Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλώς τον, καλώς τον. Κόπιασε στο φτωχικό μας. :lol:

περαστικος ημουν,ειδα φως και μπηκα :lol::lol:

Καλησπέρα παίδες!

Και επειδή είμαι και φυσικός, πάρτε και ένα ωραίο βιντεάκι να δείτε!

Εγώ εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ όταν το είδα!

MIT Physics Demo -- Bicycle Wheel Gyroscope

Αλλά αφιερώστε 2 λεπτά να το δείτε...:rolleyes:

καλα μιλαμε...εμεινα :blink::blink:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

καλα μιλαμε...εμεινα :blink::blink:

Μήτσο, 5 χρόνια στο Φυσικό έχω δει και έχω δει..

Έχω μπει και σε actual ερευνητικά εργαστήρια που τρέχουν κανονικά πειράματα...

Έχω δει πολύ ισχυρά lazer να κάνουν παπάδες...

Έχω κάτσει στο εργαστήριο που λειτουργούσε lazer για 2-3 λεπτά και δέχτηκα τέτοια δόση υπεριώδους ακτινοβολία που θα δεχόμουν αν καθόμουν 2-3 ώρες στον ήλιο μέσα στο κατακαλόκαιρο ντάλα μεσημέρι...

Αλλά με αυτό το βιντεάκι.......:blink::blink::blink:

Ενα προβλημα βλεπω στο αναμενομενο νεο φορητο της Apple, το μηλαρακι, ...... δεν ειναι δαγκωμενο :lol:

Και όμως, αν προσέξεις καλύτερα, είναι δαγκωμένο :)

Χμμ απ'ότι βλέπω όπως στο iPhone έτσι και σε αυτό χρειάζονται κολλητικές ταινίες και μεμβράνες για να μην φύγει το μήλο. :p

Είναι zagg ;)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

εσεις παιζετε με τα μηλα και εγω φλασαρω το acer :rolleyes::lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Εγώ έχω αρχίσει να παίζω πολύ με τα θέματα...

Και πολύ μου αρέσει...

Αλλάζει ριζικά το τηλέφωνο!

Και αποφάσισα να κρατήσω θέμα σίγουρα! Το μόνο που ξενέρωσα είναι ότι δεν δουλεύουν τα θέματα του πληκτρολογίου:(

εσεις παιζετε με τα μηλα και εγω φλασαρω το acer :rolleyes::lol::lol:

Πες μας τα αποτελέσματα όταν τελειώσεις με το στήσιμο γιατί νομίζω ότι πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον μηχανάκι που απλώς το "θάμπωσε" το marketing της HTC με το Leo!

Πες μας τα αποτελέσματα όταν τελειώσεις με το στήσιμο γιατί νομίζω ότι πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον μηχανάκι που απλώς το "θάμπωσε" το marketing της HTC με το Leo!

δεν ειναι καθολου κακο!

αν αφαιρεσεις την ποιοτητα κατασκευης που θυμιζει dummy οταν ειναι η οθονη σβηστη :p

το gps του ειναι αντιστοιχο του λεο,δλδ κορυφαιο

απο ταχυτητα σωρο δεματι :happy:

απο σταθεροτητα φαινεται πολυ καλο οπως το εχω στησει απλα μου εκανε καποιο προγραμμα corupt στο μειλ μου (ρε με αυτο το μειλ....και στο μηλο βασανιστηκα...) και το ξαναφλασσαρα να το στησω απο την αρχη να δω τι εφταιγε..:wacko:

ετσι για να θυμηθω λιγο τα παλια..:lol:

παντως αν αφαιρεσεις την ποιοτητα κατασκευης και την καλυτερη καμερα σε ολα τα αλλα δειχνει να ειναι πολυ πιο καλο απο το λεο;)

Δημήτρη έχει και αυτό χαζά πρόσθετα του τύπου manila ή είναι minimal;
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Δημήτρη έχει και αυτό χαζά πρόσθετα του τύπου manila ή είναι minimal;

too much minimal :)

too much minimal :)

Αυτό είναι το καλύτερο. Δεν υπάρχει λόγος για bloated αηδίες που μόνο kid-reviewers εντυπωσιάζουν. :lol:

Αλλά με στενοχώρησε και σε αυτό η πλαστικουριά ρε γμτ...

Αυτό είναι το καλύτερο. Δεν υπάρχει λόγος για bloated αηδίες που μόνο kid-reviewers εντυπωσιάζουν. :lol:

Αλλά με στενοχώρησε και σε αυτό η πλαστικουριά ρε γμτ...

εδω που τα λεμε,δεν ειναι και τοσο τραγικη η κατασταση....αλλα μετα απο το hd2 που ειχα .....ε ειναι αδυνατο να σταθει διπλα το acer...;)

Τι εκνευριστική κατάσταση πάντως. Το ένα τηλέφωνο έχει καλή κατασκευή αλλά μάπα soft, το άλλο το αντίθετο το τρίτο ενώ τα έχει όλα καλά είναι χάλια από hardware, και πάει λέγοντας. Πως να μην βασιλεύει μετά το iPhone παρόλα τα προβλήματά του... :mad:

Ακομα και για το HERO που λετε οτι εχει πολυ καλη ποιοτητα θα διαφωνησω.Μετα απο 3 βδομαδες το καπακι της μπαταριας αρχισε τους τριγμους.Δεν ξερω αν φταιει οτι εχω το καφε.

Ακομα και για το HERO που λετε οτι εχει πολυ καλη ποιοτητα θα διαφωνησω.Μετα απο 3 βδομαδες το καπακι της μπαταριας αρχισε τους τριγμους.Δεν ξερω αν φταιει οτι εχω το καφε.

Να σου πω για το καφέ δεν έχω άποψη, αλλά το άσπρο το τεφλόν που είχα, ενώ το είχα ταράξει στην ταλαιπωρία ούτε έτριζε, ούτε ξέβαφε, ούτε γρατζουνιόταν. Βράχος.

Και όταν λέμε καλή ποιότητα, μην φαντάζεσαι πως εγώ τουλάχιστον είχα βρει στο Hero την "ποιότητα των ονείρων" μου. Απλά ανάμεσα στα δεκάδες άθλια σε ποιότητα smartphones που έχουν περάσει από τα χέρια μου ήταν το πρώτο που ξεχώριζε κυρίως λόγω της συμπαγούς κατασκευής του. Και αν μάλιστα είχε και κανένα σοβαρό CPU δεν θα είχε πάρει δρόμο, όσο και αν δεν πολυσυμπαθώ το Android. :)

Επειδη ειχαμε χαλαρωσει πολυ και δεν κουνιοταν τιποτα, ακουστε λοιπον και το καινουριο κουφο:

Μολις πριν απο λιγο ανοιξα το Wifi toy iPhone για να τσεκαρω στο Cydia αν βγηκε τιποτα καινουριο. Ξεκιναει το search toy Ψυδια, βγαζει την αρχικη οθονη, λεει οτι εχω SSH 3.1 & 3.1.2 files on server, βγαζει κατα τη διαρκεια της πορειας ενα Error οτι δεν μπορει να συνδεθει σε καποιο repo, συνεχιζει το update και ω του θαυματος, εξαφανιζεται η database του Cydia και τωρα δεν υπαρχει τιποτα απο Cyduia ως installed, ουτε στο Sections, ουτε στο Changes, ούτε στο manage, στη δε αρχικη σελιδα του Cydia δεν εμφανιζονται τα περι SSH files on server. ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ. Θελω δεν θελω αυριο θα κανω restore, JB και αντε ξανα στησιμο απο την αρχη :mad:

Επειδη χαλαρωσαμε και το απολαμβαναμε βλεπεις. Κανεις κατι παρομοιο, η καμια ιδεα ? Θα δο :mad:κιμασω να βαλω manual κανενα repo δοκιμαστικα, να δω τι παιζει

Update : Προσπαθησα να βαλω ενα repo, εκανε ολη την εγκατασταση, οταν τελειωσε τελικα δεν ειχε εγκατασταθει, παλι κενη η databse :mad:

Τιποτα, συνεχιζει να μην εγκαθιστα κανενα repo. Εκεi, πεισματικα κενη η database :mad:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Έτσι για να μην χαλαρώνεις Κώστα. Σε κρατά στην τσίτα για να διατηρείται άσβηστο το πάθος της σχέσης σας. :lol:

Επειδη ειχαμε χαλαρωσει πολυ και δεν κουνιοταν τιποτα, ακουστε λοιπον και το καινουριο κουφο:

Μολις πριν απο λιγο ανοιξα το Wifi toy iPhone για να τσεκαρω στο Cydia αν βγηκε τιποτα καινουριο. Ξεκιναει το search toy Ψυδια, βγαζει την αρχικη οθονη, λεει οτι εχω SSH 3.1 & 3.1.2 files on server, βγαζει κατα τη διαρκεια της πορειας ενα Error οτι δεν μπορει να συνδεθει σε καποιο repo, συνεχιζει το update και ω του θαυματος, εξαφανιζεται η database του Cydia και τωρα δεν υπαρχει τιποτα απο Cyduia ως installed, ουτε στο Sections, ουτε στο Changes, ούτε στο manage, στη δε αρχικη σελιδα του Cydia δεν εμφανιζονται τα περι SSH files on server. ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ. Θελω δεν θελω αυριο θα κανω restore, JB και αντε ξανα στησιμο απο την αρχη :mad:

Επειδη χαλαρωσαμε και το απολαμβαναμε βλεπεις. Κανεις κατι παρομοιο, η καμια ιδεα ? Θα δο :mad:κιμασω να βαλω manual κανενα repo δοκιμαστικα, να δω τι παιζει

Update : Προσπαθησα να βαλω ενα repo, εκανε ολη την εγκατασταση, οταν τελειωσε τελικα δεν ειχε εγκατασταθει, παλι κενη η databse :mad:

Τιποτα, συνεχιζει να μην εγκαθιστα κανενα repo. Εκεi, πεισματικα κενη η database :mad:

Κώστα,

• Συνδέσου στο iphone ή με SSH (με cyberduck αν είσαι στο Mac ή με WinSCP αν είσαι σε Windows), ή με iPhone Explorer ή με το iFile
  • Πήγαινε στο path /private/var/lib/apt/lists και σβήσε τα πάντα εκτός από τον φάκελο partial
  • Κάνε ένα Respring
  • Άνοιξε το Terminal στο iPhone και γράψε: su (πάτα return), τον κωδικό σου (alpine αν δεν τον έχεις αλλάξει και μετά return), και μετά γράψε apt-get update (και πάτα πάλι return).
  • Όταν τελειώσει κλείσε το Terminal, άνοιξε το cydia, περίμενε να φορτώσει και είσαι έτοιμος

Κώστα,

• Συνδέσου με στο iphone ή με SSH (με cyberduck αν είσαι στο Mac ή με WinSCP αν είσαι σε Windows), ή με iPhone Explorer ή με το iFile
  • Πήγαινε στο path /private/var/lib/apt/lists και σβήσε τα πάντα εκτός από τον φάκελο partial
  • Κάνε ένα Respring
  • Άνοιξε το Terminal στο iPhone και γράψε: su (πάτα return), τον κωδικό σου (alpine αν δεν τον έχεις αλλάξει και μετά return), και μετά γράψε apt-get update (και πάτα πάλι return).
  • Όταν τελειώσει κλείσε το Terminal, άνοιξε το cydia, περίμενε να φορτώσει και είσαι έτοιμος

Μπραβο ρε Νικο, εισαι Αρχηγος. ΤΗΝΧ. Οταν ερθεις με το καλο τις γιορτες Σαλλλλλλλλλλονικη, κερναω μπυρες για τη βοηθεια που μου/μας προσφερεις και ας εισαι και μακρια :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Ρε, ο Νίκος είναι μεγάλο αστέρι.. Το έχω πει εγώ ουκ ολίγες φορές..

Είναι πραγματικά ο athanaso στο θεματάκι μας εδώ...... Ξέρει τα πάντα.. τα πάντα.. Πραγματικά.....

Μπράβο ρε Νίκο... Μπράβο...

Δηλαδή...

Ευχαριστούμε.......:D

Από τις 3.30 η ώρα δεν έγραψε κανείς ;

Άντε καλημέρα από εμένα

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Καλημερα και απο μενα σε ολους :D

Κωστας (Pterarxos)

Καλημερα!!!

Εχω αγορασει ενα iphone 3G με 3.2.1 και JB.

Δεν λειτουργει όμως το bluetooth δηλ το ανοιγω ψαχνει ψαχνει και δεν βρισκει καμμια συσκσευή και θελω να συνδεσω ενα hands free.

Βοηθεια εχω?

Ευχαριστω

Καλημερα!!!

Δεν λειτουργει όμως το bluetooth δηλ το ανοιγω ψαχνει ψαχνει και δεν βρισκει καμμια συσκσευή και θελω να συνδεσω ενα hands free.

Βοηθεια εχω?

Ευχαριστω

Εαν το bluetooth που υποστηρίζει το ακουστικό είναι συμβατό με του iPhone (τα περισσότερα είναι αλλά πρέπει να βεβαιωθείς διαβάζοντας τις προδιαγραφές) ...

Εαν έχεις ενεργοποιημένη την αναζήτηση συσκευών bluetooth και από τις δύο πλευρές (τηλέφωνο και ακουστικό) τη στιγμή που προσπαθείς να κάνεις το "ζευγάρωμα" (pairing) ...

Δεν θα πρέπει λογικά να έχεις κανένα πρόβλημα.

Τώρα επειδή με το jailbreak αναλόγως του τρόπου που το έχεις κάνει και τι είδους εφαρμογές (σπασμένες / cydiakές / ....) έχεις εγκαταστήσει, μπορεί να έχει αποσταθεροποιηθεί κάτι σε σχέση με το bluetooth, αυτό δεν είναι εύκολο να στο πει κανείς.

Αν οι πρώτες 2 προϋποθέσεις είναι οκ και έχεις τεστάρει το bluetooth ακουστικό να δουλεύει με άλλο τηλέφωνο άλλου κατασκευαστή άρα δεν έχει κάποιο πρόβλημα το ακουστικό, και δεν πάει το μυαλό σου τι μπορεί να επηρρεάζει από το jb, τότε θα σου συνιστούσα ένα restore εργοστασιακό και ξανά δοκιμή μήπως βγάλεις άκρη πριν κάνεις ξανά τη διαδικασία του jb.

Υ.Γ. Από τυπικής πλευράς είμαστε σε λάθος νήμα του forum αλλά ας πούμε ότι μας παρέσυρε ο άνεμος και το ύδωρ του τίτλου :)

Καλημερα!!!

Βοηθεια εχω?

Ευχαριστω

Φιλε μου σου εχω απαντησει και στο προηγουμενο ποστ σου.

Η δεν διαβαζεις τις απαντησεις, η αυτο που σου προτεινα δεν δουλεψε.

Και κατι αλλο. εισαι σιγουρος οτι το ακουστικο ειναι σε κατασταση "ζευγαρωματος"?

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Ανθρακες ο θησαυρος με το acer παιδια...

Τουλαχιστον με σχεση με το λεο... Γιατι με το μηλο θα ηταν απλα αστειο να δοκιμασω οποια συγκριση....

Πολυ καλο gps καλο σαν τηλ γρηγορο πολυ στην περιηγηση μεσα στο μενου του αλλα μην ζητησεις τπτ παραπανω!!

Για 300 ε που το πηρα τελικα μονο για gps ειναι καπως πολλα ...

Περιμενω καποια ρομ δικη του να το δω γιατι εχει δυνατοτητες κ δεν μου εχει κοστισει μια περιουσια...

Μιας και οσες μαγειρεμενες κυκλοφορουν εχουν μανιλα :wacko:

τρομαξα να το γλυτωσω αυτο να το βαλω και κατα βουληση μου;;:p

τελικα πολυ φασαρια για το τπτ μεχρι στιγμης...

Ενταξει δεν εχει προηγηθει αυτη η τρομερη καμπανια που ειχε το λεο αλλα ειχαν ακουστει πολλα καλα κ για αυτο....που ειναι λιγοτερα τελικα...ως συνηθως ....

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned