Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν το είδατε αυτό που έβγαλε ο Ζαχαράκης, αλλά δεν υπάρχει...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=QKh1Rv0PlOQ]YouTube- Jeff Han on TED Talks[/ame]

:blink:

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Ενα λαθος που κανουν οι περισσοτεροι ειναι οτι ταυτίζονται με την εταιρεια που ανηκει το λειτουργικο τους η η συσκευή τους.

προσωπικα πηγαίνω και θα πηγαίνω σ αυτο που μ εξυπηρετεί καλυτερα την δεδομένη στιγμή.

ειτε λέγεται iPhone ειτε Leo η οτιδήποτε αλλο.

Δεν θα πρεπει λοιπον να μου λεει κανείς για αβαταρ η σημαίες. το επομενο φθινόπωρο που θα επιλέξω την επομενη συσκευή μου θα ξέρω στα σιγουρα τι ειναι τα series 7 και θα εχει κυκλοφορήσει τονεο iPhone.

αν τα 7 όρια ειναι ετσι οπως τα ειχαμε και δεν παίρνουν βελτιωση θα γυρίσω στην Apple εφοσον εχει δωσει μια αξιολογη συσκευή και software.

@Νικο δεν εχω περασει καν registry editor

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γιώργο, προσωπικά χαίρομαι πάρα πολύ για την ανάπτυξη του Android, και βλέπω πάρα πολλές συσκευές να το υποστηρίζουν αυτό!

Αν και ποτέ δεν ξέρεις, αλλά προσωπικά το βλέπω να ανεβαίνει δυναμικά. Ιδίως μετά το φετινό MWC που παρουσιάζονται πολλές νέες συσκευές με Android (Samsung, HTC, Acer, etc).... Μακάρι...:rolleyes:

Ενα λαθος που κανουν οι περισσοτεροι ειναι οτι ταυτίζονται με την εταιρεια που ανηκει το λειτουργικο τους η η συσκευή τους.

προσωπικα πηγαίνω και θα πηγαίνω σ αυτο που μ εξυπηρετεί καλυτερα την δεδομένη στιγμή.

ειτε λέγεται iPhone ειτε Leo η οτιδήποτε αλλο.

Δεν θα πρεπει λοιπον να μου λεει κανείς για αβαταρ η σημαίες. το επομενο φθινόπωρο που θα επιλέξω την επομενη συσκευή μου θα ξέρω στα σιγουρα τι ειναι τα series 7 και θα εχει κυκλοφορήσει τονεο iPhone.

αν τα 7 όρια ειναι ετσι οπως τα ειχαμε και δεν παίρνουν βελτιωση θα γυρίσω στην Apple εφοσον εχει δωσει μια αξιολογη συσκευή και software.

@Νικο δεν εχω περασει καν registry editor

Κώστα με παρεξηγησες, μην το παίρνεις προσωπικά - ασφαλώς και έχουμε το δικαίωμα (υποχρέωση;) να επιλέγουμε αυτό που ανα πάσα στιγμή ταιριάζει στις ανάγκες μας. Αυτό που βασικά εννοουσα είναι πως εμείς που ασχολούμαστε λίγο περισσότερο με τα θέματα αυτά θα πρέπει να βλέπουμε και λίγο πέρα από την επιφάνεια του κουτιου συσκευασίας, να έχουμε και μια γενικότερη θεώρηση των εξελίξεων και να μπορούμε να διακρίνουμε το ουσιαστικό από το επουσιωδες. Άλλωστε δε θυμάμαι να βγηκες εσυ ποτέ και να προσβαλεις όσους είχαν διαφορετική αποψη από εσένα, να τους αποκαλεσεις πρόβατα, θύματα του marketing και δε ξέρω γω τι άλλο. Ήσουν πάντα κύριος...

Τέλος πάντων, ας τα αφήσουμε αυτά τώρα - Θανο thanks για το link θα το κοιτάξω αργότερα γιατί τώρα είμαι στο δρόμο.

Θέλω κάποια στιγμή να γράψω την άποψη μου για αυτό που ονομαζετε πολλοί ως περιοριστικες πολιτικές των εταιρειών, κολληματα και φασισμους της Αpple (και τώρα της MS?)όσον αφορά την κατάργηση του Flash, τη δημιουργία ενός και μοναδικού app store, την εκτεταμένη χρήση συγχρονισμού αντί για απλό copy/paste, κλπ. Τώρα γράφω από iPhone και είναι δύσκολο. Πάντως με λίγα λόγια, ένας βασικός λόγος που εγώ βλέπω θετικά την κίνηση της ms είναι ακριβώς γιατί αναγνωρίζει τους περιορισμούς που ενέχονται αντί να τους συγκαλύπτει. Αυτά δηλαδή για τα οποία διαμαρτύρονται πολλοί εδώ μέσα είναι ακριβώς οι λόγοι που με κάνουν να πιστεύω ότι η ms θα παρουσιάσει μια πολύ αξιόπιστη και ισχυρή πλατφόρμα, όταν με το καλό κυκλοφορήσει. Αυτά προς το παρόν.

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

Καλησπερα παιδια.

Θελω να ρωτησω αν εχει ασχοληθει κανεις με το να περασει Mac OS σε μη Mac υπολογιστη (ειτε "ειδικη" συνθεση , ειτε laptop/netbook) για να βοηθησει λιγο μηπως καταφερω και περασω στο λαπτοπ μου η σε αλλο partition στο pc μου.

Αλέξανδρε, προετοιμάσου λίγο για ζόρικες καταστάσεις.

Δεν είναι και ότι πιο απλό να ξέρεις.

Δύο ανθρώπους ξέρω που έχουν στήσει Hackintosh. Ο ένας είναι ο gkr41[/member] (Γιώργος) και ο άλλος είναι ο pazo[/member] (Στρατηγός Βασίλης). Και τα έχω δει και τα δύο να δουλεύουν (στον gkr live, στον pazo από βίντεο και βασιζόμενος στα λεγόμενά του).:)

Ετοιμάσου όμως για ξαφνικές δυσλειτουργίες και αναπάντεχα kernel panics..! :lol:

Γεια σου Αλεξανδρε.

Ε δεν πειραζει ρε συ πιο πολυ για το χαβαλε θα το κανω. Αν αποφασισω ποτε να φυγω απο τα Windows , θα παρω κανονικο Mac. Λες να απευθυνθω σε εναν απο τους 2 ?

Επιπλέον των 2 φίλων που αναφέρει ο Αλέξανδρος (soom), μια πολύ καλή αρχή είναι εδώ. Η δική μου εμπειρία λέει ότι αναλόγως του hardware που έχεις διαθέσιμο μπορεί να είναι από σχετικά απλή εγκατάσταση έως πολύ δύσκολη (κυρίως ως προς το να πετύχεις να λειτουργούν σωστά όλα τα υποσυστήματα). Σε ένα PC του 2004 με Pentium IV 3.2 GHz, 4GB μνήμη, Asus Motherboard (PC4800-E) και nvidia κάρτα, το Leopard έτρεξε μια χαρά με την εξαίρεση της κάρτας ήχου (Creative) που δεν κατάφερα (δεν βρήκα το χρόνο) να κάνω να λειτουργήσει.

Βέβαια, φεύγουμε off-topic αν αρχίσουμε εδώ μέσα τέτοια συζήτηση ;)

Υ.Γ. Εγκυκλοπαιδικά, το forum αυτό τυχαίνει να είναι και η πατρίδα της dev team (το αναφέρω μπας και διατηρήσουμε μια συμβατότητα με τη θεματολογία αυτού του forum)!

Edited by kkalog

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Θα σε συμβούλευα, αρχικά, να δεις το link του Κώστα-kkalog, που πάντα ξέρει τι κάνει και τι δίνει.

Εγώ απλά, έχοντας ακούσει διάφορους με μηχανήματα hackintosh, μπορώ να σου πω να εφοδιαστείς με υπομονή και κουράγιο, γιατί ενδέχεται να γίνουν τα νεύρα σου κουρέλια.:lol:

Αν, τώρα, θέλεις να πάρεις συμβουλές από κάποιον, θα σου έλεγα τα δύο παιδιά αυτά. Αλλά και τον Κώστα-kkalog που φαίνεται να το έχει κάνει (βέβαια, προς το παρόν δεν μπορείς να πάρεις απάντηση γιατί έχει ένα πρόβλημα με το χέρι του και δεν μπορεί να γράφει στο πληκτρολόγιο).

Καλά που το επισήμανες Αλέξανδρε γιατί ενώ δεν πρέπει, όλο με βάζετε σε πειρασμό (τραβάτε με και ας κλαίω) αυτές τις μέρες και όλο κάτι γράφω !!!

Πάντως το site hackintosh μαζί με τις εμπειρίες των 2 που ανέφερε ο Αλέξανδρος (γιατί εγώ το δοκίμασα αλλά στη συνέχεια λόγω φόρτου εργασίας το άφησα χωρίς να το ψάξω σε βάθος, μια που είχα και τα "real things" ;) ) θα σου λύσουν πιστεύω όλες τις απορίες, ενώ κυκλοφορούν και έτοιμα ISO DVD με ότι χρειάζεσαι για εγκατάσταση.

Κώστα, σήκω από τον υπολογιστή... Αλλιώς.....

:scared::whip::):whip:

:lol:

Μην κουράζεσαι... Κρίμα δεν είναι;:confused:

Ευχαριστω πολυ και τους 2 για τις υποδειξεις. Για οτι νεοτερο θα επανελθω :lol:

Αλέξανδρε, υπομονή και κουράγιο.. Στο λεώ από τώρα, μπορεί και να σου βγάλει την πίστη για να δουλέψει.. Θέλει πολύ συλλογισμό και διαχείριση θυμού! :lol::lol:

Καλό κουράγιο! Και όταν με το καλό τα στήσεις...! :D

Δεν ξέρω αν το είδατε αυτό που έβγαλε ο Ζαχαράκης, αλλά δεν υπάρχει...

:blink:

ποιο δεν υπαρχει Αλεξανδρε?

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Εγώ φοβάμαι ότι η μόνη λύση θα είναι το Android, αν θέλουμε κάτι open!

ωραια το εθεσες...

αχαχαχα

᾽᾽φοβαμαι᾽᾽...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Λοιπόν είδα το video που πόσταρε ο Θάνος και μπορώ να πω πως η αισθητική των 7 μου αρέσει πολύ. Ναι, τα hubs είναι folders, αλλα τι άλλο θα μπορούσαν να είναι? Ναι, η ενσωμάτωση των social networks είναι το synergy της Palm, αλλα γιατί όχι αφού το synergy είναι μια πολύ καλή ιδέα? Πήραν μια πολύ καλή ιδέα και την επέκτειναν ακόμα περισσότερο. Στο κάτω-κάτω τι είναι η λειτουργία του τηλεφώνου, το sms, το email ect. εκτος από πρώιμα στάδια αυτού που σήμερα ονομάζουμε social network?

Αυτή η zune αισθητική όμως, που είναι περισσότερο typography-oriented παρα icon-oriented μου αρέσει πολύ. Είναι super μοντέρνα - ανοίξτε ένα βιβλίο για modern art και θα δείτε τι εννοώ. Ελπίζω η MS να πιέσει τους developers να ακολουθήσουν μια κοινή γραμμή ως προς την αισθητική της δουλειάς τους, για να μη γίνει πάλι η υπόθεση ... σούπα.

Θέλω όμως να κάνω ένα σχόλιο για κάτι που επαναλαμβάνουν συνεχεια οι τύποι στη MS: ότι τα τηλεφωνα δεν είναι desktops και κατά συνέπεια δε θα πρέπει να προσπαθείς να αντιγράψεις ένα desktop σε μια οθόνη 3 ιντσών. Επιτέλους το κατάλαβαν! Με μια διευκρίνιση όμως: οι mobile συσκευές δεν είναι desktops όσον αφορά το GUI. Όχι όσον αφορά τις λειτουργίες! Και εξηγούμαι:

Η βασικότερη διαφορα σήμερα κατά τη γνώμη μου μεταξύ αυτού που μπορεί να κάνει ένα desktop OS και ένα mobile OS είναι ότι το πρώτο μπορεί να λειτουργήσει ως κόμβος για όλες τις περιφερειακές συσκευές. Το δεύτερο λειτουργεί μονο ως περιφερειακή συσκευή. Έχεις με αλλα λόγια ένα desktop όπου έχεις αποθηκευμένες τις πληροφορίες σου και έχεις μια mobile συσκευή την οποια πρέπει να συγχρονίσεις με το desktop. Γι αυτό πολλοί απογοητεύτηκαν όταν είδαν το iPad να τρέχει iphoneOS αντί για OsX.

Από την άλλη, τα mobile λειτουργικά έχουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα: το instant on. Σε σχέση με τα desktop κάνουν απείρως καλύτερη διαχείριση πόρων: Ξοδεύεις πόρους μονο γι αυτό που χρειάζεσαι και όχι γι αυτό που ενδέχεται κάποιος κάποια στιγμή να χρειαστεί. Μεγάλη διαφορα...

Ερχόμαστε λοιπόν τώρα στο πλεονέκτημα των desktops - ότι αποτελούν κόμβο. Τι θα γίνει αν αύριο το πρωί βγει ας πούμε η Apple και βάλει ένα εικονίδιο mobileme σε όλες τις φορητές συσκευές της? Τι θα γίνει αν αντικαταστήσει την εντολή "save as..." σε όλες τις εφαρμογές με την εντολή "mobileme"? Για σκεφτείτε λίγο... Αυτομάτως, αντί να είναι κόμβος το desktop γίνεται κόμβος οι servers :) (αυτός είναι ένας από τους ρόλους τους άλλωστε).

Ένα τέτοιο μικρό εικονίδιο είναι κατά τη γνώμη μου ικανό να ανατρέψει πλήρως τις ισορροπίες μεταξύ desktop και mobile και να αλλάξει πλήρως τον τρόπο με τον οποιο έχουμε μάθει να χρησιμοποιούμε υπολογιστές. Ναι υπάρχουν και τώρα cloud υπηρεσίες αλλα δεν είναι ο κανόνας. Αυτό που λέω είναι να ξεχάσουμε τελείως την εντολή "save as" και να βάλουμε την εντολή live η mobileme η κάτι παρόμοιο, και η οποια θα σώζει ταυτόχρονα και στο σκληρό και στους servers. Ποσο σοβαρά θα είναι τότε τα πλεονεκτήματα ενός υπέρβαρου desktop από ένα πανάλαφρο iPad?

Γί αυτό λέω πως το παιχνίδι θα παιχτεί πλέον εκεί - ποιος θα καταφέρει καλύτερα να απαξιώσει μέσω των υπηρεσιών του ένα desktop...

Edited by JG4

Γιάννης

Ευχαριστω πολυ και τους 2 για τις υποδειξεις. Για οτι νεοτερο θα επανελθω :lol:

Και εγω σκεφτομαι να βαλω Mac OSX σε ενα Dell mini 10v, το οποιο αποτι διαβασα το παιρνει "ευκολα" :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Και εγω σκεφτομαι να βαλω Mac OSX σε ενα Dell mini 10v, το οποιο αποτι διαβασα το παιρνει "ευκολα" :rolleyes:

Εγώ τρέχω MacOSX στο Dell mini 9 μου εδώ και 6-7 μήνες τώρα!

Δεν υπάρχει πιο όμορφο και βολικό εργαλείο!

Όλα δουλέυουν ρολόι!

Πόλλες πληροφορίες και οδηγούς στο φόρουμ της Dell!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Ερχόμαστε λοιπόν τώρα στο πλεονέκτημα των desktops - ότι αποτελούν κόμβο. Τι θα γίνει αν αύριο το πρωί βγει ας πούμε η Apple και βάλει ένα εικονίδιο mobileme σε όλες τις φορητές συσκευές της? Τι θα γίνει αν αντικαταστήσει την εντολή "save as..." σε όλες τις εφαρμογές με την εντολή "mobileme"? Για σκεφτείτε λίγο... Αυτομάτως, αντί να είναι κόμβος το desktop γίνεται κόμβος οι servers :) (αυτός είναι ένας από τους ρόλους τους άλλωστε).

Ένα τέτοιο μικρό εικονίδιο είναι κατά τη γνώμη μου ικανό να ανατρέψει πλήρως τις ισορροπίες μεταξύ desktop και mobile και να αλλάξει πλήρως τον τρόπο με τον οποιο έχουμε μάθει να χρησιμοποιούμε υπολογιστές. Ναι υπάρχουν και τώρα cloud υπηρεσίες αλλα δεν είναι ο κανόνας. Αυτό που λέω είναι να ξεχάσουμε τελείως την εντολή "save as" και να βάλουμε την εντολή live η mobileme η κάτι παρόμοιο, και η οποια θα σώζει ταυτόχρονα και στο σκληρό και στους servers. Ποσο σοβαρά θα είναι τότε τα πλεονεκτήματα ενός υπέρβαρου desktop από ένα πανάλαφρο iPad?

Γί αυτό λέω πως το παιχνίδι θα παιχτεί πλέον εκεί - ποιος θα καταφέρει καλύτερα να απαξιώσει μέσω των υπηρεσιών του ένα desktop...

Γιάννη πώς ακριβώς το φαντάζεσαι αυτό με το MobileMe; Γιατί έτσι όπως το περιγράφεις συμβαίνει σε έναν βαθμό: iDisk, ανέβασμα φωτογραφιών από το iPhoto, over the air συγχρονισμός.

Τι άλλο εννοείς;

ειδικά το quick office έχει πλήρες integration με το mobile me ... ανοίγεις και σώζεις αρχεία όπως σε τοπική "μνήμη".

Γιάννη πώς ακριβώς το φαντάζεσαι αυτό με το MobileMe; Γιατί έτσι όπως το περιγράφεις συμβαίνει σε έναν βαθμό: iDisk, ανέβασμα φωτογραφιών από το iPhoto, over the air συγχρονισμός.

Τι άλλο εννοείς;

Ναι ακριβώς, η Apple έχει όλες τις υποδομές έτοιμες απλά χρειάζεται να κάνει το επόμενο λογικό βήμα. Να δώσει το βασικό mobileme δωρεάν σε όλους, να το επεκτείνει με περισσότερα πεδία συγχρονισμού (ό,τι κάνει το itunes) και να υποχρεώσει όλες τις εφαρμογές τρίτων οι οποιες διαχειρίζονται αρχεία να χρησιμοποιούν τα APIs για το mobileme. Και δεν είναι μονο η Apple. Αντίστοιχα εργαλεία διαθέτουν και οι άλλοι μεγάλοι.

Είμαστε νιώθω ένα-δυο firmware updates πριν τη γενικευμένη απαξίωση των desktops :lol: (πλην των εξειδικευμένων απαιτήσεων). Την πρώτη μαχαιρια την έδωσε η ίδια η Apple με το iWork. Έπεται συνεχεια...

Γιάννης

Ωραίος ο τρόπος που το περιγράφεις. Μακάρι. Εγώ πλέον έχω σχεδόν σταματήσει να αποθηκεύω σε σκληρό δίσκο τα documents μου. Τα έχω όλα στο dropbox ή στο iDisk. Μόνο για backup υπάρχουν στον σκληρό.

Φαινεται,με μια πρωτη ματια,πως η MS με τα 7ρια αποθαρρυνει τους παραδοσιακους πελατης της.Δλδ οσους αγοραζαν μια WinMo συσκευη,για να βαλουν plug-in στη homescreen,να πειραξουν τη registry,να εγκαταστησουν κανεναν ψαγμενο file explorer,να περασουν καμμια πειραγμενη ROM,κτλ.Γενικα να κανουν ο,τι και στο PC,επεκτεινοντας τη φιλοσοφια του desktop στις φορητες συσκευες.Κατι που η MS φαινεται να θεωρει παρωχημενο και επιχειρει να το αλλαξει.Ορθα πραττει κατα τη γνωμη μου,με βαση τις συγκυριες.Διευρυνει το target group του προιοντος της.Πλεον δεν απευθυνεται σε μια περιορισμενη "ελιτ" απο χομπιστες που αγοραζουν μια συσκευη για να τη "σκαλιζουν",ή σε επαγγελματιες που απαιτουν βασικες λειτουργιες διτκυωσης "για να κανουν τη δουλεια τους".Απευθυνεται στις πλατιες μαζες με ενα εργονομικο και απλοικο UI που θα μπορει να χρησιμοποιει ο καθενας,out of the box.Επενδυει στο μελλον,ή μαλλον στις τασεις που θα επικρατησουν στο μελλον:social networking και cloud computing.

Το πρωτο μπορουμε να το θεωρουμε ως δεδομενο χαρ/κο του μελλοντικου status quo.Ηδη νεογεννητα εχουν account στο Facebook.Οι επομενες γενιες θα ανατραφουν θεωρωντας το ως αναποσπαστο χαρ/κο της ζωης τους οπως ηταν για μας τα sms και τα προγραμματα IM.Κι αργοτερα θα προστεθουν κι αλλα εργαλεια στην υπηρεσια των κοινωνικων δικτυων,οπως οι υπηρεσιες augmented reality.

Για το δευτερο συμφωνω ως προς τη θεωρια,αλλα στην πραξη υπαρχει ενας σκοπελος στο δρομο για την επικρατηση:Η χωρητικοτητα και τα ορια αντοχης των ασυρματων δικτυων.Ηδη στην Αμερικη εχει προκυψει ζητημα με τον ογκο των διακινουμενων δεδομενων σε συναρτηση με τις αντοχες μεσαιων παροχων οπως η AT&T.http://www.nytimes.com/2009/09/03/technology/companies/03att.html?_r=1.Ρεαλιστικα,θα χρειαστει να δαπανηθουν μεγαλα ποσα τοσο στην ερευνα & αναπτυξη,οσο και στην αναβαθμιση των υποδομων για να ανταπεξελθουν οι παροχοι και να μπορουμε να μιλαμε για περιθωριοποιηση των desktops.

Τωρα,τι χωρος απομενει αναμεσα στα tiles της homescreen για να βρουν θεση διαφορες εφαρμογες,αλλα και customizations ειναι αγνωστο.Αλλα και αδιαφορο.Αν προσπερασει κανεις τις χιλιαδες αμφιβολου χρηστικοτητας εφαρμογες των διαφορων Appstores τα οποια που ξεπηδουν με ρυθμους...μοδας,θα αναγνωρισει χρησιμοτητα μονο στα games και σε εφαρμογες ειδικου ενδιαφεροντος π.χ επιστημονικου,δημοσιογραφικου,navigation κτλ.Κι απο κει φαινεται να ειναι καλυμμενα τα 7ρια.Οσον αφορα στο customization,μαλλον δε θα δοθει αρκετος ζωτικος χωρος στιους κατασκευαστες για να κανουν τα "δικα τους".Κι αναρωτιεμαι ποσο μπορει να συγκλινει το Sense UI,ή το SPB Mobile Shell με αυτο που βλεπουμε στη homescreen των 7,χωρις να ακυρωθει το νοημα υπαρξης τους.

Τι δε μ'αρεσει,λοιπον?Ως χρηστης του Iphone με ξενιζει αισθητικα το UI.Mου ζηταει να υιοθετησω μια διαφορετικη φιλοσοφια χρησης,να εκπαιδευτω σε κατι ανοικειο.Ενω με το περασμα απο τα WinMo στο Iphone τα πραγματα ηταν αντιστροφα.Γενικα δινει την εντυπωση οτι δεν εχει τη συγκροτημενη δομη ενος λειτουργικου,μια συνεχεια,για να ξερει ο χρηστης τι πρεπει να κανει. Παραλληλα ειναι τοσο απλοικο στο σχεδιο και στις μεταβασεις κατα την πλοηγηση,που μου θυμιζει videotronic αεροδρομιου.

Οπως και να χει ειναι ενας ενδιαφερων τριτος δρομος και αν συνοδευτει με το καταλληλο h/w γαι το οποιο ακουμε π.χ LG Apollo,θα ηθελα να πειραματιστω.Αλλα ειναι καλυτερα απο το Iphone OS?Αυτη τη στιγμη θα ελεγα,με επιφυλαξη,οχι.

Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned