THEO_LEGEND Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Έχει κανείς άποψη για το online store του play247.gr και το after sales support του; Παρομοιο με το eshop..εχει τυχει προβλημα με θεμα αλλαγης και θελουν λιγο πρηξιμο για να λειτουργησουν σωστα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Έχει κανείς άποψη για το online store του play247.gr και το after sales support του; Είχα αγοράσει το HTC Diamond απο εκεί και μάλιστα μου το είχαν στείλει πρίν το κυκλοφορήσει η Ace Hellas επίσημα με Ελληνικά μέσα. Δυστηχώς το κινητό δουλεύει ακόμα οπότε δε μπορώ να σου πω για το After Sales τους:) Τι καλό είδες; Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Ο πατέρας μου θέλει το plantronics 975 και το έχουν πιο φτηνά από όλους. Μόλις του το παρήγγειλα.. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) ρε Δημητρη δε σε βρισκω πουθενα...:wacko: φαγητο μεχρι σκασμου λοιπον αφου ολοκληρωθει η βολτα...λογω διπλου λειτουργικου κερνας τις μπυρες...:p μεσα :lol: Πολύ ησυχία έπεσε.. :lol: send from my Leo by Froyo using Tapatalk Edited July 30, 2010 by nervous Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Πολύ ησυχία έπεσε.. :lol: send from my Leo by Froyo using Tapatalk Αποφευγετε τα συνεχομενα μηνυματα.:lol::p:p send from my macbook pro using my keyboard:p Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Πολύ ησυχία έπεσε.. :lol: send from my Leo by Froyo using Tapatalk Πως να μην πεσει. Αφου και ο ιδρυτης του θεματος εχει για avantar τo legend πλεον :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Ειναι η αναπαυλα του πολεμιστη, πριν τη μεγαλη μαχη (βλεπε αναμονη για κυκλοφορια iPhone4 σε Ελλαδα και αγορα του) :p. Δεν ησυχαζουμε με τιποτα :hunter:. Πισω ωρε και σας εφαγα, haterάδες :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Πολύ ησυχία έπεσε.. :lol: send from my Leo by Froyo using Tapatalk οταν παιζει ο θρυλος παραλυει το κρατος!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Το iPhone 4 πουληθηκε κοψοχρονια στα 1400 ευρω :lol:. Αντε τυχερακηδες, απο βδομαδα θα υπαρχουν αλλα δυο και επειδη επιμενετε θα ανεβουν λιγο οι τιμες για να εχετε ευκαιρια να τα αποκτησετε :confused:. Μονο 1600 ευρω το καθενα :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimakias Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) παιδιά κατι άσχετο. επιτρέπεται να έχεις στις αποσκευές σου σκληρό δίσκο όταν ταξιδευεις με αεροπλάνο εντός ελλάδας? θέλω να παρω το δίσκο στη ρόδο άλλα δεν ξέρω μήπως δεν το επιτρέπουν. Edited July 29, 2010 by gimakias Παράθεση galaxy s, Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 παιδιά κατι άσχετο. επιτρέπεται να έχεις στις αποσκευές σου σκληρό δίσκο όταν ταξιδευεις με αεροπλάνο εντός ελλάδας? θέλω να παρω το δίσκο στη ρόδο άλλα δεν ξέρω μήπως δεν το επιτρέπουν. Γιατι οχι :blink:? Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο :blink: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimakias Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) χαχα... λέω μήπως:confused: . μη μου κρατήσουν το δίσκο :) Γιατι οχι :blink:? Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο :blink: Edited July 29, 2010 by gimakias Παράθεση galaxy s, Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) Με το τελευταίο update του Safari, έχουμε και extensions! :rolleyes: Και επίσης, μετά το τελευταίο update, οι κάτοχοι MacBook ή του Magic Trackpad έχουμε και κάποιες επιλογές καινούριες (ή εγώ απλά δεν είχα προσέξει ποτέ...:O) http://a.imageshack.us/img841/4995/screenshot20100730at342.png http://a.imageshack.us/img841/4995/screenshot20100730at342.png Edited July 30, 2010 by nervous τα γνωστά..ως συνήθως .. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Αποφευγετε τα συνεχομενα μηνυματα. send from my macbook pro using my keyboard ο δαιμων του τυπογραφειου,απολογουμαι :D Πως να μην πεσει. Αφου και ο ιδρυτης του θεματος εχει για avantar τo legend πλεον πραγματι εκφυλιστηκαμε τελειως... οι εμπνευστες του thread (Ktsak-TeSalat)ειναι πλεον με android συσκευες και επισημα πλεον:blink::p εμεις τι κανουμε τωρα?ακολουθουμε,η τους αποκυρηττουμε?:lol: Ειναι η αναπαυλα του πολεμιστη, πριν τη μεγαλη μαχη (βλεπε αναμονη για κυκλοφορια iPhone4 σε Ελλαδα και αγορα του) . Δεν ησυχαζουμε με τιποτα . αναπαυλα το λενε τωρα??εγω αλλιως το ξερω :p Το iPhone 4 πουληθηκε κοψοχρονια στα 1400 ευρω . Αντε τυχερακηδες, απο βδομαδα θα υπαρχουν αλλα δυο και επειδη επιμενετε θα ανεβουν λιγο οι τιμες για να εχετε ευκαιρια να τα αποκτησετε . Μονο 1600 ευρω το καθενα τσαμπα πραγμα ωρε :p κρατα μου 2 Κωστη :lol: την καλημερα μου παιδια :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) ΚΑλημέρα σε όλους! Να σε ρωτήσω Αλέξανδρε μιας και από ότι βλέπω έχεις macbook pro...και όλους όσους έχουν δηλ... Η μπαταρία πώς πάει; Πήρα προχτές έναν macbook pro 13,3 2,4Ghz και προσπαθώ να στρώσω την μπαταρία... Όταν ήρθε ήταν πλήρως φορτισμένος, ή σχεδόν και κάνω μόνο πλήρης φορτίσεις και αποφορτίσεις γιατί απαγορεύεται να είναι συνέχεια στην πρίζα (έτσι χάλασα την 1η μπαταρία του προηγούμενου mac μου). Έτσι λοιπόν το istat δείχνει 4 κύκλους φόρτισης, 100% υγεία, και 97% (6.22') διάρκεια μπαταρίας ενώ μόλις πριν 2 λεπτά το έβγαλα από την πρίζα που φόρτιζε όλο το βράδυ... Διάβασα στην apple ότι επειδή δεν βγαίνει η μπαταρία για να κάνεις καλιμπράρισμα με το power απλά το αφήνεις να σβήσει τελείως και μετά το φορτίζεις και όταν γίνει 100% το αφήνεις άλλες 5 ώρες...κάπως έτσι... Εντάξει δεν περιμενω να κρατήσει 10 ώρες έτσι, αλλά νομίζω τις 10 ώρες τις μετράνε με 40% φωτεινότητα, WIFI, χωρίς φως στα πλήκτρα και μονο serfing... Μου φαίνεται περίεργη η συμπεριφορά της...όση ώρα έχω γράψει έπεσε 5%... Είμαι υπερβολική? Να περιμένω? http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/macbook-pro-unibody-faq/macbook-pro-13-15-17-mid-2010-battery-life-real-world-use.html Εδώ λέει πως παίζοντας ταινία συνέχεια μέχρι να σβήσει κρατάει 4 ώρες και κάτι...με τυπική χρήση 7-8 ώρες...χμμμ Edited July 30, 2010 by ntinouli Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) ο δαιμων του τυπογραφειου,απολογουμαι :D πραγματι εκφυλιστηκαμε τελειως... οι εμπνευστες του thread (Ktsak-TeSalat)ειναι πλεον με android συσκευες και επισημα πλεον:blink::p εμεις τι κανουμε τωρα?ακολουθουμε,η τους αποκυρηττουμε?:lol: Δημητρη το αγορασα βρησκεται στην Αθηνα και θα μου το φερουν την Δευτερα, Το εψαξα οσο δεν παιρνει αλλο. Τα android προσφερουν μια αλλη αισθηση η οποια δεν υπαρχει στα windows mobiles. Οχι οτι δεν καναμε την δουλεια μας τελεια, αλλα υπαρχει καλυτερος τροπος που τον απολαμβανεις. Για μενα οπως τα ειδα ειναι κατι σαν το ios με την προσθετη δυνατοτητα να φτιαχνεις οθονες με πολυ ενδιαφεροντα και ζωντανα widgets τα οποια σου κανουν την ζωη ευκολοτερη. Δες αν δεν βαριεσαι αυτα τα βιντεακια για να καταλαβεις γιατι το προτιμησα εναντι του Desire. http://techblog.gr/techtv/samsung-galaxy-s-i9000-full-video-review-4825/ Καποιοι απο τους λογους που μ εκαναν να το προτιμησω εναντι του Desire: 1. H οθονη κατω απο τον ηλιο http://img.skitch.com/20100730-resj87tgchrte7saj6numx6rwp.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch 2. Το πραγματικο μαυρο http://img.skitch.com/20100730-c3ghidkg6mst7695sx45j13c57.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch 3. Δεν μ αρεσει το design του Desire και το HTC sense μου θυμιζει εντονα WM 6.5 4. Διαθετει hot spot ΟΕΜ εφαρμογη ακομα και με την 2.1 ωστε να δινω ιντερνετ στο ipad. 5. To μεγεθος της οθονης και η πραγματικη αισθηση της super amoled. Συν την δυνατοτητα να παρακολουθεις βιντεο και ταινιες σε οποιοδηποτε φορματ χωρις μετατροπη. Αν δεις συγκριτικο σε βιντεο με benchmark θα καταλαβεις την διαφορα μεταξυ των δυο. http://www.gadgetvenue.com/samsung-galaxy-htc-desire-quake-2-07065608/ Σ αυτο το βιντεο μεταξυ αλλων φαινεται και η καλυτερη γωνια θεασης του galaxy. Γιατι καπου αλλου (αλλο site) θελουν να μας πεισουν για το αντιθετο. Ευτυχως υπαρχει και το you tube. Αρνητικο το πισω καπακι που δεν μ αρεσει οπως γυαλιζει, αλλα βρηκα την λυση σε μια πολυ καλη θηκη. http://img.skitch.com/20100730-denm714rfrab3h6n8rnyhc3txa.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch Η ελειψη φλας για νυχτερινη φωτογραφιση, αλλα δεν με στεναχωρει και πολυ αφου σε οσα υπαρχει εκτος των φωτογραφικων κινητων, καιει τις φωτογραφιες οταν εισαι κοντα και δεν φωτιζει αρκετα οταν εισαι μακρια. http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-photo-video-sample-4986/ Ελειπης υποστηριξη απο το XDA. Μπορει να μην ειναι και τοσο αρνητικο αυτο. Υπάρχουν καποιες ελαχιστες ρομ που κυκλοφορουν, αλλα απο τα Screen shots που ειδα ειναι χειροτερες απο το original interface. Tα περισσοτερα πραγματα που αφορουν android ειναι κοινα και παιζουν σε ολες τις συσκευες. Οποτε μονο το θεμα της ελειψης ποικιλιας ρομ ειναι υπαρκτό. Το Desire συμφωνα με τα δικα μου θελω δεν με ικανοποιει οπως ειναι σημερα. Τα motorola που μ αρεσουν πασχουν στο θεμα ραμ και επεξεργαστου. Οποτε για την ωρα επελεξα αυτο που ειναι πιο κοντα στις απαιτησεις μου. Θα ηθελα λιγοτερο πλαστικο και περισσοτερο μεταλο αλλα δεν υπαρχει κατι τετοιο πλην του Legend, που ομως υστερει σε μεγεθος και επεργαστη με αποτελεσμα να σταματησει τις αναβαθμισεις στη 2.2. Edited July 30, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 @Te_salat Κωστα καλοριζικο :D. Τελικα απο που το πηρες και ποσο :worry:? Το Λεο θα το δωσεις η θα το κρατησεις :blink:? Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Δημητρη το αγορασα βρησκεται στην Αθηνα και θα μου το φερουν την Δευτερα, Το εψαξα οσο δεν παιρνει αλλο. Τα android προσφερουν μια αλλη αισθηση η οποια δεν υπαρχει στα windows mobiles. Οχι οτι δεν καναμε την δουλεια μας τελεια, αλλα υπαρχει καλυτερος τροπος που τον απολαμβανεις. Για μενα οπως τα ειδα ειναι κατι σαν το ios με την προσθετη δυνατοτητα να φτιαχνεις οθονες με πολυ ενδιαφεροντα και ζωντανα widgets τα οποια σου κανουν την ζωη ευκολοτερη. Δες αν δεν βαριεσαι αυτα τα βιντεακια για να καταλαβεις γιατι το προτιμησα εναντι του Desire. http://techblog.gr/techtv/samsung-galaxy-s-i9000-full-video-review-4825/ Καποιοι απο τους λογους που μ εκαναν να το προτιμησω εναντι του Desire: 1. H οθονη κατω απο τον ηλιο http://img.skitch.com/20100730-resj87tgchrte7saj6numx6rwp.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch 2. Το πραγματικο μαυρο http://img.skitch.com/20100730-c3ghidkg6mst7695sx45j13c57.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch 3. Δεν μ αρεσει το design του Desire και το HTC sense μου θυμιζει εντονα WM 6.5 4. Διαθετει hot spot ΟΕΜ εφαρμογη ακομα και με την 2.1 ωστε να δινω ιντερνετ στο ipad. 5. To μεγεθος της οθονης και η πραγματικη αισθηση της super amoled. Συν την δυνατοτητα να παρακολουθεις βιντεο και ταινιες σε οποιοδηποτε φορματ χωρις μετατροπη. Αν δεις συγκριτικο σε βιντεο με benchmark θα καταλαβεις την διαφορα μεταξυ των δυο. Αρνητικο το πισω καπακι που δεν μ αρεσει οπως γυαλιζει, αλλα βρηκα την λυση σε μια πολυ καλη θηκη. http://img.skitch.com/20100730-denm714rfrab3h6n8rnyhc3txa.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch Η ελειψη φλας για νυχτερινη φωτογραφιση, αλλα δεν με στεναχωρει και πολυ αφου σε οσα υπαρχει εκτος των φωτογραφικων κινητων, καιει τις φωτογραφιες οταν εισαι κοντα και δεν φωτιζει αρκετα οταν εισαι μακρια. Ελειπης υποστηριξη απο το XDA. Μπορει να μην ειναι και τοσο αρνητικο αυτο. Υπάρχουν καποιες ελαχιστες ρομ που κυκλοφορουν, αλλα απο τα Screen shots που ειδα ειναι χειροτερες απο το original interface. Tα περισσοτερα πραγματα που αφορουν android ειναι κοινα και παιζουν σε ολες τις συσκευες. Οποτε μονο το θεμα της ελειψης ποικιλιας ρομ ειναι υπαρκτό. Το Desire συμφωνα με τα δικα μου θελω δεν με ικανοποιει οπως ειναι σημερα. Τα motorola που μ αρεσουν πασχουν στο θεμα ραμ και επεξεργαστου. Οποτε για την ωρα επελεξα αυτο που ειναι πιο κοντα στις απαιτησεις μου. Θα ηθελα λιγοτερο πλαστικο και περισσοτερο μεταλο αλλα δεν υπαρχει κατι τετοιο πλην του Legend, που ομως υστερει σε μεγεθος και επεργαστη με αποτελεσμα να σταματησει τις αναβαθμισεις στη 2.2. Κώστα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έκανες πολύ καλή επιλογή. Την καλύτερη τη στιγμή που μιλάμε. Προσωπικά την htc δεν την γουστάρω, ότι και να λέτε. Από τη Samsung, μόνο την υποστήριξη φοβάμαι σε αναβαθμίσεις, γιατί στο παρελθόν έχει αφήσει πολύ κόσμο ξεκρέμαστο, αλλά βλέπω ότι με το galaxy έχει πάρει μπρός. Όσο για τα μοτορόλα που είπες, μην συγκρίνεις τους χρονισμούς. Ένας cortex A8 στα 800 είναι πιο δυνατός από τον snapdragon στα 1000. Το Milestone μου στα benchmark είναι πιο πάνω από nexus one και desire, παρά την μικρότερη ram του. Το μιλεστόνε είναι πολύ δυνατό (αν και δεν του φαίνεται) και πραγματικά καλοκατασκευασμένο.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Το galaxy εκτός αυτών που ανέφερες έχει και καλύτερη gpu αλλά και drivers γι'αυτην που είναι της προκοπής και όχι το τίποτα που μας έδωσαν εμάς με το desire. Εγώ να ρωτήσω κάτι γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που έπεσα έξω βλέποντας φωτογραφίες: το legend είναι πραγματικά τόσο όμορφο όσο λένε γιατί, καλά τα υλικά, αλλά το σχέδιο δε μου φαίνεται και τόσο ωραίο (στις φωτογραφίες τουλάχιστον) Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 προσωπικα εχω πεσει και εγω απειρες φορες εξω απο τις φωτο,αν δεν δεις κατι live δυστυχως δεν μπορεις να κρινεις αν θα σου αρεσει η οχι,φυσικα ολα ειναι και θεμα γουστου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 @Te_salat Κωστα καλοριζικο :D. Τελικα απο που το πηρες και ποσο :worry:? Το Λεο θα το δωσεις η θα το κρατησεις :blink:? Ευχαριστω φιλε. Απο το 247 530 ευρω. Θα το κρατησω προς το παρων και μετα θα μεινει στην οικογενεια εφοσον μεινω πληρως ικνοποιημενος απο το Galaxy Κώστα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έκανες πολύ καλή επιλογή. Την καλύτερη τη στιγμή που μιλάμε. Προσωπικά την htc δεν την γουστάρω, ότι και να λέτε. Από τη Samsung, μόνο την υποστήριξη φοβάμαι σε αναβαθμίσεις, γιατί στο παρελθόν έχει αφήσει πολύ κόσμο ξεκρέμαστο, αλλά βλέπω ότι με το galaxy έχει πάρει μπρός. Όσο για τα μοτορόλα που είπες, μην συγκρίνεις τους χρονισμούς. Ένας cortex A8 στα 800 είναι πιο δυνατός από τον snapdragon στα 1000. Το Milestone μου στα benchmark είναι πιο πάνω από nexus one και desire, παρά την μικρότερη ram του. Το μιλεστόνε είναι πολύ δυνατό (αν και δεν του φαίνεται) και πραγματικά καλοκατασκευασμένο.:) Δεν αμφιβαλω απλα ενδιαφερομουν για το νεο milestone 720 και με φοβισαν καποια πραγματα που διαβασα σχετικα με ραμ κυριως. Την 2.2 θα την λαβει επισημα ως γνωστον ηδη εχουν αρχισει να παιζουν μ αυτη. Για την 3.0 δεν ξερω αν παντως δεν ειναι επισημα θα γινει διαφορετικα. Το lag στο gps ειναι υπαρκτο αλλα εχει βγει στο xda fix που δουλευει. Το galaxy εκτός αυτών που ανέφερες έχει και καλύτερη gpu αλλά και drivers γι'αυτην που είναι της προκοπής και όχι το τίποτα που μας έδωσαν εμάς με το desire. Εγώ να ρωτήσω κάτι γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που έπεσα έξω βλέποντας φωτογραφίες: το legend είναι πραγματικά τόσο όμορφο όσο λένε γιατί, καλά τα υλικά, αλλά το σχέδιο δε μου φαίνεται και τόσο ωραίο (στις φωτογραφίες τουλάχιστον) Το πισω μερος δεν ειναι και τοσο ομορφο. Προσωπικα δεν μ αρεσει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Δεν αμφιβαλω απλα ενδιαφερομουν για το νεο milestone 720 και με φοβισαν καποια πραγματα που διαβασα σχετικα με ραμ κυριως. Την 2.2 θα την λαβει επισημα ως γνωστον ηδη εχουν αρχισει να παιζουν μ αυτη. Για την 3.0 δεν ξερω αν παντως δεν ειναι επισημα θα γινει διαφορετικα. Το lag στο gps ειναι υπαρκτο αλλα εχει βγει στο xda fix που δουλευει. Κοίτα, η 3.0 είναι ακόμα απλά μια φήμη. Μπορεί να μην λέγεται καν 3.0. Αλλά έτσι και αλλιώς, είναι μακρυα... ΑΠό τη στιγμή που το milestone υπερχρονίζεται μέχρι και το 1.2 ghz χωρίς πρόβλημα (έχω διαβάσει και για 1.3) δεν υπάρχει ουσιαστικά διαφορά από το xt720 , για το οποίο και εγώ δεν διαβάζω τα καλύτερα. Αλλά, βέβαια, τα review συγκρίνουν χωρίς o/c που όμως είναι ένα μεγάλο ατού. Συμβουλή: Το πρώτο προγραμμα που θα περάσεις στο galaxy είναι ο astro file manager από το μάρκετ. Τα android δεν έρχονται με file manager on board!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Κοίτα, η 3.0 είναι ακόμα απλά μια φήμη. Μπορεί να μην λέγεται καν 3.0. Αλλά έτσι και αλλιώς, είναι μακρυα... ΑΠό τη στιγμή που το milestone υπερχρονίζεται μέχρι και το 1.2 ghz χωρίς πρόβλημα (έχω διαβάσει και για 1.3) δεν υπάρχει ουσιαστικά διαφορά από το xt720 , για το οποίο και εγώ δεν διαβάζω τα καλύτερα. Αλλά, βέβαια, τα review συγκρίνουν χωρίς o/c που όμως είναι ένα μεγάλο ατού. Συμβουλή: Το πρώτο προγραμμα που θα περάσεις στο galaxy είναι ο astro file manager από το μάρκετ. Τα android δεν έρχονται με file manager on board!!! το galaxy διαθετει file manager αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο καλος οσο ο astro, συν οτι μαλλον δεν θα κανει για rooted συσκευη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Ευχαριστω φιλε. Απο το 247 530 ευρω. Θα το κρατησω προς το παρων και μετα θα μεινει στην οικογενεια εφοσον μεινω πληρως ικνοποιημενος απο το Galaxy Δεν αμφιβαλω απλα ενδιαφερομουν για το νεο milestone 720 και με φοβισαν καποια πραγματα που διαβασα σχετικα με ραμ κυριως. Την 2.2 θα την λαβει επισημα ως γνωστον ηδη εχουν αρχισει να παιζουν μ αυτη. Για την 3.0 δεν ξερω αν παντως δεν ειναι επισημα θα γινει διαφορετικα. Το lag στο gps ειναι υπαρκτο αλλα εχει βγει στο xda fix που δουλευει. Το πισω μερος δεν ειναι και τοσο ομορφο. Προσωπικα δεν μ αρεσει. Κωστη καλοριζικο φιλε μου :) ελπιζω να μεινεις ικανοποιημενος απο την επιλογη σου. εγω μονο και μονο που ειναι samsung,δεν το πλησιαζω..εχουν αλλη λογικη αυτοι που δυστυχως δεν εχουμε καταφερει να τα βρουμε χρονια τωρα:lol: το ομνια 1 μονο ειχα κανει το λαθος να παρω,καλη συσκευη για τοτε δεν λεω,αλλα ευτυχως ηταν μονο μεχρι εκει... παντως πολυ εντυπωσιακα τα βιντεακια,πραγματικα,φαινεται πολυ καλο:confused: εγω δεν θα επαιρνα αλλη συσκευη σε android,εκτος htc καθαρα για λογους xda και μονο για αυτους :)οπως επισης δεν θα αγοραζα συσκευη με καμερα χωρις φλας,επειδη το χρησιμοποιω πολυ για φωτο-βιντεο και το λεο με εχει καλομαθει τους τελευταιους μηνες. το motorolla 720 με ψαρωσε και μενα οταν ακουσα για την 8αρα καμερα και το ξενον φλας,αλλα μολις ειδα χαρακτηριστικα εστριψα στην 1η γωνια:happy: οπως πανε τα πραγματα μετα απο την πολυμηνη συμβιωση μου με το λεο,δυσκολο να κατεβω ιντσες στην οθονη...η μονη εναλλακτικη αυτην την περιοδο για μενα ειναι το Evo απο οσες συσκευες εχω δει μεχρι τωρα. παντως περιμενω εντυπωσεις απο την 1η σου επαφη με το τηλ ενοειται :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 καλοριζικο το καινουργιο σου μηχανημα Κωστα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts