zaharakis Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Μα γιατί είχα την εντύπωση ότι όλα ξεκλειδώνουν; Με κάποιον τρόπο τουλάχιστον, όλα θα μπορείς να τα σκαλίσεις... ολα οχι αλλα τα περισσοτερα ναι. αυτη η προταση του πτεραρχου με ψαρωσε παντως :confused: Δημητρη μπορεις να μου πεις τι ενοεις εδω και ποσο αυτο βελτιωνει την αρχικη εικονα του browser?:D Αυτο θα γινει μιας και σου εχω υποσχεθει οτι θα ερθω για καφεδακι!!! Οσον αφορα το tweak που λες,εννοεις απο bsb tweaks,τα Tap Time και Screen sensitivity??? αυτα που αναφερεις Ηλια τα εχω ddisabled και τα δυο και ποτε δεν τα ενεργοποιω! οι ρυθμισεις μου στο BsB tweaks (1.6) για τον οπερα 1 "opera vibration" enable 2 ."opera link click" (click links without zooming) enabled 3. "opera visual back" disabled 4. "opera zoom bar" disable 5. "opera tabs (allow 9 opera tabs) enabled επισης ρυθμισεις του οπερα (μεσα στον οπερα) start page user defind/opera:blanc display automatic full screen: enable show images: enable mobile view: disable minimum font size Large (αλλαζει ολη η εμφανιση του οπερα και τα παντα ζωντανευουν) advanced block pop-ups: disabled enable cookies: enable enable Javascript: enable set opera as default browser" enable σε bold αυτα που επηρεαζουν την ποιοτητα του browsing(ποιοτητα που δεν υπαρχει σε οεμ καταστασεις στον οπερα) προτεινομενη εκδοση οπερα η 9.70 35627 (χωρις το opera flash fix ,που μονο καλο δεν κανει στο browsing...) οσοι θελουν flash support και οπερα σωνει και καλα,ας βαλουν την εκδοση 9.70 35443_2 που ειναι πιο συμβατη με το οπερα flash fix tool... αλλα δεν ...και παλι... επισης μπορει να πειραχτει μεσα απο το opera/settings/about opera/opera:config το adaptive zoom βαζοντας μια μεγαλυτερη τιμη απο την default (16) σε 90-120 ... οπως επισης μπορεις να πειραξεις απειρες ρυθμισεις μεσα στο opera:config (μα απειρες) και να κανεις τον οπερα να παιζει σαν σε Οπερα :p αλλα,την αισθηση ταχυτητας που εχουμε γνωρισει στο μηλο ΔΕΝ θα την εχουμε στο λεο,μαλλον, ποτε... αλλα μπορουν τα πραγματα να γινουν πολυ καλυτερα απο την 1η εντυπωση που δινει σε εναν αδαη το λεο και η εμπειρια του με τον οπερα! και,οσοι θελετε με πιστευετε,πιο πολυ με βολευει ο οπερα στο λεο απο τον σαφαρι στο μηλο πλεον...δεν εχει την ταχυτητα του browsing που ειχε στο μηλο,αλλα ειναι πολυ πιο ευκολο για τα δαχτυλα μου με την μεγαλυτερη και πιο ευαισθητη οθονη του λεο.... εναλλακτικος browser με full flash support,αλλα χωρις την δυνατοτητα pinch to zoom (multi tasking).... skyfire επισης κατι που θα πρεπει να αποφασισουν οσοι μετα-ξανα- πηδησουν:rolleyes: στα wm και στο λεο,απο το μηλο,πρεπει να παρουν αποφαση οτι, η αδιαλειπτα σταθερη λειτουργια του μηλου,ΔΕΝ θα τους ακολουθησει στο λεο... εντυπωσιακα καλο, γρηγορο, ανετο, μεγαλη οθονη, τρομερη ποιοτητα κατασκευης, δυνατο hardware κλπ κλπ κλπ αλλα !! δεν παυει,παντα, να ειναι ενα wm τηλ με οτι αυτο σημαινει για τους γνωστες... οσο καλα και αν τα ξερεις,οσο καλα και αν στησεις ενα wm , ποτε δεν θα εισαι απολυτα σιγουρος οτι ολα θα δουλεψουν τελεια οποτε τους ζητηθει!!! ειναι γνωστο μυστικο ολων μας που τα εχουμε δουλεψει λιγο παραπανω,αλλα αυτη ειναι η αληθεια και με το λεο ,μπορω να ζησω ανετα με αυτην :) Παρε απο ebay ενα κινεζικο. Εγω πηρα ενα για το γαμπρο μου, 5" μου βγηκε 70 Ευρω με δωρεαν μεταφορικα με ΕΛΤΑ συστημενο. Παιζει τα παντα απο προογραμματα. Οριστε το λινκ για να το δεις επαθα κατι μολις το ειδα Κωστα :confused: λεγοντας ειναι ανοιχτο ?δλδ ? ανοιγεις το pna και βλεπεις explorer(windows menu) κατευθειαν? και δεν ανοιγει καποιο προεγκατεστημενο gps app περιβαλον??:blink: Edited February 11, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Ανακοινώθηκε το Microsoft Office for Mac 2011 και θα είναι διαθέσιμο εντός του έτους. Εξαιρετικά νέα Νίκο, οι νέες λειτουργίες φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες και συγκλίνουσες με το Office 2010 (Windows) του οποίου τη beta χρησιμοποιώ εδώ και 1 μήνα περίπου με πολύ καλές εντυπώσεις. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Έτσι έτσι :lol: Πήρα τελικά μνήμες crucial για το mini, τις παρήγγειλα χθες και μάλλον από βδομάδα θα τις παραλάβω. Ελπίζω να έχω βοήθεια για να τραβήξω το εγχείρημα σε video. Όσον αφορά τις μετακινήσεις πληθυσμών εγώ δεν το κουνάω ρούπι... Πλέον οι τεχνολογικές μου σκοτούρες είναι δημιουργικές μόνο. Έχω ερωτευτεί το iMovie... Άντε και να ανεβάζουμε και καμία ιδιο-παραγωγή να θαυμάσουμε τα φρούτα της δουλειάς σας :) Σε ότι αφορά το mini, έχεις βρει τα video που δείχνουν πως κάνεις την αναβάθμιση της μνήμης και τι εργαλεία χρειάζεσαι ή θέλεις link? Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 ολα οχι αλλα τα περισσοτερα ναι. αυτη η προταση του πτεραρχου με ψαρωσε παντως :confused: .................................... επαθα κατι μολις το ειδα Κωστα :confused: λεγοντας ειναι ανοιχτο ?δλδ ? ανοιγεις το pna και βλεπεις explorer(windows menu) κατευθειαν? και δεν ανοιγει καποιο προεγκατεστημενο gps app περιβαλον??:blink: Λεγοντας ανοικτο εννοουμε οτι βγαζεις την καρτα SD που εχει στη συσκευασια, η και στην ιδια ακομη βαζεις οτι προγραμμα πλοηγησης θελεις, οριζεις το path το μενου των ρυθμισεων και παιζει μια χαρα :!: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Λεγοντας ανοικτο εννοουμε οτι βγαζεις την καρτα SD που εχει στη συσκευασια, η και στην ιδια ακομη βαζεις οτι προγραμμα πλοηγησης θελεις, οριζεις το path το μενου των ρυθμισεων και παιζει μια χαρα :!: και ετσι δεν ειναι κακο,αλλα ειναι λιγο... εγω ενοω λεγοντας ανοιχτο ,οτι ανοιγοντας την συσκευη μπαινεις κατευθειαν σε windows explorer menu και μπορεις να περιηγηθεις στην συσκευη οπως και στο τηλ σου ;) παντα σε αυτες τις συσκευες προτιμω να υπαρχει και wifi hardware :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindscape Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Sorry για το offtopic: Ραδιόφωνο στο iPhone μπορούμε να έχουμε; (Εννοώ εφαρμογή, όχι σε Unlimited MB πακέτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Sorry για το offtopic: Ραδιόφωνο στο iPhone μπορούμε να έχουμε; (Εννοώ εφαρμογή, όχι σε Unlimited MB πακέτο) Αν εννοεις χωρις τη χρηση Ιντερνετ , οχι. Οχι ακομα τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Τελικά το 2010 θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindscape Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Αν εννοεις χωρις τη χρηση Ιντερνετ , οχι. Οχι ακομα τουλαχιστον. Σημαντική έλλειψη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 και ετσι δεν ειναι κακο,αλλα ειναι λιγο... εγω ενοω λεγοντας ανοιχτο ,οτι ανοιγοντας την συσκευη μπαινεις κατευθειαν σε windows explorer menu και μπορεις να περιηγηθεις στην συσκευη οπως και στο τηλ σου ;) παντα σε αυτες τις συσκευες προτιμω να υπαρχει και wifi hardware :) Για το πρωτο η απαντηση ειναι ΟΧΙ, δεν παιζει ετσι. Για το δευτερο η απαντηση ειναι παλι ΟΧΙ, δεν εχει, τι ηθελες με 70 ΕΥΡΩ, να κανει και καφε ? Μ ην ειμαστε υπερβολικοι :O Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 και ετσι δεν ειναι κακο,αλλα ειναι λιγο... εγω ενοω λεγοντας ανοιχτο ,οτι ανοιγοντας την συσκευη μπαινεις κατευθειαν σε windows explorer menu και μπορεις να περιηγηθεις στην συσκευη οπως και στο τηλ σου ;) παντα σε αυτες τις συσκευες προτιμω να υπαρχει και wifi hardware :) Δημητρη ξεχασε τα τα κινεζικα ΡΝΑ. Προσπαθησε να τρεξεις το iGO κομπλε και θα δεις ποσες φορες θα φας out of memory. Τα συχαθηκα αυτα τα μηχανακια, εχουν πολλα πραγματα απανω αλλα με 64ΜΒ μνημη δεν γινεται τιποτα σωστα. Πχ οταν εχεις το ΒΤ ανοικτο δημιουργει προβλημα μνημης στο iGO. Δεν μπορεις να ακους μουσικη και να κανεις πλοηγηση, κλπ κλπ Ασε που για να ανοιξει το iGo θελει κανα διλεπτο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Άντε και να ανεβάζουμε και καμία ιδιο-παραγωγή να θαυμάσουμε τα φρούτα της δουλειάς σας :) Σε ότι αφορά το mini, έχεις βρει τα video που δείχνουν πως κάνεις την αναβάθμιση της μνήμης και τι εργαλεία χρειάζεσαι ή θέλεις link? Κώστα θέλω να ανεβάσω μια ταινία αλλά επειδή είναι και πολύς άλλος κόσμος πρέπει να έχω πρώτα την συκγατάθεση :). Τα video τα έχω βρει, δεν είναι και περίπατος το όλο θέμα αλλά ελπίζω να την βγάλω την άκρη. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Σημαντική έλλειψη.... Και τηλεόραση δεν έχει, είναι εξ ίσου σημαντική έλλειψη και αυτή. Κώστα θέλω να ανεβάσω μια ταινία αλλά επειδή είναι και πολύς άλλος κόσμος πρέπει να έχω πρώτα την συκγατάθεση :). Τα video τα έχω βρει, δεν είναι και περίπατος το όλο θέμα αλλά ελπίζω να την βγάλω την άκρη. Μην το παίρνεις σοβαρά, καταλαβαίνω τις δυσκολίες (κάποτε γύρισα με κάτι φίλους ταινία μεγάλου μήκους ...). Για την αλλαγή της μνήμης, το πιο βασικό είναι να βρεις τα σωστά εργαλεία (τις 2 πλαστικές σπάτουλες) εγώ δεν είχα βρει κατάλληλες (έβρισκα μόνο μεταλλικές οι οποίες μπορεί να κάνουν μεγάλη ζημιά) και κατέληξα τελικά σε σπάτουλες μαγειρικής από tefal :) Edited February 11, 2010 by nervous Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 οι ρυθμισεις μου στο BsB tweaks (1.6) για τον οπερα Να'σε καλα Δημητρη.Ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Για το πρωτο η απαντηση ειναι ΟΧΙ, δεν παιζει ετσι. Για το δευτερο η απαντηση ειναι παλι ΟΧΙ, δεν εχει, τι ηθελες με 70 ΕΥΡΩ, να κανει και καφε ? Μ ην ειμαστε υπερβολικοι :O καλα ντε μην βαρας :lol::lol: Δημητρη ξεχασε τα τα κινεζικα ΡΝΑ. Προσπαθησε να τρεξεις το iGO κομπλε και θα δεις ποσες φορες θα φας out of memory. Τα συχαθηκα αυτα τα μηχανακια, εχουν πολλα πραγματα απανω αλλα με 64ΜΒ μνημη δεν γινεται τιποτα σωστα. Πχ οταν εχεις το ΒΤ ανοικτο δημιουργει προβλημα μνημης στο iGO. Δεν μπορεις να ακους μουσικη και να κανεις πλοηγηση, κλπ κλπ Ασε που για να ανοιξει το iGo θελει κανα διλεπτο. ετσι ειναι δυστυχως,για αυτο και δεν εχω κανει τετοια αγορα ποτε μεχρι τωρα... παντως Κωστα δοκιμασε το igo στο λεο :) το τηλ δεν μασαει εκει τπτ :) στριβει ο χαρτης αμεσα με το που θα αλλαξεις πορεια :blink: ξεκιναει και φορτωνει σχεδον ακαριαια:blink: ασε τα 3d γραφικα του με τις πινακιδες και τα μερη που πλησιαζεις,να εμφανιζονται στον οριζοντα και η απεικονιση της θαλασσας ... αυτην την δυνατοτητα κανενα pna δεν μπορει να την εκμεταλευτει στο επακρο:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Λοιπον εχω αρχισει να τα μισω ολα αυτα τα προιοντα της Microsoft ειτε αυτα λεγονται Windows, είτε Windows Mobile, είτε Office, είτε WM συσκευη, ειτε οτιδήποτε αλλο :mad: Περισσοτερα εδω :!: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Παίδες ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Τελικά το 2010 θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά! Χμμ, απ' ότι φαίνεται μάλλον είχα δίκιο όταν προ καιρού έλεγα πως σύντομα θα κυκλοφορώ με μια 50" plasma tv στο αφτί. Οι Κινέζοι γιορτάζουν αυτές τις ημέρες τη χρονιά του τίγρη και εμείς τη χρονιά της παντόφλας. :p Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Χμμ, απ' ότι φαίνεται μάλλον είχα δίκιο όταν προ καιρού έλεγα πως σύντομα θα κυκλοφορώ με μια 50" plasma tv στο αφτί. Οι Κινέζοι γιορτάζουν αυτές τις ημέρες τη χρονιά του τίγρη και εμείς τη χρονιά της παντόφλας. :p Πώς το βλέπεις; http://www.belgium-iphone.com/wp-content/uploads/2010/02/ibap-368x533.jpg :lol: :lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Πώς το βλέπεις; http://www.belgium-iphone.com/wp-content/uploads/2010/02/ibap-368x533.jpg :lol: :lol: χαχα Νίκο που μπορώ να βρω ένα τέτοιο τζην κ γω;;; Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Στην ιστοσελίδα που αναφέρεται στη φωτογραφία. Αναμένονται σύντομα! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 εγω εχω μπροστα τετεια τσεπη για να μην προκαλω οταν φοραω λιγο στενα τζιν... :lol: εχουμε ξεφυγειειειειει Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Τελικά το 2009 ψάχναμε για θήκες για τα κινητά μας, το 2010 θα ψάχνουμε για τσάντες και αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση το 2011 ίσα που θα βολευόμαστε με κανένα σακκίδιο. :p Κατά την γνώμη μου ψιλοαηδία κατάντησε το πράγμα από εργονομικής άποψης. Edited February 11, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 μετα θα παθουμε παρακρουση ολοι και θα τα πεταξουμε απο το παραθυρο... εγω ηδη το 2007 μεχρι να παρω το Αιφον ημουν 6 μηνες με ενα Νοκια 1101... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 μετα θα παθουμε παρακρουση ολοι και θα τα πεταξουμε απο το παραθυρο... εγω ηδη το 2007 μεχρι να παρω το Αιφον ημουν 6 μηνες με ενα Νοκια 1101... Να σου πω την αλήθεια ξέρεις πόσες φορές την ημέρα πιάνω τον εαυτό μου να "ζηλεύει" το 6700 της κόρης μου; Και ας απεχθάνομαι τα Nokia. :p Τουλάχιστον θυμίζει ακόμα τηλέφωνο και όχι ...κορνίζα. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts