Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο παλι τι σημαινει :worry:? Για εξηγησε μας :blink:

τι εννοει ρε κωστα!το ρεπο του ολυμπιακου εννοει.καθε 5 καθε 7 χρονια το ενα δωρο!ε σημερα εκτος απροοπτου θα συμβει.οποτε να υπολογιζεις παλι κατα το 2016+.:lol::lol::lol:καντε και καμια συναντηση στον καμπο να ερθουν ολοι βοριοι νοτιοι και να πεταχτουμε και εμεις οι κοντινοι!!!!!!

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

τι εννοει ρε κωστα!το ρεπο του ολυμπιακου εννοει.καθε 5 καθε 7 χρονια το ενα δωρο!ε σημερα εκτος απροοπτου θα συμβει.οποτε να υπολογιζεις παλι κατα το 2016+.:lol::lol::lol:καντε και καμια συναντηση στον καμπο να ερθουν ολοι βοριοι νοτιοι και να πεταχτουμε και εμεις οι κοντινοι!!!!!!

Λοιπον Τολη, σκεφτομαι μετα το 8ο meeting που θα κανουμε εδω Θεσσαλονικη, να οργανωσω το 9ο στα Αμπελακια Λαρισας, στα Τεμπη, ετσι για αλλαγη. Οποτε εκει δεν θα εχετε δικαιολογια να μην ερθετε :p. Αν και κανονικα πρεπει να μοιρασουμε την αποσταση και να το κανουμε Πλαταμωνα. Το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι δουλευουν καθημερινες και και δεν ειναι για μετακινησεις, ειδικα βραδυ, τα δε Σαββατοκυριακα ειναι ολοι με τις οικογενειες. Θα δουμε :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Λοιπον Τολη, σκεφτομαι μετα το 8ο meeting που θα κανουμε εδω Θεσσαλονικη, να οργανωσω το 9ο στα Αμπελακια Λαρισας, στα Τεμπη, ετσι για αλλαγη. Οποτε εκει δεν θα εχετε δικαιολογια να μην ερθετε :p. Αν και κανονικα πρεπει να μοιρασουμε την αποσταση και να το κανουμε Πλαταμωνα. Το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι δουλευουν καθημερινες και και δεν ειναι για μετακινησεις, ειδικα βραδυ, τα δε Σαββατοκυριακα ειναι ολοι με τις οικογενειες. Θα δουμε :rolleyes:

το ξερω ειναι δυσκολο.εμενα ισως με βολευει και πλαταμωνα ειναι η γυναικα μου απο κατερινη.το κακο ειναι με τα τεμπη αν ειναι κλειστα.ειναι 2πλασιος δρομος μετα.απλα εγω ελεγα καπου βολο πχ ισως και για τους αθηναιους.να κλεισουμε μια αιθουσα εκδηλωσεων για γαμους για παρτη μας!!!!!!!!:lol::lol:

καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση να κάνω...είμαι καινούριος στα λιμέρια των smartphones. Το iphone δεν υποστηρίζει flash. Αυτό σημαίνει ότι δεν ανοιγει καν ένα site που έχει flash? ή δεν παίζει τα video -διαφημίσεις στα πλαινά του site? π.χ. ανοιγει τα sites autotriti, autobild (που τυχαίνει να έχουν flash video)?

ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)

galaxy s, Note 8

καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση να κάνω...είμαι καινούριος στα λιμέρια των smartphones. Το iphone δεν υποστηρίζει flash. Αυτό σημαίνει ότι δεν ανοιγει καν ένα site που έχει flash? ή δεν παίζει τα video -διαφημίσεις στα πλαινά του site? π.χ. ανοιγει τα sites autotriti, autobild (που τυχαίνει να έχουν flash video)?

ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)

Καλησπέρα, τίποτα δεν ανοίγει από ότι έχει flash. Στη θέση του flash εντός της σελίδας εμφανίζεται ένα σύμβολο.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

ευχαριστώ πολύ. ελπίζω κάτι να αλλάξει στο μέλλον...αν και δύσκολο φαίνεται

Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις αυτό φαίνεται εώς απόλυτα αδύνατο. Αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει μεγάλο ρεύμα προσαρμογής περιεχομένου σε διαφορετικό πρότυπο όπως το html5.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις αυτό φαίνεται εώς απόλυτα αδύνατο. Αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει μεγάλο ρεύμα προσαρμογής περιεχομένου σε διαφορετικό πρότυπο όπως το html5.

αυτό σημαίνει πως θα είναι εφικτό το άνοιγμα sites εφόσον τα ίδια τα sites υιοθετήσουν html5?

είναι κάτι σαν το m.κάποιοsite.gr to html5?

galaxy s, Note 8

...καντε και καμια συναντηση στον καμπο να ερθουν ολοι βοριοι νοτιοι και να πεταχτουμε και εμεις οι κοντινοι!!!!!!

Σωστά μιλάς φίλε Τόλη!!!

Μέσα, μέσα και για Αμπελάκια και για Πλαταμώνα και για Βόλο! Και Θεσσαλονίκη ψιλο-βολεύει αρκεί να μην δουλεύουμε! :)

Φιλικά Γιώργος

Η δεν εισαι καλός στην αριθμητικά η σαν καθε θεσσαλονικιός που σέβεται τον εαυτο του δεν θες να απομακρυνθείς περισσοτερο απο μια ωρα δρομο.:lol::lol:

Η αποσταση ειναι 510 χλμ. αρα η μεση ειναι 35 μετα την Λαμία.:D

Ο Πλαταμωνας ειναι δεν ειναι 120 χλμ.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Η δεν εισαι καλός στην αριθμητικά η σαν καθε θεσσαλονικιός που σέβεται τον εαυτο του δεν θες να απομακρυνθείς περισσοτερο απο μια ωρα δρομο.:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Ας πούμε και κάτι για εχθές! Περάσα (και φαντάζομαι και οι υπόλοιποι) πάρα πολύ ωραία! Απέκτησα μια φοβερή νέα θήκη για το iPhone και είδαμε από κοντά το τέλειο OS4.0 σε 3GS! Ανυπομονώ να το δω και στο δικό μου! Τόσο ώστε να βρω έναν developer να του δώσω €3-4 να το έχω και εγώ στο τηλέφωνό μου! Έστω και σε beta!

Στου Κωστή φάνηκε να δουλεύει πολύ καλά. Δεν είχαμε βρει και κάποιο bug ή μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας! :)

Και βέβαια, μετά την συνάντηση με περίμενε πάρτυ του αδερφού μου εδώ, με 30 άτομα, οι οποίοι αποφάσισαν να φύγουν γύρω στις 07:00 το πρωί με αποτέλεσμα το κεφάλι μου να μην μπορώ να το σηκώσω σήμερα... Και πάει μια Κυριακή που φανταζόμουν ότι θα ήταν χαλαρά!

Κατά τα άλλα, μιας και πλέον θα είμια μόνιμα Αθήνα, κάθε συνάντηση θα είναι αρκετά πιο εύκολη! Με το καλό να έχουμε και άλλες, και με περισσότερες συμμετοχές!

Edited by nervous

Εγω ρε Κωστακη μιλουσα σε σχεση με τη Θεσσαλια και ΛαρισοΤρικαλοΦαρσαλα, οχι σε σχεση με την Αθηνα :p

Οσο για το πρωτο, ναι ειμαι απο τη ΘεσσαΛΛΛΛΛΛΛονικη και με αρεσει :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Καλησπέρα και από μένα!

Πέρασα και εγώ εξαιρετικά χθες με τα παιδιά και κρίμα που δεν ήρθατε και οι υπόλοιποι. Όπως και ο Αλέξανδρος, έτσι και εγώ κοιμήθηκα κατά τις 7 το πρωί μετά από μια πολύ cult βραδιά στου Ψυρρή.

Ίσως καταφέρω να ξαναδώ κάποιους από σας ή και κάποιους που δεν είδα χθες, πρίν φύγω για Βέλγιο πάλι.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, Bump σε όλους σας!!! (Bump is the new ping :p)

Καλησπέρα και από μένα!

Πέρασα και εγώ εξαιρετικά χθες με τα παιδιά και κρίμα που δεν ήρθατε και οι υπόλοιποι. Όπως και ο Αλέξανδρος, έτσι και εγώ κοιμήθηκα κατά τις 7 το πρωί μετά από μια πολύ cult βραδιά στου Ψυρρή.

Ίσως καταφέρω να ξαναδώ κάποιους από σας ή και κάποιους που δεν είδα χθες, πρίν φύγω για Βέλγιο πάλι.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, Bump σε όλους σας!!! (Bump is the new ping :p)

Για την ώρα όπως θα δείτε, έχω αναλάβει εκστρατεία υπέρ του bump και κατά του bluetooth στο κύριο θέμα με την είδηση του OS 4.0 :) Πάντα λίγη διανοητική πρόκληση κάνει καλό, κρατάει τα εγκεφαλικά κύταρα σε εγρήγορση :ninja:

BUMP !!!

Χαρά στο κουράγιο σου... Όπως έγραψες στο messi, εγώ θέλω infrared. Πουλάω το iPhone γιατί δεν έχει infrared.

ρε παιδια τι διαβασα σε καποιο αλλο θέμα, οτι το i phone δεν έχει call list και οτι δεν μπορεις να διαγράψεις μεμονωμένα μια κλήση??? ισχύει κατι τέτοιο? ή έλεγε αλλα ντι άλλων ο τυπος?

ρε παιδια τι διαβασα σε καποιο αλλο θέμα, οτι το i phone δεν έχει call list και οτι δεν μπορεις να διαγράψεις μεμονωμένα μια κλήση??? ισχύει κατι τέτοιο? ή έλεγε αλλα ντι άλλων ο τυπος?

Αυτό είναι αλήθεια, όπως επίσης και ότι επειδή δεν έχει πληκτρολόγιο όταν φοράς γάντια στο σκι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Έχω χάσει πολύ σημαντικά τηλεφωνήματα με αυτό τον τρόπο, γιατί δεν είχα πρόχειρα τα κατεψυγμένα λουκάνικα που χρησιμοποιούν για stylus στην Κορέα !!! :ninja:

Αυτό είναι αλήθεια, όπως επίσης και ότι επειδή δεν έχει πληκτρολόγιο όταν φοράς γάντια στο σκι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Έχω χάσει πολύ σημαντικά τηλεφωνήματα με αυτό τον τρόπο, γιατί δεν είχα πρόχειρα τα κατεψυγμένα λουκάνικα που χρησιμοποιούν για stylus στην Κορέα !!! :ninja:

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

Καλά που υπάρχουν και άτομα σαν εσένα στο φορουμ και μας βοηθάνε απίστευτα

Έγραψες πάλι! Σε παραδέχομαι!! Χαχαχα!! : lol:

Α και για να μην ξεχιομαστε είμαστε πλέον και με την βούλα πρωταθλητές!

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Εγω ρε Κωστακη μιλουσα σε σχεση με τη Θεσσαλια και ΛαρισοΤρικαλοΦαρσαλα, οχι σε σχεση με την Αθηνα :p

Οσο για το πρωτο, ναι ειμαι απο τη ΘεσσαΛΛΛΛΛΛΛονικη και με αρεσει :lol:

Ε τοτε να το κανετε στα Καμενα Βουρλα:lol::p

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

Καλά που υπάρχουν και άτομα σαν εσένα στο φορουμ και μας βοηθάνε απίστευτα

Η βοήθεια είναι δεδομένη και σε ευχαριστώ που το αναγνωρίζεις, όσο πιο καλές ερωτήσεις τίθενται, τόσο πιο καλές απαντήσεις δίνονται.

Να είσαι καλά :)

λοιπον η μεση πρεπει να ειναι καπου στην στυλιδα.οποτε θα φαμε ψαρια.ασε που αμα παμε αμπελακια απο τα κοψιδια δεν θα δωσουμε καμια σημασια στα κινητα κτλ.ποιο os4!με τα μουτρα στο φαι.ο κωστας αφου ξερει απο αμπελακια τα εχει τιμησει σιγουρα!!!!και γνωριζει.

Χαρά στο κουράγιο σου... Όπως έγραψες στο messi, εγώ θέλω infrared. Πουλάω το iPhone γιατί δεν έχει infrared.

:p υπέρυθρες έχει μόνο το Ε71 μου πια, κανένα άλλο τηλέφωνο.

Η διαφορά είναι ότι bt έχουν όλα μα όλα τα τηλέφωνα, εκτός από το iphone.

Αυτό δεν λέγεται επανάσταση. Λέγεται έλλειψη.;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

:p υπέρυθρες έχει μόνο το Ε71 μου πια, κανένα άλλο τηλέφωνο.

Η διαφορά είναι ότι bt έχουν όλα μα όλα τα τηλέφωνα, εκτός από το iphone.

Αυτό δεν λέγεται επανάσταση. Λέγεται έλλειψη.;)

Όσο έλλειψη ήταν και η εγκατάλειψη του floppy disk :)

Η βοήθεια είναι δεδομένη και σε ευχαριστώ που το αναγνωρίζεις, όσο πιο καλές ερωτήσεις τίθενται, τόσο πιο καλές απαντήσεις δίνονται.

Να είσαι καλά :)

Μάλλον η απάντηση είναι οτι δεν έχει ή δεν μπορεις να σβήσεις μια κληση απο την στιγμη που απέφυγες να απαντησεις. :lol:

Να εισαι και συ καλά τοτε.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned