Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνω σε ολα! Και ειδικα για το θεμα μπαταριας.

Απο εκει και περα το μονο που μου λειπει απο το iphone ειναι το applestore και οι παρα παρα πολλες καλογραμενες εφαρμογες σε σχεση με τις πολυ κακογραμενες-προχειρες του market

Αυτός είναι κι ο λόγος που ασχολούμαι ακόμα με την πλατφόρμα. Η χαοτική (imo) διαφορα, ακόμα και σήμερα, σε θέματα ποιότητας των AppStore και android market...

@Te_Salat

Κι εγω στο s3 προσδοκώ ότι θα έχουν αντιγράψει σωστά κι αυτο το κομματι

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Αυτός είναι κι ο λόγος που ασχολούμαι ακόμα με την πλατφόρμα. Η χαοτική (imo) διαφορα, ακόμα και σήμερα, σε θέματα ποιότητας των AppStore και android market...

Αυτο σε μένα μέτρα στο iPad. Για το κινητο ολες όσες χρησιμοποιω εναι πολυ καλές. Οι περισσότερες μάλιστα ειναι κοινές.

Παιχνίδια έχω ελάχιστα και ειναι αυτα που υπάρχουν παντού. Τα καλα τα παίζω μόνο στο iPad.

Ο κυριότερος λόγος που μ έκανε να αφήσω το iPhone ειναι η οθόνη, το πληκτρολόγιο και ότι δεν με ικανοποίησε πουθενά η επιλογή του i4s σαν διαδοχή του i4.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτο σε μένα μέτρα στο iPad. Για το κινητο ολες όσες χρησιμοποιω εναι πολυ καλές. Οι περισσότερες μάλιστα ειναι κοινές.

Παιχνίδια έχω ελάχιστα και ειναι αυτα που υπάρχουν παντού. Τα καλα τα παίζω μόνο στο iPad.

Ο κυριότερος λόγος που μ έκανε να αφήσω το iPhone ειναι η οθόνη, το πληκτρολόγιο και ότι δεν με ικανοποίησε πουθενά η επιλογή του i4s σαν διαδοχή του i4.

Στις ταμπλετες το android market πρακτικα είναι μη υφιστάμενο Κώστα. Οι εφαρμογές που αξίζουν είναι ελάχιστες. Αλλα και στα κινητά, ακόμα κι οι κοινές εφαρμογές είναι πιο καλογυαλισμενες και τρέχουν πάντα απροβληματιστα στο iPhone, σε αντίθεση με τα ανδροειδη. Η ψαλίδα έχει κλείσει σε μεγάλο βαθμό, αλλα είναι μακρύς ακόμα ο δρόμος σε αυτο τον τομέα. Στα παιχνίδια οι διαφορες είναι τεράστιες, αλλα ούτως η άλλως όλα κι όλα 2 παιχνίδια έχω στο κινητο μου.

Το πληκτρολογιο??

Το πρωτο πραγμα που εκτιμησα στο iphone ειναι το πληκτρολογιο του. Παρα το μικρο μεγεθος της οθονης, ποτε δεν πληκτρολογησα λαθος. Σαν να εχουν μαγνητη τα πληκτρα ενα πραγμα:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το πληκτρολογιο??

Το πρωτο πραγμα που εκτιμησα στο iphone ειναι το πληκτρολογιο του. Παρα το μικρο μεγεθος της οθονης, ποτε δεν πληκτρολογησα λαθος. Σαν να εχουν μαγνητη τα πληκτρα ενα πραγμα:)

Έτσι είναι. Και να ξέρεις ότι πιθανότατα πηγαίνοντας στο RAZR Γιάννη αυτο θα το χάσεις. Σου μιλάω κρίνοντας απο το atrix, που είναι το τελευταίο δείγμα γραφής που έχω απο Μοτορολα, ελπίζω να έχει αλλάξει ο touch sensor σε αυτο.

Μόνο στο s2 η ψαλίδα αναφορικά με την πληκτρολογηση έχει κλείσει αρκετά.

Έτσι είναι. Και να ξέρεις ότι πιθανότατα πηγαίνοντας στο RAZR Γιάννη αυτο θα το χάσεις. Σου μιλάω κρίνοντας απο το atrix, που είναι το τελευταίο δείγμα γραφής που έχω απο Μοτορολα, ελπίζω να έχει αλλάξει ο touch sensor σε αυτο.

Μόνο στο s2 η ψαλίδα αναφορικά με την πληκτρολογηση έχει κλείσει αρκετά.

Στις 4,3 ιντσες Βαγγελη, τα πραγματα θα ειναι πιο ευκολα στην πληκτρολογηση. Ελπιζω δηλαδη.:O

Οσο για το atrix, απορω πως γινετσι το atrix και το razr να ειναι προιοντα της ιδιας εταιριας.... (βγαινουμε εκτος βεβαια τωρα...)

Το πληκτρολογιο??

Μιλάω για το κάκιστο λεξικό του ios.

@V@gelis

Κοίτα σε 3 ώρες με όλα ανοικτά. Μηδενική κατανάλωση. Εννοείται σε sleeping έτσι? το άνοιξα μόνο για να δω λίγο το facebook και το twitter μου..

http://tapatalk.com/mu/29826f3b-53be-462b.jpg

http://tapatalk.com/mu/29826f3b-53d9-726c.jpg

@ddr2 Γιάννη ως προς το touching στην πληκτρολογιση δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γράφω πιο γρήγορα γιατι με βοηθα πολυ το λεξικό αλλα και το swipe ειναι αξεπεραστο. Το ίδιο βέβαια και το smart keyboard.

Να τωρα πληκτρολόγιο to edit απο το iPad. Δεν κάνω διόρθωση στην τελευταία πρόταση, το αφήνω να γράφει ότι θέλει για να καταλάβετε.

Παιδιά ξέρετε πόσο απαιτητικός είμαι. Αν είχα δυσαρεστηθει απο κάτι δεν υπήρχε περίπτωση να το κρατησω. Όταν λέω ότι απολαμβανω την χρήση του, το εννοώ.

Συνέπεσε να είμαι 6 μήνες χωρις JB και μου έλειψαν πολλές ανέσεις. Ίσως γι αυτο μου φάνηκε τόσο λειτουργικο.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μιλάω για το κάκιστο λεξικό του ios.

@V@gelis

Κοίτα σε 3 ώρες με όλα ανοικτά. Μηδενική κατανάλωση.

Κώστα τότε στην έστρωσα καλα τη μπαταρία (πλάκα πλάκα είχε κάνει 4 υποδειγματικες φορτίσεις) :lol:

Κοιτά, η αλήθεια είναι πως στο 100% το s2 πετρωνει για ώρα η και ώρες. Το θέμα είναι τι γίνεται μετα όμως. Εγω έβλεπα πάνω απο 3% απώλεια την ώρα και σε κακο 3g το διπλάσιο.

@ddr2

Γιάννη δεν ξέρω. Αν δε το δώ απο κοντά δε μπορώ να κρίνω. 4 ήταν και το atrix αλλα ο αισθητήρας αφής παρέπεμπε σε κινητο προηγούμενης γενιάς. Ίσως αυτή τη βδομάδα παίξω με το RAZR οπότε θα σου πω αμέσως τα καθεκαστα

Κώστα τότε στην έστρωσα καλα τη μπαταρία (πλάκα πλάκα είχε κάνει 4 υποδειγματικες φορτίσεις) :lol:

Κοιτά, η αλήθεια είναι πως στο 100% το s2 πετρωνει για ώρα η και ώρες. Το θέμα είναι τι γίνεται μετα όμως. Εγω έβλεπα πάνω απο 3% απώλεια την ώρα και σε κακο 3g το διπλάσιο.

@ddr2

Γιάννη δεν ξέρω. Αν δε το δώ απο κοντά δε μπορώ να κρίνω. 4 ήταν και το atrix αλλα ο αισθητήρας αφής παρέπεμπε σε κινητο προηγούμενης γενιάς. Ίσως αυτή τη βδομάδα παίξω με το RAZR οπότε θα σου πω αμέσως τα καθεκαστα

Βαγγέλη κανε κανά calibration.

Απο τότε που το είχες έχουν αλλάξει πολλα, έχω κάνει τόσες δοκιμές και wipe battery, manual calibration κλπ :D

Ξέρω δεν σε πειθώ. Όλοι μας όταν έχουμε καποιο πρόβλημα νομίζουμε ότι ειναι γενικό και απλα οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν.:)

Προχθές που ταξιδευα, το χρησιμοποίησα σαν iPad απο τις 9 το πρωί μεχρι τις 1 που εδεησε ο κύριος να απογειωθουμε. Και μάλιστα χρησιμοποιώντας 3g γιατι το wifi του αεροδρομίου ειναι τα ζώα μου αργά. Όταν το έβαλα σε fly mode ήμουν στο 63% χώρισε να σταματήσω καθόλου αυτες τις 4 ωρες.

Ειλικρινά σε μένα υπάρχει η ίδια κατανάλωση με αυτη του iPhone. Δεν κάνω πλάκα.

Βαγγέλη κανε κανά calibration.

Απο τότε που το είχες έχουν αλλάξει πολλα, έχω κάνει τόσες δοκιμές και wipe battery, manual calibration κλπ :D

Ξέρω δεν σε πειθώ. Όλοι μας όταν έχουμε καποιο πρόβλημα νομίζουμε ότι ειναι γενικό και απλα οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν.:)

Προχθές που ταξιδευα, το χρησιμοποίησα σαν iPad απο τις 9 το πρωί μεχρι τις 1 που εδεησε ο κύριος να απογειωθουμε. Και μάλιστα χρησιμοποιώντας 3g γιατι το wifi του αεροδρομίου ειναι τα ζώα μου αργά. Όταν το έβαλα σε fly mode ήμουν στο 63% χώρισε να σταματήσω καθόλου αυτες τις 4 ωρες.

Ειλικρινά σε μένα υπάρχει η ίδια κατανάλωση με αυτη του iPhone. Δεν κάνω πλάκα.

Μα στη χρήση πράγματι η κατανάλωση είναι σχεδόν ίδια. Αλλα στην αναμονή είναι εκει που παρατηρώ μεγάλη διαφορα. Το μοναδικό που μπορώ να σκεφτώ Κώστα είναι ότι δεν έχω κρατήσει για πολυ καιρό τους γαλαξίες και δεν είχε προλάβει να είναι στο max potential τους οι μπαταρίες, γιατι σε 5 διαφορετικές συσκευές είναι πρακτικά αδύνατο να έχω καταλάβει κάτι λάθος. Ίσως είναι αυτο λοιπόν.

Μα στη χρήση πράγματι η κατανάλωση είναι σχεδόν ίδια. Αλλα στην αναμονή είναι εκει που παρατηρώ μεγάλη διαφορα. Το μοναδικό που μπορώ να σκεφτώ Κώστα είναι ότι δεν έχω κρατήσει για πολυ καιρό τους γαλαξίες και δεν είχε προλάβει να είναι στο max potential τους οι μπαταρίες, γιατι σε 5 διαφορετικές συσκευές είναι πρακτικά αδύνατο να έχω καταλάβει κάτι λάθος. Ίσως είναι αυτο λοιπόν.

Πιθανώς να ειναι αυτο.

Εγω θα περιμένω το i5. Πιστεύω ότι θα δούμε κάτι εντυπωσιακό σε όλους τους τομείς.

Δεν γίνεται να μην ειναι εντυπωσιακό γιατι θα ξενερώσει πολύς κόσμος.

Αν δεν με ικανοποιεί θα αγοράσω πάλι κανά μεταχειρισμένο SGS3 απο σένα :lol:

Πιθανώς να ειναι αυτο.

Εγω θα περιμένω το i5. Πιστεύω ότι θα δούμε κάτι εντυπωσιακό σε όλους τους τομείς.

Δεν γίνεται να μην ειναι εντυπωσιακό γιατι θα ξενερώσει πολύς κόσμος.

Αν δεν με ικανοποιεί θα αγοράσω πάλι κανά μεταχειρισμένο SGS3 απο σένα :lol:

Χαχαχα. Ας είμαστε καλα τότε, ας έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε καινούριες συσκευές και όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.

Πάντως χθες έπαιζα για πολυ ώρα με το 4s φίλου, το οποίο μπορούσα να το αγοράσω επιτόπου δίνοντας το 4αρι που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ, αλλα... Δεν.

Μου φάνηκε πολυ λίγο. Οι διαφορες με το 4 στην ταχύτητα ήταν πραγματικά μικρές και αν σου πω ότι το μόνο πράγμα που με συγκίνησε πάνω στο νέο μήλο είναι... Η λήψη θα με πιστεψεις;

Πλέον το μήλο το συγκαταλέγω στις 5 καλύτερες συσκευές σε θέμα λήψης, εκει που το 4 το θεωρώ απλά ικανοποιητικό. Αλλα είναι αυτός λόγος για +300 απο το υπάρχον μήλο;

Εγω πάντως δεν τον βρήκα και πλέον δε με βλέπω να πάω στο 4s...

Χαχαχα. Ας είμαστε καλα τότε, ας έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε καινούριες συσκευές και όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.

Πάντως χθες έπαιζα για πολυ ώρα με το 4s φίλου, το οποίο μπορούσα να το αγοράσω επιτόπου δίνοντας το 4αρι που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ, αλλα... Δεν.

Μου φάνηκε πολυ λίγο. Οι διαφορες με το 4 στην ταχύτητα ήταν πραγματικά μικρές και αν σου πω ότι το μόνο πράγμα που με συγκίνησε πάνω στο νέο μήλο είναι... Η λήψη θα με πιστεψεις;

Πλέον το μήλο το συγκαταλέγω στις 5 καλύτερες συσκευές σε θέμα λήψης, εκει που το 4 το θεωρώ απλά ικανοποιητικό. Αλλα είναι αυτός λόγος για +300 απο το υπάρχον μήλο;

Εγω πάντως δεν τον βρήκα και πλέον δε με βλέπω να πάω στο 4s...

Ε, καπως ετσι το σκεφτομαστε ολοι μας Βαγγελη. Δεν θελουμε να φυγουμε απο το ολο οικοσυστημα, αλλα τα χρηματα για τη μεταβαση , ακομα κι ετσι (δινοντας το 4 ) ειναι πολλα για διαφορες, που δεν ειναι δα και κραυγαλεες.( εκτος απο τον επεξεργαστη).

Βεβαια, ολα αυτα ειναι φουμαρα, γιατι αν δεν ειχα δει το ξυραφι της μοτορολα, στο 4s θα πηγαινα με κλειστα ματια.

Βαγγελη, περιμενω να το δοκιμασεις και να μου πεις τη γνωμη σου, που οπως ξερεις παντα την εκτιμω ιδιαιτερως:)

Αλλα θεωρω οτι με το τελευταιας κοπης hw που διαθετει και 2 -3 προσθηκες απο εφαρμογες (launcher pro, 3d gallery και opera 11 , καλα τα θυμαμαι? ;) ) το μηχανημα πρεπει να ειναι πυραυλος.

Edited by ddr2

Θα το άλλαζα με κάτι φρέσκο και "επαναστατικό". Η μόνη συσκευή που μπορώ να πω μου έδωσε το ίδιο αίσθημα χαράς, όπως όταν είχα πρωτοδεί το πρώτο iphone είναι το Ν9. Πραγματικό multitasking σε σχήμα που σε κερδίζει. Βέβαια θα μου πείτε υπάρχουν 1000 δυο αλλά (πλήθος εφαρμογών, υποστήριξη, πλήθος αξεσουάρ), απλά πιστεύω ότι είναι θέμα προτεραιοτήτων. Μην ξεχνάτε ότι και όταν κυκλοφόρησε το πρώτο μήλο δεν υπήρχε τίποτα από αυτά. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι που έδωσε το έναυσμα. Και αν το μήλο έχει από πίσω μια εταιρία δισεκατομμυρίων το Ν9 μπορεί να έχει μια κοινότητα πολλών προγραμματιστών με όρεξη, όπως έγινε και με το Ν900

Όσο για τα android η κατάσταση μου θυμίζει λίγο american car scene, "size does matter" και όλα τα συναφή :p Καλό είναι οι προγραμματιστές να εξελίσσουν το λειτουργικό χωρίς δεσμευτικούς παράγοντες (βλ. hardware) αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για εμπορικό προϊόν και όχι έρευνα ακούγεται λίγο ουτοπία :)

Και μην τολμήσει να μου πει κανείς για το ότι θα στηρίζομαι σε πατέντες και αλχημείες γιατί και στα πρώτα μήλα αμάν και πως περιμέναμε πότε θα δεήσει ο σαουρικ να βγάλει το νέο jb, οι devs νέες εκδόσεις των utilities για να γίνει το τηλέφωνο απλά λειτουργικό και "τρέμαμε" μην βάζαμε το τηλέφωνο στο itunes και έκανε firmware upgrade!

Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9

Η apple πρέπει να προχωρήσει σε σημαντικότερα πράγματα από το siri.

To ios χρειάζεται πραγματικό lifting και όχι μαζέματα.

Δεν μιλώ για widgets αλλά για πράγματα που κάνουν την χρήση πιο ευέλικτη.

Θα πρέπει να ενσωματώσουν πολλά από τα tweaks που υπάρχουν χρόνια τώρα στο Cydia.

Πάνε οι εποχές που δεν υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις.

Ήδη η motorola κυκλοφορεί το νέο Razr που δείχνει το ίδιοι ποιοτικό με το iPhone να μην πω καλύτερο.

Θα ακολουθήσουν και οι άλλες ανταγωνίστριες εταιρείες.

Δεν μπορεί να συνεχίσει να πουλά μόνο χάρις στο όνομα.

Εγώ πάντως θα αλλάξω από το 4 σε android και μάλλον το Motorola Razr που με έχει αρρωστήσει... οι λόγοι είναι οι εξής:

1) Βαρέθηκα λιγάκι το design και λιγάκι το λογισμικό... δεν ήμουν και ποτέ σε android οπότε θέλω λιγάκι να ασχοληθώ

2) θεωρώ το 4S λιγάκι αρπαχτή για μία τόσο μεγάλη εταιρεία να μην κάνει κάτι καινοτόμο μετά από 16 μήνες

3) θέλω μεγαλύτερη οθόνη!!!

αυτά τα λίγα...

α, επίσης ξέχασα να πω ότι θέλω και η συσκευή μου να είναι εντελώς παραμετροποιήσιμη...το iTunes λιγάκι περιοριστικό για μένα

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Και εγω το ιδιο θα κανω.

Οχι γιατι βαρεθηκα το iphone ή επειδη κατι μου ελειπε, αλλα επειδη ερωτευτηκα στην κυριολεξια το razr.

Βεβαια, μου αρεσoυν και η μεγαλη οθονη του razr και η ελευθερια του android, αν και δεν μου ελλειψαν οσο ημουν και με το iphone 4.

Edited by ddr2

Φίλε ddr2 είμαστε ομοιοπαθεις! Κι εγω το ερωτεύτηκα τρελά το Razr αλλα θέλω να σε ρωτήσω αν θα έχει τόσο καλή οθόνη όσο το iphone..εννοώ crisp και με πολυ καλη φωτεινοτητα κ´ φυσικά ανάλυση..πρακτικά πως θα μας φανεί λες; Γιατί το ματι μας έχει "εκπαιδευτεί" σε μια πραγματικά καλη οθόνη..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φίλε ddr2 είμαστε ομοιοπαθεις! Κι εγω το ερωτεύτηκα τρελά το Razr αλλα θέλω να σε ρωτήσω αν θα έχει τόσο καλή οθόνη όσο το iphone..εννοώ crisp και με πολυ καλη φωτεινοτητα κ´ φυσικά ανάλυση..πρακτικά πως θα μας φανεί λες; Γιατί το ματι μας έχει "εκπαιδευτεί" σε μια πραγματικά καλη οθόνη..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μη μου ανησυχεις:p

Το razr εχει κορυφαια οθονη απο ολες τις αποψεις. Δεν θα αιστανθεις οτι κοιτας κατι χειροτερο.

Μονο κατι μεγαλυτερο :)

μακάρι φίλε μου γιατί κακά τα ψέματα το μηλόφωνο είναι πολύ ψηλά στην αίσθηση που σου αφήνει...

πάντως και το s2 που έπιασα στα χέρια μου είναι πολύ ωραίο, ελαφρύ κ' γρήγορο... αλλά τα υλικά δεν σου αφήνουν την αίσθηση που θες μετά από το iphone... ίσως το επόμενο να το προσέξουν παραπάνω σε αυτό τον τομέα... και επίσης τι παίζει με τις μπαταρίες βρε παιδιά? Πόσο θα κρατά με wifi στο σπίτι και γενικά normal χρήση αλλά χωρίς κλείσιμο το βράδυ? 3G εγώ προς το παρόν δεν παίζω γιατί είναι εταιρικό και δεν έχω τέτοιο option :X

πάντως και το s2 που έπιασα στα χέρια μου είναι πολύ ωραίο, ελαφρύ κ' γρήγορο... αλλά τα υλικά δεν σου αφήνουν την αίσθηση που θες μετά από το iphone... ίσως το επόμενο να το προσέξουν παραπάνω σε αυτό τον τομέα... και επίσης τι παίζει με τις μπαταρίες βρε παιδιά? Πόσο θα κρατά με wifi στο σπίτι και γενικά normal χρήση αλλά χωρίς κλείσιμο το βράδυ? 3G εγώ προς το παρόν δεν παίζω γιατί είναι εταιρικό και δεν έχω τέτοιο option :X

Το razr είναι ανώτερο κατασκευαστικά από το Ιphone.

Μιλάμε για κάβλαρ, μέταλλο και αχάρακτο κρύσταλλο + προστασία απο το νερό (τις πιτσιλιές δηλαδή, όχι να το βυθίσεις).

Είναι κινητάρα, χωρίς δεύτερη σκέψη....

Το razr είναι ανώτερο κατασκευαστικά από το Ιphone.

Μιλάμε για κάβλαρ, μέταλλο και αχάρακτο κρύσταλλο + προστασία απο το νερό (τις πιτσιλιές δηλαδή, όχι να το βυθίσεις).

Είναι κινητάρα, χωρίς δεύτερη σκέψη....

Μακάρι να είναι έτσι και να αφήνει την ποιότητα των υλικών σαν αίσθηση... ένας από τους λόγους που δεν το παραγγέλνω είναι να το δω από κοντά, να το πιάσω στα χέρια μου... αν δεν με ικανοποιήσει τότε μάλλον θα βρω ένα ωραίο S2 μεταχείρο που θα μου 'ρθει και φθηνότερα;) να ρωτήσω για την οθόνη αν ξέρεις, θα είναι γυαλί σαν του iphone και δεν θα χαράζεται? Γιατί θα φάω τρελή ξενέρα αν δω καμία γρατσουνιά και επίσης η ζελατίνα με χαλάει γιατί "κόβει" λιγάκι από χρώματα και αίσθηση crisp-ness

Ποτέ θα έρθει Ελλάδα το razr και εγώ αυτό σκέφτομαι να πάρω αλλά έχω τώρα ανανέωση συμβόλαιου και προσπαθώ να το τρεναρω όσων μπορω καλο ειναι και το nexus

Μακάρι να είναι έτσι και να αφήνει την ποιότητα των υλικών σαν αίσθηση... ένας από τους λόγους που δεν το παραγγέλνω είναι να το δω από κοντά, να το πιάσω στα χέρια μου... αν δεν με ικανοποιήσει τότε μάλλον θα βρω ένα ωραίο S2 μεταχείρο που θα μου 'ρθει και φθηνότερα;) να ρωτήσω για την οθόνη αν ξέρεις, θα είναι γυαλί σαν του iphone και δεν θα χαράζεται? Γιατί θα φάω τρελή ξενέρα αν δω καμία γρατσουνιά και επίσης η ζελατίνα με χαλάει γιατί "κόβει" λιγάκι από χρώματα και αίσθηση crisp-ness

Η οθόνη είναι gorilla glass, αντιχαρακτική.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned