ddr2 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Γιατί ντρεπεσαι :p:lol: να το πεις ότι το froyo είναι σκάλες ανώτερο από τα ξεπερασμενα windows παρά τα τελευταία λιφτινγ. Μπορεί να κάνουμε την δουλειά μας με το Leo έτσι όπως είναι αλλά βασίζεται σ ένα αχαρο λειτουργικό. Το froyo τουλάχιστον επιφανειακά είναι πιο φρέσκο και από το ios. Ένα πράγμα που μου άρεσε παρά πολύ, είναι ότι σ μένα που δουλεύω κανά δυο χρόνια το gmail και όλα τα σχετικά, χωρίς να κάνω τίποτα, είχα τα πάντα στην συσκευή μου. Μέχρι και κάτι ξεχασμενες φωτογραφίες στο picasa ανακάλυψα. Ούτε συχρονισμος ούτε τίποτα. Είχα ρυθμίσει από όταν αγορασα το MacBook να συχρονιζονται οι επαφές μου, το iCal και όλα ήλθαν και εκατσαν με το τηλέφωνο έτοιμο προς χρήση. Αφού δεν έκατσε να πάρω τώρα μεταχειρισμένο desire, θα περιμένω τον Οκτώβρη για κάτι καλύτερο. Εκτός και αν γίνει κανά θαύμα και βρουν τροπο να bootαρει το Leo κατευθείαν με τα android στην μνήμη της συσκευής και με όλους τους drivers. Το βλέπω παρά πολύ δύσκολο εώς απίθανο. Και δεν είναι μόνο αυτά. Με τις ανύπαρκτες γνώσεις μου νομίζω ότι υπάρχουν και αλλά θέματα που πιθανώς δεν μπορούν να ξεπεραστούν σε μια συσκευή που δεν είναι χτισμένη γι αυτό το λειτουργικό. Κώστα, στα έλεγα για το android. Μπορεί να μην βρείς ένα αξιόλογο πρόγραμμα gps, αλλά αυτό δεν θα σου αφήσει καμία πικρία... Και εσείς μάλιστα πέσατε κατευθείαν στα σκληρά!! Εγώ δεν έχω ακόμα δοκιμάσει τη 2.2 και την δοκιμάζετε εσείς στο....Λεο???:mad::mad::p Πάντως, όποιος αποφασίσει για ένα "αντρίκιο" λειτουργικό, αυτό που βλέπω είναι ότι το galaxy σπέρνει κανονικότατα. Και μόλις πάρει και 2.2 δεν ξέρω που θα φτάσει!! Η διαφορά που έχει στα διάφορα benchmark από τα υπόλοιπα είναι αχανής! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Η 2.2 απλά μεταμορφώνει το τηλέφωνο.διορθώνει το μεγαλύτερο πρόβλημα,το οποίο ήταν ότι οι εφαρμογές εγκαθίστανται στην μνήμη του τηλ.τώρα πάνε στην κάρτα μνήμης και υπάρχει αρκετός χώρος.κατά τα αλλά από εποχής hero το android είχε δείξει πόσα πολλά είχε να προσφέρει. Όσον αφορά το galaxy καλό χρυσό αλλά πολύ omnIoφέρνει....δεν μου αρέσει καθόλου εμφάνισιακα.κατά τα αλλά είναι άψογο,πολύ γρήγορο και παίζει τα πάντα out of the box. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Εγώ το θέλω σκέτο χωρίς κανένα sense. To HTC sense θυμίζει wm. Καμία σχέση το froyo με όσα βλέπαμε στα βιντεακια με 2.1 & htc sense. θέλω συσκευή που να γίνεται root. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Εγώ το θέλω σκέτο χωρίς κανένα sense. To HTC sense θυμίζει wm. Καμία σχέση το froyo με όσα βλέπαμε στα βιντεακια με 2.1 & htc sense. θέλω συσκευή που να γίνεται root. Και εγώ το sense το έχω συνδέσει με τα wm. Θα γίνει ρούτ και το galaxy. Είναι λίγο νωρίς ακόμα. Πάντως, σε κανένα δεν προτείνω να αγοράσει συσκευή τώρα. Τα Χριστούγεννα θα σκάσουν μεγαθήρια. Άλλωστε ,οι επεξεργαστές στα 1ghz έκαναν τον κύκλο τους. Ώρα να πάμε πάρακάτω. Επίσης, ποιά 2.2.... τα Χριστούγεννα θα σκάσει μύτη η 3η έκδοση του android. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Εγώ το θέλω σκέτο χωρίς κανένα sense. To HTC sense θυμίζει wm. Καμία σχέση το froyo με όσα βλέπαμε στα βιντεακια με 2.1 & htc sense. θέλω συσκευή που να γίνεται root. Nexus one ή desire. Αν δεν θες,υπάρχουν και ρομ χωρίς το sense. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Nexus one ή desire. Αν δεν θες,υπάρχουν και ρομ χωρίς το sense. το ξερω Ηλια μου. Αλλα που να βρω Desire. Δεν μου πουλας το δικο σου?:):O Δειτε αυτα που λεγαμε για τις αγγελιες. Θρασσος και φουλ απο αγοροπωλησεις. Δεν δεχεται ουτε καν αντικαταβολη. Απαιτει να πληρωσεις στην τραπεζα χωρις να ξερεις τι θα σου στειλει. Κανονικα πρεπει να απαγορευεται τετοια συναλλαγη. Άριστο Nexus one rooted με θήκη και screen protector πωλείται 380 ευρώ. Θα γίνει κατάθεση σε τράπεζα και θα στείλω με όποιο τρόπο μου υποδείξετε με έξοδα αποστολής δικά σας. Παζάρια δε δέχομαι.... Ανταλαγή ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ με XPERIA X10 mini pro και 170 ευρώ από εσάς Ηδη αυτη την στιγμη εχει 2 αγγελιες για πωληση και ζητηση. Εριξα μια ματια στο ιστορικο των μηνυματων του και ειναι συντριπτικα στις αγγελιες. Ποιος μας λεει οτι δεν εχει μαγαζι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 (edited) το ξερω Ηλια μου. Αλλα που να βρω Desire. Δεν μου πουλας το δικο σου?:):O Δειτε αυτα που λεγαμε για τις αγγελιες. Θρασσος και φουλ απο αγοροπωλησεις. Δεν δεχεται ουτε καν αντικαταβολη. Απαιτει να πληρωσεις στην τραπεζα χωρις να ξερεις τι θα σου στειλει. Κανονικα πρεπει να απαγορευεται τετοια συναλλαγη. Άριστο Nexus one rooted με θήκη και screen protector πωλείται 380 ευρώ. Θα γίνει κατάθεση σε τράπεζα και θα στείλω με όποιο τρόπο μου υποδείξετε με έξοδα αποστολής δικά σας. Παζάρια δε δέχομαι.... Ανταλαγή ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ με XPERIA X10 mini pro και 170 ευρώ από εσάς Ηδη αυτη την στιγμη εχει 2 αγγελιες για πωληση και ζητηση. Εριξα μια ματια στο ιστορικο των μηνυματων του και ειναι συντριπτικα στις αγγελιες. Ποιος μας λεει οτι δεν εχει μαγαζι. Αστα να πανε.Γουρουνι στο σακι.... Εγω θα αλλαξω Σεπτεμβρη κινητο παλι.Αν μεχρι τοτε δεν εχεις βρει,πολυ ευχαριστως να στο δωσω. Να σε ρωτησω,γιατι δεν το παιρνεις απο εδω,και να γλυτωσεις και το φπα,αν εχεις εταιρικο αφμ? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1&manufacturers_id=194&products_id=18072 371 θα σου ερθει.Και το παιρνει ο γνωστος σου απο εδω και στο φερνει. Edited July 27, 2010 by hlias77 Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 να σου πω την αληθεια το εχω κανει και εγω αυτο κωστα:Oγιατι με αντικαταβολη κανουν 20 μερες να σου δωσουν τα χρηματα,το θεμα ειναι αν τον ξερεις(οσο μπορεις βεβαια μεσω ενος φορουμ)μην πεσεις σε κανενα γυφτουλα και σου φαει τα χρηματα,τωρα σε τι κατασταση θα ειναι το μηχανακι δεν μπορεις να ξερεις(το ιδιο μπορει να σου τυχει και στην αντικαταβολη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 το ξερω Ηλια μου. Αλλα που να βρω Desire. Δεν μου πουλας το δικο σου?:):O Δειτε αυτα που λεγαμε για τις αγγελιες. Θρασσος και φουλ απο αγοροπωλησεις. Δεν δεχεται ουτε καν αντικαταβολη. Απαιτει να πληρωσεις στην τραπεζα χωρις να ξερεις τι θα σου στειλει. Κανονικα πρεπει να απαγορευεται τετοια συναλλαγη. Άριστο Nexus one rooted με θήκη και screen protector πωλείται 380 ευρώ. Θα γίνει κατάθεση σε τράπεζα και θα στείλω με όποιο τρόπο μου υποδείξετε με έξοδα αποστολής δικά σας. Παζάρια δε δέχομαι.... Ανταλαγή ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ με XPERIA X10 mini pro και 170 ευρώ από εσάς Ηδη αυτη την στιγμη εχει 2 αγγελιες για πωληση και ζητηση. Εριξα μια ματια στο ιστορικο των μηνυματων του και ειναι συντριπτικα στις αγγελιες. Ποιος μας λεει οτι δεν εχει μαγαζι. αυτος τι φταιει τη <<δουλεια>> κανει ας προσεχουν οι αγοραστες που πρεπει να εφαρμοζουν τους 2 κανονες tης συναλλαγής χερι με χερι η αντικαταβολη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Αστα να πανε.Γουρουνι στο σακι.... Εγω θα αλλαξω Σεπτεμβρη κινητο παλι.Αν μεχρι τοτε δεν εχεις βρει,πολυ ευχαριστως να στο δωσω. Να σε ρωτησω,γιατι δεν το παιρνεις απο εδω,και να γλυτωσεις και το φπα,αν εχεις εταιρικο αφμ? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1&manufacturers_id=194&products_id=18072 371 θα σου ερθει.Και το παιρνει ο γνωστος σου απο εδω και στο φερνει. ευχαριστω φιλε, το βρηκα 435 εδω οποτε μαλλον θα το παραγγειλω. Περιμενω μια απαντηση απο καποιο συμφορουμιτη για μεταχειρισμενο. Αν μου κανει καλυτερη τιμη ισως το παρψ απ αυτον. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 ευχαριστω φιλε, το βρηκα 435 εδω οποτε μαλλον θα το παραγγειλω. Περιμενω μια απαντηση απο καποιο συμφορουμιτη για μεταχειρισμενο. Αν μου κανει καλυτερη τιμη ισως το παρψ απ αυτον. http://www.htc.com.gr/pos.html Σχετικα με την εγγυηση να προσεξεις. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 ευχαριστω φιλε, το βρηκα 435 εδω οποτε μαλλον θα το παραγγειλω. Περιμενω μια απαντηση απο καποιο συμφορουμιτη για μεταχειρισμενο. Αν μου κανει καλυτερη τιμη ισως το παρψ απ αυτον. με 399 στο παιρνω εγω σημερα αν θελεις Κωστα;) παρε τηλ αν θελεις.μιλαω παντα ελληνικο και σφραγισμενο με ολα του τα χαρτια και η αποδειξη στο ονομα σου:!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 με 399 στο παιρνω εγω σημερα αν θελεις Κωστα;) παρε τηλ αν θελεις.μιλαω παντα ελληνικο και σφραγισμενο με ολα του τα χαρτια και η αποδειξη στο ονομα σου:!: Σου εστειλα sms thanks Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 με 399 στο παιρνω εγω σημερα αν θελεις Κωστα;) παρε τηλ αν θελεις.μιλαω παντα ελληνικο και σφραγισμενο με ολα του τα χαρτια και η αποδειξη στο ονομα σου:!: απο οτι καταλαβατε,κατηγορω οσους πουλανε κινητα για να αγοραζετε απο εμενα :lol::lol::lol: εδω τα καλα κοματια ελατεεεεε :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 απο οτι καταλαβατε,κατηγορω οσους πουλανε κινητα για να αγοραζετε απο εμενα :lol::lol::lol: εδω τα καλα κοματια ελατεεεεε :lol::lol: Στείλε μου ενα iPhone 4 σε παρακαλώ:lol: Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 (edited) απο οτι καταλαβατε,κατηγορω οσους πουλανε κινητα για να αγοραζετε απο εμενα :lol::lol::lol: εδω τα καλα κοματια ελατεεεεε :lol::lol: Ρε Μητσο :mad:, μου παιρνεις τους πελατες :p Κωστα iSalat μην παιρνεις απο τον zaharakis, οι δικες μου οι συσκευες ειναι καλυτερες :up: Edited July 27, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Στείλε μου ενα iPhone 4 σε παρακαλώ Μαιστααααα :D εφτασεεεε:p Ρε Μητσο :mad:, μου παιρνεις τους πελατες Κωστα iSalat μην παιρνεις απο τον zaharakis, οι δικες μου οι συσκευες ειναι καλυτερες :up: ελα παραπονιαρη :happy: ολοι οι καλοι χωρανε στην παρεα μας :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Ρε Μητσο :mad:, μου παιρνεις τους πελατες :p Κωστα iSalat μην παιρνεις απο τον zaharakis, οι δικες μου οι συσκευες ειναι καλυτερες :up: Αποφασισα να δωσω τον Λεοντα, γι αυτο καιγομαι να το παρω τωρα ωστε να στειλω ελλαδα το HD2 για πουλημα και να μην μεινω χωρις τηλεφωνο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Αποφασισα να δωσω τον Λεοντα, γι αυτο καιγομαι να το παρω τωρα ωστε να στειλω ελλαδα το HD2 για πουλημα και να μην μεινω χωρις τηλεφωνο. Φτου :sorry:, γ@@@@@o, τον χασαμε τον πελατη :lol: Πατριωτη :!: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Φτου :sorry:, γ@@@@@o, τον χασαμε τον πελατη :lol: Πατριωτη :!: εσυ εχασες τον πελατη και εγω τον συναδελφο και συνεργατη (λεοντοκαρδος και αυτος...πρωην πλεον?:confused:) τον χασαμε τον συναδελφο πατριωτη....:lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 εσυ εχασες τον πελατη και εγω τον συναδελφο και συνεργατη (λεοντοκαρδος και αυτος...πρωην πλεον?:confused:) τον χασαμε τον συναδελφο πατριωτη .... :lol: :lol: :lol: Σε βλεπω να μενεις μονος σου να υπεραμυνεσαι του Leo :lol: Αλλα ξεχασα, εχεις τον Τολη :) tolisfar που αντεχει ακομη :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 :lol: και εγώ αντέχω ακόμη.Ειδικά τώρα που με το desire build το leo έχει κλείσει 24ωρο και keep walking απροβλημάτιστα :D Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Σε βλεπω να μενεις μονος σου να υπεραμυνεσαι του Leo :lol: Αλλα ξεχασα, εχεις τον Τολη :) tolisfar που αντεχει ακομη :p united we stand δημητρη!μεχρι τελευταιας ρανιδος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Σε βλεπω να μενεις μονος σου να υπεραμυνεσαι του Leo :lol: Αλλα ξεχασα, εχεις τον Τολη :) tolisfar που αντεχει ακομη :p απο οτι βλεπεις δεν ειμαι μονος μου:p :lol: και εγώ αντέχω ακόμη.Ειδικά τώρα που με το desire build το leo έχει κλείσει 24ωρο και keep walking απροβλημάτιστα :D united we stand δημητρη!μεχρι τελευταιας ρανιδος!!! παιδια μην μασατε ;) εμεις θα συνεχιζουμε να το παλευουμε και θα δικαιωθει ο αγωνας μας στο τελος :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Καλησπέρα σε όλους!!! :) Εντελώς πληροφοριακά κυκλοφόρησαν και τα νέα Mac Pro, iMac, Cinema και trackpad!!! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts