Guest lagoudakis Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 με το καλό και καλή λευτεριά και σε σας Τολη :) σε καταλαβαίνω Γιαννη, εμένα είναι 16, και το βλέπω και γω να έρχεται το εγκεφαλικό, δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα, και πάντα κάτι του φταίει, ασε δε για τη γλώσσα...απο εδώ στο Μαρουσι μέχρι το Συνταγμα, αστο:wacko::wacko::wacko:ναι!!!εχουν προβληματα απο την ζωη!!!τα θυμηθηκα παλι και φουντωσα:angry::angry:να κανω ενα jb να ισιωσω;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Αυτά είναι... Είστε όλοι ψαγμένοι πατεράδες... Εγώ είμαι 20,ο πατέρας μου 50 και ξέρει μόνο να ανοιγει το pc για να τάβλι και να διαβάσει τα νέα...:p (Ευτυχώς δεν είχαμε τα προβλήματα που λέτε ούτε όταν ήμουν 16 ούτε τώρα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Αυτά είναι... Είστε όλοι ψαγμένοι πατεράδες... Εγώ είμαι 20,ο πατέρας μου 50 και ξέρει μόνο να ανοιγει το pc για να τάβλι και να διαβάσει τα νέα...:p (Ευτυχώς δεν είχαμε τα προβλήματα που λέτε ούτε όταν ήμουν 16 ούτε τώρα...)τουλαχιστον ειναι ηρεμος ο ανθρωπος:pφαντασου να τον ειχες σπιτι να κανει jb στο iphone και να πειραζει το pc;θα ακουγες καντηλια ολη μερα,τωρα αντε να ριξει καμμια φωνη αν τον χτυπησουν στις "πορτες":p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Λευτέρη και Τόλη!!! Με το καλό να έρθουν τα παιδάκια σας και να είναι γερά πάνω απ' όλα!!! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 τουλαχιστον ειναι ηρεμος ο ανθρωπος:pφαντασου να τον ειχες σπιτι να κανει jb στο iphone και να πειραζει το pc;θα ακουγες καντηλια ολη μερα,τωρα αντε να ριξει καμμια φωνη αν τον χτυπησουν στις "πορτες":p :lol::lol: Με τον δικό μου πέφτει κανένα καντήλι επειδή δεν καταλαβαίνει τι είναι αυτά τα ψιλοgadgετάκια που σκορπάω τα λεφτά μου σε αυτά...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Face Time: IP βιντεοκλήσεις μέσω 3G με JB iPhone 4(!!!) http://iappshellas.gr/?p=962 Εγώ το είχα πει πάντως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 :lol::lol: Με τον δικό μου πέφτει κανένα καντήλι επειδή δεν καταλαβαίνει τι είναι αυτά τα ψιλοgadgετάκια που σκορπάω τα λεφτά μου σε αυτά...:lol:ειναι παραδοσιακος ο father σου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Λευτέρη και Τόλη, τα καλύτερα σας εύχομαι! Γερά και τα δύο, πάντα υγιή! Κάθε ευτυχία! :happy::happy::happy: Από την άλλη, εγώ σας καταλαβαίνω γιατί ήμουν λίγο «ατίθασος» έφηβος (να το θέσω κόσμια και ψύχραιμα, αν και το ατίθασος δεν με περιγράφει)! Ευτυχώς εδώ και λίγα χρόνια έχουν ηρεμήσει λίγο τα πράγματα...:wacko: Πάντως, πραγματικά, είναι φοβερή η επιρροή μιας γυναίκας στην ζωή του άνδρα. Σε όλες τις ηλικίες...! ;) :lol::lol::lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 με το καλό και καλή λευτεριά και σε σας Τολη :) σε καταλαβαίνω Γιαννη, εμένα είναι 16, και το βλέπω και γω να έρχεται το εγκεφαλικό, δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα, και πάντα κάτι του φταίει, ασε δε για τη γλώσσα...απο εδώ στο Μαρουσι μέχρι το Συνταγμα, αστο:wacko::wacko::wacko: συγνώμη απο τους υπόλοιπους συναδέλφους, αν σας κουρασαμε με τα των παιδιωνε...:) Λευτέρη και Τόλη!!! Με το καλό να έρθουν τα παιδάκια σας και να είναι γερά πάνω απ' όλα!!! :) Λευτέρη και Τόλη, τα καλύτερα σας εύχομαι! Γερά και τα δύο, πάντα υγιή! Κάθε ευτυχία! Πάντως, πραγματικά, είναι φοβερή η επιρροή μιας γυναίκας στην ζωή του άνδρα. Σε όλες τις ηλικίες...! χα χα και τα παιδια μας εδω θα ποσταρουν.ευχαριστω παιδια.θα τους δειχνει τοτε ο αλεξανδρος που θα ειναι ωριμος 40αρης πως να ξεκλειδωνουν το μηλο 18g και ο ζαχαρακης συνταξιουχος πλεον πως να φλασαρουν το λεο hd10 με τα windows12!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Καλημέρα σε όλα τα παιδά και καλό καλοκαίρι! Ελπίζω να λιάζεστε οι περισσότεροι, εγώ είπα να γυρίσω λίγο στην δουλειά έτσι για να σπάσει η μονοτονία... Αρτέμη απολύεσαι τώρα κοντά; Καλως να δεχτείτε τα νέα μέλη οι οικογεινάρχες! Χθες πήγα και πήρα το Starcraft II και το δοκίμασα καμιά ωρίτσα στο mini. Στην αρχή με ξένισε λίγο με τους πολύ κλισέ διαλόγους αλλά φαίνεται να είναι μια καλή συνέχεια. Προβλέπεται λιώσιμο τώρα που την έχουν κάνει και όλοι εκτός Αθηνών. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Λευτέρη και Τόλη, Γερά και τα δύο, πάντα υγιή! Κάθε ευτυχία! Καλα δεν το συζητω , τα παιδια μας θα συζητανε στο ιδιο forum και θα μαλωνουν το ιδιο με μας αχχααχαχααα Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Καλημέρα σε όλους!!! Κώστα με 'γεια το νέο κινητό!!!!!!!!! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 την καλημερα μου σε ολους!!!!δεν αντεχω αλλοοοοο 3 και 1:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Καλημέρα σε όλους!!! Κώστα με 'γεια το νέο κινητό!!!!!!!!! :) Ευχαριστώ Γιωργο Όπως έγραψα και στο τοπικ του Galaxy, Οι πρώτες εντυπώσεις είναι παρά πολύ καλές. Δεν με εντυπωσίασε βέβαια η ταχύτητα της συσκευής ούτε του λειτουργικού καθώς προερχομαι από 1000 επεξεργαστη και ένα φοβερά γρήγορο τηλέφωνο. Αυτό που μ εντυπωσίασε είναι η ακρίβεια στο touching σε πολύ μικρούς στόχους όπως όταν θελουμε να πάμε στην τελευταία σελίδα του φόρουμ και πατάμε το (") Στον browser θα μπορούσε να έχει καλύτερο αρχικό zoom ώστε να μπορείς να διαβάσεις χωρίς να ζουμαρεις. Κάποια στιγμή θα ανεβασω φωτό από το Leo να καταλάβετε τι λέω. Το gps το δοκίμασα καθώς πήγαινα στο γραφείο με την εφαρμογή gps test. Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα, αλλά οι συνθήκες ήταν ιδανικές. Ανοικτός πεδίο (ερημος γαρ:)). Δεν επεφται ποτέ κάτω από 2 δορυφόρους λιγότερους από όσους ήταν διαθέσιμοι. Δηλαδή στους 10 διαθέσιμους επιανε τους 8 με πολύ καλά νούμερα. Δεν έχασε ούτε μια φορά το σήμα. Για να έχω άποψη θα πρέπει να το δω μέσα στην πόλη. Η οθόνη είναι ότι καλύτερο έχω δει σε χρώματα και επιτέλους μπορώ να την δουλέψω άνετα σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να έχω την φωτινοτητα στο φουλ. Όντως είναι ελαφρύ αλλά δεν ξέρω αν είναι κακό αυτό. Όλοι οι κατασκευαστές προσπαθούν να μειώσουν το βάρος. Η ποιότητα των πλαστικών είναι πολύ καλή εώς άριστη. Το πίσω καπάκι έχει ελαστικότητα και δεν κινδυνεύει να σπάσει στο βάλε βγαλε όπως γίνεται σε αλλες συσκευές. Σε σχέση με το iPhone 4 δεν μπορεί να συγκριθεί σε ποιότητα φυσικά. Είναι σαν συγκρίνουμε το κορυφαίο μοντέλο της Hyundai με κάποιο πολύ καλό ευρωπαϊκό αυτοκίνητο. Βέβαια κανένα κινητό δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στο iphone4. Όμως σε σχέση με τα ανταγωνιστικά του μοντέλα τα παει πολύ καλά. Στα android δυστυχώς δεν έχουμε τόσο καλής ποιότητας συσκευές. Γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά αν το Leo έτρεχε android δεν θα το αλλαζα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα την βοήθεια όσων τυγχάνει να ασχολούνται με την φωτογραφία. Θέλω να αγοράσω μία ψηφιακή αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή μέχρι 200 ευρώ η οποία προορίζεται για προσωπική χρήση. Βέβαια θα ήθελα να την χρησιμοποιώ και σαν κανονική φωτογραφική μηχανή. Μου έχουν προτείνει μία Olympus αλλά επειδή δεν έχω ιδέα από αυτά δεν ξέρω εάν είναι καλή. Επίσης τώρα που το ψάχνω δεν ξέρω εάν αξίζει και αυτή εδώ : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.566409. Βγαίνει λίγο ποιο ακριβή αλλά έχει επιπλέον δυνατότητες. Εάν έχετε να μου προτείνεται κάποια άλλη, πολύ ευχαρίστως να την ακούσω. ;) Edited August 3, 2010 by DjArte Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 ωραιο χομπυ η φωτογραφια... εγω την αφησα λιγο :( παιδες εγω απο το πρωι δεν εχω καν συγχρονισει τις επαφες μου με το Λεο γιατι το syncmate δεν μου δινει καν την επιλογη... επειδη στο τελος βλεπω να τα σπαω ολα παω να φαω σε καμμια ταβερνα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά αν το Leo έτρεχε android δεν θα το αλλαζα. Καλώς ήρθες στην παρέα του Android! Τα λέγαμε και πριν κανένα χρόνο ότι όλοι σιγά-σιγά θα καταλήξετε σε Android-iOS :D Η συσκευή είναι κορυφαία απλά με χαλάει η "πλαστικούρα". Πάντως τη δεδομένη στιγμή θα το προτιμούσα από Nexus One - Desire λόγω της άριστης οθόνης του! Πλέον υπάρχει και MCR Froyo οπότε ασυζητητί η καλύτερη android συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 ωραιο χομπυ η φωτογραφια... εγω την αφησα λιγο :( παιδες εγω απο το πρωι δεν εχω καν συγχρονισει τις επαφες μου με το Λεο γιατι το syncmate δεν μου δινει καν την επιλογη... επειδη στο τελος βλεπω να τα σπαω ολα παω να φαω σε καμμια ταβερνα. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3253253#post3253253 :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Τελικώς παιδιά μετά και από την προτροπή του φίλου Κώστα - kkalog - τον οποίο και ευχαριστώ, παρήγγειλα την Olympus MJU - 6020. Μακάρι να με βγάλει ασπροπρόσωπο εάν και για την δουλειά που την θέλω δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα του Android! Τα λέγαμε και πριν κανένα χρόνο ότι όλοι σιγά-σιγά θα καταλήξετε σε Android-iOS :D Η συσκευή είναι κορυφαία απλά με χαλάει η "πλαστικούρα". Πάντως τη δεδομένη στιγμή θα το προτιμούσα από Nexus One - Desire λόγω της άριστης οθόνης του! Πλέον υπάρχει και MCR Froyo οπότε ασυζητητί η καλύτερη android συσκευή. Σ ευχαριστώ πολύ. Ήταν καιρός να δω κι αυτό το λειτουργικό. Αποψη μου είναι ότι το ios είναι το πιο απλό λειτουργικό. Μπορει καθένας να εξοικιωθει σε μια μέρα μόνο. Τα android υπερτερούν σε παραμετροποιηση και πληρότητα δυνατοτήτων. Πλέον είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της βασικής τους μορφής. Βεβαίως θα έχουμε μια φορά τον χρόνο νέες εκδόσεις αλλά αυτό είναι λογικό μια και η τεχνολογια προχωρά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Σ ευχαριστώ πολύ. Ήταν καιρός να δω κι αυτό το λειτουργικό. Αποψη μου είναι ότι το ios είναι το πιο απλό λειτουργικό. Μπορει καθένας να εξοικιωθει σε μια μέρα μόνο. Τα android υπερτερούν σε παραμετροποιηση και πληρότητα δυνατοτήτων. Πλέον είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της βασικής τους μορφής. Βεβαίως θα έχουμε μια φορά τον χρόνο νέες εκδόσεις αλλά αυτό είναι λογικό μια και η τεχνολογια προχωρά. Η google το έχει παρακάνει. Κάθε 3-4 μήνες βγαίνει και νέα έκδοση. Το Νοέμβριο του 2009 το μιλεστονε ήταν το πρώτο κινητό στην Ευρώπη με την έκδοση 2.0. Μετά από λίγο ήρθε η 2.01 , το Πάσχα η 2.1 , τον Μάιο ανακοινώθηκε η 2.2 και έχει ήδη ανακοινωνθεί η 3.0 για τα Χριστούγεννα:blink::blink: Οργασμός έχει πέσει. Προσωπικά διαφωνώ με αυτή την τακτική. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Η google το έχει παρακάνει. Κάθε 3-4 μήνες βγαίνει και νέα έκδοση. Το Νοέμβριο του 2009 το μιλεστονε ήταν το πρώτο κινητό στην Ευρώπη με την έκδοση 2.0. Μετά από λίγο ήρθε η 2.01 , το Πάσχα η 2.1 , τον Μάιο ανακοινώθηκε η 2.2 και έχει ήδη ανακοινωνθεί η 3.0 για τα Χριστούγεννα:blink::blink: Οργασμός έχει πέσει. Προσωπικά διαφωνώ με αυτή την τακτική. Η τακτική αυτή θα ήταν αξιέπαινη αν τις αναβαθμίσεις τις έπαιρναν κανονικά όλες οι συσκευές άμεσα και δεν υπήρχε το fragmentation. Είναι ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα να ξέρεις ότι η συσκευή που έχεις στα χέρια σου συνεχίζει και υποστηρίζεται, λαμβάνει τις αναβαθμίσεις και δε χρειάζεται να την αλλάζεις κάθε τρίμηνο... Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 pic Μητσαρα καλως ηρθες στον θαυμαστο κοσμο των wm :lol: ddr Γιαννη,εγω σερφαρω σε οθονη 4.3 και δεν ειμαι ενας απο του 3 που περισσευουν,αλλα ο 1 στους 10:D καλο μεσημερι σε ολους παω θαλασσα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Παιδιά τι λέτε για το νέο magic trackpad της Apple; Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, με τραβάει περισσότερο από το magic mouse. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Καλες βουτιες messie zaxaraki :lol: και παντα με μπρατσακια και σωσιβιο μην ξεχνιομαστε!! Και εγω τελικα δεν αντεξα και παραγγειλα το desire και σε ασημι χρωμα μαλιστα :food::food: Μαλλον θα κρατησω και το λεο για να κανω τα πειραματα μου... Ελπιζω να μου ερθει γρηγορα η τουλαχιστον πριν βγει flashable rom για το hd2 :lol: Καλη μερα σε ολους !! Edited August 3, 2010 by malias4 Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts