Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα Κύριοι (που λέει κ μια ψυχή)

Μήπως ξέρει κανείς γιατί στο lockinfo ξαφνικά δε μου εμφανίζει τα tasks στο todo (tis appigo) αλλά μου εμφανίζει το σήμα του συγχρονισμού??? τα δοκίμασα όλα εννοώντας ότι ξανακατέβασα το plugin έκανα reinstall κ την εφαρμογή τίποτα. Να διευκρινήσω ότι δεν έχω βάλει να κάνει συγχρονισμό ούτε με τον server της appigo ούτε σε κάποια άλλη υπηρεσία!!! τα νεύρα μου!!!:mad::mad:

κάτι τέτοιο μου είχε κάνει και εμένα στην αρχή αλλά αφού το έκανα μία επανεκκίνηση έστρωσε και μου τα έδειχνε...

εμένα μου κάνει το άλλο...δεν μου δείχνει τα rss...:O

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Την καλησπέρα μου στην παρέα.

Ερώτηση: Υπάρχει κανένας που να γνωρίζει από php;

Μια βοηθεια βρε παιδια εχτες πηρα το μηλο το χακαρα,και εβαλα μουσικη μεσα,οταν παω στο itunes δεν μου εμφανιζει τα τραγουδια στην βιβλιοθηκη για να βγαλω απο το κινητο,τι κανω...?

Και εαν κατεβασω απο rapishare εφαρμογη πως την περναω μεσα απο το itunes?

android or ios or wm......who cares.....???

Μουσική πώς πέρασες μέσα δηλαδή; Για το άλλο μάλλον μου απαγορεύει το Forum να πω.

Μουσική πώς πέρασες μέσα δηλαδή; Για το άλλο μάλλον μου απαγορεύει το Forum να πω.

αν θες στειλε μου πμ για το αλλο,εχτες τα εμφανιζε σημερα δεν μου εμφανιζει για να τα διαγραψω...

Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι πρόβλημα έχεις με το iTunes και τη μουσική.

εχτες εβαλα καποια κομματια μουσικης,σημερα μεσα απο το itunes μεσα απο στο κινητο υπαρχουν,πως τα αφαιρω απο το κινητο,μεσα απο το itunes παλι υποθετω αλλα πως..;)Παιδευομαι απο εχτες και εχω ξεκινησει και ριχνω:X

Βασικά πήγαινε πρώτα στο iTunes με συνδεδεμένο το iPhone και κλίκαρε την επιλογή στο Summary που λέει Manually Manage Music and Videos.

Μετά τα πράγματα είναι πανεύκολα. Έχεις τη μουσική σου στο Library του iTunes και για να την περάσεις στο iPhone την κάνεις drag and drop. Για να τα σβήσεις τα κομμάτια απλά πας στη μουσική του iPhone τα επιλέγεις και πατάς Remove.

Πρόσεχε όμως, να κλικάρεις την επιλογή που σου λέω γιατί αλλιώς θα σου τα σβήσει και από τον υπολογιστή αν το κάνεις με sync.

Βασικά πήγαινε πρώτα στο iTunes με συνδεδεμένο το iPhone και κλίκαρε την επιλογή στο Summary που λέει Manually Manage Music and Videos.

Μετά τα πράγματα είναι πανεύκολα. Έχεις τη μουσική σου στο Library του iTunes και για να την περάσεις στο iPhone την κάνεις drag and drop. Για να τα σβήσεις τα κομμάτια απλά πας στη μουσική του iPhone τα επιλέγεις και πατάς Remove.

Πρόσεχε όμως, να κλικάρεις την επιλογή που σου λέω γιατί αλλιώς θα σου τα σβήσει και από τον υπολογιστή αν το κάνεις με sync.

Συγγνωμη αν σε ζαλιζω,αλλα ειμαι καινουργιος στο χωρο του iphone,ειχα

ολο συμβιαν,και wm...αλλα με αυτο το κινητο ειμαι ενθουσιασμενος τοσο πολυ που κοιμαμαι μαζι του και δεν αφηνω κανεναν να το αγγιζει:p

Οταν λες παω στα κομματια και τα επιλεγω,παω στο ipod μεσω του κινητου και οταν τα επιλεγω αρχιζει και τραγουδαει...:)κανω κατι λαθος...?:(

ΤΟ ΒΡΗΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΥΚΟΛΟ ΗΤΑΝ.......ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ...Μ:X

Edited by nervous
Να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση μηνύματος !

Χαχα, όχι εννοώ τα επιλέγεις στο iTunes με το iPhone συνδεδεμένο:

http://img694.imageshack.us/img694/4859/screenshot20100224at141.png

http://img6.imageshack.us/img6/2918/screenshot20100224at137.png

http://img707.imageshack.us/img707/6838/screenshot20100224at139.png

Edit... με πρόλαβες

Edited by CarpeNoctum

καλησπέρα σε όλη την παρέα....παιδιά έχω την εξής ερώτηση..βάζουμε μία φώτο στο μήλο και θέλουμε να την βάλουμε ως ταπετσαρία, πως θα την φτιάξουμε στις διαστάσεις ώστε να πιάνει όλη την οθόνη???ευχαριστώ.....

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας φλομωσα στις ερωτησεις.....λοιπον εβαλα κατι προγραμματα,και οταν παταω παραπατημενα επανω δεν τρεμουν και δεν βγαζουν το ''Χ'',με το itunes το κανω unistall ?

Σας φλομωσα στις ερωτησεις.....λοιπον εβαλα κατι προγραμματα,και οταν παταω παραπατημενα επανω δεν τρεμουν και δεν βγαζουν το ''Χ'',με το itunes το κανω unistall ?

Μάλλον τα χεις βάλει απ το cydia! Tou cydia τις εφαρμογές πρέπει να τις σβήσεις μέσα απ το cydia

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον τα χεις βάλει απ το cydia! Tou cydia τις εφαρμογές πρέπει να τις σβήσεις μέσα απ το cydia

ok,φιλε μου σε ευχαριστω αρχιζω και εξοικιωνομαι σιγα-σιγα,βεβαια με την πολυτιμη βοηθεια σας....:D

εχει βαλει κανεις το ibluetooth?

Edited by nervous
συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

ok,φιλε μου σε ευχαριστω αρχιζω και εξοικιωνομαι σιγα-σιγα,βεβαια με την πολυτιμη βοηθεια σας....:D

Όρεξη για διάβασμα να έχεις φίλε κ καλή διάθεση πάντα θα υπάρχει κάποιος εδώ μέσα να σε βοηθήσει!;)

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει βαλει κανεις το ibluetooth?

Το εβαλα και εχω το σηματακι του ΒΤ πανω δεξια διπλα απο την μπαταρια ετσι πρεπει να ειναι?

ΥΓ: Σε ευχαριστω φιλε ποιο πανω και ολους εδω μεσα....που μας βοηθατε....

Το εβαλα και εχω το σηματακι του ΒΤ πανω δεξια διπλα απο την μπαταρια ετσι πρεπει να ειναι?

ΥΓ: Σε ευχαριστω φιλε ποιο πανω και ολους εδω μεσα....που μας βοηθατε....

Την συγκεκριμένη εφαρμογή δε την έχω βάλει αλλά όταν ενεργοποιείς το μπλε δόντι πάνω δέξια εμφανίζεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως εχουν περασει παααααααααααααρα πολλα κινητα απο τα χερια μου ,σαν το μηλαρακι.......ειμαι ετσι συνεχεια:DΑφηστε που το πηρα εχτες το βραδυ,και απο σημερα το μεσημερι,με εχει χασει γυναικα και παιδι....:p

Η HTC στο τελευταιο beta update που ετοιμαζει προσθεσε 2 νεα tab απο τα οποια το ενα ειναι e-reader και το αλλο το σημαντικοτερο εμφανιζει ολα τα εγγραφα Office, PDF σε μικρογραφια και κλικαροντας ανοιγουν κατευθειαν με την καταλληλη εφαρμογη.

To σημαντικοτερο ομως ειναι οτι εμφανιζει επισυναπτομενα αρχεια που δεν τα εχεις καν κατεβασει.

Φοβερο, μου τυχαινει πολλες φορες στα 10αδες mail που λαμβανω καθημερινα να μην προλαβω να ανοιξω καποια αρχεια λογο ελειψης χρονου.

Καποια στιγμη με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε ειδες στο ταδε αρχειο που σου στειλαμε; αναφερει αυτο κι αυτο.

Αντε τωρα να βρεις το mail να το ανοιξεις να κατεβασεις το αρχειο να το ανοιξεις με το καταλληλο προγραμμα.

Στο HD2 πλεον δεν χρειαζεται τιποτα απ ολα αυτα, μ ενα κλικ ο εχεις μπροστα σου στα office που πλεον γινονται 2010 ακριβως ιδια μ αυτα για pc.

http://img.skitch.com/20100224-bbwcx5ur66kwmnmetqir5j6w46.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Κατι τετοια μας δινουν λυσεις στην δουλεια μας.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πολύ ενδιαφέρον Κώστα. Φαίνεται ότι η HTC αναπτύσσει αρκετά το shell της. Και αν αυτό είναι update σκέψου τι θα έχει η επόμενη έκδοση.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Η HTC στο τελευταιο beta update που ετοιμαζει προσθεσε 2 νεα tab απο τα οποια το ενα ειναι e-reader και το αλλο το σημαντικοτερο εμφανιζει ολα τα εγγραφα Office, PDF σε μικρογραφια και κλικαροντας ανοιγουν κατευθειαν με την καταλληλη εφαρμογη.

To σημαντικοτερο ομως ειναι οτι εμφανιζει επισυναπτομενα αρχεια που δεν τα εχεις καν κατεβασει.

Φοβερο, μου τυχαινει πολλες φορες στα 10αδες mail που λαμβανω καθημερινα να μην προλαβω να ανοιξω καποια αρχεια λογο ελειψης χρονου.

Καποια στιγμη με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε ειδες στο ταδε αρχειο που σου στειλαμε; αναφερει αυτο κι αυτο.

Αντε τωρα να βρεις το mail να το ανοιξεις να κατεβασεις το αρχειο να το ανοιξεις με το καταλληλο προγραμμα.

Στο HD2 πλεον δεν χρειαζεται τιποτα απ ολα αυτα, μ ενα κλικ ο εχεις μπροστα σου στα office που πλεον γινονται 2010 ακριβως ιδια μ αυτα για pc.

http://img.skitch.com/20100224-bbwcx5ur66kwmnmetqir5j6w46.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Κατι τετοια μας δινουν λυσεις στην δουλεια μας.

Πολύ ενδιαφέρον Κώστα. Φαίνεται ότι η HTC αναπτύσσει αρκετά το shell της. Και αν αυτό είναι update σκέψου τι θα έχει η επόμενη έκδοση.

πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.....ειδικά σε ένα τομέα που το μήλο ε όπως και να το κάνουμε έχει μείνει λίγο πίσω....Καλημέρα σε όλους!!!!!!!

καλημερα σε ολη την παλιοπαρεα:)

Μιχαλη,ειναι πολλα πλεον τα στοιχεια στο λεο,που αφηνουν το μηλο πολυ πισω...

πρεπει να το ζησεις για να το συνηδητοποιησεις:)

τα wm που ξεραμε ολοι μας απο παλια,ειναι ενα σστειο που ανηκει στο μακρινο παρελθον....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

καλημερα σε ολη την παλιοπαρεα:)

Μιχαλη,ειναι πολλα πλεον τα στοιχεια στο λεο,που αφηνουν το μηλο πολυ πισω...

πρεπει να το ζησεις για να το συνηδητοποιησεις:)

τα wm που ξεραμε ολοι μας απο παλια,ειναι ενα σστειο που ανηκει στο μακρινο παρελθον....

Kαλημέρα Δημήτρη. Μάλλον εκεί στην htc όταν έσφιξαν τα γάλατα βάλαν το κεφάλι κάτω κ δούλεψαν προς όφελος μας. Μακάρι να κάνει κ κάτι παρόμοιο η apple να παρουσιάσει κάτι θεαματικά βελτιωμένο. (δε περιμένω βέβαια κοσμοιστορικές αλλαγές, απλά ελπίζω!!:worry::worry:) Παντώς εκεί που πριν 3 μήνες το μήλο υπερτερούσε τώρα σύμφωνα μ αυτά που βλέπω έχει μείνει πίσω κ αν έστω για μια φορά η apple μπει σε συνθήκες της αγοράς λογικά θα παρουσιαστεί κ ένα μήλο απόλυτα συμβατό με τις ανάγκες μας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλημέρα Δημήτρη. Μάλλον εκεί στην htc όταν έσφιξαν τα γάλατα βάλαν το κεφάλι κάτω κ δούλεψαν προς όφελος μας. Μακάρι να κάνει κ κάτι παρόμοιο η apple να παρουσιάσει κάτι θεαματικά βελτιωμένο. (δε περιμένω βέβαια κοσμοιστορικές αλλαγές, απλά ελπίζω!!:worry::worry:) Παντώς εκεί που πριν 3 μήνες το μήλο υπερτερούσε τώρα σύμφωνα μ αυτά που βλέπω έχει μείνει πίσω κ αν έστω για μια φορά η apple μπει σε συνθήκες της αγοράς λογικά θα παρουσιαστεί κ ένα μήλο απόλυτα συμβατό με τις ανάγκες μας!!!

Καλημερα Μιχαλη:)

αυτη ειναι και η ουσια,καθε τι πιο νεο και καλυτερο.να ειναι κινητρο κι εναυσμα,για τους υπολοιπους κατασκευαστες!

ετσι θα κερδιζουμε και εμεις κατι που και που και οχι μονο αυτοι που τα πουλανε ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

πραγματικα μετα απο 3 χρονια παρουσιας του iphone θα ειναι το πρωτο καλοκαιρι που θα υπαρχουν στην αγορα 2-3 τηλεφωνα που απειλουν το iphone και τον steve....

εγω παντος περιμενω κατι παρα πολυ καλο.... τρελλος και παλαβος δεν ειναι...

αλλωστε το ειπε οτι ειμαστε η μεγαλυτερη εταιρια κινητων στον κοσμο και δεν θα αφησουμε κανενα να μας περασει....

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned