Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον εχω αρχισει να τα μισω ολα αυτα τα προιοντα της Microsoft ειτε αυτα λεγονται Windows, είτε Windows Mobile, είτε Office, είτε WM συσκευη, ειτε οτιδήποτε αλλο :mad: Περισσοτερα εδω :!:

Κωστη εχεις κανει λαθος επιλογη συσκευης και για το θεμα συγχρονισμου,εχει να κανει με κατι που δεν κανεις καλα εσυ...

μπορει να μην συγχρονιζω wm εδω κ χρονια με pc αλλα οποτε χρειαζεται το κανω με ευκολια...

εγω βεβαια συγχρονιζω επαφες κ ημερολογιο(εκει εχω τα to do μου) και ισως για αυτο να μην εχω κανενα προβλημα...

ενα αρνητικο της συσκευης που επελεξες ειναι οτι δεν "τσουλαει" πολυ ωστε να εχει και αναλογη υποστηριξη απο ττους xda....οπως αλλες πιο εμπορικες συσκευες....

φθηνη μεν,αλλα δεν βλεπω να καταφερεις να την χαρεις οπως περιμενες....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

χαχα Νίκο που μπορώ να βρω ένα τέτοιο τζην κ γω;;;

Δεχομαι παραγγελιες. Θα το βγαινει και σε jacket με ειδικη τσεπη στην πλατη.:lol:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεχομαι παραγγελιες. Θα το βγαινει και σε jacket με ειδικη τσεπη στην πλατη.:lol:

Κώστα να βγάλεις και με υποδοχή για πτυσσόμενη τέντα. Ποιός ξέρει τι μέγεθος θα έχει το επόμενο iPad; :p

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

μα ειναι τελειως γελοιο αυτο που κανουν με τις συσκευες...

ειχαμε παλια ενα σταθερο...

μετα βγηκαν τα λαπτοπ για να τα παιρνουμε μαζι...

αργοτερα βγηκαν τα notebook για να μην κουβαλαμε τα τουβλα με τις 17αρες οθονες λαπτοπ μας και να καλυψουν το κενο αναμεσα σε αυτα κ τους σταθερους....

τον τελευταιο καιρο ανακαλυψαν ενα κενο αναμεσα στα notebook/κινητα και αρχισαν να μας βομβαρδιζουν με κινητα με ολο και μεγαλυτερη οθονη....

σημερα ανακαλυψε η apple οτι υπαρχει ενα κενο αναμεσα στα laptop/notebook και εβγαλε το ipad...

σε λιγο θα ανακαλυφθει αλλο ενα κενο αναμεσα στο ipad/notebook και θα βγει το μινι ipad....

μετα θα ανακαλυφθει αλλο κενο αναμεσα στα ipad/laptop και θα εφευρεθει το μαξι ipad....

και καθε φορα θα πεταγονται καποιοι που θα υποστηριζουν την καθε καταναλωτικη μλκια που θα τους πασσαρουν,γιατι "το χρειαζονται":...............

ποιον κοροιδευουν ολοι αυτοι οι καταναλωτες που "χρειαζονται" καθε νεα καταναλωτικη μλκια που βγαινει?

εμενα παντως δεν με πειθουν.....

φιλικα παντα,αλλα αγανακτω με τετοιες δηλωσεις....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

αργοτερα βγηκαν τα notebook για να μην κουβαλαμε τα τουβλα με τις 17αρες οθονες λαπτοπ μας και να καλυψουν το κενο αναμεσα σε αυτα κ τους σταθερους....

τον τελευταιο καιρο ανακαλυψαν ενα κενο αναμεσα στα notebook/κινητα και αρχισαν να μας βομβαρδιζουν με κινητα με ολο και μεγαλυτερη οθονη....

Ξέρεις τι με ανησυχεί περισσότερο Δημήτρη; Μην ανακαλύψουν το κενό μεγέθους μεταξύ κινητού και κινηματογράφου.... :p

Ξέρεις τι με ανησυχεί περισσότερο Δημήτρη; Μην ανακαλύψουν το κενό μεγέθους μεταξύ κινητού και κινηματογράφου.... :p

ωχχχχχ.....μετα θα εχουμε προβλημα και με τα αυτοκινητα μας και την χωρητικοτητα τους Θανο!:lol::lol:

ωχχχχχ.....μετα θα εχουμε προβλημα και με τα αυτοκινητα μας και την χωρητικοτητα τους Θανο!:lol::lol:

Γι'αυτό μια και έχω σύζυγο και κόρη που αγοράζουν κινητά, λέω να αλλάξω αυτοκίνητο να πάρω κανένα βανάκι για να έχω να τα μεταφέρουμε αύριο μεθαύριο. :lol:

Εσύ να δούμε τι θα κάνεις με τη μηχανή... :p Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς την πιθανότητα να βάλεις κανένα καλάθι.

Γελαμε αλλα σημερα στεναχωρηθηκα με αυτα που ειδα φθανοντας στην Αθηνα.

Ειχα να ελθω Ελλαδα απο τα Χριστουγεννα που ισως λογο εορτων δεν φανηκε αυτο που ειδα σημερα.

Το μετρο γεματο κοσμο με κακη ψυχολογια, ολοι σκεφτικοι, τρομαγμενοι, ατιμελητοι.

Μετά, σε διαδρομη 5 χιλιομετρων σε εμπορικο δρομο δεν ειδα ουτε ενα μαγαζι να εχει πελατες.

Τραγικο, ακομα κι αν σωθουμε απο το ελειμα του δημοσιου, δεν θα σωθουμε απο την εξωτοντικη υφεση που προκαλει η αβεβαιοτητα και η ελειψη ρευστου.

Αν δεν κινηθει χρημα θα αρχισουν να κλεινουν οι επιχειρησεις η μια μετα την αλλη και οσες αντεξουν θα μεινουν με το μισο προσωπικο.

Δεν ξερω αλλα βλεπω οι μερες της φωτιας να φτανουν πολυ γρηγορα.

Τελικα εκει στην Αραπιά περνανε καλυτερα. Κατ᾽αρχας οσο φτωχοι και ναναι δεν πεινάει κανεις.

Δεν εχουν εθιστει απο το συστημα στον καταναλωτισμό, οπως εγινε εδω, που μας εκαναν πρωτα υπερκαταναλωτες για να μας τα παρουν και τωρα που το καταφεραν, θελουν να μας ρίξουν στην πεινα.

Γιατι εκει θα καταλήξουμε οπως παμε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γι'αυτό μια και έχω σύζυγο και κόρη που αγοράζουν κινητά, λέω να αλλάξω αυτοκίνητο να πάρω κανένα βανάκι για να έχω να τα μεταφέρουμε αύριο μεθαύριο. :lol:

Εσύ να δούμε τι θα κάνεις με τη μηχανή... :p Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς την πιθανότητα να βάλεις κανένα καλάθι.

μεχρι το 17αρι μου το λαπτοπ το χωραει η βαλιτσα μου...απο εκει και μετα....εχω το λεο:p

Δεν εχουν εθιστει απο το συστημα στον καταναλωτισμό, οπως εγινε εδω, που μας εκαναν πρωτα υπερκαταναλωτες για να μας τα παρουν και τωρα που το καταφεραν, θελουν να μας ρίξουν στην πεινα.

Γιατι εκει θα καταλήξουμε οπως παμε.

Δίκιο έχεις Κώστα. Τελικά το μόνο "καλό" της κρίσης ίσως είναι πως μπορεί να μας αναγκάσει να δούμε από άλλη σκοπιά τον άκρατο καταναλωτισμό μας. Μέχρι στιγμής αμφιβάλω πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί, αλλά αν τα πράγματα χειροτερέψουν ίσως αρκετοί από εμάς αναθεωρήσουμε τις μέχρι σήμερα συνήθειές μας. Και να σου πω την αλήθεια αυτό δεν θα ήταν κακό.

Edited by foxx

Κωστα δυστυχως ειναι η αληθεια του που και πως βαδιζουμε....

Θανο το μονο που θα μας κανει να σταματησουμε.....θα ειναι μονο εαν πραγματικα στριμωχτουμε οικονομικα...

τοτε μονο οσοι δεν το εχουν βιωσει ακομη,θα καταλαβουν τι ενοω...

μακαρι να μην βρεθει κανεις σε αυτην την θεση...

Κωστα δυστυχως ειναι η αληθεια του που και πως βαδιζουμε....

Θανο το μονο που θα μας κανει να σταματησουμε.....θα ειναι μονο εαν πραγματικα στριμωχτουμε οικονομικα...

τοτε μονο οσοι δεν το εχουν βιωσει ακομη,θα καταλαβουν τι ενοω...

μακαρι να μην βρεθει κανεις σε αυτην την θεση...

Μακάρι Δημήτρη κανείς δεν εύχεται για κανέναν τέτοιες καταστάσεις, αλλά από την άλλη ώρες ώρες νοιώθω πως το έχουμε παραξηλώσει με τον καταναλωτισμό. Πολύ υπερβολή φίλε και το χειρότερο είναι πως έχει καταντήσει πάθος ή τουλάχιστον έτσι το αισθάνομαι εγώ άσχετα με το πως το παρουσιάζω στους γύρω μου. :(

ισως ο ιδανικοτερος χαρακτηρισμος να ειναιι αυτο που ειπες φιλε μου....

Παθος.....γιατι εχει ξεφυγει απο τα ορια του χομπυ πια....

να μην πω εθισμος....πως αισθανεστε καθε φορα που βλεπετε καποια νεα πολυ δυνατη συσκευη?

δεν σας τρωει να περασει απο τα χερια σας?

ειναι εθισμος,αλκοολικι,παθος,αρρωστια......

δυστυχως...

ps

για οσους δεν εχουν το μηλο πια η σκεφτονται να το αποχωριστουν καποια στιγμη :p

ενα δωρακι που σας ευχομαι να μην το χρειαστειτε ποτε!

καληνυχτα απο μενα :)

http://rapidshare.com/files/349384881/1st_assistances.rar

να μην πω εθισμος....πως αισθανεστε καθε φορα που βλεπετε καποια νεα πολυ δυνατη συσκευη?

δεν σας τρωει να περασει απο τα χερια σας?

ειναι εθισμος,αλκοολικι,παθος,αρρωστια......

Το πρόβλημα αδελφέ είναι πως μας τρώνε τα χέρια μας όχι μόνο για κάθε "νέα και δυνατότερη" συσκευή αλλά για οτιδήποτε νέο βλέπουμε ακόμα και χειρότερο από αυτό που ήδη έχουμε, ή και αυτό που είχαμε αλλά πουλήσαμε για να ξαναγοράσουμε. Ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι αρρώστεια, πλεονεξία ή απλά ανοησία αλλά τελευταία έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα.

Άντε καλό βράδυ σε όλους τους ξενύχτηδες φίλους. :)

Edited by foxx

σημερα ανακαλυψε η apple οτι υπαρχει ενα κενο αναμεσα στα laptop/notebook και εβγαλε το ipad...

σε λιγο θα ανακαλυφθει αλλο ενα κενο αναμεσα στο ipad/notebook και θα βγει το μινι ipad....

μετα θα ανακαλυφθει αλλο κενο αναμεσα στα ipad/laptop και θα εφευρεθει το μαξι ipad....

και καθε φορα θα πεταγονται καποιοι που θα υποστηριζουν την καθε καταναλωτικη μλκια που θα τους πασσαρουν,γιατι "το χρειαζονται":...............

ποιον κοροιδευουν ολοι αυτοι οι καταναλωτες που "χρειαζονται" καθε νεα καταναλωτικη μλκια που βγαινει?

εμενα παντως δεν με πειθουν.....

φιλικα παντα,αλλα αγανακτω με τετοιες δηλωσεις....

Σωστες οι σκεψεις σου.

Απο την αλλη βεβαια,κανεις δεν μας υποχρεωνει να αγορασουμε ενα προιον.Τουλαχιστον κανεις δε μας βαζει ενα πιστολι στον κροταφο.Διοτι ολες τις υπολοιπες προωθητικες τακτικες,τις μεταχειριζονται :p

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

ps

για οσους δεν εχουν το μηλο πια η σκεφτονται να το αποχωριστουν καποια στιγμη :p

ενα δωρακι που σας ευχομαι να μην το χρειαστειτε ποτε!

καληνυχτα απο μενα :)

http://rapidshare.com/files/349384881/1st_assistances.rar

Δεν κατάλαβα...:wacko:

Όσο για τα δικά σου λεγόμενα παραπάνω (περί υπερκαταναλωτισμού), όσο και για τα λεγόμενα του Ελ-Κώστα (περί βόλτας και μετρό), συμφωνώ..

Βέβαια στο Ηράκλειο δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Καμία σχέση με το πως ήταν παλαιότερα, αλλά δεν είναι καλά. Ευτυχώς ή δυστυχώς, έχουν χρήμα, στο Ηράκλειο τουλάχιστον.

Για τα προϊόντα που μας πλασάρουν, Δημήτρη, ωραίο το iPad, δεν λέω, και φαντεζί και μια χαρά. Αλλά γιατί να το πάρεις εφόσον έχεις iPhone και MacBook; Ή Leo/iPhone και Laptop και δεν είσαι όλη την μέρα στο πόδι να τρέχεις δεξιά και αριστερά με τα πόδια (γιατί αν έχεις μεταφορικό μέσο, τότε συγγνώμη, αλλά πως θα το αξιοποιήσεις; Στο γραφείο; Εκεί θα μπορείς να ανοίξεις το Laptop κανονικά).. Αν έχεις λίγο μυαλό και δεν είσαι πρόβατο και θύμα του υπερκαταναλωτισμού, θα δεις ότι πραγματικά δεν χρειάζεται (εξαιρούνται οι λίγοι στους οποίους απευθύνεται). Αλλά στην ουσία (τουλάχιστον σε εμένα) θα μου είναι εντελώς άχρηστο.

Όσο για τον εξαναγκασμό, μπορεί, Ntropic, να μην σου βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο όπως λες, αλλά όταν μέρα νύχτα, σε όλα τα μαγαζιά τεχνολογίας (Πλαίσιο, Μουλτιράμα, FNAC, Public, etc) «βομβαρδίζεσαι» από όλα αυτά τα «υπέροχα» και «χρήσιμα» προϊόντα, τελικά πολύς κόσμος θα υποκύψει στον πειρασμό, πεπεισμένος ότι το χρειάζεται. Και δεν είναι και ότι καλύτερο..

Με πιάνω πολλές φορές να σκέφτομαι πόσο ωραίο, καλό και δυνατό μπορεί να είναι το εκάστοτε Leo/Hero/Nexus/N900/BB/etc, και μετά αμέσως σκέφτομαι το τι παραπάνω θα κάνω με οποιοδήποτε από αυτά που δεν κάνει το iPhone. Και αμέσως σκέφτομαι «και το iPhone πραγματικά πόσο σου χρειάζεται;», και η απάντηση είναι αποκαρδιωτική.. Πολύ λιγότερο από όσο θέλω/φαντάζομαι/νομίζω. Και έρχομαι στα ίσα μου. Έχουμε ένα πάθος, αλλά δεν θα μας ορίσει και την ζωή. Ούτε θα στερηθούμε ένα φαγητό ή ποτό έξω για να αλλάζουμε ανά 3,4,5,10 μήνες τηλέφωνο. Μια φορά τον χρόνο με την αναβάθμιση του συμβολαίου είναι υπέρ-αρκετή.;)

Αλλάζω το θέμα...

Πήγα που λέτε σήμερα μια βολτούλα στο Πλαίσιο να δω το TurboX το PNA. Πολύ ωραίο ήταν! Η αλήθεια είανι ότι μου έχει γυαλίσει ένα Navigon 8410 PNA, αλλά είναι πανάκριβο και το ξεχνάω αμέσως (το οποίο πρέπει να έχει capacitive οθόνη, όχι resistive, αυτή την εντύπωση μου έδωσε εμένα). Αυτό μου αρέσει, και πολύ πιθανώς ένα τέτοιο να αγοραστεί στην οικογένεια (θέλουν οι γονείς μου ένα). Διάβασα στο GPSPocketPC ότι ξεκλειδώνει και εύκολα (έπεσε μετά το site και δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω την ανάγνωση). Οπότε είμαι κομπλέ! Στο κατάστημα εκτός από τα 533ΜΗΖ ανέγραφε και 128ΜΒ RAM που είναι πολύ καλό (είναι;:confused:), και ψήνομαι!

ΤΟ καλύτερο; Το μενού της συσκευής έχει εικονίδια iPhone! :lol: Τα έχασα όταν βγήκα από το πρόγραμμα πλοήγησης να δω τι άλλο έχει μέσα...!:happy:

Κινέζικα και τέτοια τα έχω απορρίψει Κώστα. Φοβάμαι την ποιότητα, φοβάμαι την απόδοση (ιδίως μετά τα πόστ του Ελ-Κώστα περί αργοπορίας) και γενικά, για τέτοια, δεν έχω τέτοιες εναλλακτικές. Για θήκες/καλώδια και τέτοια αξεσουάρ ναι, αλλά PNA θα προτιμήσω από την Ελλάδα κάποιο επώνυμο.;)

Κωστη εχεις κανει λαθος επιλογη συσκευης και για το θεμα συγχρονισμου,εχει να κανει με κατι που δεν κανεις καλα εσυ...

μπορει να μην συγχρονιζω wm εδω κ χρονια με pc αλλα οποτε χρειαζεται το κανω με ευκολια...

εγω βεβαια συγχρονιζω επαφες κ ημερολογιο (εκει εχω τα to do μου) και ισως για αυτο να μην εχω κανενα προβλημα...

ενα αρνητικο της συσκευης που επελεξες ειναι οτι δεν "τσουλαει" πολυ ωστε να εχει και αναλογη υποστηριξη απο ττους xda....οπως αλλες πιο εμπορικες συσκευες....

φθηνη μεν,αλλα δεν βλεπω να καταφερεις να την χαρεις οπως περιμενες....

Μωρε η επιλογη της συσκευης εγινε σωστα, εψαχνα μια συσκευη για 2η, να εχει καλα χαρακτηριστικα (εφαμιλα του HD), να ειναι συμαζεμενη, να συγχρονιζει με Η/Υ, να εχω μαζι μου οτι ακριβως εχω και στη 1η συσκευη μου. :) Δεν κανω κατι διαφορετικο αποτι εκανα τοσα χρονια τωρα που συγχρονιζα WM συσκευες. Μην ξεχναμε μεχρι τον Ιουλιο ειχα το HD και φλασαριζα σχεδον καθε 3-4 ημερες. Ποτε δεν ειχα τετιο ποροβλημα :worry:

Και εγω μονο ημερολογιο, επαφες και σημειωσεις συγχρονιζω.

Δεν ηθελα να κανω τιποτε πειραματα με ROM και flashαρισμα, οποτε δεν με εκαιγε η υποστηριξη του xda. Ειχα σκοπο να την κρατησω με τη μανισια ROM. :confused:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Μωρε η επιλογη της συσκευης εγινε σωστα, εψαχνα μια συσκευη για 2η, να εχει καλα χαρακτηριστικα (εφαμιλα του HD), να ειναι συμαζεμενη, να συγχρονιζει με Η/Υ, να εχω μαζι μου οτι ακριβως εχω και στη 1η συσκευη μου. :) Δεν κανω κατι διαφορετικο αποτι εκανα τοσα χρονια τωρα που συγχρονιζα WM συσκευες. Μην ξεχναμε μεχρι τον Ιουλιο ειχα το HD και φλασαριζα σχεδον καθε 3-4 ημερες. Ποτε δεν ειχα τετιο ποροβλημα :worry:

Και εγω μονο ημερολογιο, επαφες και σημειωσεις συγχρονιζω.

Δεν ηθελα να κανω τιποτε πειραματα με ROM και flashαρισμα, οποτε δεν με εκαιγε η υποστηριξη του xda. Ειχα σκοπο να την κρατησω με τη μανισια ROM. :confused:

καλημερουδια σε ολη την παλιοπαρεα:D

Κωστα,με ποιο outlook προσπαθεις να συγχρονισεις?

εγω με τα 2003 και τα student 2007 δεν εχω κανενα προβλημα...

οντως ειναι πολυ περιεργο αυτο που σου συμβαινει.....

Καλημέρες σε όλους!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Καλημέρα σε όλους!

Διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον και σύμπνοια τα γραφόμενα τις τελευταίες ώρες, δυστυχώς λόγω έξαρσης συνδρόμου του καρπιαίου σωλήνα από χθες το βράδυ είμαι με νάρθηκα στο αριστερό χέρι και πρέπει μέχρι νεωτέρας να ελαχιστοποιήσω τις πληκτρολογήσεις, οπότε δεν είμαι σε θέση να συνεισφέρω όπως θα ήθελα στη συζήτηση.

Σε όσους δεν γνωρίζουν το θέμα στο οποίο αναφέρομαι, συνιστώ να το ψάξουν σε διάφορα ιατρικά sites καθώς και αν νοιώθουν ότι έχουν συμπτώματα να πάρουν ιατρικές συμβουλές σύντομα γιατί έχει ιδιαίτερη διάδοση σε ανθρώπους όπως εμείς που κάνουμε πολύωρη χρήση πληκτρολογίου μπροστά από οθόνες υπολογιστή και αν κανείς είναι προσεκτικός νωρίς μπορεί να αποφύγει αρκετές "περιπέτειες".

:)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Καλημέρα και από μένα:)

Κώστα μου, δεν είσαι μόνος, μπορεί να μην έχω νάρθηκα, έχω όμως ελαστικό επίδεσμο όση ώρα δουλεύω και είμαι με φαρμακευτική αγωγή. Αυτά. Και εις άλλα με υγεία.:lol:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Καλημερα,

Περαστικα Κωστα.

Οντως μας εχει γινει πάθος κάθε γκατζετ.

Το βλεπω απο τον εαυτο μου.

Χρειαζομουν νεο λαπτοπ γιατι το Toshiba μου ειχε κλεισει 4 χρονια και δεν τα εβγαζε πέρα ζεσταινοτανε αργουσε κολλαγε κλπ.

Εβρισκα λαπτοπ αναλλογων προσοντων με το macbook pro, πχ Fujitsu amilo 13'' σε φοβερη τιμη γυρω στα 560 ευρω αλλα προτιμισα να δωσω 1000 για να κανω το κεφι μου.

Με το κινητο το ιδιο, θα εκανα την δουλεια ανετα με το 3G αλλα το εδωσα και πήρα το 3Gs.

Τωρα στραβωσα με την apple πηρα το HD2 (ερχετει σε καμια ωρα), ευτυχως βρεθηκε η Ρουμάνα και εδωσε 500 συν 50 για να της δωσω και το αγορασμενο NDrive Egypt. Βεβαια δεν εχασε γιατι στην Ρουμανια τα ξεκλειδωτα ειναι πανακριβα, και στην Αιγυπτο ειναι κλειδωμενα. Οποτε για καποιον που ταξιδευει σε αλλες χωρες και χρειαζεται να αλλαζει καρτες ειναι απαραιτητη ξεκλειδωτη συσκευη.

Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι δεν εχω πλεον αλλο χομπυ και ουσιαστικα μπηκα στην γκατζετο-μανια απο τον καιρο που πήγα στην Αιγυπτο και σταματησα τα χομπυ που ειχα στην Ελλαδα. Πριν ποτε δεν αγοραζα κινητο.

Οτι μου εδινε η Vodafone με καθε ανανεωση συμβολαιου.

Η αναγκη για επικοινωνια με την οικογενεια και τους φιλους μ᾽εβαλαν στο ψαξιμο και σιγα σιγα εγινα γκατζετακιας.

Ευτυχως ειδα γρηγορα ποσο κακο κανει αυτο το «καθιστικο» χομπυ και πρεπει να το μειωσω σε χρονο απασχολισης.

Μηδεν φυσικη κατασταση. Το πρωτο που εκανα ειναι οτι ξηλωσα το γρασιδι απο τον κηπο και φυτεψα λαχανικα:lol:

Δυο ωρες την ημερα ειμαι μα το τσαπι στο χερι.:rolleyes:

Για να δουμε τι θα δουμε με το Leo:worry:. Ευτυχως στο Cairo τα HTC πουλιουνται πολυ πιο ευκολα απο το iphone και ειναι ακριβα. Αν το πουλήσω το καλοκαιρι σε περιπτωση που η apple αλλαξει ρωτα και προσφερει αυτα που πρεπει, δεν θα χασω πανω απο 80 ευρω. (τωρα αρχισε να πουλιεται το Leo εκει) οπότε ανετα θα πιασω 450 ευρω το καλοκαιρι). Το αγορασα απο expansys με το κουπονι 540 με τα μεταφορικα εκει πουλιεται 720.

Να ρωτησω κατι αλλο τωρα.

Η Ρουμανα που αγορασε το 3Gs μου δουλευει στο τιμ μου. Συμφωνησαμε και εκανα το εξης:

Αλλαξα το mail μου στο iTunes και φυσικα χωρις καποια πιστωτικη. Της εδωσα το mail και το password και συμφωνησαμε οτι τυχον αγορες θα γινονται με προπληρωμενη καρτα που θα μοιραζομαστε τα εξοδα ωστε να χρησιμοποιουμε και οι δυο τις εφαρμογες.

Αν δεν κανω λαθος μπορεις να βαζεις τις εφαρμογες σε 3 iphone και σε 5 κομπιουτερ.

Δηλαδη τωρα εχω βαλει στο λαπτοπ της, οσες της αρεσαν απο τις εφαρμογες που είχα.

Παραλληλα βρισκονται και στο δικο μου.

Γινεται αυτο ετσι?

Edited by Te_salat

Κωστα και Λευτερη περαστικα σας!

Κωστα (tesalat) η καθιστικη ζωη που απαιτει αυτο το απαιτητικο σε ελευθερο χρονο αλλα και χρημα χομπυ μας,πραγματικα κανει κακο στην υγεια μας!

τα χρονια περασανε και η αναγκη για αφυπνιση του μεταβολισμου μας ειναι απαραιτητη...

παιρνουμε ευκολα και χανουμε δυσκολα λογω πιο αργου μεταβολισμου,αρα λιγοτερων καυσεων...η γυμναστικη η μια χειρονακτικη εργασια ειναι απαραιτητη αλλα τα καρδιακα ειναι εκει και παραμονευουν:blink:

εγω δεν σταματησα ποτε μια συγκεκριμενη σωματικη ασκηση ετσι δεν εχω καποιο προβλημα...

αν θελετε καντε το και εσεις οσο προλαβαινετε!

θα με θυμηθειτε....

Κωστα και Λευτερη περαστικα σας!

Κωστα (tesalat) η καθιστικη ζωη που απαιτει αυτο το απαιτητικο σε ελευθερο χρονο αλλα και χρημα χομπυ μας,πραγματικα κανει κακο στην υγεια μας!

τα χρονια περασανε και η αναγκη για αφυπνιση του μεταβολισμου μας ειναι απαραιτητη...

παιρνουμε ευκολα και χανουμε δυσκολα λογω πιο αργου μεταβολισμου,αρα λιγοτερων καυσεων...η γυμναστικη η μια χειρονακτικη εργασια ειναι απαραιτητη αλλα τα καρδιακα ειναι εκει και παραμονευουν:blink:

εγω δεν σταματησα ποτε μια συγκεκριμενη σωματικη ασκηση ετσι δεν εχω καποιο προβλημα...

αν θελετε καντε το και εσεις οσο προλαβαινετε!

θα με θυμηθειτε....

να 'σαι καλά Μήτσο.

Για ποια σωματική άσκηση μιλάς;

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

να 'σαι καλά Μήτσο.

Για ποια σωματική άσκηση μιλάς;

μα ποια αλλη?:blink:

σεχ και μονο σεχ :p:lol:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned