Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπα απο οσο ξερω οχι.ας βγει ομως κανενα παιδι(:lol:)να το επιβεβαιωσει!κωστη σε καμια παραλια της κατερινης δεν πας?θα ειμαι εκει 7,8 μερες.να σου δειξω και το android μου:p

αστονε μην τρεχουμε με τετοιες ζεστες :rolleyes: ειναι και μεγαλο παιδι :D

Μητσο, μην στεναχωριεσαι, την καταλαβαινουμε την αγωνια σας ;). Αφου δεν εχετε τιποτε καινουριο να παρουσιασετε, αναμοχλευετε τα ιδια και τα ιδια (λεγε με Leo) για να κρατιεστε σε φορμα :p

ελα στην θεση μας και σκεψου το λιγο :rolleyes:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Ευχαριστω για την αφιερωση. Αλλα μην κοβεις και φλεβες :knife:

1ον. Δεν μπορεις να τα εχεις ολα αυτα εγκατεστημενα ταυτοχρονα στη συσκετυη σου και να επιλεγεις οποιο θελεις.

2ον. Γιατι καποιος να εγκαταστησει αλλο λειτουργικο οταν η συσκευη του ειναι "τελεια" ? Μηπως Μητσαρα δεν εισαστε ευχαριστημενοι τελικα απο το λειτουργικο σας και θελετε να δοκιμασετε και αλλες πορτοκαλιες που βγαζουν μηλα, πορτοικαλια, αχλαδια και λεμονια ? :nagger: :lol:

Μας αρεσει να τα εχουμε ολα. Και ios θα περασουμε αμα λαχει:lol:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και ios θα περασουμε αμα λαχει:lol:

Αν περάσετε ios, μην ξεχάσετε το antivirus!

:lol::lol:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

@bbbb

Καλως τονα. Καιρο ειχα να σε ακουσω. Ετοιμασου για συναντηση το Σεπτεβριο :lol:

@Leoντοκαρδους

Παιδια αν δεν σας κανει ο Αλεξ το "λιονταρι" :lol:, παρτε τουλαχιστον κανενα Androidες μπας και μεινετε ευχαριστημενοι :nagger:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

@bbbb

Καλως τονα. Καιρο ειχα να σε ακουσω. Ετοιμασου για συναντηση το Σεπτεβριο :lol:

@Leoντοκαρδους

Παιδια αν δεν σας κανει ο Αλεξ το "λιονταρι" :lol:, παρτε τουλαχιστον κανενα Androidες μπας και μεινετε ευχαριστημενοι :nagger:

ελα για να σε φτιαξω λιγο να μην μου στεναχωριεσαι :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

ελα για να σε φτιαξω λιγο να μην μου στεναχωριεσαι :D

Μητσο η τριτη φωτο ειναι απο το froyo ?

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Μητσο η τριτη φωτο ειναι απο το froyo ?

My first post from froyo in my Leo :p

I haven't Greek keyboard.so I'm posting in English :D

αντε και λιγα ελληνικα....

Edited by zaharakis

My first post from froyo in my Leo :p

I haven't Greek keyboard.so I'm posting in English :D

αντε και λιγα ελληνικα....

να σου θυμησω οτι απο 1η σεπτεμβριου απαγορευεται η χρηση greekglish!:lol::lol::lol:

να σου θυμησω οτι απο 1η σεπτεμβριου απαγορευεται η χρηση greekglish!:lol::lol::lol:

για αυτο εγραψα στα αγγλικα φιλε μου :p

ειναι τρελα να εχεις με ενα απλο μπουταρισμα rooted τηλεφωνο με android:confused:

πως ειναι το iphone JB ? ε ....καμια σχεση :lol::lol:

Ευχαριστώ πολύ Κωστα :)

ρε παιδία για να καταλάβω κάτι, ο Ζαχαρακης, πάλι μας την είπε ή κάτι δεν κατάλαβα καλά ;;;;;;

Δεν πειράζει ομως έτσι; Είναι ορισμένα άτομα που μάλλον «επιβαλεται» να μας τη λένε :lol:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

ρε παιδία για να καταλάβω κάτι, ο Ζαχαρακης, πάλι μας την είπε ή κάτι δεν κατάλαβα καλά ;;;;;;

Δεν πειράζει ομως έτσι; Είναι ορισμένα άτομα που μάλλον «επιβαλεται» να μας τη λένε :lol:

ωχ εφτασαν οι ενισχυσεις!καλα ειχαμε βρει μονο του τον ktsak και τον κοπαναγαμε:lol::lol::lol:

Ιταλια οι τιμες ειναι πολυ καλες....

659 το 16αρι...

δηλαδη για να καταλαβω εχω την ιδια μνημη με το 2G του 2008...ενω καμερα κλπ εχουν παει στα υψη και εχεις αναγκη πλεον χωρο...

αρα παμε για 32αρι..

ΟΠΣ...στοιχιζει 779Ε!!!!

:lol:

αυτες ειναι τιμες...

για να εχεις την ιδια εμπειρια κατα 90% με ενα 3gs (αφου και τα δυο σε θηκη θα ειναι) καλες τιμες...

καλα κρασα....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Hello from Leo with android 2.2 froyo :p

it's nice playing with apple boys :D

edit from my leo and wm 6.5.5

τελικα η αισθηση του touch με την εκδοση των 2.2, στο λεο,χωρις καμια πλακα,ειναι κυριολεκτικα κορυφαια !!

Edited by zaharakis

Hello from Leo with android 2.2 froyo :p

it's nice playing with apple boys :D

edit from my leo and wm 6.5.5

τελικα η αισθηση του touch με την εκδοση των 2.2, στο λεο,χωρις καμια πλακα,ειναι κυριολεκτικα κορυφαια !!

Δημητρη επειδη κι εγω επαιζα εκτεταμενα σημερα με αυτες, μπορω να πως πως επαθα πλακα με την οθονη του HD2 (γνωριζαμε τι μπορει να κανει, αλλα τα WM την "εριχναν πολυ") σε android 2.2 (που "ξεκλειδωνουν" ολη τη χρωματικη παλετα της). Τρομερη καθαροτητα - χρωματικη αποδοση για τα δεδομενα της ηλικιας της (κι οχι οι θολες αναλυσεις των πολυδιαφημισμενων amoled).

Αν φτιαξουν και τον ηχο στη ρομ του energy (κατα τη διαρκεια συνομιλιας) θα εχει γινει ενα πολυ καλο βημα (αν και δε νομιζω να φτασουμε στο σημειο να εχω android για day to day χρηση στο hd2 μου. Ελπιζω να διαψευστω...).

Edited by v@gelis

Guest lagoudakis
@all

Καλημερα σας :D

@lagoudakis

Γιαννη μου, 3GS ειναι αυτο στην υπογραφη σου :worry:? Πολυ σημαδιακο, μαρεσε, μεταστροφη σε "μηλο" :lol:

θα βαλω και αυτο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=AB2DF12AE26FF84EA7981E289CF8C76A&pa=ADC9D44F65C1024286D47C1CD94ABB45 ασε Κωστα γιατι μου την εδωσε και την εκανα την ζημια πριν λιγο:Oτωρα περιμενω το εγκεφαλικο της γυναικας μου την τριτη που θα δει να φερνουν την κουτα:lol:

Δημητρη επειδη κι εγω επαιζα εκτεταμενα σημερα με αυτες, μπορω να πως πως επαθα πλακα με την οθονη του HD2 (γνωριζαμε τι μπορει να κανει, αλλα τα WM την "εριχναν πολυ") σε android 2.2 (που "ξεκλειδωνουν" ολη τη χρωματικη παλετα της). Τρομερη καθαροτητα - χρωματικη αποδοση για τα δεδομενα της ηλικιας της (κι οχι οι θολες αναλυσεις των πολυδιαφημισμενων amoled).

Αν φτιαξουν και τον ηχο στη ρομ του energy (κατα τη διαρκεια συνομιλιας) θα εχει γινει ενα πολυ καλο βημα (αν και δε νομιζω να φτασουμε στο σημειο να εχω android για day to day χρηση στο hd2 μου. Ελπιζω να διαψευστω...).

δουλευω την ρομ του ενερτζυ της 10ης ιουλιου.

με το froyo εχω ηχο και ομιλια κανονικα στην κληση!

μονο το gps δεν δοκιμασα.αργοτερα τα υπολοιπα τεστς :)

εεεεεεεετσι....

και εγω απο Τριτη με την μια Froyo + WM ταυτοχρονα...

οχι τιποτε αλλο αλλα πχ οπως το ΜΒΡ μου ,μου δινει την δυνατοτητα για dual boot με MacOSX Snow Leopard και Windows7 ,ετσι και το κινητο...

μου αρεσει να ξερω πως εχω επιλογες....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

θα βαλω και αυτο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=AB2DF12AE26FF84EA7981E289CF8C76A&pa=ADC9D44F65C1024286D47C1CD94ABB45 ασε Κωστα γιατι μου την εδωσε και την εκανα την ζημια πριν λιγο:Oτωρα περιμενω το εγκεφαλικο της γυναικας μου την τριτη που θα δει να φερνουν την κουτα:lol:

Φιλε, οταν θα τον λειτουργησεις για πρωτη φορα, θα θυμηθεις αυτα ποου σου ελεγα παλιοτερα για τον iMac ;) Και τοτε πες στον zaharakis τι εστι Mac OSX :cool:

Κωστας (Pterarxos)

Guest lagoudakis
Φιλε, οταν θα τον λειτουργησεις για πρωτη φορα, θα θυμηθεις αυτα ποου σου ελεγα παλιοτερα για τον iMac ;) Και τοτε πες στον zaharakis τι εστι Mac OSX :cool:
ξερω εγω ρε Κωστα;:Oμια επιφυλαξη την εχω παντως,βεβαια ξερω οτι θα φαω ισως τα ζορια μου(15 χρονια windows ειναι αυτα) αλλα θα το παλεψω το θεμα,απλα μην μου την δωσει τοσο πολυ και τα αμολυσω απο τον 5 οροφο και φαω κανενα περαστικο και με τρεχουν:D:Dρε τι μου εκανε το iphone.....

ξερω εγω ρε Κωστα;:Oμια επιφυλαξη την εχω παντως,βεβαια ξερω οτι θα φαω ισως τα ζορια μου(15 χρονια windows ειναι αυτα) αλλα θα το παλεψω το θεμα,απλα μην μου την δωσει τοσο πολυ και τα αμολυσω απο τον 5 οροφο και φαω κανενα περαστικο και με τρεχουν:D:Dρε τι μου εκανε το iphone.....

μπα σε 1ωρα το πολυ θα εισαι απολυτα εξεικιωμενος , διαβασε την υπογραφη μου (θα δεις πολλα χρησιμα ) και φυσικα μπες αμεσως στο maclife.gr

Το κακο ειναι οτι μετα θα βριζεις τον εαυτό σου τι εχανες τοσα χρονια ....

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Guest lagoudakis
μπα σε 1ωρα το πολυ θα εισαι απολυτα εξεικιωμενος , διαβασε την υπογραφη μου (θα δεις πολλα χρησιμα ) και φυσικα μπες αμεσως στο maclife.gr

Το κακο ειναι οτι μετα θα βριζεις τον εαυτό σου τι εχανες τοσα χρονια ....

ας ειναι και 1 μηνας δεν με πειραζει,και φυσικα θα μπω στα site που λες γιατι με περιμενει δουλεια,πιστευω να μην βρισω τον εαυτο μου για τα 2000 που πεταξα:p

@lagoydakis

Γιαννη που πας κ μπλεκεις τωρα στα γεραματα φιλε μου :D

μην ακους αυτους τους fanboys :p

τα παιρνουν απο την apple,για αυτο κανουν προσυλητισμο :lol: :lol:

Guest lagoudakis
@lagoydakis

Γιαννη που πας κ μπλεκεις τωρα στα γεραματα φιλε μου :D

μην ακους αυτους τους fanboys :p

τα παιρνουν απο την apple,για αυτο κανουν προσυλητισμο :lol: :lol:

λες Δημητρη;αν μπλεξω θα ζητησω τα λεφτα μου πισω απο τον πτεραρχο:pοχι και fanboys σε αυτη την ηλικια,ακου boys λιγο πριν τα πρωτα "ηντα":p:p

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned