fanko Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Πίστεψέ με δεν θα χρειαστείς να αγοράσεις τίποτα, και όχι μόνο αυτό αλλά δεν πρέπει να αγοράσεις τίποτα. Τα 7 έρχονται με το καλύτερο Windows firewall που μπορείς να βάλεις (καμμιά σχέση με αυτά των XP), και συνοδεύεται από το defender που κάνει εξαιρετική δουλειά στο θέμα notifications. Και αν επιμένεις για A/V απλά εγκατέστησε το δωρεάν Security Essentials της ίδιας της Microsoft που όχι απλά είναι το ελαφρύτερο suite που υπάρχει (με τεράστια διαφορά), αλλά και στα περισσότερα εξειδικευμένα reviews αποδείχτηκε καλύτερο σε προστασία από το σύνολο σχεδόν των ανταγωνιστικών προγραμμάτων. Και δωρεάν, και 32/64bit, και Microsoft, και απόλυτα Windows 7 compatible, και δωρεάν updates και ultra-lite σε resources, και ελάχιστη επίπτωση σε performance, και τέλος καμμιά απολύτως παρενέργεια στο σύστημα και τις εφαρμογές του. :) Το link που έδωσες εμφανίζει "Not available in your country or region You appear to be in a country or region where Microsoft Security Essentials is not available. Thank you for your interest in Microsoft Security Essentials." Παρ' όλα αυτά θεωρείς ότι δεν υπάρχει ανάγκη για AntiVirus και Internet Security? Καλά κατάλαβα? Δεν θα βγαίνει η ειδοποίηση ότι το "Σύστημα κινδυνεύει.... κλπ"? Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Καλησπερίζω την παρέα που την έχασα εδώ και 4 μέρες και μου πήρε μισή ώρα να διαβάσω όλα της τα μηνύματα από την Παρασκευή μέχρι σήμερα. Λοιπόν, δύο πραγματάκια στα γρήγορα και τα λέμε το απόγευμα πάλι.. Απ' ό,τι φαίνεται θα είμαι και γω στη συνάντηση. Δε θέλω να το χάσω τέτοιο κοσμοϊστορικό γεγονός οπότε προσπαθώ να αλλάξω λίγο τα προηγούμενα σχέδιά μου. Χρόνια πολλά και στον Κώστα για χθες :) Έχω νέα να σας πω όταν θα χω λίγο χρόνο (ακόμα δεν έχω πάρει βαλίτσα από την πτήση μου, τρεχάματα με vodafone με iPhone που πήγε να πάρει ο πατέρας μου, κλπ). Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 καλημερα παιδια :) καντε μου μια χαρη,οσοι ειχατε πριν wm και αφιερωστε λιγο χρονο να διαβασετε λιγο το thread του leo ;) εστω καποιες σελιδες επιλεκτικα.... αν δεν ξεχασετε και αυτα που ξερατε....:lol::lol: μιλαμε για μια 2η ομνια-εποχη κυριολεκτικα!!! ολοι οι ασχετοι εχουν παρει το κινητο και ανακαλυπτουν καθε μερα τον...τροχο :lol::lol: μου ερχεται διαβαζοντας τους μερικες φορες...να μπω μεσα στο pc να τους φαω :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Το link που έδωσες εμφανίζει "Not available in your country or region You appear to be in a country or region where Microsoft Security Essentials is not available. Thank you for your interest in Microsoft Security Essentials." Παρ' όλα αυτά θεωρείς ότι δεν υπάρχει ανάγκη για AntiVirus και Internet Security? Καλά κατάλαβα? Δεν θα βγαίνει η ειδοποίηση ότι το "Σύστημα κινδυνεύει.... κλπ"? Ειδοποίηση θα εμφανίζεται αν θελήσεις να εμφανίζεται. Υπάρχουν ρυθμίσεις του Action Center των Windows 7 για όλα αυτά. Όσο για το μήνυμα του link αυτό δεν ξέρω γιατί στο βγάζει, σε εμένα δεν υπάρχει πρόβλημα. Δοκίμασε αν θέλεις τα παρακάτω links με το δεύτερο να είναι direct download. http://www.microsoft.com/security/products/mse.aspx http://download.microsoft.com/download/A/3/8/A38FFBF2-1122-48B4-AF60-E44F6DC28BD8/mssefullinstall-x86fre-en-us-vista-win7.exe μιλαμε για μια 2η ομνια-εποχη κυριολεκτικα!!! ολοι οι ασχετοι εχουν παρει το κινητο και ανακαλυπτουν καθε μερα τον...τροχο :lol::lol: μου ερχεται διαβαζοντας τους μερικες φορες...να μπω μεσα στο pc να τους φαω :lol: Τι αγχώνεσαι βρε Δημήτρη; Πάντα έτσι δεν γίνεται με τους νεόκοπους ειδικά αυτούς που τα "ξέρουν όλα"; :lol: Εγώ έρχομαι εκεί στο leo topic και κάποια από τα posts τα διαβάζω για να περνάει η ώρα ευχάριστα, αν και ανάλογου περιεχομένου posts υπάρχουν λίγο πολύ παντού. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Κωστη μηπως ειχες εγκαταστησει το usb driver στο μηλο καμια φορα? Οχι Δημητρη, ποτε. :!: Και επιπλεον διαπιστωσα και γρηγορη απωλεια ενεργειας απο τη μπαταρια, δηλ μεσα σε 3 ωρες 30% :mad: Οχι τιποτε αλλο, φευγω αυριο το πρωι και βαριεμαι να στηνω παλι το μηλο απο την αρχη. Θα το παρω μαζι μου αλλα θα το εχω για 2η συσκευη μεχρι να το ξαναστησω. Απλως πρεπει να το εχω γιατι εχει διαφορα χρησιμα πραγματα μεσα :( Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Οχι Δημητρη, ποτε. :!: Και επιπλεον διαπιστωσα και γρηγορη απωλεια ενεργειας απο τη μπαταρια, δηλ μεσα σε 3 ωρες 30% :mad: Οχι τιποτε αλλο, φευγω αυριο το πρωι και βαριεμαι να στηνω παλι το μηλο απο την αρχη. Θα το παρω μαζι μου αλλα θα το εχω για 2η συσκευη μεχρι να το ξαναστησω. Απλως πρεπει να το εχω γιατι εχει διαφορα χρησιμα πραγματα μεσα :( πω πω ρε φιλε...:( τι ατυχια ειναι αυτη?...και ειναι 2η φορα που στην κανει η κανω λαθος? πρεπει να ανακαλυψεις τι ειναι αυτο που σου κανει τετοια ζημια...δεν μπορει καποια εφαρμογη ειναι σιγουρα :O αν ειχες τπτ σπασμενο μην το ξαναβαλεις....;) Τι αγχώνεσαι βρε Δημήτρη; Πάντα έτσι δεν γίνεται με τους νεόκοπους ειδικά αυτούς που τα "ξέρουν όλα"; :lol: εχω λιωσει στο γελιο με μερικους Θανο:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 εχω λιωσει στο γελιο με μερικους Θανο:lol: Νέοι στο παιχνίδι Δημήτρη οπότε δώστους πίστωση χρόνου μέχρι να μάθουν. :lol: Αλλά ότι έχει γέλιο έχει και πολύ μάλιστα. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Οπως λέει και ο Θανος στα Vista kai Seven το backup ειναι απλή υπόθεση. Χρειαζεται λιγο μελέτη μονο αν θες να κανεις κατι παραπάνω απο τα αρχεια σου οπως ρυθμισεις για restore. Δεν ειχα ασχοληθεί με τα vista σχεδον καθολου αφου δεν δουλευα το pc που εχουμε σπιτι. Τα εκανα ολα απο το λαπτοπ μου και το pc του γραφείου. Να ρωτησω κάτι, μπορει κάποιος αν αγοράσει μια αδεια για seven να την χρησιμοποιησει σε άλλο κομπιουτερ σε περίπτωση που βγει off αυτο που θα τα πρωτο εγκαταστησει; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Να ρωτησω κάτι, μπορει κάποιος αν αγοράσει μια αδεια για seven να την χρησιμοποιησει σε άλλο κομπιουτερ σε περίπτωση που βγει off αυτο που θα τα πρωτο εγκαταστησει; Αν Κώστα η συγκεκριμένη άδεια δεν είναι OEM αλλά retail ή retail-upgrade ναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την προϋπόθεση πως δεν θα λειτουργεί και στα δύο computers ταυτόχρονα. Άλλωστε από τις πρώτες ημέρες του wga (activation) η Microsoft Hellas είναι ιδιαίτερα ελαστική στο να δίνει επιπλέον activations ακόμα και σε περιπτώσεις που αντικειμενικά δεν θα έπρεπε. ;) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Οχι Δημητρη, ποτε. :!: Και επιπλεον διαπιστωσα και γρηγορη απωλεια ενεργειας απο τη μπαταρια, δηλ μεσα σε 3 ωρες 30% :mad: Οχι τιποτε αλλο, φευγω αυριο το πρωι και βαριεμαι να στηνω παλι το μηλο απο την αρχη. Θα το παρω μαζι μου αλλα θα το εχω για 2η συσκευη μεχρι να το ξαναστησω. Απλως πρεπει να το εχω γιατι εχει διαφορα χρησιμα πραγματα μεσα :( Μα τι λες βρε καρνταση. Βαλτο να κανει restore και κανε συχρονισμο να τα εχεις ολα απλα χωρις JB. 20 λεπτά υπόθεση είναι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 πω πω ρε φιλε... τι ατυχια ειναι αυτη?...και ειναι 2η φορα που στην κανει η κανω λαθος? πρεπει να ανακαλυψεις τι ειναι αυτο που σου κανει τετοια ζημια...δεν μπορει καποια εφαρμογη ειναι σιγουρα :O αν ειχες τπτ σπασμενο μην το ξαναβαλεις....;) εχω λιωσει στο γελιο με μερικους Θανο:lol: Εχει μπει υπο στενη παρακολουθηση. Την επομενη φορα που θα το στησω, μετα τις γιορτες και αματη επιστροφη απο το ταξιδι θα το αφησω χωρις JB για να το τεσταρω γενικοτερα και ετσι. Θα αγορασω και καποιες εφαρμογες που θελω και δεν τις εχω αγορασει ακομη και θα το κρατησω κανα μηνα ετσι. Για να δουμε :confused: Τελικα ηταν καποιο theme για το SBSettings, μια και μετα το restore η συγκεκριμενη εφαρμογη δεν εδειχνε καθολου εικονιδια οταν την ανοιγες. τελικα αφησα μονο το SBSmoog σαν θεμα για το BSettings και δειχνει να συμπεριφερεται παλι καλα. Τι να πω, ΑΒΥΣΣΟΣ :confused: Ειπαμε, μετα το ταξιδι, restore & setup as new ;) Καλα το thread του Leo εχει γινει οντως ολο ενα ανεκδοτο. Πωπω, το διαβαζα που και που αλλα με βλεπω να μην ξαναμπαινω. Δεν κανω τον ξερολα, ουτε και κατατασσω τον εαυτο μου στον super duper power user, αλλα οχι και ετσι, διαβαζω τουλαχιστον το manual, ψαχνω να βρω πρωτα απαντησεις στις αποριες μου και μετα postάρω. Εδω ο αλλος λεει οτι δεν εχει χρονο να ψαξει και ρωταει να του απαντησουν οι αλλοι. Οχι για γελιο, αλλα για κλαματα ειναι. Και τι κλαματα, να σπαραζεις στο κλαμα ;) Και κλαααααααααααααμα η κυρια ναουμε (που ελεγε ο Χαρυ Κλυν) :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Καλά αυτά ήταν από πάντα, ξεχάσατε τα καλά του Diamond που ήταν το πρώτο με manila (το οποίο κρύβει καλά τα windows για μια πρώτη ματιά). Μόνο το omnia το ξεπέρασε σε "θεματολογία" Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ...ήταν το πρώτο με manila (το οποίο κρύβει καλά τα windows για μια πρώτη ματιά). Μην την λες αυτή τη λέξη (manila) και ανατριχιάζω. :wacko: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Καλά αυτά ήταν από πάντα, ξεχάσατε τα καλά του Diamond που ήταν το πρώτο με manila (το οποίο κρύβει καλά τα windows για μια πρώτη ματιά). Μόνο το omnia το ξεπέρασε σε "θεματολογία" δεν μπορω να καταλαβω τι καθομαι και γραφω εκει μεσα.... ποσο μλκας ειμαι.... ρε παιδια ειναι σαν να βλεπω τους ομνιακηδες τοτε.....μες στην ασχετοσυνη και η βλακεια τους....και δεν φτανει που ζηταγανε συνεχως τα παντα απο την αρχη ο καθενας καθε μερα...στην λεγανε και απο πανω με την 1η ευκαιρια :mad: ρε ποσες κλωτσιες θελουνε μερικοι..... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Παρολα αυτα το μεγεθος της ελευθερης μνημης εξακολουθει να ειναι κατω απο τα 10GΒ, παρολο που οι εφαρμογες που επανεφερα με το restore ειναι οι ιδιες ακριβως. Επισης τωρα πια αργει παααααρα μα πααααααρα πολυ ο συγχρονισμος με το PC. Δεν ξερω αν ειναι απο τα πολλα GB που πρεπει να συγχρονισει, αλλα δεν ειναι φυσικο. Κλεισαμε 2 ωρες τωρα και ειναι ακομη η μπαρα στο 1/3 περιπου. :cry: Βρε παιδια, δεν υπαρχει κανενας τροπος να δουμε τι καταλαμβανει τοσο χωρο στην εσωτερικη μνημη ? Η κατηγορια Others στο itunes, περαν του Applications, ξαφνικα εγινε 12,2GB. Δεν μπορω να δω τι εχει μεσα ? Ξερει κανεις που και πως ? :( Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ρε ποσες κλωτσιες θελουνε μερικοι..... Δεν συνήθισες τόσα χρόνια αυτό το φαινόμενο Δημήτρη; Είναι αποτέλεσμα μετεφηβικής υπερέκκρισης ...τεστοστερόνης. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Δεν συνήθισες τόσα χρόνια αυτό το φαινόμενο Δημήτρη; Είναι αποτέλεσμα μετεφηβικής υπερέκκρισης ...τεστοστερόνης. :lol: και ομως Θανο δεν μπορω να χωνεψω τετοιες συμπεριφορες....:( Παρολα αυτα το μεγεθος της ελευθερης μνημης εξακολουθει να ειναι κατω απο τα 10GΒ, παρολο που οι εφαρμογες που επανεφερα με το restore ειναι οι ιδιες ακριβως. Επισης τωρα πια αργει παααααρα μα πααααααρα πολυ ο συγχρονισμος με το PC. Δεν ξερω αν ειναι απο τα πολλα GB που πρεπει να συγχρονισει, αλλα δεν ειναι φυσικο. Κλεισαμε 2 ωρες τωρα και ειναι ακομη η μπαρα στο 1/3 περιπου. :cry: Βρε παιδια, δεν υπαρχει κανενας τροπος να δουμε τι καταλαμβανει τοσο χωρο στην εσωτερικη μνημη ? Η κατηγορια Others στο itunes, περαν του Applications, ξαφνικα εγινε 12,2GB. Δεν μπορω να δω τι εχει μεσα ? Ξερει κανεις που και πως ? :( Κωστη φορμαρισε το μηλο...περνα παλι το λογισμικο απο itunes και jb απο την αρχη.... και κοιτα τον χωρο σου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Κωστη φορμαρισε το μηλο...περνα παλι το λογισμικο απο itunes και jb απο την αρχη.... και κοιτα τον χωρο σου :) Μητσο, δεν αντεχω τις τελευταιες ωρες πριν απο το ταξιδι να στηνω απο την αρχη το μηλο. Σημερα χαλαστηκα πολυ με την ολη ιστορια. Σε τελικη αναλυση θα το παρω μαζι μου ετσι και το ξαναστηνω οταν γυρισω. Απλως ειμαι περιεργος να δω τι καταλαμβανει τοσο χωρο και γιατι αργει να συγχρονισει τοσο, κλεισαμε 2 ωρες :mad: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Οχι Δημητρη, ποτε. :!: Και επιπλεον διαπιστωσα και γρηγορη απωλεια ενεργειας απο τη μπαταρια, δηλ μεσα σε 3 ωρες 30% :mad: Οχι τιποτε αλλο, φευγω αυριο το πρωι και βαριεμαι να στηνω παλι το μηλο απο την αρχη. Θα το παρω μαζι μου αλλα θα το εχω για 2η συσκευη μεχρι να το ξαναστησω. Απλως πρεπει να το εχω γιατι εχει διαφορα χρησιμα πραγματα μεσα :( KAΛO ΣOY TAΞIΔI KAI KAΛA NA ΠEPNAΣ ΣTA ΞENA ΠOY ΘA ΠAΣ .KAΛEΣ ΓIOPTEΣ:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 KAΛO ΣOY TAΞIΔI KAI KAΛA NA ΠEPNAΣ ΣTA ΞENA ΠOY ΘA ΠAΣ .KAΛEΣ ΓIOPTEΣ:D Ευχαριστω φιλαρακι μου, ευχομαι και σε σενα το ιδιο :p :lol: :p :lol: :p :lol: :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Μην την λες αυτή τη λέξη (manila) και ανατριχιάζω. :wacko: Χαχαχα μήπως προτιμάς να το βαφτίσω Springboard :lol::lol::lol: Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Μητσο, δεν αντεχω τις τελευταιες ωρες πριν απο το ταξιδι να στηνω απο την αρχη το μηλο. Σημερα χαλαστηκα πολυ με την ολη ιστορια. Σε τελικη αναλυση θα το παρω μαζι μου ετσι και το ξαναστηνω οταν γυρισω. Απλως ειμαι περιεργος να δω τι καταλαμβανει τοσο χωρο και γιατι αργει να συγχρονισει τοσο, κλεισαμε 2 ωρες :mad: Κωστη σε πηρε που σε πηρε απο κατω,καντου μια γενικη επαναφορα και jb απο την αρχη. μετα ο συγχρονισμος και τελειωσες. δεν ειναι τπτ αυτο. απλα θα πρεπει να τσεκαρεις εφαρμογες κλπ τι δεν σου εχει περασει με το συγχρονισμο, ωστε να τα περασεις ενα ενα,αλλα δεν ειναι τα πολλα αυτα... KAΛO ΣOY TAΞIΔI KAI KAΛA NA ΠEPNAΣ ΣTA ΞENA ΠOY ΘA ΠAΣ .KAΛEΣ ΓIOPTEΣ:D αστονε ρε συ Κωστη δεν τον λυπασαι?εχει τον πονο του ο ανθρωπος του την λες και εσυ :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Κωστη σε πηρε που σε πηρε απο κατω,καντου μια γενικη επαναφορα και jb απο την αρχη. μετα ο συγχρονισμος και τελειωσες. δεν ειναι τπτ αυτο. απλα θα πρεπει να τσεκαρεις εφαρμογες κλπ τι δεν σου εχει περασει με το συγχρονισμο, ωστε να τα περασεις ενα ενα,αλλα δεν ειναι τα πολλα αυτα... αστονε ρε συ Κωστη δεν τον λυπασαι?εχει τον πονο του ο ανθρωπος του την λες και εσυ :happy: Μπα, δεν κανω τιποτε, να παει να ......ει Θα το αφησω να συνεχισει το συγχρονισμο, και αν δεν τελειωσει μεχρι το πρωι που θα φυγω, ε τοτε θα το παρω μαζι μου ετσι ;) Το πολυ πολυ, αυριο το βραδυ να στηνω στο Μοναχο το μηλο :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 καλα να περασεις στο μοναχο πτεραρχε..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Χαχαχα μήπως προτιμάς να το βαφτίσω Springboard :lol::lol::lol: Μακάρι η μανίλα να ήταν springboard. Μόνο μόστρα είναι αλλά από ποιότητα σκ@τά. :lol: Χίλιες φορές μια επίσημη σκέτη WM core ROM παρά τα σκουπίδια της HTC. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts