NTROPIC Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) Κωστα,καλημερα Η διαθεσιμοτητα ειναι μαλλον ζητημα χρονου,δυστυχως ομως αρκετου,αν λαβουμε υποψιν τα αντανακλαστικα των Ελληνων providers,και το οτι δεν πρεπει να υπαρχουν και πολλες συσκευες,συμβατες με το νεο προτυπο,στην αγορα.Λογικα ομως οσοι providers θα παρεχουν το νεο iphone(αν κι εφοσον υποστηριζει μονο microSIM) θα οφειλουν να εχουν τη στοιχειωδη "ευγενεια" και να σου αντικαθιστουν την παλια σου SIM με μια micro. Μεχρι τοτε ομως υπαρχουν,DIY λυσεις ,αμφιβολης(?) αποτελεσματικοτητας Edited April 19, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Μιχάλη, χρόνια πολλά ρε συ! Να σε χαιρόμαστε! Ό,τι επιθυμείς!!!!! Να τα εκατοστήσεις! :) Γερός, δυνατός! παραγγειλα θηκη σαν την δικη σου ψστε να το κρατησω οσο γινεται καλυτερο .....τα επομενα χρονια.:O Κατι για 10 χρονια λιτοτητας ακουσα οτι μας υποσχεται το ΔΝΤ οποτε... @@@@Χρονια πολλα στον Μιχαλη. @abaloss Χρόνια Πολλά Μιχάλη! @Te_salat KAI ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΜΙΧΑΛΗ :) καλησπερες σε ολα τα καλα παιδια:D Μιχαλη πολυχρονος φιλε κου,να τα εκατοστησεις με υγεια ευτυχια και πολυ πολυ τυχη στην ζωη σου! . Καλησπέρα!! Χρόνιατσι πολλά ωρέ φίλε μιχάλη, και έυχομαι από εδώ και πέρα μόνο νίκες στην ομάδα!! Sent from my iPhone using Tapatalk Φίλοι μου σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου. Να είμαστε καλά με υγεία κ με τις οικογένειες μας να χαιρόμαστε τα μικρά αυτα τερατάκια που μας αναστατώνουν... Κ επειδή η παρέα ήταν τρομερή το Σάββατο πάντα με το καλό να ¨σμίγουμε¨ που λένα κ στα μέρη μου!!! (χρωστάω κέρασμα με κρητικά εδέσματα στην επόμενη συνάντηση!!!) Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Φίλοι μου σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου. Να είμαστε καλά με υγεία κ με τις οικογένειες μας να χαιρόμαστε τα μικρά αυτα τερατάκια που μας αναστατώνουν... Κ επειδή η παρέα ήταν τρομερή το Σάββατο πάντα με το καλό να ¨σμίγουμε¨ που λένα κ στα μέρη μου!!! (χρωστάω κέρασμα με κρητικά εδέσματα στην επόμενη συνάντηση!!!) Χρονια Πολλα και απο μενα Μιχαλη. Δεν το ηξερα και ουτε ειδα πουθενα οτι γιορταζες. Καποιοι ειπαν οτι φαινεται στο facebook, εγω δεν μπορεσα να σε βρω εκει. Εστω και ετεροχρονισμενα σου στελνω τις ευχες μου. Να σαι καλα και να σε χαιρονται οσοι αγαπας. Οσο για τα κερασματα, θελουμε "ρατσι, χοχλιους μπουρμ,πουριστους, ντακους, γαμοπιλαφα, σκαλτσουνια κλπ". Ετσι για να το καταλαβουμε :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Χρονια Πολλα και απο μενα Μιχαλη. Δεν το ηξερα και ουτε ειδα πουθενα οτι γιορταζες. Καποιοι ειπαν οτι φαινεται στο facebook, εγω δεν μπορεσα να σε βρω εκει. Εστω και ετεροχρονισμενα σου στελνω τις ευχες μου. Να σαι καλα και να σε χαιρονται οσοι αγαπας. Οσο για τα κερασματα, θελουμε "ρατσι, χοχλιους μπουρμ,πουριστους, ντακους, γαμοπιλαφα, σκαλτσουνια κλπ". Ετσι για να το καταλαβουμε :rolleyes: Σε βρήκα εγώ !!!!:lol::lol::lol: σ ευχαριστώ Κώστα κ συ να χεις ότι ποθείς!!! Κανόνισε εσύ το βόρειο κλιμάκιο να κατέβει κ άσε το φαγητό πάνω μου.... 3 μέρες θα κάνουμε να σηκωθούμε απ το τραπέζι!!:lol: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Καλημερα παιδια και απο μενα :) Μιχαλη πρεπει να μαζευτουμε και στο face,ολη η παλιοπαρεα :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Καλημερα παιδια και απο μενα :) Μιχαλη πρεπει να μαζευτουμε και στο face,ολη η παλιοπαρεα :D Μητσο καλημερα, νομιζω οτι εκει ειμαστε κομπλε :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Μητσο καλημερα, νομιζω οτι εκει ειμαστε κομπλε :rolleyes: σημερα που προστεθηκε και ο Μιχαλης,πιστευω πως δεν πρεπει να εχουμε αλλες απουσιες :) αν εχω ξεχασει καποιον,ας με διορθωσει :rolleyes: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Χρόνια πολλά και από μένα Μιχάλη.:) Ότι επιθυμείς. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Χρόνια πολλά και από μένα Μιχάλη.:) Ότι επιθυμείς. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. εσυ Ηλια λειπεις απο το face:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Καλησπέρα και από μένα.. Μετά από αρκετές μέρες επιστρέφω και στο thread αφού διάβασα περίπου 15 σελίδες μονοκοπανιά :lol:. Δεν είναι να απουσιάζεις πολύ καιρό από δω μέσα γιατί μετά θες κάνα δίωρο για να επανέλθεις. Αυτές τις μέρες των διακοπών έπεσαν στα χέρια μου και το Desire και το Leo (του Δημήτρη το Σάββατο και ένα ακόμα). Εν συντομία έχω να πω τα εξής: Το Desire είναι πιο ελαφρύ και ματσόβολο από το iPhone και έχει μια πανέμορφη οθόνη, είναι αρκετά γρήγορο με όλα τα πλεονεκτήματα του android. Το Touch του είναι 1-2 κλικ κάτω από του iPhone, μεγάλο μεινόκτημα οτι δεν υπάρχει πρόσβαση σε πληρωμένες εφαρμογές από το market αλλά την ίδια στιγμή αρκετά ελπιδοφόρο το ότι γνωστές εφαρμογές έχουν αρχίσει να γράφονται και για android. To Leo για τα χέρια μου είναι παντόφλα και δεν θα μπορούσα ποτέ να το χρησιμοποιήσω. Του Δημήτρη η συσκευή είναι ταχύτατη, το browsing στον Opera είναι πραγματικά εξαιρετικό και η γραφή πολύ άνετη. Άνοιξα φακέλους με τον Resco που είχε μέσα και η συσκευή πετούσε. Η κάμερά του πολύ καλή και το φλας του εργαλείο από τα λίγα. Πήγα όμως να του το πετάξω στο κεφάλι (:lol:) όταν είδα εφαρμογές μέσα που ακόμα χρησιμοποιούν UI περασμένων ετών με κουτάκια κλπ... Προφανώς και οι παραπάνω παράγραφοι δεν είναι reviews σε καμία περίπτωση γιατί τις συσκευές τις κράτησα πολύ λίγο. Το Desire στην αρχή με γοήτευσε, αλλά θεωρώ ότι το λειτουργικό έχει ακόμα δρόμο μπροστά του, ειδικά από την πλευρά των εφαρμογών. Ναι, ξέρω, 30.000 εφαρμογές έχει το android market αλλά όταν δε μπορείς να αγοράσεις το navigon τι να το κάνεις το GPS του; Για τα WM τα έχω ξαναπεί. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Νικο οι εφαρμογες που αναφερεις,καποιες τουλαχιστον απο αυτες,ειναι τα καταλοιπα των γερασμενων wm κι των developers αυτων... οτι καλυτερο πια σε αυτον τον τομε,μπορουμε να το βρουμε μεσω xda,σε δωρεαν παντα διαθεση και προσαρμοσμενες στα νεα δεδομενα. για την πληκτρολογηση που αναφερεις,δεν ειδες το καλυτερο δυνατο,λογω μιας εφαρμογης που δοκιμαζα (και την εβγαλα τελικα) το touch responce,που δινει την δυνατοτητα να εχεις κατα βουληση δονηση σε καθε touch,πανω στην οθονη,κατι που εμενα δεν με βολεψε στην πληκτρολογηση με την δονηση ενεργοποιημενη στο πληκτρολογιο...επειδη γραφω γρηγορα με την δονηση εχανα πατηματα λογω της υστερησης απο πατημα σε πατημα... κατα τα αλλα,οπως ειπα και κατω στην συναντηση,μου λειπει η μουσικη δυναμη του μηλου οπως και τα πιχνιδια του. αν το νεο μηλο,εχει καλη καμερα με φλας και καποιες δυνατοτητες ενεργοποιημενες σε ΟΕΜ κατασταση,θα το εχω υποψη μου:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 εσυ Ηλια λειπεις απο το face:) Ειμαι κατα του fb Δημητρη.Μην με ρωτησεις πως και γιατι,αλλα δεν το συμπαθησα ποτε μου το ατιμο!!!:lol: Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Το Desire στην αρχή με γοήτευσε, αλλά θεωρώ ότι το λειτουργικό έχει ακόμα δρόμο μπροστά του, ειδικά από την πλευρά των εφαρμογών. Ναι, ξέρω, 30.000 εφαρμογές έχει το android market αλλά όταν δε μπορείς να αγοράσεις το navigon τι να το κάνεις το GPS του; Καλησπέρα Νίκο! Έχεις απόλυτο δίκιο για τις πληρωμένες εφαρμογές αλλά απ' όσο έχω ψάξει, έχει να κάνει με την Google και την πολιτική της να ανοίγει σταδιακά το market, ανά χώρα. Προφανώς δεν έχει έρθει η ώρα της Ελλάδας ακόμα!! Πάντως μπορείς πολύ εύκολα να βρεις paid εφαρμογές στο Internet και να τις περνάς στο κινητό σου. Δε μιλώ για *****ed εφαρμογές αλλά για τις επίσημες. Απλά πας στη σελίδα της Navigon πχ, κατεβάζεις την εφαρμογή, πληρώνεις την άδεια και είσαι OK. Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Κι εγώ λείπω από το φέισμπουκ. Πολύ ρουφ ρε παιδί μου δεν μπορώ. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Καλησπέρα Νίκο! Έχεις απόλυτο δίκιο για τις πληρωμένες εφαρμογές αλλά απ' όσο έχω ψάξει, έχει να κάνει με την Google και την πολιτική της να ανοίγει σταδιακά το market, ανά χώρα. Προφανώς δεν έχει έρθει η ώρα της Ελλάδας ακόμα!! Πάντως μπορείς πολύ εύκολα να βρεις paid εφαρμογές στο Internet και να τις περνάς στο κινητό σου. Δε μιλώ για *****ed εφαρμογές αλλά για τις επίσημες. Απλά πας στη σελίδα της Navigon πχ, κατεβάζεις την εφαρμογή, πληρώνεις την άδεια και είσαι OK. Και επισης να συμπληρωσω οτι αν ειναι Root το κινητο σου,πολυ απλα περνας το market enabler και βλεπεις ολες τις εφαρμογες που υπαρχουν.Με πληρωμη η οχι. Ετυχε και το desire δεν εχει γινει ακομα και γι'αυτο δεν ειδες ολες τις εφαρμογες Νικολα.Στο προηγουμενα μου android τις εβλεπα κανονικα. Τελος δεν ειναι αναγκη για να αγορασεις καποια εφαρμογη να την βρεις στο μαρκετ.....:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ειμαι κατα του fb Δημητρη.Μην με ρωτησεις πως και γιατι,αλλα δεν το συμπαθησα ποτε μου το ατιμο!!!:lol: Κι εγώ λείπω από το φέισμπουκ. Πολύ ρουφ ρε παιδί μου δεν μπορώ. νομιζω οτι εφτασε η ωρα να ερθετε και κατα εκει μερια :p :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ειμαι κατα του fb Δημητρη.Μην με ρωτησεις πως και γιατι,αλλα δεν το συμπαθησα ποτε μου το ατιμο!!!:lol: Κι εγώ λείπω από το φέισμπουκ. Πολύ ρουφ ρε παιδί μου δεν μπορώ. νομιζω οτι εφτασε η ωρα να ερθετε και κατα εκει μερια :p :lol: Ρε παιδιά , δεν μπορώ να καταλάβω τι του βρίσκουν αυτού του ρημαδιου, και ξοδεύουν και τόσα λεφτά εκεί. Δυστηχως, Μητσο θα συμφωνήσω με τους δυο παραπάνω συναδέλφους και θα απεχω. Σορυ αλλά το βρίσκω τελείως ανουσιο, άλλωστε το φορουμακι μας και το θρεντακι μας, δεν είναι πολύ καλύτερος τρόπος κοινωνικής δικτύωσης ; ;) :) Δεν θέλω να θιξω αυτούς που το χρησιμοποιούν, απλά εμένα δεν με εκφράζει και αφήνει παγερα αδιάφορο. Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) Ρε παιδιά , δεν μπορώ να καταλάβω τι του βρίσκουν αυτού του ρημαδιου, και ξοδεύουν και τόσα λεφτά εκεί. Δυστηχως, Μητσο θα συμφωνήσω με τους δυο παραπάνω συναδέλφους και θα απεχω. Σορυ αλλά το βρίσκω τελείως ανουσιο, άλλωστε το φορουμακι μας και το θρεντακι μας, δεν είναι πολύ καλύτερος τρόπος κοινωνικής δικτύωσης ; ;) :) Δεν θέλω να θιξω αυτούς που το χρησιμοποιούν, απλά εμένα δεν με εκφράζει και αφήνει παγερα αδιάφορο. και εγω μαζι σας παιδια,αυτης της αποψης ημουν και συμφωνω να το βρισκω επι της ουσιας,αχρηστο και ανουσιο,απλα επιτρεψτε μου να συνεχισω να το χρησιμοποιω,μιας και εχει κ την πλακα του,αν δε το χρησιμοποιεις σωστα,ειναι κ επικοδομητικο;) εχω βρει μεσω αυτου ανθρωπους που λογω αποστασης ειχαμε παψει να επικοινωνουμε,μεσω αυτου ομως πλεον,εχουμε καθημερινη επαφη κ επικοινωνια.και ειλικρινα,εμενα με ευχαριστει πολυ αυτο:) οπως επισης χαρηκα οταν "βρεθηκα" με καποια παιδια απο εδω μεσα και "οπτικα" στο face;) ειναι πολυ ευχαριστο για μενα να ρωταω,απανταω,συνομιλω με καποιους φιλους που εχω στο myphone,για παραδειγμα,και να εχω την "εικονα" τους στο μυαλο μου!"ξερω" ανθρωπους,που δεν ετυχε ακομη να συναντηθουμε απο κοντα,ακομη κ τα ατομα της οικογενειας τους,οπως κι αυτοι το ιδιο για μενα (μετα απο επιλογη μας) και μιλαω για ανθρωπους που δεν τους εχω συναντησει ακομη! δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα οπως νομιζετε και τα παρουσιαζετε ;) και κατι αλλο,ποιος ειπε οτι πληρωνουμε κατι εκει ?:confused: Edited April 19, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 παιρνω δυο απο αυτα και σας χαιρετω... http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 συγνώμη τώρα σου αρεσει αυτο το πράγμα; χίλιες φορές το 3gs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Χρόνια πολλά και από μένα Μιχάλη.:) Ότι επιθυμείς. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Ευχαριστώ φίλε Ηλία κ συ πάντα ευτυχισμένος!!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Καλησπέρα Νίκο! Έχεις απόλυτο δίκιο για τις πληρωμένες εφαρμογές αλλά απ' όσο έχω ψάξει, έχει να κάνει με την Google και την πολιτική της να ανοίγει σταδιακά το market, ανά χώρα. Προφανώς δεν έχει έρθει η ώρα της Ελλάδας ακόμα!! Πάντως μπορείς πολύ εύκολα να βρεις paid εφαρμογές στο Internet και να τις περνάς στο κινητό σου. Δε μιλώ για *****ed εφαρμογές αλλά για τις επίσημες. Απλά πας στη σελίδα της Navigon πχ, κατεβάζεις την εφαρμογή, πληρώνεις την άδεια και είσαι OK. Ναι, γνωρίζω ότι αυτή είναι η αιτία, πράγμα που αποδεικνύει πόσο δύσκολα είναι κάποια πράγματα που θεωρούμε αυτονόητα (εν προκειμένω τη δυνατότητα ανοίγματος του market και σε άλλες αγορές για να αγοράζει κάποιος μέσω αυτού μια εφαρμογή επί πληρωμή) όπως είχε πει και ο Κώστας στο παρελθόν (kkalog). παιρνω δυο απο αυτα και σας χαιρετω... http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone Και εμένα μου αρέσει, εκτός από τα Volume Buttons. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ακόμα όμως. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ειδικά τα Volume Buttons δεν μου μοιάζουν και πολύ Apple-style. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 και εγω μαζι σας παιδια,αυτης της αποψης ημουν και συμφωνω να το βρισκω επι της ουσιας,αχρηστο και ανουσιο,απλα επιτρεψτε μου να συνεχισω να το χρησιμοποιω,μιας και εχει κ την πλακα του,αν δε το χρησιμοποιεις σωστα,ειναι κ επικοδομητικο;) εχω βρει μεσω αυτου ανθρωπους που λογω αποστασης ειχαμε παψει να επικοινωνουμε,μεσω αυτου ομως πλεον,εχουμε καθημερινη επαφη κ επικοινωνια.και ειλικρινα,εμενα με ευχαριστει πολυ αυτο:) οπως επισης χαρηκα οταν "βρεθηκα" με καποια παιδια απο εδω μεσα και "οπτικα" στο face;) ειναι πολυ ευχαριστο για μενα να ρωταω,απανταω,συνομιλω με καποιους φιλους που εχω στο myphone,για παραδειγμα,και να εχω την "εικονα" τους στο μυαλο μου!"ξερω" ανθρωπους,που δεν ετυχε ακομη να συναντηθουμε απο κοντα,ακομη κ τα ατομα της οικογενειας τους,οπως κι αυτοι το ιδιο για μενα (μετα απο επιλογη μας) και μιλαω για ανθρωπους που δεν τους εχω συναντησει ακομη! δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα οπως νομιζετε και τα παρουσιαζετε ;) και κατι αλλο,ποιος ειπε οτι πληρωνουμε κατι εκει ?:confused: Μητσε συμφωνώ μαζί σου, οπότε δεν αντιπαρατιθεμαι, ενδεχομένως να είναι και ωραίο εφ όσον είναι έτσι , απλά έχει γίνει τόση φασαρία που μου προκαλεί απωθηση αντί για έλξη. Ίσως αν βρω και εγώ τα στοιχεία που βρηκες εσυ, να το δω με άλλο μάτι. Δεν άκουσες για ένα πιτσιρικά που παίζοντας farmville χρέωσε τη κάρτα της μάνας του 1400€; Αυτό εννοούσα, βέβαια μιλάμε για πιτσιρικά θα μου πεις, οκ πάσο ;):) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Δεν άκουσες για ένα πιτσιρικά που παίζοντας farmville χρέωσε τη κάρτα της μάνας του 1400€; Αυτό εννοούσα, βέβαια μιλάμε για πιτσιρικά θα μου πεις, οκ πάσο ;):) Ο soom ήταν. Αυτός παίζει τέτοιες βλακείες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 χθες είχα βγει για κρασάκι, μέχρι να πάω στο μαγαζί είχα ακούσει τουλάχιστον 5 φορές παρέες των τριών η τεσσάρων ατόμων να μιλάνε για το facebook, είναι πραγματικά στενάχωρο να βλέπεις άτομα 20-25 ετών και στην έξοδο τους να μιλάνε για την ηλεκτρονική αηδία για τα πρόβατα στο farmville και ποιος πήγε που. καταντια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts