Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα εκανες τπτ με ανδροειδη; :) Edited by DjArte
η παρεξήγηση θεωρείται λήξαν….

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Οσο για τα ανδροειδη, δεν εκανα τιποτα :ninja:. Εμεινα με το HTC Touch 2 για δευτερη συσκευη :confused:. Δεν ειναι καιρος για γουστα ;) Edited by DjArte

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

καλα τα λες Kωστα... ουτε για γουστα ουτε για εξοδα ειναι ο καιρος.

ασε που ερχεται και το 4G! :lol::p

@christoforos258

To καταλαβα Χριστοφορε. Ελπίζω και ο Δημητυρης να το καταλάβει. Για το λογο αυτο θα ηταν μαλλον καλυτερο να διαγραψεις και την παραθεση στο μηνυμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3166125#post3166125.

Οσο για τα ανδροειδη, δεν εκανα τιποτα :ninja:. Εμεινα με το HTC Touch 2 για δευτερη συσκευη :confused:. Δεν ειναι καιρος για γουστα ;)

@tolisfar

Τολη θα ητνα καλυτερα μαλλον και συ να διαγραψεις την παραθεση στο μηνυμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3166132#post3166132

Αφου ο christoforos258 εσβησε το αρχικο μηνυμα :!:

χα χα δεν ηξερα πως σβηνει και εσβησα τα λεγομενα του μητσου.τελος καλο ολα καλα!!!αληθεια πως σβηνουμε να ξερω,αχρειαστο να ειναι?καλο ξημερωμα στην παρεα

Καλησπερίζω την παρέα.

Ενημερώνω πως τα μηνύματα που οδήγησαν λανθασμένα σε παρεξήγηση τον Δημήτρη και τον Χριστόφορο διαγράφηκαν ή τροποποιήθηκαν αναλόγως. Πάμε παρακάτω…. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Καλησπερίζω την παρέα.

Ενημερώνω πως τα μηνύματα που οδήγησαν λανθασμένα σε παρεξήγηση τον Δημήτρη και τον Χριστόφορο διαγράφηκαν ή τροποποιήθηκαν αναλόγως. Πάμε παρακάτω…. ;)

Ευχαριστουμε πολυ κε Αρτεμη. ;)

By the way, εχω ηδη μεταφρασει και εχω στειλει για ελεγχο και εγκριση τον οδηγο How to Backup and Restore Your Cydia Applications Using PkgBackup του http://www.clarified.com στα ελληνικα. Υπομονη, οταν δοθει το ΟΚ θα δωσω link για να ανεβει το σχετικο guide εκει που πρεπει:D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Ευχαριστουμε πολυ κε Αρτεμη. ;)

By the way, εχω ηδη μεταφρασει και εχω στειλει για ελεγχο και εγκριση τον οδηγο How to Backup and Restore Your Cydia Applications Using PkgBackup του http://www.clarified.com στα ελληνικα. Υπομονη, οταν δοθει το ΟΚ θα δωσω link για να ανεβει το σχετικο guide εκει που πρεπει:D

Roger that! ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Οσο για τα ανδροειδη, δεν εκανα τιποτα :ninja:. Εμεινα με το HTC Touch 2 για δευτερη συσκευη :confused:. Δεν ειναι καιρος για γουστα ;)

Πτεραρχε μου το ασπρο μηλο σου το δωσες τελικα;εγω δεν υπηρχε περιπτωση να αντεξω χωρις μηλο μεχρι να ρθει το 4g μηλο...

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Πτεραρχε μου το ασπρο μηλο σου το δωσες τελικα;εγω δεν υπηρχε περιπτωση να αντεξω χωρις μηλο μεχρι να ρθει το 4g μηλο...

Γιατρε μου, μαυρο μηλο εχω. Το ασπρο το ειχα αλλαξει περσι το Σεπτεμβριο, σε 20 μερες για να παρω μαυρο. Τελικα οχι δεν το εδωσα, επειδη μεσολαβει αρκετα μεγαλο διαστημα χωρις μηλο (3+ μηνες) μεχρι να βγει το καινουριο :D

Κωστας (Pterarxos)

Γιατρε μου, μαυρο μηλο εχω. Το ασπρο το ειχα αλλαξει περσι το Σεπτεμβριο, σε 20 μερες για να παρω μαυρο. Τελικα οχι δεν το εδωσα, επειδη μεσολαβει αρκετα μεγαλο διαστημα χωρις μηλο (3+ μηνες) μεχρι να βγει το καινουριο :D

3 μήνες αν είμαστε τυχεροί πτεραρχέ μου..... Γιατί κάτι μου λέει πως Ελλάδα Σεπτέμβριο θα ερθει ... Υπάρχει κ το εξωτερικό βέβαια αλλ το βασικότερο ειναι να έχουμε τα χρήματα .....

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 μήνες αν είμαστε τυχεροί πτεραρχέ μου..... Γιατί κάτι μου λέει πως Ελλάδα Σεπτέμβριο θα ερθει ... Υπάρχει κ το εξωτερικό βέβαια αλλ το βασικότερο ειναι να έχουμε τα χρήματα .....

δυστυχως πανε οι παλιες καλες εποχες που δοκιμαζαμε νεες συσκευες ετσι για την πλακα...

τωρα πλεον θα πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι που καταφεραμε να εχουμε μια απο τις 3 κορυφαιες συσκευς στα χερια μας (HD2,iphone 3GS,Desire)..

οσοι μπορουν ακομη να παιζουν με τετοια gadgets,μονο τυχεροι θα μπορουν να λεγονται... τα νεα μετρα ερχονται κ μας βλεπω να βγαινουμε στους δρομους....

ps

μετα την απαντηση μου στον Χριστοφορο,δεν μπηκα παλι κ δεν πηρα χαμπαρι τι εγινε..

ελπιζω να μην το παρακανα με τα λεγομενα μου...συγγνωμη προς ολη την παρεα αν συνεβηκε κατι τετοιο...

Χριστοφορε ;) ολα οκ ? εγω τα ξεχασα κι ολας :)

καλο μηνα σε ολους :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

καλο μηνα Δημητρη:)

εγινε κατι δηλαδη; :p:lol:

εγω συγγνωμη γιατι καταλαβα απο την απαντηση σου οτι αλλιως το πηρες εσυ. ισως να φταινε οι μερες, ο τροπος που το ειπα, δεν ξερω... :worry:

πλεον οποιαδηποτε σκεψη για 2η συσκευη η για αλλαγη συσκευης απλα για πλακα παει στον καλαθο... πλεον καλο και αγιο το 3gs:lol:

http://img219.imageshack.us/img219/9582/1zbqetu.jpg

Το είδαμε και αυτό! Το διεθνοποιημένο -πλέον- ζήτημα διάσωσης της ελληνικής οικονομίας έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η τελευταία και πιο πρωτότυπη ίσως έκφραση της δυσαρέσκειας πολλών ανθρώπων για την οικονομική βοήθεια που θα λάβει η Ελλάδα ήταν η απόφαση ενός Αμερικανού από το North Brookfield της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ να βγάλει σε πλειστηριασμό στη γνωστή ιστοσελίδα «ebay» την Ελλάδα!

Όχι κάποιο νησί μας. Όχι την Ακρόπολη. Ολόκληρη την Ελλάδα!

Η δημοπρασία θα έληγε το βράδυ της 3ης Μαΐου και μετά από 47 «χτυπήματα» η τιμή της χώρας μας είχε φτάσει στα 600.100 δολάρια και ανέβαινε διαρκώς.

Μάλιστα, ο άνθρωπος που έβγαλε τη χώρα μας «στο σφυρί» μάς ενημέρωνε ότι το συγκεκριμένο «αντικείμενο» δεν θα μπορούσε να αποσταλεί ταχυδρομικά και θα έπρεπε ο αγοραστής να το παραλάβει από… εδώ!

Ωστόσο οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας εντόπισαν την «παράδοξη» αυτή... αγοραπωλησία και απέσυραν την συγκεκριμένη καταχώρηση.

απο το http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=543887

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα, ειναι λιγο ακυρο το μερος για να ρωτησω, αλλα μπορειτε να μου προτεινετε ενα προγραμμα για αναπαρωγη βιντεο χωρις να χρειαζεται μετατροπη? σε xvid με καταληξη avi.

νεα μετρα,νεα "περαστικα μας"...

την καλησπερα μου σε ολους:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Τουλάχιστον να έχουμε την υγεία μας παιδιά, γιατί τελευταία ακούω πολλά, πάρα πολλά.

Όχι ευτυχώς στην οικογένειά μου, αλλά σε φίλους και γνωστους....:(:(

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τουλάχιστον να έχουμε την υγεία μας παιδιά, γιατί τελευταία ακούω πολλά, πάρα πολλά.

Όχι ευτυχώς στην οικογένειά μου, αλλά σε φίλους και γνωστους....:(:(

Η υγεια πανω απ ολα.

Ως προς τα οικονομικα, το σιγουρο ειναι οτι χρειαζομαστε επιτηρηση γιατι οπως αποδειχθηκε δεν ειμαστε ικανοι να κυβερνησουμε μονοι μας την Χωρα μας χωρις κλεψιες και ατασθαλιες.

Θα πρεπει ο λαος απο εδω και στο εξης να συνεχισει αυτη την επιτηρηση και να μην ανεχθει αυτην την πελατιακη σχεση των Πολιτικων που οδηγησε την Ελλαδα σ αυτο το σημειο.

Παντως παιδια λεφτα υπαρχουν. Εκτος απο του πολιτικους που ετρωγαν 35 χρονια τωρα, ειναι κι αυτοι που θησαυριζαν με τα λεφτα που εισεπραταν κατω απο το τραπεζι ειτε εργαζονταν στην Εφορεια, στην Πολεοδομεια, στην ΔΕΗ, στο Υπουργειο Συγκεινωνιων, και γενικα σε ολες τις υπηρεσιες που ερχονται σε επαφη με τον πολιτη.

Αυτοι δεν επιρεαζονται ουτε απο την περικοπη του δωρου ουτε των επιδωματων.

Το μονο που θα τους επιρεασει ειναι η διακοπη του λαδοματος.

Συνεχιζουν απτοητοι τις Κυριακατικες μεσημβρινες εξορμησεις τους στα ακριβα restoran της Αθηνας, ακομα και την μερα της ανακοινωσης των μετρων.

Η διαφθρα ειναι μεγαλη.

Αρκει μονο ωα σας πω, οτι για καθε διασαφιση προς εκτελωνισμο, θα πρεπει ο υπάλληλος να παρει 5 ευρω διαφορετικα ο εκτελωνιστης μπαινει στην μαυρη λιστα και δεν θα μπορει να κανει την δουλεια του.

Ελπιζω το μετρο περι δημευσης της περιουσιας να εφαρμοστει για οσους συλλαμβανονται να τα παιρνουν.

Αν δεν αλλαξει αυτη η τουρκικη νοοτροπια του μπαξισιού θα ειναι προτιμοτερο να ενταχθουμε στον Αραβικο συνδεσμο μαζι με την Λυβίη απο το να παραμεινουμε στην Ευρωπαικη ενωση.

Θελετε να σας πω οτι στην Αιγυπτο με εξυπηρετουν ταχυτερα οι εκει δημοσιες υπηρεσιες απ᾽οτι το Ελληνικο Προξενειο.

Για γνησιο της υπογραφης σε πληρεξουσιο, εκτος απο τα 50 ευρω που μου πηραν επρεπε να περιμενω 3 μερες Την ωρα που για να βγαλω πιστοποιητικο γεννησεως και Αιγυπτιακο διαβατηριο της κορης μου χρειαστηκα 2.5 μερες.

Θελετε να σας πω για την Ολυμπιακη που ταξιδευω καθε 45 μερες;

Οσο ηταν κρατικη περιμεναμε στον γκισε για τσεκιν μιση ωρα. Απο τοτε που εγινε ιδιωτικη δεν εχω περιμενει ποτε πανω απο 5 λεπτα.

Η διαδικασια γινεται αστραπιαια. Χωρια η ευγενεια και περιποιηση απο τις νεες αεροσυνοδους.

Το φαγητο που δινουν ειναι καλυτερο, τα αεροπλανα πιο καθαρα. Δεν κανουν σκουπιδι καθε φουκαρα αιγυπτιο με το παραμικρο.

Οι κυραδες που δουλευαν πριν σαν αεροσυνοδοι, οσες δεν πηραν συνταξη στα 45, μεταταχθηκαν σε αλλες υπηρεσιες και ειχαν απαιτηση να συνεχισουν να παιρνουν τους τρελους μισθους που τους εδιναν στην Ολυμπιακη.

Ελπιζω να δωσουμε και τον ΟΣΕ γιατι κοστιζει παρα πολλα χρηματα καθημερινα στο δημοσιο.

Φταιμε ολοι μας που ανεχομαστε τετοιους πολιτικους και τετοιους δημοσιους υπαλληλους και λειτουργους.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

...

Φταιμε ολοι μας που ανεχομαστε τετοιους πολιτικους και τετοιους δημοσιους υπαλληλους και λειτουργους.

Για το Δημόσιο να φέρω κι εγώ ένα παράδειγμα. Ας σκεφτεί ο καθένας μας πως αντιμετωπίζει το ελληνικό Δημόσιο (σχεδόν οι πάντες απαξιωτικά) ενώ αν βγούμε στο εξωτερικό και χρειαστούμε κάτι, περιμένουμε από τις εκεί Δημόσιες υπηρεσίες να κάνουν σωστά την δουλειά τους και βασιζόμαστε πάνω τους, ενώ στην Ελλάδα πάμε με επιφύλαξη και περιμένουμε τα χειρότερα...

Ισως τελικά υπάρχουν ακόμα κατάλοιπα τουρκοκρατίας και βλέπουμε το εδώ κράτος σαν έχθρο μας, ενώ έξω σαν αυτό που όντως είναι- υπηρέτης των πολιτών...

Αυτο σηκωνει πολυ συζητηση και δυστυχως δεν μπορουμε να την κανουμε απο εδω.

Μια χωρα 10 εκατομυριων δεν μπορει να συντηρει τοσους υπαλληλους που αποροφουν το 26% του ΑΕΠ με την μισθοδωσια τους.

Ουτε να υπαρχουν τοσο προκλητικες διαφορες και προνομια εναντι των ιδιωτικων οι οποιοι οτι κερδιζουν το κερδιζουν αξιοκρατικα χωρις να εχουν μπαρμπα στην Κορωνη.

Δεν εχω τιποτα με οσους κανουν καλα την δουλεια τους και εχουν προσληφθει μεσω ΑΣΕΠ.

Τοσα χρονια σε ιδιωτικες επιχειρησεις (απο το 1981), εχω δει πολλα. Οποτε αστο αφησουμε καλυτερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ουτε να υπαρχουν τοσο προκλητικες διαφορες και προνομια εναντι των ιδιωτικων οι οποιοι οτι κερδιζουν το κερδιζουν αξιοκρατικα χωρις να εχουν μπαρμπα στην Κορωνη.

Κι αυτό βεβαίως σηκώνει πολύ συζήτηση, αφού είναι γνωστό ότι μεγάλος αριθμός ιδιωτικών επιχειρήσεων έχουν αποκλειστικό πελάτη το κράτος από το οποίο ενίοτε τα αρπάζουν χοντρά. Δεν είναι τυχαίο που τόσοι υγιείς επιχειρηματίες έχουν να το λένε πως τα κατάφεραν χωρίς να έχουν πάρει ούτε μια δουλειά κρατική- και μπράβο τους! :cool:

Κι αυτό βεβαίως σηκώνει πολύ συζήτηση, αφού είναι γνωστό ότι μεγάλος αριθμός ιδιωτικών επιχειρήσεων έχουν αποκλειστικό πελάτη το κράτος από το οποίο ενίοτε τα αρπάζουν χοντρά. Δεν είναι τυχαίο που τόσοι υγιείς επιχειρηματίες έχουν να το λένε πως τα κατάφεραν χωρίς να έχουν πάρει ούτε μια δουλειά κρατική- και μπράβο τους! :cool:

καλά ναι. αλλά και σε αυτή την περίπτωση το δημόσιο φταίει που δεν έχει ελεγκτικούς μηχανισμούς και δρα μεροληπτικά παντα!

Ας επιχειρήσουμε...

Καλημέρα στην παρέα.

Τι κάνουν οι φίλοι με τις συσκευές με τη νέα bootrom; Απελευθερώθηκαν με το Spirit;

Καλημέρα στην παρέα.

Τι κάνουν οι φίλοι με τις συσκευές με τη νέα bootrom; Απελευθερώθηκαν με το Spirit;

καλημερα σε ολους παιδια :)

Νικο δλδ,τωρα πλεον κ η νεα bootrom, γινετ΄ι jb κανονικα οπως η παλια??

πολυ καλο αν ειναι οντως ετσι κ δεν καταλαβα λαθος εγω !

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned