Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν είχα αυτοκίνητο δικό μου εδώ στο Βέλγιο θα έπαιρνα για αεραγωγό. Όμως όποτε χρησιμοποιώ είναι νοικιασμένο οπότε θα πάρω κάτι για τζάμι. Εξάλλου εδώ πρόβλημα να το κάψει ο ήλιος δεν παίζει :lol: Για Ελλάδα δε χρειάζομαι. Έχει carpc πάνω το αυτοκίνητο...

Για αυτές τις θήκες την έχω πει την άποψή μου. Τις θεωρώ τσάμπα κόπο. Ακούω μουσική και το έχω στην τσέπη και θέλω κάτι να δω, αλλάξω, πειράξω όσο περπατάω. Βάλε το χέρι στην τσέπη, βγάλε τη θήκη, βγάλ' το από τη θήκη, ξανά μέσα στη θήκη, πίσω στην τσέπη... Κουράστηκα μόνο που τα έγραψα :lol:

Μια λεπτή rubber θήκη που δεν προσθέτει όγκο και έχεις πάντα διαθέσιμη συσκευή χωρίς να απασχολείς και τα δύο χέρια.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Αν είχα αυτοκίνητο δικό μου εδώ στο Βέλγιο θα έπαιρνα για αεραγωγό. Όμως όποτε χρησιμοποιώ είναι νοικιασμένο οπότε θα πάρω κάτι για τζάμι. Εξάλλου εδώ πρόβλημα να το κάψει ο ήλιος δεν παίζει :lol: Για Ελλάδα δε χρειάζομαι. Έχει carpc πάνω το αυτοκίνητο...

Για αυτές τις θήκες την έχω πει την άποψή μου. Τις θεωρώ τσάμπα κόπο. Ακούω μουσική και το έχω στην τσέπη και θέλω κάτι να δω, αλλάξω, πειράξω όσο περπατάω. Βάλε το χέρι στην τσέπη, βγάλε τη θήκη, βγάλ' το από τη θήκη, ξανά μέσα στη θήκη, πίσω στην τσέπη... Κουράστηκα μόνο που τα έγραψα :lol:

Μια λεπτή rubber θήκη που δεν προσθέτει όγκο και έχεις πάντα διαθέσιμη συσκευή χωρίς να απασχολείς και τα δύο χέρια.

Είδες, εκεί δεν έχεις θέμα με τον ήλιο!!!

Και εγώ θα ήθελα στο αυτοκίνητο συστηματάκι, αλλά με τίποτα εργοστασιακό. Μόνο aftermaket. Kenwood, Pioneer. Τέτοια. Για να τους βάλω μέσα ότι θέλω;).

Αλλά για τις θήκες δεν με πείθεις.. Μετίποτα!!! Θα πάρω τέτοια. Άντε να πάρω και μια λεπτούλα σιλικόνης από τους Netimes.

Αλλά, όπως σου είπα, μετά το περιστατικό με το 3G, το τηλέφωνο στον δρόμο δεν βγαίνει συχνά.. Τα κατάλοιπα είναι εδώ και δεν με αφήνουν σε ησυχία...:cry::(

Είπαμε, για Netimes να βάλω τα ΕΛΤΑ για τρόπο αποστολής/παράδοσης και όχι Courier(ACS, etc), ε?

Επίσης, πόσο καιρό κάνει πάνω κάτω?

για μενα δεν υπαρχει αλλη θηκη...

αυτη ειναι τελεια.

προστατευει και το χρωμιωμενο πλαισιο γυρω απο την οθονη ειναι σχετικα λεπτη και σταθερη στο χερi και ειναι φτιαγμενη απο μαλακο υλικο...σιλικονη που δεν χαρασει την ευαισθητη επιφανεια του πισω μερους...

την ειδα σε εναν φιλο μου και μου εκανε αριστη εντυπωση...

εγω την αγορασα και την περιμενω...γιατι Δευτερα μαλλον φθανει και το κινητο αν ισχυει κατι μου εχω στο μυαλο μου...

:p

και η incipio feather ειναι καλη...

στο EDGE ειχα 2 dock γιατι ειχα και το BT...

τωρα θα παρω και ενα για αυτο...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Και εγώ θα ήθελα στο αυτοκίνητο συστηματάκι, αλλά με τίποτα εργοστασιακό. Μόνο aftermaket. Kenwood, Pioneer. Τέτοια. Για να τους βάλω μέσα ότι θέλω;).

Αλλά για τις θήκες δεν με πείθεις.. Μετίποτα!!! Θα πάρω τέτοια. Άντε να πάρω και μια λεπτούλα σιλικόνης από τους Netimes.

Αλλά, όπως σου είπα, μετά το περιστατικό με το 3G, το τηλέφωνο στον δρόμο δεν βγαίνει συχνά.. Τα κατάλοιπα είναι εδώ και δεν με αφήνουν σε ησυχία...:cry::(

Είπαμε, για Netimes να βάλω τα ΕΛΤΑ για τρόπο αποστολής/παράδοσης και όχι Courier(ACS, etc), ε?

Ποιός σου είπε ότι είναι εργοστασιακό;;; Click!

Με netimes όσες φορές παρήγγειλα έβαλα τον απλό τρόπο παράδοσης (χωρίς το έξτρα κόστος) και αν θυμάμαι καλά σε περίπου μια βδομάδα τα είχα.

Κάτι σαν αυτή έχω..

Ποιός σου είπε ότι είναι εργοστασιακό;;; Click!

Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω, και ευελπιστώ και στο αντίστοιχο αυτοκίνητο(όχι cabrio)...

Με netimes όσες φορές παρήγγειλα έβαλα τον από τρόπο παράδοσης (χωρίς το έξτρα κόστος) και αν θυμάμαι καλά σε περίπου μια βδομάδα τα είχα.

Άντε ρε...

Όταν όμως λες «έβαλα τον από τρόπο παράδοσης», εννοείς αυτόν???

Κάτι σαν αυτή έχω..

Ωραίες όλες αυτές, δεν λέω.. Αλλά είναι χοντρές. Θέλω κάτι πολύ λεπτό αν είναι για μόνιμο. Για αυτό πάω σε Pouch...;)

απλό εννοούσα

:lol:

Τι να σας πω ρε παιδιά...

Δεν νομίζω να είναι βολικές οι σιλικονάτες:X:X..........θήκες...:lol:

Μου φαίνονται ότι μεγαλώνουν:X:X.... το κινητό...!:lol::lol:

Δείξτε μου καμιά λεπτή. Αλλά πραγματικά λεπτή να δω μπας και πάρω τότε και μια τέτοια.... Αλλά λεπτή...!

Αυτή φαίνεται λεπτούλα....

ειμαστε εντελως εκτος τοπικου γιατι υπαρχει αντιστοιχο θεμα...

αλλα η πιο λεπτη που εχω δει...

ειναι αυτη

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ειμαστε εντελως εκτος τοπικου γιατι υπαρχει αντιστοιχο θεμα...

αλλα η πιο λεπτη που εχω δει...

ειναι αυτη

Πιο πολύ δίκιο δεν θα μπορούσες να έχεις.....:X:O:X

Είναι πράγματι λεπτή. Και ομολογώ όταν την είδα πρώτη φορά στο προηγούμενό σου μήνυμα δεν μου φάνηκε και τόσο, αλλά τώρα που την ξαναβλέπω είναι αρκετά λεπτή.......:shifty:

Και εγώ θα ήθελα στο αυτοκίνητο συστηματάκι, αλλά με τίποτα εργοστασιακό. Μόνο aftermaket. Kenwood, Pioneer. Τέτοια. Για να τους βάλω μέσα ότι θέλω.

Αλλά, όπως σου είπα, μετά το περιστατικό με το 3G, το τηλέφωνο στον δρόμο δεν βγαίνει συχνά.. Τα κατάλοιπα είναι εδώ και δεν με αφήνουν σε ησυχία...

Αλεξανδρε αποφυγε τις θηκες τυπου pouch..καποια στιγμη θα σου γλυστρισει απο τα χερια και θα ειναι αργα...:cry:

απο nettimes παραλαμβανω το αργοτερο σε 5 εργασιμες .ειναι πολυ γρηγοροι και ας στελνουν απο χονκ κονγκ!

για μενα δεν υπαρχει αλλη θηκη...

αυτη ειναι τελεια.

προστατευει και το χρωμιωμενο πλαισιο γυρω απο την οθονη ειναι σχετικα λεπτη και σταθερη στο χερi και ειναι φτιαγμενη απο μαλακο υλικο...σιλικονη που δεν χαρασει την ευαισθητη επιφανεια του πισω μερους...

την ειδα σε εναν φιλο μου και μου εκανε αριστη εντυπωση...

εγω την αγορασα και την περιμενω...γιατι Δευτερα μαλλον φθανει και το κινητο αν ισχυει κατι μου εχω στο μυαλο μου...

ετσι ειναι Δημητρη αν οχι μια πολυ καλη σιλικονης (που να μπαινει σφικτα στο τηλ ωστε να μην δινει την αισθηση του ξεχειλωμενου που δινουν μερικες φορες αυτου του τυπου οι θηκες ) αυτη η θηκη που λες ειναι απαιχτη!!

τετοια ειχα και στο hd αλλα και στο hero :)

κορυφαια εφαρμογη και προστασια!!

Με netimes όσες φορές παρήγγειλα έβαλα τον απλό τρόπο παράδοσης (χωρίς το έξτρα κόστος) και αν θυμάμαι καλά σε περίπου μια βδομάδα τα είχα.

ετσι ακριβως :)

Πιο πολύ δίκιο δεν θα μπορούσες να έχεις.....:X:O:X

Είναι πράγματι λεπτή. Και ομολογώ όταν την είδα πρώτη φορά στο προηγούμενό σου μήνυμα δεν μου φάνηκε και τόσο, αλλά τώρα που την ξαναβλέπω είναι αρκετά λεπτή.......:shifty:

αν θελετε να δωσετε ενα κλικ πολυτελειας στο τηλ σας, κοιταξτε εδω

iPhone 3G cases

απλα αποφυγετε τις μεταλικες γιατι γονατιζουν το σημα στο κινητο!!!;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Επισκέπτης
Εγω πηρα την Griffin Clarifi (ακριβουτσικη 34,90 αλλα ευτυχως την πηρα χονδρικη απο το καταστημα που δουλευω). Μεγαλωνει λιγο το τηλ αλλα ειναι πολυ στιβαρη και εχει και προστατευτικο διαφανο κινουμενο καλυμα για την καμερα. @Δημητρη μεγια το μηλο παντα τετοια :)

...

αν θελετε να δωσετε ενα κλικ πολυτελειας στο τηλ σας, κοιταξτε εδω

iPhone 3G cases

απλα αποφυγετε τις μεταλικες γιατι γονατιζουν το σημα στο κινητο!!!;)

Καλά μιλάμε για άλλου επιπέδου θήκες, έπαθα πλάκα, λίγο ακριβούλες βέβαια αλλά πρέπει να αξίζουν τα λεφτά τους. Μπράβο Δημήτρη, πολύ καλό link.:)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

επειδη το χοντρυνατε.... :p

καλα να παθετε...

Δημητρη γιατι πηρες το ασπρο...; :)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

επειδη το χοντρυνατε.... :p

καλα να παθετε...

Δημητρη γιατι πηρες το ασπρο...; :)

Δώσε ανθρακόνημα στο λαό, έγραψες Δημητρό :lol:

Λευτέρης

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

λοιπον εγω η ασχετη βρηκα ακρη :p:D και περασα & φωτο & εφαρμογες στο τηλεφωνο

Αυτο που με μπερδευει ειναι η φορτιση. Οταν το εχω κλειστο, και το συνδεω στη πριζα, αμεσως ανοιγει. Αν το κλεισω, δε μου δειχνει οτι φορτιζει :rolleyes:

πρεπει να το εχω ανοιχτο δηλαδη??

(πηρα κατι μεβρανες για την οθονη, τις PUre protect απο switch easy, και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη, φευγουν συνεχεια :mad: )

:cool:

...

μπράβο Μαργαρίτα, πως ακριβώς πέρασες τις φωτό;:O

Λευτέρης

Αυτο που με μπερδευει ειναι η φορτιση. Οταν το εχω κλειστο, και το συνδεω στη πριζα, αμεσως ανοιγει. Αν το κλεισω, δε μου δειχνει οτι φορτιζει :rolleyes:

πρεπει να το εχω ανοιχτο δηλαδη??

(πηρα κατι μεβρανες για την οθονη, τις PUre protect απο switch easy, και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη, φευγουν συνεχεια :mad: )

Όταν λες κλειστό φαντάζομαι εννοείς σβηστή οθόνη ε; Μια χαρά φορτίζει και έτσι. Και turned off να είναι φορτίζει.

Όσο για μεμβράνη οθόνης, αν θες να βάλεις, μια είναι η σοβαρή λύση. Brando. Και δεν πάνε πουθενά...

εννοω οτι εχω πατησει παρατεταμενα το κουμπι, μου βγαζει επιλογη "απενεργοποιηση" και την επιλεγω..οποτε υποθετω αυτο ειναι κλειστο τελειως, οχι μονο οθονη. ε? :rolleyes:

κι οταν ειναι ετσι, τελειως κλειστο, δεν εχει καποια ενδειξη οτι φορτιζει

@loftys συνδεσα το τηλ. στον υπολογιστη, ανοιξα το itunes, κι εκει που σου δειχνει τη συσκευη σου, πανω πανω στην οθονη εχει καποιες καρτελες. Μουσικη, εφαρμογες, φωτογραφιες κλπ. Επελεξα τις φωτογραφιες, μετα τον φακελο που ηθελα να περασω, πατησα apply και εγινε :D

Απλα αυτο που βολευει να κανεις, και εκανα κι εγω, ειναι να φτιαξεις εναν νεο φακελο πχ στην επιφανεια εργασιας, κι εκει να κανεις διαφορους υποφακελους, αναλογα βεβαια με το αν θες να υπαρχουν φακελοι μεσα στο τηλ., και να μην ειναι ολες χυμα

Φτιαχνω δηλ. το φακελο με ονομα "iphone", κι εκει μεσα κανω εναν με το ονομα του σκυλου μου, κι ενα με ονομα "διαφορες". Στο itunes επιλεγω να συγχρονιστει με το τηλεφωνο ο φακελος "iphone", κι ετσι οταν εχιε τελειωσει ο συγχρονισμος, στις φωτο του τηλεφωνου, εμφανιζονται οι 2 φακελοι(του σκυλου μου και το "διαφορα")

Ελπιζω να βοηθησα :)

:cool:

εννοω οτι εχω πατησει παρατεταμενα το κουμπι, μου βγαζει επιλογη "απενεργοποιηση" και την επιλεγω..οποτε υποθετω αυτο ειναι κλειστο τελειως, οχι μονο οθονη. ε? :rolleyes:

κι οταν ειναι ετσι, τελειως κλειστο, δεν εχει καποια ενδειξη οτι φορτιζει

Ναι έτσι είναι τελείως κλειστό. Και όντως δεν έχει ένδειξη. Πάντως δε χρειάζεται να το κλείνεις τελείως το βράδυ. Βάλ' το απλά σε flight mode ;)

σε ολους εσας που περασατε σε iPhone τι σας εχει λειψει περισσοτερο απο τα wm/HTC/κλπ. :)

εμενα μου το αργει ο προμηθευτης γιατι γινεται χαμος...

το Hero με γλυκοκοιταζει.... :X

(οπως λεμε γλυκοπατατα.... :p )

Δημήτρης

XS Max 512gb.

σε ολους εσας που περασατε σε iPhone τι σας εχει λειψει περισσοτερο απο τα wm/HTC/κλπ.

εμενα μου το αργει ο προμηθευτης γιατι γινεται χαμος...

και ετοιμαζομαι να παρω τιποτα αλλο...

και μένα μου το αργεί πολύ, αλλά θα περιμένω γιατί νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, κράτα γερά, μην απελπίζεσαι :)

Λευτέρης

δεν απελπιζομαι σιγα για κινητο μιλαμε αλλα αν ειναι να μην μπορω να παρω το κινητο με εκδοση bootrom jailbreakable τοτε....

μαλλον θα περιμενω...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

δεν απελπιζομαι σιγα για κινητο μιλαμε αλλα αν ειναι να μην μπορω να παρω το κινητο με εκδοση bootrom jailbreakable τοτε....

μαλλον θα περιμενω...

Συμφωνώ, αλλά αυτό, από που το καταλαβαίνουμε; αφού το παραλάβουμε (οπότε χαίρεται) ή υπάρχει και άλλος τρόπος να το δούμε;

Λευτέρης

Ωραία ερώτηση Δημήτρη. Νομίζω από τα βασικά δε μου λείπει τίποτα. Τα κάνω όλα στο Iphone σχεδόν (ή απόλυτα) με τον ίδιο τρόπο και πιο γρήγορα.

Θα έλεγα ότι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η απουσία επαναφοράς backup που να φέρνει τη συσκευή όπως ήταν. Όταν το τηλέφωνο δεν είναι jailbroken το itunes το κάνει μια χαρά αυτό και μετά από restore είσαι έτοιμος σε 5-10 λεπτά.

Αν έχεις όμως jailbroken συσκευή το itunes δεν επαναφέρει τα του cydia το οποίο είναι λογικό, και αν έχεις πολλά εκεί θες καμιά ώρα για να κάνεις jailbreak και μετά να στήσεις.

Απουσιάζει δηλαδή η δυνατότητα να πάρεις ένα image της συσκευής όπως είναι αυτή τη στιγμή και να μπορείς να το κάνεις restore ανά πάσα στιγμή ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Έχω την εντύπωση ότι μπορεί με το pwnage tool να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αλλά δεν ενδείκνυται για τέτοιες λειτουργίες.

Σίγουρα, αν έχεις φροντίσει να πάρεις backup τα του cydia με κάποια εφαρμογή (π.χ. Pkgbackup) στήνεις τη συσκευή πολύ γρήγορα μετά. Απλά θες ξεχωριστές επαναφορές: itunes για τις εφαρμογές και τα settings και μετά κάτι άλλο για το cydia.

Και αυτό το θέμα δεν είναι τόσο σοβαρό. Δεν κολλάει τόσο εύκολα το iphone για να το χρειάζεσαι. Μια φορά μου έτυχε και ήταν εν γνώση μου ότι κινδύνευα να το πάθω γιατί πείραζα αρχεία συστήματος. Νομίζω ότι εκεί που έχω φέρει πλέον τη συσκευή δε μου λείπει κάτι σημαντικό.

Θα μπορούσα ίσως να σκεφτώ μικροπράγματα όπως ότι το Ipod δεν παίζει φακέλους μουσικής αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Περιμένω την απάντηση του Δημήτρη (zaharakis) στη συγκεκριμένη ερώτηση αφού πρώτα στήσει τη συσκευή του έτσι όπως του πρότεινα.

το gps του παει καλα...;

αυτα που εδωσα πισω ηταν ολα σαν το δεξια....

προσπαθω να καταλαβω αν ηταν καποιο προβλημα με το fw...

εμενα σε 2 που ειχα δοκιμασει ,γιατι τα αλλα τα ᾽᾽σκοτωσα᾽᾽εν τη γενεσει των...,δεν ηταν καλο...αλλα τοτε ειχα την 3.0 μεσα...

loftys εδω εχεις ολες τις πληροφοριες που θελεις..

βασικα το συνδεεις με ενα Μακ ανοιγεις system profiler και μετα πας στο κινητο απο εκει και βλεπεις...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned