύο και τα βγάλανε αγγελίες?????:blink: Αν και ο Κώστας νομίζω ότι δεν είναι δικό του.... Γράφει Νίκος στο όνομα επικοινωνίας......:confused::confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 δεν διαβαζετε καλα τις αγγελιες (Αλεξανδρε για σενα χτυπαει η καμπανα :lol:) το δικο του ειναι και του Κωστη :happy: οσο για εμενα,το εβαλα και βλεπουμε...ακομη δεν ξερω αν θα το δωσω η θα το κρατησω (και αυτο) :O ειναι καλο και ειλικρινα δεν εχω κανενα σοβαρο προβλημα...απλα ειπαμε,η αρωστεια :wacko: δεν θα με χαλαγε αν τα ειχα και τα δυο....μονο τα λεφτα ειναι προβλημα (νεο και αυτο ε ?:D) και τα wm 6.5.... edit... σαν να εχεις δικιο Αλεξη...ειναι μπερδεμενη η αγγελια...ακομη και εκει αναποδος ειναι ο αχρηστος:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 δεν διαβαζετε καλα τις αγγελιες (Αλεξανδρε για σενα χτυπαει η καμπανα :lol:) το δικο του ειναι και του Κωστη :happy: οσο για εμενα,το εβαλα και βλεπουμε...ακομη δεν ξερω αν θα το δωσω η θα το κρατησω (και αυτο) :O ειναι καλο και ειλικρινα δεν εχω κανενα σοβαρο προβλημα...απλα ειπαμε,η αρωστεια :wacko: δεν θα με χαλαγε αν τα ειχα και τα δυο....μονο τα λεφτα ειναι προβλημα (νεο και αυτο ε ?:D) και τα wm 6.5.... Αφού ο Κώστας γράφει: Πωλειται iPhone 3GS 32GB Μαυρο σε αψογη κατασταση, αδουλευτο στο κουτι του (ειχα ως κυρια συσκευη το HD), 1 μηνος, με αποδειξη αγορας απο Cosmote Θεσσαλονικης, τιμή 550 ευρώ 6973791111 Νικος Για εσένα μου κάνει τρομερή εντύπωση. Πίστεψα ότι θα το κρατούσες πιο πολύ καιρό... Ειδικά αφού πήρες όλα αυτά τα αξεσουάρ... Και αν τελικά το δώσεις, HD2????:blink: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Αφού ο Κώστας γράφει: Για εσένα μου κάνει τρομερή εντύπωση. Πίστεψα ότι θα το κρατούσες πιο πολύ καιρό... Ειδικά αφού πήρες όλα αυτά τα αξεσουάρ... Και αν τελικά το δώσεις, HD2????:blink: μαλλον εχεις δικιο,εκανα edit στο ποστ μου...δεν πρεπει να ειναι το δικο του. μου αρεσει που με ρωτας κι ολας :happy: Η παραγγελία αυτή τοποθετήθηκε στο σύστημα της eXpansys στις 07 Nov 2009 από τον υπολογιστή ********** από τον/την DIM A ZAHARAKIS. O κωδικός της παραγγελίας σας είναι *********. Θα χρειαστείτε αυτόν τον αριθμό σε κάθε επικοινωνία μαζί μας. οσο για τα εξτρα...ακομη περιμενω πραγματα για το μηλοφωνο.... να ηταν η 1η φορα.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 μαλλον εχεις δικιο,εκανα edit στο ποστ μου...δεν πρεπει να ειναι το δικο του. μου αρεσει που με ρωτας κι ολας :happy: Εκτός από το Νίκος στο ποστ του, μου έκανε εντύπωση γιατί δεν έχει πει τίποτα για να το δώσει.... Δημήτρη, θα σου πω εγώ να μην το δώσεις ακόμα. Περίμενε να περάσουν τα Χριστούγεννα πρώτα. Περίμενε να δεις τι επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Η νέα φουρνιά. Να πάρεις τώρα το HD2? Δες το πρώτα από κοντά και μετά. Αφού δεν σου αρέσει ούτε το Manila ούτε και τα WM6.5.....:rolleyes: Μην παρεξηγήσεις... Για καλό τα λέω! Το ξέρεις....:O Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 τελικα το ακυρωσες απο expansys δημητρη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Εκτός από το Νίκος στο ποστ του, μου έκανε εντύπωση γιατί δεν έχει πει τίποτα για να το δώσει.... Δημήτρη, θα σου πω εγώ να μην το δώσεις ακόμα. Περίμενε να περάσουν τα Χριστούγεννα πρώτα. Περίμενε να δεις τι επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Η νέα φουρνιά. Να πάρεις τώρα το HD2? Δες το πρώτα από κοντά και μετά. Αφού δεν σου αρέσει ούτε το Manila ούτε και τα WM6.5.....:rolleyes: Μην παρεξηγήσεις... Για καλό τα λέω! Το ξέρεις....:O κοιτα το edit μου... οσο για την νεα χρονια,εμεις να ειμαστε καλα..και ξανα παλι απο την αρχη... δεν ξερω ακομη αν θα το δωσω τελικα,τρεχει η αγγελια αλλα μπορει να το κρατησω και αυτο.... οσο για το μανιλα,αφαιρειται:lol: με τα 6.5 εχω ενα issue,αλλα μπορει και να το παλεψω... ενα start menu ειναι το προβλημα μονο,αλλα αυτο "επισκευαζεται"":rolleyes: οπως και παρα πολλα στα wm... τελικα το ακυρωσες απο expansys δημητρη? Αλεξη αυτη ειναι νεα παραγγελια.. την αλλη την ειχα ακυρωσει. το αποφασισα αμεσως μετα που το μετανοιωσα να το αποφασισω χθες :wacko::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Φίλε zaharakis σαν παλιός WMobilas δεν μπορώ να καταλάβω πως αντέχεις να ξαναγυρίσεις σε WM 6.5... τι HD2... τι να το κάνω όταν λαγκάρει για να μου ανοίξει Wm Player ή να πλοηγηθεί στο Internet με Opera... Όταν χρειάζεται να... περιορίζω το άγγιγμα των δαχτύλων μου σε ένα μικρό σημείο στο κάτω δεξιά ή αριστερά μέρος της οθόνης για να επιλέξω μια μικρή περιοχή 30x50 pixels και.. μερικές φορές να μην αποκρίνεται; :( Το μέλλον στα κινητά είναι η ευχρηστία και η απόκριση του λειτουργικού συστήματος στις εντολές του χρήστη. Tα WM είναι πολύ πίσω ακόμα εκεί... Τι να πω, ελπίζω να μην το μετανιώσεις, αν τελικά το δώσεις το μηλαράκι. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 το αποφασισα αμεσως μετα που το μετανοιωσα να το αποφασισω χθες :wacko::lol: ωραιος μαζι σου:lol::lol:αντε περιμενουμε εντυπωσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Φίλε zaharakis σαν παλιός WMobilas δεν μπορώ να καταλάβω πως αντέχεις να ξαναγυρίσεις σε WM 6.5... τι HD2... τι να το κάνω όταν λαγκάρει για να μου ανοίξει Wm Player ή να πλοηγηθεί στο Internet με Opera... Το μέλλον στα κινητά είναι η ευχρηστία και η απόκριση του λειτουργικού συστήματος στις εντολές του χρήστη. Tα WM είναι πολύ πίσω ακόμα εκεί... Τι να πω, ελπίζω να μην το μετανιώσεις, αν τελικά το δώσεις το μηλαράκι. για αυτο το σκεφτομαι ακομη να το κρατησω το iphone...αν κατι δεν δουλεψει πιο καλα απο οτι περιμενω στο λεο θα ειναι δυσκολο (οικονομικα )να το ξανα αγορασω το iphone... θα ειναι πιο απλο να πουλησω το hd2 και να μεινω,στο κατα τα αλλα σταθερο και λειτουργικο μηλο :) θα δω ...ειναι η ευκολια της γνωσης του λειτουργικου και η ολη φιλοσοφια των office/mail που με βολευουν περισσοτερο στα wm...ισως να ειναι συνηθεια λογω πολυκαιρης ενασχολησης με αυτα...δεν ξερω...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256925 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ρε σεις ειστε τρελλοι, δεν ειναι δικο μου, ενος φιλου ειναι που δεν μπορουσε να το δωσει απο μονος του και με παρακαλεσε να το βαλω εγω αγγελια ( γι αυτο και το Νικος στην αγγελια). :rolleyes: Εγω ετοιμαζομαι να παρω iMac και σεις μου λετε οτι θα δωσω το "φρουτο" ? :mad: Ουτε με σφαιρες προς το παρον. Οχι, πριν βγει το επομενο (4GTX) :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Πάντως εγώ Δημήτρη αν και πιστεύω πως χρονικά δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για WM, δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη αφού είμαι σίγουρος πως δεν θα τα καταφέρω. Θα σε "εκμεταλευτώ" μάλιστα και λιγάκι περιμένοντας με ανυπομονησία να ακούσω τις εντυπώσεις σου από το leo, ειδικά μετά από τις πρώτες μέρες του ενθουσιασμού. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 κοιτα το edit μου... οσο για την νεα χρονια,εμεις να ειμαστε καλα..και ξανα παλι απο την αρχη... δεν ξερω ακομη αν θα το δωσω τελικα,τρεχει η αγγελια αλλα μπορει να το κρατησω και αυτο.... οσο για το μανιλα,αφαιρειται: με τα 6.5 εχω ενα issue,αλλα μπορει και να το παλεψω... ενα start menu ειναι το προβλημα μονο,αλλα αυτο "επισκευαζεται"" οπως και παρα πολλα στα wm... Τι να πω ρε συ Δημήτρη. Ξέρεις πολύ καλύτερα πολλά πράγματα... Και για να τα λες έτσι... Αλεξη αυτη ειναι νεα παραγγελια.. την αλλη την ειχα ακυρωσει. το αποφασισα αμεσως μετα που το μετανοιωσα να το αποφασισω χθες :wacko::lol: :blink: Ορίστε??? Φίλε zaharakis σαν παλιός WMobilas δεν μπορώ να καταλάβω πως αντέχεις να ξαναγυρίσεις σε WM 6.5... τι HD2... τι να το κάνω όταν λαγκάρει για να μου ανοίξει Wm Player ή να πλοηγηθεί στο Internet με Opera... Όταν χρειάζεται να... περιορίζω το άγγιγμα των δαχτύλων μου σε ένα μικρό σημείο στο κάτω δεξιά ή αριστερά μέρος της οθόνης για να επιλέξω μια μικρή περιοχή 30x50 pixels και.. μερικές φορές να μην αποκρίνεται; :( Το μέλλον στα κινητά είναι η ευχρηστία και η απόκριση του λειτουργικού συστήματος στις εντολές του χρήστη. Tα WM είναι πολύ πίσω ακόμα εκεί... Τι να πω, ελπίζω να μην το μετανιώσεις, αν τελικά το δώσεις το μηλαράκι. Νομίζω ότι ο Μιχάλης(??) έχει δίκιο σε αυτά που λέει.... Ρε σεις ειστε τρελλοι, δεν ειναι δικο μου, ενος φιλου ειναι που δεν μπορουσε να το δωσει απο μονος του και με παρακαλεσε να το βαλω εγω αγγελια ( γι αυτο και το Νικος στην αγγελια). :rolleyes: Εγω ετοιμαζομαι να παρω iMac και σεις μου λετε οτι θα δωσω το "φρουτο" ? :mad: Ουτε με σφαιρες προς το παρον. Οχι, πριν βγει το επομενο (4GTX) :p Να τος... Καλά υπέθεσα.....! αχαχαχαχ Πάντως εγώ Δημήτρη αν και πιστεύω πως χρονικά δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για WM, δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη αφού είμαι σίγουρος πως δεν θα τα καταφέρω. Θα σε "εκμεταλευτώ" μάλιστα και λιγάκι περιμένοντας με ανυπομονησία να ακούσω τις εντυπώσεις σου από το leo, ειδικά μετά από τις πρώτες μέρες του ενθουσιασμού. :lol: Θάνο, και εγώ θα τον εκμεταλλευτώ έτσι, αν όντως το πάρει αυτή την φορά.... Αλλά καθαρά από περιέργεια και ακαδημαϊκό ενδιαφέρον, και όχι για να το πάρω.. Περιμένω και γω MacBook Pro, σαν τον καρντάση, και δεν πρόκειται τώρα να κάνω πισωγυρίσματα... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Θα σε "εκμεταλευτώ" μάλιστα και λιγάκι περιμένοντας με ανυπομονησία να ακούσω τις εντυπώσεις σου από το leo, ειδικά μετά από τις πρώτες μέρες του ενθουσιασμού. :lol: μην ανυσηχεις και δεν υπαρχουν μερες ενθουσιασμου σε μενα...απλα μερικες ωρες.. μεσα στο πρωτο 2ωρο(το πολυ) θα ξερω τι γινεται και τι οχι καλυτερα στο λεο... και παντα λεω οτι βλεπω... και οχι οτι θα ηθελα να βλεπω, αλλα απο φοβο μην με κραξουν λεω αλλα....οπως πολλοι κανουν,με μονο αποτελεσμα την παραπληροφορηση του κοσμου που περιμενει να ακουσει και να μαθει αν και ποσο αξιζει να ασχοληθουν με μια συσκευη... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts