zaharakis Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 καλησπερα σε ολον τον κοσμο :D εγω δεν ξερω τι λετε αλλα φλασαρω εδω και ωρα ενα hero...το δικο μου το παλιο... το εχω για στησιμο και μαλλον :rolleyes: παμε κατα εκει??τι λετε??:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Μου φαίνεται Δημήτρη δεν παίζει Ευρώπη η ΑΕΚ και δεν έχεις τι να κάνεις βραδιάτικα επειδή βαριέσαι.. Κάτσε δες λίγο Champions ΝΕΤ να σου περάσει :lol: Επίσης, επειδή το ανέφερες πριν, εμένα το lockinfo (αγορασμένο κανονικά) μου δουλεύει κανονικά και το έχω σαν tab μέσα στο springboard όχι στη lockscreen. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ηρεμα δημητριε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Δημητρη περιμενω να δω την αντιδραση σου οταν δεις το νεο ιφονακι :D:lol: ειμαι ηδη στο παιχνιδι των android εδω και καποιες ωρες.... εχω το παλιο μου herο (το εχει παρει ενας φιλος μου) και το στηνω/φλασαρω... δεν με βλεπω για αλλο μηλο ....τα πραγματα εχουν γινει πολυ καλυτερα και γενικα εχει προχωρησει παρα πολυ το ολο σκηνικο υποστηριξης αυτης της πλατφορμας...:confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Μου φαίνεται Δημήτρη δεν παίζει Ευρώπη η ΑΕΚ και δεν έχεις τι να κάνεις βραδιάτικα επειδή βαριέσαι.. Κάτσε δες λίγο Champions ΝΕΤ να σου περάσει :lol: Επίσης, επειδή το ανέφερες πριν, εμένα το lockinfo (αγορασμένο κανονικά) μου δουλεύει κανονικά και το έχω σαν tab μέσα στο springboard όχι στη lockscreen. και εγω ετσι το δουλευα Νικο.απλα παρατηρησα οτι βγαζοντας το η αυτονομια της μπαταριας εχει καλυτερεψει αισθητα :confused: δυστυχως η ΑΕΚ...δεν παιζει πουθενα πλεον :(που θα παει αυτη η κατασταση με την ομαδα δεν ξερω...ολοι οι τυχαρπαστοι εχουν κονομησει απο αυτην την φανελα και παντα μενει χρεωμενη....:( ηρεμα δημητριε :P εχω αγριεψει :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 και εγω ετσι το δουλευα Νικο.απλα παρατηρησα οτι βγαζοντας το η αυτονομια της μπαταριας εχει καλυτερεψει αισθητα :confused: Τι να σου πω.. Εγώ το lockinfo το δουλεύω μήνες τώρα και δεν ξέρω πόσο καλύτερα θα πάει η μπαταρία αν το βγάλω. Από τη στιγμή που βγάζω 24ωρο με τη μπαταρία είμαι ευχαριστημένος. Δεν θα κάτσω να κουτσουρέψω τη συσκευή. Ούτε με το SBSettings έχω πρόβλημα. Αν μάλιστα το Σαββατοκύριακο βρω λίγο χρόνο και το ξαναστήσω από την αρχή για να καθαρίσει από τα σκουπίδια δεκάδων εφαρμογών και θεμάτων που έχουν μπει και έχουν βγει όλο αυτόν τον καιρό, είμαι σίγουρος ότι θα είναι ακόμα καλύτερα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Τι να σου πω.. Εγώ το lockinfo το δουλεύω μήνες τώρα και δεν ξέρω πόσο καλύτερα θα πάει η μπαταρία αν το βγάλω. Από τη στιγμή που βγάζω 24ωρο με τη μπαταρία είμαι ευχαριστημένος. Δεν θα κάτσω να κουτσουρέψω τη συσκευή. Ούτε με το SBSettings έχω πρόβλημα. Αν μάλιστα το Σαββατοκύριακο βρω λίγο χρόνο και το ξαναστήσω από την αρχή για να καθαρίσει από τα σκουπίδια δεκάδων εφαρμογών και θεμάτων που έχουν μπει και έχουν βγει όλο αυτόν τον καιρό, είμαι σίγουρος ότι θα είναι ακόμα καλύτερα. για το ξαναστησιμο συμφωνω απολυτα!! μετα απο τοσα πειραματα και δοκιμες που εχουν "γραφτει " σιγουρα καθαριζοντας το θα ξανανοιωσει το τηλεφωνο !:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris258 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ειμαι ηδη στο παιχνιδι των android εδω και καποιες ωρες.... εχω το παλιο μου herο (το εχει παρει ενας φιλος μου) και το στηνω/φλασαρω... δεν με βλεπω για αλλο μηλο ....τα πραγματα εχουν γινει πολυ καλυτερα και γενικα εχει προχωρησει παρα πολυ το ολο σκηνικο υποστηριξης αυτης της πλατφορμας...:confused: απλα θελω να μου πεις οτι δεν προκειται να ασχοληθεις με το νεο ΙΦΟΝΕ που θα βγει σε λιγους μηνες....... :p:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 απλα θελω να μου πεις οτι δεν προκειται να ασχοληθεις με το νεο ΙΦΟΝΕ που θα βγει σε λιγους μηνες....... :p:rolleyes: ε μεχρι να βγει,:rolleyes: να μην ασχοληθουμε και με κατι αλλο ?:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 καλησπερα σε ολον τον κοσμο :D εγω δεν ξερω τι λετε αλλα φλασαρω εδω και ωρα ενα hero...το δικο μου το παλιο... το εχω για στησιμο και μαλλον :rolleyes: παμε κατα εκει??τι λετε??:happy: ...... τωρα πρεπει να σχολιασω; ωρε ματια ριχνεις αδεια να πιασεις γεματα; αγαπουλα;(ο δικος σου ο Προεδρος τα ελεγε αυτα... Ψωμιαδης...) :lol: η κινηση θα γινει... μαλλον... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 κακα τα ψεματα ,απο οτι φαινεται εκει ειναι το μελλον :) το Android ειναι η πιο πολλα υποσχομενη πλατφορμα και μαλιστα η πιο γοργα εξελισιμη :) Χμμμ... μη λες μεγάλες κουβέντες. Στην Αμερική ήδη έχει σημαντική πτώση σε πωλήσεις και πολύ μικρή αύξηση στο ποσοστό κατοχής του στην αγορά. Το Hero για εμένα πάσχει ακόμα από μέτριες - κακογραμμένες και «φτηνοδουλειές» εφαρμογές... Ο λόγος είναι φυσικά επειδή το κέρδος των developers στο Android δε συγκρίνεται με αυτό του iPhone OS, έστω και αν η Apple τους παίρνει τα περισσότερα. Προσωπική άποψη είναι ότι το Android δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει το iPhone OS και σε λίγο χρονικό διάστημα θα είναι πίσω και από το Maemo OS, που το θεωρώ το next big thing αν υποστηριχθεί σωστά από Nokia. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ...... τωρα πρεπει να σχολιασω; ωρε ματια ριχνεις αδεια να πιασεις γεματα; αγαπουλα;(ο δικος σου ο Προεδρος τα ελεγε αυτα... Ψωμιαδης...) :lol: η κινηση θα γινει... μαλλον... Δημητρη εχω ηδη δοκιμασει 3 ρομ και καποια ραδιος... η υποθεση gps εχει αναβαθμιστει παρα πολυ. η ταχυτητα του ειναι παρα πολυ καλη! το market εχει εμπλουτιστει με πολλες εφαρμογες πλεον... η υποθεση root/flashing εχει εξελιχθει σε παιχνιδακι και γινεται πλεον απο το τηλεφωνο και οχι μεσω γραμμης εντολων,αρα android_sdk ΔΕΝ χρειαζεται στο pc! με λιγα λογια,με ενα file explorer στο τηλ η συσκευη ειναι πλεον full stand alone!! αν βαλεις την μπαταρια του που ειναι 3πλασιας αυτονομιας απο καθε αλλο τηλ που εχω δοκιμασει τετοιας κατηγοριας... το σημα τηλεφωνου το απιστευτο track ball.... την ενταση ακουστικοτητας την ευκολια συγχρονισμου με gmail,facebook,twiter... εμενα μου κανει κλικ :) για να μην νομισετε οτι ειναι πραγματα που δεν τα εχω ξαναπει 272 300 384 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Χμμμ είναι όμως και το ψοφίμι ο αρχαίος MSM7200A της Qualcomm, η έλλειψη GPU και η πολύ αργή μνήμη που σε συνδυασμό με την αναθεματισμένη τη Java φρενάρουν τα πράγματα. Στο λίγο διάστημα που είχα κρατήσει το Hero αν και το συμπάθησα πολύ δεν κατάφερα να ξεπεράσω το laggy performance του. :( Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Τι να σας πω ρε παιδιά... Εγώ δεν το έχω βαρεθεί καθόλου πάντως.. Και όσο είναι έτσι όπως είναι.. Δηλαδή, με θέμα full, με ένα σωρό εφαρμογές μέσα είτε από AppStore είτε από Cydia, βάλε βγάλε πράγματα.. Και πάλι είναι ταχύτατο... Και σταθερότατο.. Δηλαδή, πρώτη φορά δεν μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά. Μα ούτε μια φορά από τότε που το πήρα. Το 3G παλαιότερα, που δεν το είχα και Jailbroken κόλλησε μια δύο φορές.. Αυτό ούτε μια... Και του έχω βάλει και βγάλει τα πάντα..... Και σκέφτομαι σοβαρά το θέμα του LockInfo εφόσον μπορείς να το έχεις μέσα στο Springboard.. Αυτό μου άρεσε που είπε ο Νίκος. Δεν το ήξερα. Και τώρα θα το σκεφτώ ακόμα πιο σοβαρά να το αγοράσω κανονικά αυτή τη φορά..... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Τι να σου πω.. Εγώ το lockinfo το δουλεύω μήνες τώρα και δεν ξέρω πόσο καλύτερα θα πάει η μπαταρία αν το βγάλω. Από τη στιγμή που βγάζω 24ωρο με τη μπαταρία είμαι ευχαριστημένος. Δεν θα κάτσω να κουτσουρέψω τη συσκευή. Ούτε με το SBSettings έχω πρόβλημα. Αν μάλιστα το Σαββατοκύριακο βρω λίγο χρόνο και το ξαναστήσω από την αρχή για να καθαρίσει από τα σκουπίδια δεκάδων εφαρμογών και θεμάτων που έχουν μπει και έχουν βγει όλο αυτόν τον καιρό, είμαι σίγουρος ότι θα είναι ακόμα καλύτερα. αν και πιστεύω ότι το iPhone όπως και τα mac δεν κρατάνε σκουπίδια στην registry αν έχεις υποεφαρμογες προερχόμενες από διάφορα και περίεργα repo καλό θα του κάνει ένα restore. Τον τελευταίο καιρό έχω κάνει κάμποσα με τις δοκιμές. Έχοντας κρατήσει μόνο τις βασικές cydia το στήσιμο γίνεται παιχνιδάκι. Καμία φορά υπάρχουν αλληλεπιδρασεις μεταξύ των πρόσθετων εφαρμογών. Πάντα για cydia μιλάμε η ακόμα πολλές φορές δεν κάθονται καλά και θέλουν κανά δυο reboot να στρωσουν. Το απόγευμα πέρασα την νέα εφαρμογή για ενεργοποίηση της κάμερας από την πάνω μπάρα και πιστεύω ότι κάπου εκεί στην εγκατάσταση έγινε μπερδεμα με το sbsettings και την ένδειξη μπαταρίας. Έχω προσέξει επίσης ότι μερικές φορές όταν γίνεται η εγκατάσταση αν κλειδώσει η οθόνη υπάρχει περιπτωση να μην κάτσει καλά η εφαρμογή. Ήταν λοιπόν πρόβλημα ένδειξης γιατί είμαι πάνω από 2 ώρες συνεχώς στο iPhone και έχασα 30% φθσιολογικοτατο ποσοστό. Δεν άνοιξα επίτηδες το mac για να δουλέψω από το μηλαρακι για να δω τι γίνεται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Χμμμ είναι όμως και το ψοφίμι ο αρχαίος MSM7200A της Qualcomm, η έλλειψη GPU και η πολύ αργή μνήμη που σε συνδυασμό με την αναθεματισμένη τη Java φρενάρουν τα πράγματα. Στο λίγο διάστημα που είχα κρατήσει το Hero αν και το συμπάθησα πολύ δεν κατάφερα να ξεπεράσω το laggy performance του. :( Θανο με τις νεες ρομς του modaco(του Paul) το τηλ φαινεται να δουλευει πολυ καλα...το δοκιμζω αδειο δεν εχει εφαρμογες μεσα και ουτε πειραζω τπτ ρυθμισεις.. απλα φλασαρω δοκιμαζω και βλεπω πανω κατω τι γινεται... ειναι νωρις για δραματικες :lol: αποφασεις αλπλα μου δοθηκε η ευκαιρια να το πιασω στα χερια μου μετα απο καιρο και μου αρεσε... βασικα το προβλημα μου ειναι αυτο που εχει και ο Κωστας (TeSalat) οτι ισως και να εχω "βαρεθει" την σταθεροτητα και την απροβληματιστη λειτουργια του μηλου..χωρις αυτο να σημαινει οτι θα κανω το λαθος να το αποχωριστω!!μην τρελαθουμε :lol: απλα μπαινω σε περιεργες σκεψεις που δεν ειναι (ευτυχως ) αμεσα πραγματοποιησιμες,κουβεντα να γινεται...:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Δημητρη εχω ηδη δοκιμασει 3 ρομ και καποια ραδιος... η υποθεση gps εχει αναβαθμιστει παρα πολυ. η ταχυτητα του ειναι παρα πολυ καλη! το market εχει εμπλουτιστει με πολλες εφαρμογες πλεον... η υποθεση root/flashing εχει εξελιχθει σε παιχνιδακι και γινεται πλεον απο το τηλεφωνο και οχι μεσω γραμμης εντολων,αρα android_sdk ΔΕΝ χρειαζεται στο pc! με λιγα λογια,με ενα file explorer στο τηλ η συσκευη ειναι πλεον full stand alone!! αν βαλεις την μπαταρια του που ειναι 3πλασιας αυτονομιας απο καθε αλλο τηλ που εχω δοκιμασει τετοιας κατηγοριας... το σημα τηλεφωνου το απιστευτο track ball.... την ενταση ακουστικοτητας την ευκολια συγχρονισμου με gmail,facebook,twiter... εμενα μου κανει κλικ :) για να μην νομισετε οτι ειναι πραγματα που δεν τα εχω ξαναπει 272 300 384 για πες μου.... ψηνεις καλες μπριζολες ε;;; παντσετοπαιδακια; α ρε μπαγασα... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Όπως τα λέει ο Νίκος. Εφόσον σου βγάζει την μέρα, άσχετα με την χρήση.. Γιατί να ταλαιπωρούμαστε? Πάνω κάτω ξέρεις πόσο θα κάψει. Αν δεις να ξεφεύγει τότε το κοιτάς. Κάνεις τα πειράματά σου και αν δεν σου αρέσει κάτι, τότε Restore και ξαναβάζεις αυτά που θέλεις. Καθυστερώ το restore για να δοκιμάσω όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα ώστε να μην το κάνω μετά. Να βάλω μόνο αυτά που πραγματικά θέλω....:ninja: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 για πες μου.... ψηνεις καλες μπριζολες ε;;; παντσετοπαιδακια; α ρε μπαγασα... εχω παντα καλη προβατινα :lol: και καλο κρασι ;) αν και πιστεύω ότι το iPhone όπως και τα mac δεν κρατάνε σκουπίδια στην registry αν έχεις υποεφαρμογες προερχόμενες από διάφορα και περίεργα repo καλό θα του κάνει ένα restore. Τον τελευταίο καιρό έχω κάνει κάμποσα με τις δοκιμές. Έχοντας κρατήσει μόνο τις βασικές cydia το στήσιμο γίνεται παιχνιδάκι. Καμία φορά υπάρχουν αλληλεπιδρασεις μεταξύ των πρόσθετων εφαρμογών. Πάντα για cydia μιλάμε η ακόμα πολλές φορές δεν κάθονται καλά και θέλουν κανά δυο reboot να στρωσουν. Το απόγευμα πέρασα την νέα εφαρμογή για ενεργοποίηση της κάμερας από την πάνω μπάρα και πιστεύω ότι κάπου εκεί στην εγκατάσταση έγινε μπερδεμα με το sbsettings και την ένδειξη μπαταρίας. Έχω προσέξει επίσης ότι μερικές φορές όταν γίνεται η εγκατάσταση αν κλειδώσει η οθόνη υπάρχει περιπτωση να μην κάτσει καλά η εφαρμογή. Ήταν λοιπόν πρόβλημα ένδειξης γιατί είμαι πάνω από 2 ώρες συνεχώς στο iPhone και έχασα 30% φθσιολογικοτατο ποσοστό. Δεν άνοιξα επίτηδες το mac για να δουλέψω από το μηλαρακι για να δω τι γίνεται. Κωστα σκεφτομαι καιρο να του κανω ενα στησιμο απο την αρχη αλλα βαριεμαι.. δεν θελω να το πειραξω την στιγμη που δουλευει απροβληματσιτα... ελπιζω να μην χρειαστει να το επαναφερω ποτε :lol: θα ειναι ρεκορ χρησης με ενα στησιμο!! κατι σαν το hd μου με την ρομ του αραβα :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 βασικα το προβλημα μου ειναι αυτο που εχει και ο Κωστας (TeSalat) οτι ισως και να εχω "βαρεθει" την σταθεροτητα και την απροβληματιστη λειτουργια του μηλου..χωρις αυτο να σημαινει οτι θα κανω το λαθος να το αποχωριστω!!μην τρελαθουμε :lol: Και εγώ το έχω βαρεθεί Δημήτρη και κυρίως μου την έχουν δώσει οι ανόητοι περιορισμοί του, αλλά και το να φύγει κάποιος από την Σκύλλα να πάει στην Χάρυβδη δεν είναι λύση γι'αυτό και υπομένω καρτερικά περιμένωντας τα νέα μοντέλα και εκδόσεις λειτουργικών. Εκτός αν μέχρι τότε μας ξαφνιάσει ευχάριστα η Apple πράγμα μάλλον απίθανο. :p Όσο για το Hero το λέω και θα το ξαναπώ. Είναι αναντήρρητα το καλύτερο εναλλακτικό του μήλου και το καλύτερο σφαιρικά HTC που έπιασα ποτέ. Αλλά βλέπεις έχει και αυτό τις "αρρώστιες" του που δεν του επέτρεψαν να λάμψει όσο θα έπρεπε. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Χμμμ... μη λες μεγάλες κουβέντες. Στην Αμερική ήδη έχει σημαντική πτώση σε πωλήσεις και πολύ μικρή αύξηση στο ποσοστό κατοχής του στην αγορά. Το Hero για εμένα πάσχει ακόμα από μέτριες - κακογραμμένες και «φτηνοδουλειές» εφαρμογές... Ο λόγος είναι φυσικά επειδή το κέρδος των developers στο Android δε συγκρίνεται με αυτό του iPhone OS, έστω και αν η Apple τους παίρνει τα περισσότερα. Προσωπική άποψη είναι ότι το Android δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει το iPhone OS και σε λίγο χρονικό διάστημα θα είναι πίσω και από το Maemo OS, που το θεωρώ το next big thing αν υποστηριχθεί σωστά από Nokia. δεν θελω να λεω μεγαλα λογια,απλα το πηρα απο τον κολητο μου, για να το κανω root και να φλασαρω την ρομ του paul ...:) και δουλευοντας το (το ειχα ξεχασει τελειως ) με τραβηξε η συμπεριφορα του και το ui του ...:O δεν ειναι καθολου κακο :confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Και εγώ το έχω βαρεθεί Δημήτρη και κυρίως μου την έχουν δώσει οι ανόητοι περιορισμοί του, αλλά και το να φύγει κάποιος από την Σκύλλα να πάει στην Χάρυβδη δεν είναι λύση γι'αυτό και υπομένω καρτερικά περιμένωντας τα νέα μοντέλα και εκδόσεις λειτουργικών. Εκτός αν μέχρι τότε μας ξαφνιάσει ευχάριστα η Apple πράγμα μάλλον απίθανο. :p Θάνο μην το λες.. Μην ξεχνάς ότι είμαστε στην έκδοση 3.1.2 και περιμένουμε μια αναβάθμιση! Ποτέ δεν ξέρεις!!! :lol::lol: Εγώ περιμένω την 4.Χ.Χ.Χ.Χ.. Και το επόμενο μοντέλο.. Αλήθεια, τώρα το πρόσεξα.. Στο 2G υπήρχε 1.x.x. Στο 3G 2.x.x και στο 3GS 3.x.x. Δηλαδή κάθε μοντέλο ανεβαίνει μια τάξη η έκδοση λογισμικού...! ΟΥΑΟΥ!!! :lol::D:p:happy::X Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Και εγώ το έχω βαρεθεί Δημήτρη και κυρίως μου την έχουν δώσει οι ανόητοι περιορισμοί του, αλλά και το να φύγει κάποιος από την Σκύλλα να πάει στην Χάρυβδη δεν είναι λύση γι'αυτό και υπομένω καρτερικά περιμένωντας τα νέα μοντέλα και εκδόσεις λειτουργικών. Εκτός αν μέχρι τότε μας ξαφνιάσει ευχάριστα η Apple πράγμα μάλλον απίθανο. :p Θανο δεν προκειται να κανω κανενα αστειο να το παρω αμεσα...(αν και παραλιγο χθες :worry::happy:) μιας ομως και μου το εδωσε ο κολητος μου για να το φλασαρω/στησω και ασχοληθηκα,θα κατσω να τσεκαρω τι γινεται με τις εφαρμογες του μαρκετ,το gps και γενικα με την overall συμπεριφορα του τηλ .. ετσι μπορω να το δω χωρις να το (ξανα)αγορασω ;) και ειναι ευκαιρια τωρα που ασχοληθηκα (πολυ διαβασμα ρε παιδια.. :wacko:) και ειναι φρεσκα ακομη :happy: να το ζορισω ... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Θάνο μην το λες.. Μην ξεχνάς ότι είμαστε στην έκδοση 3.1.2 και περιμένουμε μια αναβάθμιση! Ποτέ δεν ξέρεις!!! Αλέξανδρε δεν αποκλείεται να έχεις δίκιο και γι'αυτό επιφυλάσσομαι και ο ίδιος σχετικά με το επερχόμενο νέο μοντέλο ή έστω την νέα έκδοση του OS (όταν και αν)... Αν όμως μέχρι και τότε δεν αποφασίσει η Apple να διορθώσει τα δεκάδες μικροπροβλήματα και ελλείψεις του λειτουργικού, εγώ θα την κάνω ακόμα και αν βάλει multicore CPU δεκαπλά dedicated GPUs και τρεις παρθένες να λούζονται πίσω από το touch. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 μου αρεσει Δημητρη που λες ᾽᾽πολυ διαβασμα᾽᾽ λες και δεν σου αρεσει.... βαρατε με και ας κλαιω.... :lol: εγω παντος ενα αλλο θα το παρω σιγουρα εκτος απο το iPhone που εχω. :D το ποιο δεν το γνωριζω... 3 ειναι υποψηφια... :rolleyes: :p Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts