CarpeNoctum Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 λάθος κάνεις.. δεν παίρνει ίντερνετ από το pc.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 υπαρχει καποιο online store που την δινει εδω στην ελλαδα φιλε μου? Ναι στο link που σου έδωσα είναι το TwiinShop.gr και τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση με εξυπηρέτησαν ταχύτατα. Σε δύο ημέρες τις είχα στα χέρια μου με courier. http://www.twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=30404 Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 λάθος κάνεις.. δεν παίρνει ίντερνετ από το pc.. gmt..... παντως ριξτε μια ματια στο ebay...γινεται σφαγη με θηκες ια το τηλ και σε εξευτελιστικες τιμες:confused: και να μην σου βγει κατι καλο,αντε να χασεις 2-3ε ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 υπαρχει καποιο online store που την δινει εδω στην ελλαδα φιλε μου? Φίλε zaharaki μπορείς να τις βρεις και στην Ελλάδα σε αυτό το shop στα περίπου 26€ Απο εδω Δημητρη Κοιτα και αυτες Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Ναι στο link που σου έδωσα είναι το TwiinShop.gr και τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση με εξυπηρέτησαν ταχύτατα. Σε δύο ημέρες τις είχα στα χέρια μου με courier. http://www.twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=30404 δεν εχει paypall?? ακυρο συγγνωμη τωρα το ειδα εχει..την παιρνω αμεσα!ευχαριστω πολυ!! Απο εδω Δημητρη Κοιτα και αυτες ειναι σκληρο πλαστικο Γιαννη ετσι δεν ειναι? ευχαριστω παντως φιλε :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 ειναι σκληρο πλαστικο Γιαννη ετσι δεν ειναι? ευχαριστω παντως φιλε :) Πλαστικο ειναι,ναι! Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 ενα απλο παραδειγμα του τι μπορεις να βρεις απο τους σχιστοματηδες σημερα ... και σε τι τιμες :blink: http://i370.photobucket.com/albums/oo141/365wholesale/ipcover/B27_2_1.jpg http://i370.photobucket.com/albums/oo141/365wholesale/ipcover/B27_12_1.jpg http://i370.photobucket.com/albums/oo141/365wholesale/ipcover/B27_1_1.jpg Τοποθεσία: Hong Kong, Χονγκ Κονγκ Έξοδα αποστολής: AU$ 4.99- Ελλάδα (Περίπου € 2,95) http://global.ebay.com/viItem?ItemId=250518798143 edit ξεχασα την τιμη... ξεκινανε προσφορες απο 0.01ε Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Καλές οι τιμές αλλά δεν φαντάζομαι πως θα ήθελα τη συγκεκριμένη θήκη όσα και να ...με πλήρωναν. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Καλές οι τιμές αλλά δεν φαντάζομαι πως θα ήθελα τη συγκεκριμένη θήκη όσα και να ...με πλήρωναν. :lol: Θα συμφωνήσω...:p:rolleyes: Οι τιμές που βάζουν στο ebay, 0.01€ τώρα και 2-3€ τα έξοδα αποστολής, έχουν κέρδος από αυτό???? Είναι δυνατόν?? Πολύ περίεργο μου φαίνεται.. Εμένα οι 2-3 παραγγελιές έφυγαν από όσο μου είπαν! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Καλές οι τιμές αλλά δεν φαντάζομαι πως θα ήθελα τη συγκεκριμένη θήκη όσα και να ...με πλήρωναν. :lol: εμενα μου αρεσει :p Θα συμφωνήσω...:p:rolleyes: Οι τιμές που βάζουν στο ebay, 0.01€ τώρα και 2-3€ τα έξοδα αποστολής, έχουν κέρδος από αυτό???? Είναι δυνατόν?? Πολύ περίεργο μου φαίνεται.. Εμένα οι 2-3 παραγγελιές έφυγαν από όσο μου είπαν! :) παραγγελνω συχνα απο ebay..ειναι οπως στα λενε! παντα τσεκαρεις και κανα feedback του seller ομως για καλο και για κακο!:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 παραγγελνω συχνα απο ebay..ειναι οπως στα λενε! παντα τσεκαρεις και κανα feedback του seller ομως για καλο και για κακο!:) Θα το δω και εγώ ο ίδιος σε λίγες μέρες όταν με το καλό φτάσουν. Αλλά, γίνεται τώρα να πουλάει ο άλλος την θήκη 1 λεπτό του ευρώ και να έχει έξοδα αποστολής 2-3 ευρώ και να έχει και κέρδος από την ιστορία????:confused::confused: Ότι και να λέμε... Το iPhone έτσι όπως είναι, με JB και τα συναφή που συνιστά ο Νίκος, είναι απίστευτο. Και ας μην έχεις πλήρες backup. Δημήτρη, σιγά σιγά θα μπορείς να σταματήσεις να λες ότι είναι δεν είναι stand alone συσκευή.;) Απλά αν σου κολλήσει και δεν επανέρχεται με το home+power θα το χρειαστείς το pc. Κατά τα άλλα, με τις ανάλογες εφαρμογές, μπορείς να τα κάνεις όλα από το τηλέφωνο. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 εμενα μου αρεσει :p Περί ορέξεως φίλε μου λόγος ουδείς. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Περί ορέξεως φίλε μου λόγος ουδείς. :lol: αλλη ηλικια αλλα γουστα :lol::lol: εδω το παλευω να συνηθισω το μηλοφωνο την στιγμη που ολοι εχουν βαλθει να με αλλαξοπιστησουν :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 αλλη ηλικια αλλα γουστα :lol::lol: Μπα μην το λές. Αν το προφίλ σου είναι σωστό οι δυό μας είμαστε ακριβώς ίδια "(παλιο)σειρά". :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Μπα μην το λές. Αν το προφίλ σου είναι σωστό οι δυό μας είμαστε ακριβώς ίδια "(παλιο)σειρά". :lol: σωστο ειναι :happy: γραψε και το ονομα σου στην υπογραφη σου αν θελεις καποια στιγμη ;) ειναι πιο ωραιο το κλιμα αν ξερουμε (εστω και τα μικρα μας ονοματα) στην συζητηση :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 σωστο ειναι :happy: γραψε και το ονομα σου στην υπογραφη σου αν θελεις καποια στιγμη ;) ειναι πιο ωραιο το κλιμα αν ξερουμε (εστω και τα μικρα μας ονοματα) στην συζητηση :) Κάντε την παρέα μας πιο οικεία?? Αλήθεια, γιατί έβγαλες την μηχανή από την υπογραφή σοΥ?:confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Μιας και μιλάτε για θήκες εγώ πήρα αυτή http://www.twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=30399 που έχει και screen protector δώρο για το κομμάτι που δεν καλύπτει.Πάρα πολύ ωραία θήκη που το προστατεύει αν και τελικά ίσως να την προτιμούσα σε μπλέ αντί για μαύρο.Την πήρα από ebay με 23-24 ευρώ Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 σωστο ειναι :happy: γραψε και το ονομα σου στην υπογραφη σου αν θελεις καποια στιγμη ;) ειναι πιο ωραιο το κλιμα αν ξερουμε (εστω και τα μικρα μας ονοματα) στην συζητηση :) Δίκιο έχεις φίλε Δημήτρη. Θάνος είναι το όνομά μου και ενημέρωσα και την υπογραφή. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Κάντε την παρέα μας πιο οικεία?? Αλήθεια, γιατί έβγαλες την μηχανή από την υπογραφή σοΥ?:confused: ηθελα να αλλαξω την φωτογραφια,αλλα εμπλεξα με το μηλοφωνο και που καιρος για τετοια:lol: θα την φτιαξω καποια στιγμη :) Δίκιο έχεις φίλε Δημήτρη. Θάνος είναι το όνομά μου και ενημέρωσα και την υπογραφή. :) χαρηκα για την γνωριμια Θανο :) edit ρε παιδια τι τραβαει η κοπελα....:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 χαρηκα για την γνωριμια Θανο :) Να'σαι καλά Δημήτρη, και εγώ χάρηκα. Ένα παραπάνω που είμαστε κατά τα φαινόμενα ομοιοπαθείς. Φίλοι δηλαδή και οι δύο των WM που "καταλήξαμε" (προς το παρόν) στο αντίπαλο στρατόπεδο. :rolleyes: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 ρε παιδια τι τραβαει η κοπελα....:happy: Την καημένη....!:lol::lol: Να'σαι καλά Δημήτρη, και εγώ χάρηκα. Ένα παραπάνω που είμαστε κατά τα φαινόμενα ομοιοπαθείς. Φίλοι δηλαδή και οι δύο των WM που "καταλήξαμε" (προς το παρόν) στο αντίπαλο στρατόπεδο. :rolleyes: Γεια σου Θάνο! :) Εν τέλη όμως, προσωπικά τουλάχιστον, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο... Ρε παιδιά, παίζει να το φέρει η Wind το μηλοφωνάκι???? Αν ναι, τότε έφυγα κατευθείαν για εκεί.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Εν τέλη όμως, προσωπικά τουλάχιστον, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο. Εγώ το βρίσκω υπερβολικά περιορισμένο και ολίγον τι "παιδική χαρά" και όπως είπα και παλαιότερα μάλλον θα επιστρέψω σε WM όταν όμως βγει κάποια συσκευή με πραγματικά ικανό hardware (βλέπε Leo) αλλά όχι patchwork παντόφλα (επίσης βλέπε Leo). :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Εν τέλη όμως, προσωπικά τουλάχιστον, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο... Ρε παιδιά, παίζει να το φέρει η Wind το μηλοφωνάκι???? Αν ναι, τότε έφυγα κατευθείαν για εκεί.;) δεν καταλαβα Αλεξανδρε??δεν το εχεις??για ποιο λογο να πας εκει επειδη θα το φερει η wind?:blink: Εγώ το βρίσκω υπερβολικά περιορισμένο και ολίγον τι "παιδική χαρά" και όπως είπα και παλαιότερα μάλλον θα επιστρέψω σε WM όταν όμως βγει κάποια συσκευή με πραγματικά ικανό hardware (βλέπε Leo) αλλά όχι patchwork παντόφλα (επίσης βλέπε Leo). :lol: ελπιζω φιλε μου να μην ισχυσει αυτο για μενα...δεν το αντεχει η τσεπη μου τετοιο περα δωθε πλεον :wacko::lol::happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 δεν καταλαβα Αλεξανδρε??δεν το εχεις??για ποιο λογο να πας εκει επειδη θα το φερει η wind?:blink: ελπιζω φιλε μου να μην ισχυσει αυτο για μενα...δεν το αντεχει η τσεπη μου τετοιο περα δωθε πλεον :wacko::lol::happy: To έχω. Απλά συμπαθώ πολύ την Wind, και έχω και οικογενειακούς φίλους που έχουν κατάστημα και μας βοηθάνε με τις επιδοτήσεις κάθε χρόνο;)... Γενικά θέλω να ξαναπάω στην Wind... Μέχρι να βγει το νέο iPhone, εδώ θα κάτσω.;) Βλέπω ξαναέβαλες την μηχανούλα στην υπογραφή....:lol::p ΥΓ. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο σπίτι σου? Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 To έχω. Απλά συμπαθώ πολύ την Wind, και έχω και οικογενειακούς φίλους που έχουν κατάστημα και μας βοηθάνε με τις επιδοτήσεις κάθε χρόνο;)... Γενικά θέλω να ξαναπάω στην Wind... Μέχρι να βγει το νέο iPhone, εδώ θα κάτσω.;) Βλέπω ξαναέβαλες την μηχανούλα στην υπογραφή....:lol::p ΥΓ. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο σπίτι σου? δεν τα πηγα ποτε καλα με αυτην την εταιρεια λογω ελλειψης πακετων δεδομενων.. ημουν ανεκαθεν στην βοντα αλλα απο τοτε που αρχισε να κανει branded καθε συσκευη της εφυγα...ειμαι 2 χρονια cosmote και μεχρι νεωτερας δεν με βλεπω να αλλαζω. ps ναι ειναι μια πλευρα του προσωπικου μου χωρου στο υπογειο του σπιτιου μου. 120 τμ ολα δικα μου:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts