Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφηνω τα ανδροειδή γι αλλους, εμείς Ζαχαράκη δεν θελουμε ανδρες:D έτσι;

ετσι ακριβως φιλε μου :lol::lol:

οσο για τα MAC, επετρεψε μου να μην παρω :happy:

ριξε μια ματια

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3036243#post3036243

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

http://www.iphonehellas.gr/12166/iphone-hacked-to-support-the-magic-mouse/

αλεξανδρε για σενα ..!! :D

Κ επισης ριξτε μια ματια εδω.!!

http://www.iphonehellas.gr/12217/google-nexus-vs-iphone-3gs-vs-motorola-droid/#more-12217

ακουω εντυπωσεις μετα!

οσο για τα MAC, επετρεψε μου να μην παρω :happy:

Μάλλον φοβάσαι το once you go Mac you never go BACK :lol::lol::lol:

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Μάλλον φοβάσαι το once you go Mac you never go BACK :lol::lol::lol:

μπα :happy:

δεν μασαω :rolleyes: ετσι ξεκινησα και με το μηλο αλλα ...wm εχω για κυρια συσκευη παλι:p

απλα δεν μπορω να το αποχωριστω πια το iphone!

λιγο η απλοτητα του με την σταθεροτητα/ταχυτητα του

πολυ το browsing του

λιγο οι τοσες εφαρμογες που εχω αγορασμενες

βαλε και οτι το εχω ψιλομαθει πια

+ το αναμενομενο OS

ε δεν ειναι και ευκολο να το παρατησω :):)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Το πρόβλημα ήταν.........οτι είχαν απενεργοποιηθει οι ηχοι κατα λάθος από το πλαινό κουμπι, μαλλον την ώρα που το εβγαλα απο την βαση του αυτοκινητου.:lol:

Χαχα, καλα δεν το περιμενα απο σενα Κωστη :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Καλησπερα!

Εκανα και εγω λοιπον το επομενο βημα απο lg ks20 windows mobile 6 σε Iphone 3gs μεχρι στιγμης ειναι χωρις jailbreak αλλα ειδη εχω 4 σελιδες γεματες εφαρμογες. Μιας και εβαλα το ping! μπορουν καποιοι να μου στειλουν κανα μηνυμα να το δοκιμασω;

nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910)

Καλησπερα!

Εκανα και εγω λοιπον το επομενο βημα απο lg ks20 windows mobile 6 σε Iphone 3gs μεχρι στιγμης ειναι χωρις jailbreak αλλα ειδη εχω 4 σελιδες γεματες εφαρμογες. Μιας και εβαλα το ping! μπορουν καποιοι να μου στειλουν κανα μηνυμα να το δοκιμασω;

Το PING μόλις έφυγε

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Καλησπερα!

Ping ! και απο μενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p

Δεν διαβαζεις οτι γραφουμε και θα σε μαλωσω :chair:. Το πιο σιγουρο ειναι οτι θα παρεις το Ping! απο εδω και οχι απο την εφαρμογη στο μηλο. Αυτη δουλευει ΟΠΟΤΕ θελει και ΟΤΑΝ θελει. Οποτε........... καταλαβαινεις ;)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Παντως οσο εχω χρησιμοποιησει το ping δουλεψε πολυ καλα! Τι να πω ισως να τσν τυχαιο αλλα το αποτελεσμα ειναι αυτο:D
:cool:

Παντως οσο εχω χρησιμοποιησει το ping δουλεψε πολυ καλα! Τι να πω ισως να τσν τυχαιο αλλα το αποτελεσμα ειναι αυτο:D

αν ισχυει οντως αυτο Μαργαριτα....παρε κανενα λαχειο κοπελα μου :lol::lol:

ε και που σαι :!:

μην μας ξεχασεις μετα :happy:

Ευτυχώς όλοι εδώ είμαστε παιδιά αξέχαστα :lol: :lol:

ενα και ενα :lol:

απο που να ξεκινησεις και που να τελειωσεις :D

απο τα ελληνικα στρατα μας (Πτεραρχος-Στρατηγος) μονο να πιασεις :confused:

εδεσες :lol::p

εγω δεν εχω λαβει ποτε τιποτα..!!κερδιζω ??χαχαχαχ

εγω λεω να συνεχισεις την δουλεια για καλο και για κακο....:p

και που ξερεις αν εισαι τυχερος καποια φορα...:lol::lol::lol:

Ping ! και απο μενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p

Δεν διαβαζεις οτι γραφουμε και θα σε μαλωσω :chair:. Το πιο σιγουρο ειναι οτι θα παρεις το Ping! απο εδω και οχι απο την εφαρμογη στο μηλο. Αυτη δουλευει ΟΠΟΤΕ θελει και ΟΤΑΝ θελει. Οποτε........... καταλαβαινεις ;)

εεεε; μια χαρά τα χω διαβάσει όλα, αλλά εννοείς ότι δεν δουλεύει καλά η εφαρμογή οπότε το ping κάνει μόνο για in forum χαβαλέ.:shifty:

edit: εγώ πάντως 2 ping πήρα.

nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910)

Τι βλέπω αποκτήσαμε και δεύτερο Στρατηγό !!!

ΣΞ vs ΕΑ = 2 - 1

Καλώς ήλθατε στρατηγέ μου, αλλά από το ping μην περιμένετε και πολλά όπως εδήλωσαν και οι συνάδελφοι.

Γι αυτό, ping! και από εμένα.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Δεν διαβάζω τα post από σήμερα εδώ απλά δεν εκανα login. Να πω το παράπονο μου θα ήθελα εφαρμογή για το φόρουμ όπως αυτή που έχει το insomnia.

Edit: στείλτε κανά ping spam να δω τι γίνετε...

Δεν διαβάζω τα post από σήμερα εδώ απλά δεν εκανα login. Να πω το παράπονο μου θα ήθελα εφαρμογή για το φόρουμ όπως αυτή που έχει το insomnia.

Μακάρι, αποτελεί αναγκαιότητα πολλών από εμάς - αν όχι ειδική εφαρμογή όπως του insomnia, τουλάχιστον template που να είναι καλύτερα αναγνώσιμο από μικρή οθόνη κινητού.

Από όσο γνωρίζω είναι στα σχέδια των διαχειριστών του forum (από απαντήσεις που έχουν δοθεί νωρίτερα σε σχετικές ενότητες) αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει ακόμη σαφής ημερομηνία υλοποίησης.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Μπορεί να μην έχω πάρει ούτε ένα ping, μπορεί να μην περάσω ΚΑΝΕΝΑ μάθημα στην εξεταστική,μπορεί να με τυραννάει ιωσούλα ΑΛΛΑ απο κέφι άλλο τίποτα..ΘΕΛΩ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟΨΕ :p

Νεολαία σου λένε μετά,να μην έχει απο 3 πάρτυ να έχεις να διαλέξεις :p

καλησπέρααααααααααααα

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Εγώ τι να πω που πριν ένα μήνα πέρασα η1ν1 και δεν είχα πάρει και το iPhone:blink:

edit: kkalog σου έστειλα ping το πήρες;

περαστικά σου.. Κόλλησε η αδερφη μου πριν κανα 2μηνο απο το σχολείο,στο κρεβάτι μια βδομάδα σαν ψώφια,με κόλλησε και ενώ γενικά είμαι πιο ευάλωτη απο την αδερφή μου,την πέρασα στο πόδι, 2 μέρες με 37 πυρετό

τι να πείς..περαστικά να`ναι

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Και εγώ ετσι αλλά μου έλυνε και η μύτη ενώ δεν μου χε ξανά ανοίξει και όπως το εψαχνα βρήκα ότι έχω κρεατακια και μάλλον θα τα βγάλω μέσα στον μήνα.

χαχαχαχα εδω και κανα 5λεπτο μιλαω με τη ξαδερφη μου μεσω ping ανεταααα

σκαστε απο τη ζουλεια σας!χαχαχαχ

:cool:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned