Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλό είναι αυτό. Γιατί αλλιώς θα έμπαινε ο καθένας μέσα. Μπορούν να καλέσουν συμμετέχοντες μόνο όσοι είναι ήδη μέλη.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

καλησπέρα παιδιά...μαύρη μέρα η σημερινή. Πέρασα τις ώρες μου σε αστυνομικό τμήμα και μόλις ΜΕ γύρισαν σπίτι :(

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

καλησπέρα παιδιά...μαύρη μέρα η σημερινή. Πέρασα τις ώρες μου σε αστυνομικό τμήμα και μόλις ΜΕ γύρισαν σπίτι :(

Βιργινία;;;;; :blink::blink::blink: 'Ολα καλά;;;

Ελπίζω να μην ηταν κάτι σοβαρό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

με μάζεψε η τροχαία στην Αττική Οδό λίγο πριν το αεροδρόμιο,για την ακρίβεια,στην αρχή δε κατάλαβα οτι ήταν τροχαία.. μάζεψαν το αυτοκίνητο με το γερανό και μένα στο τμήμα (μαζί με μια φίλη που έφευγε Λονδίνο και έχασε τη πτήση). Μου είπαν οτι θα μου έρθει σε λίγες μέρες το ραβασάκι για την ημέρα της δίκης.Η μάνα μου βέβαια μου πε οτι η δίκη θα γίνει σε 2-3-4 χρόνια

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Υπερβολική ταχύτητα; Με πόσο πήγαινες; Ρωτώ για να ξέρω που να βάζω κόφτη γιατί πήγα και γω σήμερα αεροδρόμιο και ήμουν λίγο πατημένος στην Αττική οδό...

Η κολλητή μου σπουδάζει Λονδίνο και σήμερα έπρεπε να γυρίσει πίσω.Οι δικοί της έλειπαν και έπρεπε κάποιος να την πάει και να γυρίσει σπίτι της το αυτοκίνητο (μένει δίπλα μου).Ξεκινάμε,καινούργιο αυτοκίνητο. Γνωστή η αδυναμία μου στα αυτοκίνητα.Να σκεφτείς όλα τα κοριτσάκια είχαν όταν ήταν μικρά κούκλες εγώ είχα αυτοκίνητα. Ήμασταν λίγο πριν το αεροδρόμιο,ακριβώς δεν θυμάμαι τώρα να σου πω.Κάποια στιγμή άδειος ο δρόμος ΟΣΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ. δε υπήρχε ψυχή ζώσα..Της λέω σε πειράζει να τσεκάρω που φτάνει ο κόφτης; Μου λέει βασικά εμένα δε με νοιάζει απλά φρόντισε να γυρίσω ΟΛΟΚΛΗΡΗ.. Ξεκινάμε,κάπου στα 255 βλέπω πίσω μου ένα λευκό ΣΚΟΝΤΑ.Λέω τι διά@ο με πόσα πάει; ΚΑΙ ΠΩΣ? κάποια στιγμή,επιταχύνω και το βλέπω να ανάβει φάρο. Επιβραδύνω,μου κάνει νόημα φτάνοντας δίπλα μου να κάνω στην άκρη. Σταματάω, έφεραν γερανό να πάρει το αυτοκίνητο και με πήγαν αυτόφωρο για πλημμέλημα γιατί πήγαινα +170 απο το όριο στο σημείο. ευτυχώς δε βρηκαν κάτι άλλο μεμπτό γιατί την είχα ακόμα πιο άσχημα

Καλά αλλά με τι αυτοκίνητο πήγαινες με 170 πάνω από το όριο (δηλαδή 270-290χλμ/ώρα);;;

Μα καλά βρε κοπελιά στην Αττική οδό δεν τα κάνουν αυτά έχει κάμερες παντού! Και το κυριότερο τι ρόδα κυκλοφορείς;

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Βιργινία τη γλύτωσες πολύ φτηνά, οπότε χαλάρωσε και σκέψου τα χειρότερα :) Ξέρω περίπτωση που με λιγότερη ταχύτητα πήγε κατευθείαν μέσα για αυτόφωρο.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Ναι και το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι που λες πως σε πήγαν αυτόφωρο αλλά σε άφησαν να βγεις. Κανονικά αύριο το πρωί θα έπρεπε να βγεις. Όχι απόψε.

Όπως και να χει, αυτά δεν τα κάνουμε στο δρόμο. Μόνο σε πίστες.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ,μήν ψάχνεις τι και πως ;)

μου λέει off the record ο αστυνομικός οτι αν ήταν λιγότερο προκλητικό,και αν όταν τους είδα πίσω μου πριν βάλους τον φάρο επιβράδυνα θα μου έδιν απλά μια κλήση. Πριν 1.5 μήνα,πιάσαν τη μητέρα μου 8 το πρωί λίγο πριν το Κορωπί με +70 χιλιόμετρα και έκαναν τα στραβά μάτια και έδωσαν 30 ευρώ νομίζω κλήση.

το αυτοκίνητο ήταν ένα audi TT quatro 3.2 του 10/09

Η κολλητή μου σπουδάζει Λονδίνο και σήμερα έπρεπε να γυρίσει πίσω.Οι δικοί της έλειπαν και έπρεπε κάποιος να την πάει και να γυρίσει σπίτι της το αυτοκίνητο (μένει δίπλα μου).Ξεκινάμε,καινούργιο αυτοκίνητο. Γνωστή η αδυναμία μου στα αυτοκίνητα.Να σκεφτείς όλα τα κοριτσάκια είχαν όταν ήταν μικρά κούκλες εγώ είχα αυτοκίνητα. Ήμασταν λίγο πριν το αεροδρόμιο,ακριβώς δεν θυμάμαι τώρα να σου πω.Κάποια στιγμή άδειος ο δρόμος ΟΣΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ. δε υπήρχε ψυχή ζώσα..Της λέω σε πειράζει να τσεκάρω που φτάνει ο κόφτης; Μου λέει βασικά εμένα δε με νοιάζειθ απλά φρόντισε να γυρίσω ΟΛΟΚΛΗΡΗ.. Ξεκινάμε,κάπου στα 265 βλέπω πίσω μου ένα λευκό ΣΚΟΝΤΑ.Λέω τι διά@ο με πόσα πάει; ΚΑΙ ΠΩΣ? κάποια στιγμή,επιταχύνω και το βλέπω να ανάβει φάρο. Επιβραδύνω,μου κάνει νόημα φτάνωντας δίπλα μου να κάνω στην άκρη. Σταματάω, έφεραν γερανό να πάρει το αυτοκίνητο και με πήγαν αυτόφωρο για πλημμέλημα γιατί πήγαινα +170 απο το όριο. ευτυχώς δε βρηκαν κάτι άλλο μεμπτό γιατί την είχα ακόμα πιο άσχημα

Κι εγώ νομιζα οτι σε συλλαβανε σαν υποπτη για συμμετοχη στους πυρήνες της φωτιάς.:cool:

Βιργινία μου sorry:O αλλα χωρις να λογαριαζω ολα τα αλλα, οτι δηλαδή θα επρεπε να ξερεις οτι εχει παντου ρανταρ, τετοιες ταχυτητες ειναι επικίνδυνες ακομα και σ ενα αδειο δρόμο, ειδικά για ένα οδηγό με μικρή πείρα που μπορει να χάσει τον έλεγχο απο εκει που δεν το φαντάζεται με τοσα χιλιομετρα.

Μια πετρούλα που εχει πέσει απο ενα φορτηγό για παράδειγμα.

Εχω δει πολλα τα τελευταία χρόνια και δεν θέλω να σκέφτομαι τι μπορει να συμβεί.

Μην το ξανακάνεις αυτό.

Μιλάω σαν πατέρας που εχω κόρη μεγαλύτερη από σένα και ανησυχώ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και έπρεπε να το τρέξεις να δεις πού είναι ο κόφτης;;; Δε ρωτούσες εδώ ή στο google;; :lol::lol: Ούτε τροχαίες ούτε τίποτα!

Στα 250 είναι ο κόφτης. :) :lol:

Ε εντάξει αφού επιμένεις αύριο είμαι ελεύθερος για βόλτα αλλά με όριο τα 180...

Όπως και λέει ο Κώστας ήσουν πολύ τυχερή γιατί σε τέτοιες ταχύτητες ο έλεγχος του οχήματος που έχεις είναι ελάχιστος όσο σούπερ και αν είναι σαν αυτοκίνητο.

Twitter.

δεν ειναι ΜΑΛΛΟΝ μέχρι εκεί. Το αυτοκίνητο το οδηγεί ο μπαμπάς της και "κάτι" έχει πειράξει,έπρεπε να βρούμε τι. Συνήθως δε το συνηθίζω,βλακεία μου. Χαζομάρα. Ευτυχώς μου χαρίστηκαν λίγο και με άφησαν να φύγω. Το πάθημα μάθημα τι να κάνουμε..

ποιός κάθεται να διαβάσει τώρα; :p

Να μην ξεχνάμε επίσης ότι δεν έχει σημασία πόσο καλός είναι ο οδηγός, αλλά περισσότερο σημασία έχει πόσο καλοί (ή κακοί/επιθετικοί συνήθως) είναι αυτοί που οδηγούν γύρω του - στην Ελλάδα είμαστε!

Αφιερωμένο στη Βιργινία για την αποψινή της περιπέτεια :)

Να μην ξεχνάμε επίσης ότι δεν έχει σημασία πόσο καλός είναι ο οδηγός, αλλά περισσότερο σημασία έχει πόσο καλοί (ή κακοί/επιθετικοί συνήθως) είναι αυτοί που οδηγούν γύρω του - στην Ελλάδα είμαστε!

Πάνω σε αυτό που λες Κώστα να σημειώσω κάτι που είχε πει γνωστός Έλληνας οδηγός αγώνων, ότι το χειρότερο πράγμα με τον Έλληνα οδηγό είναι ότι δεν ξέρει ότι δεν ξέρει να οδηγεί. Επειδή μπορεί να μην έχουμε τρακάρει ποτέ ή να οδηγούμε γρήγορα ή χρόνια δε σημαίνει ότι ξέρουμε και πώς να οδηγούμε. Απόδειξη αποτελούν οι σχολές εκμάθησης ασφαλούς οδήγησης. Ας πάει κάποιος "πεπειραμένος" οδηγός εκεί να δει πόσο τελικά ξέρει να οδηγεί.

Στο δρόμο προσοχή...

περιττό να σας πω οτι είμαι στο δωμάτιο μου,και με μουσική ΑΚΟΜΑ ακούω τη μουρμούρα του πατέρα μου :p

περιττό να σας πω οτι είμαι στο δωμάτιο μου,και με μουσική ΑΚΟΜΑ ακούω τη μουρμούρα του πατέρα μου :p

Ε.. λογικό το βρίσκω.

Και πάλι καλά να λες....

Καληνύχτα παιδιά πάω για μεταμεσονύχτια ανάγνωση και μετά ύπνο.

Βιργινία να προσέχεις. Το αυτόφωρο γράφεται και στο ποινικό σου μητρώο ή μόνο αν καταδικαστείς;

Twitter.

Θα μουρμουράει για 4-5 μέρες ακόμα :p

ΣΤΑΝΤΑΡ

Και πάλι καλά να λες....

Καληνύχτα παιδιά πάω για μεταμεσονύχτια ανάγνωση και μετά ύπνο.

Βιργινία να προσέχεις. Το αυτόφωρο γράφεται και στο ποινικό σου μητρώο ή μόνο αν καταδικαστείς;

κοίτα πλημμέλημα στάνταρ θα φάω καταδίκη οπότε υποθέτω οτι φαίνεται. Ειλικρινά τώρα είμαι ευχαριστημένη και μόνο που ο καλός ο ανθρωπάκος με λυπήθηκε και με άφησε να φύγω απόψε:O

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned